Húha! Megint annyit írtatok, nem győzök én is írni, olyan kár, hogy mindig éjjel jut rá időm!
Elolvastam végre a pocis topic utolsó pár napjait, basszus ez a Mirci csak nem hagyja békén a kismamákat!
Tényleg nagyon sajnálom őt, de emlékszem akkor is írt amikor még én is pocis voltam (csak úgy - időszakosan visszatér szerintem), na mindegy, róla ennyit!
Köszönjük a gratulációkat a fogacskánkhoz!
De Nóri, nem jött ez könnyen, 1 hét alatt két fog (mindkettő szerdán), közben meg éjszakai alvás semmi.
Sokat felsír, ringatás, sírás...
Egyébként tényleg jópofa vele, csak még alig látszik, de ennyiből is látni, hogy akkora kapa foga lesz felül.
Ennek ilyennek kell lenni? Mindkettő bal 1-es, majd befogom diót törni vele
Ma nekem is szívni kellett Barnus orrát, jó kis meccset vívtunk, nem bírtam lefogni sehogy, nagyon erős pasi, és nagyon utálja a hangját a porszívónak. Lehet, hogy tetézi neki az, hogy akkor indult el a magzatvizem, amikor porszívóztam, biztos emlékszik a hangjára szegénykém.
Niki de édesen táncol!!!
Nagyon tetszett, tök ari!
Samu-arcot mi is szoktunk vágni, imádom, amikor ezt csinálja!
Zsófi! Hát a Peg Peregót tényleg Te vitted el? Basszus! Én akartam!!! Még akartam is írni napközben, csak nem volt időm, hogy képzeljétek eloroztak előlem egy széket. Kicsit vagyok már csak szomorú, eddig nagyon voltam, de Neked "megbocsátok"! Majd keresek másikat! Ha esetleg véletlenül találnál, szólj már légyszi! Egyébként hol lakik a csaj, ahova érte kell menni?
Zsóka! Bükkfürdő
Jó pihenést!
Barnus sem alszik hálózsákban. Ő sokat mászkál az ágyban - álmában, szerintem megőrülne, hogy abban nem tud ficánkolni. Nálunk is rövid body meg rugi van, vagy body+ egy kis pizsis gatyó zoknival.
Mangó! Lemérted Bendét cicizés után? Ugye evett annyit, amennyit kell? Szerintem is elég neki annyi! Meg mi sem vagyunk mindig egyformán éhesek, lehet, hogy most olyanja volt, hogy ennyi kellett neki. Nem?
Mircike! A táblázat tök jó ötlet! Én is nagyon várom!
Barnus most alig eszi meg a főztömet, ma volt pici krumpli + répa + alma + egy hangyányi zeller főve. Nem kellett neki. Aztán gyorsan egy pici banán bele, úgy már elnyamogott rajta. Olyan nehéz kitalálni, hogy mikor mit adjak. Vagy nem gáz, ha nem olyan változatos? Mit lehet még adni nekik?
Ezt a hülye vonalzót meg nem tudom rendesen megcsinálni, nekem nincs 2. url. Vagyis lehet, hogy csak az van, mert a második valamit kellett bemásolnom, hogy legyen végre valamim. Próbáltam törölgetni belőle, de akkor meg eltűnt teljesen.
Jajj! Mirkót de megnéztem volna!!
Nem semmi, hogy hogy tudnak már utánozni! Tényleg, tegyél képet !
Mondom én, aki még mindig nem tettem fel egyet sem, bocsi! A "régi-Barnus" a másik gépben, de abból a cd-írót áttettük ebbe, az új képek meg feltöltésre várnak, de valamiért vacakol a program, nem lehet leszedni a fényképezőről, na majd valamikor nekiesünk újra.
Vasárnap megyünk haza apukámhoz Békés megyébe, hétfőn disznót vágunk, csütörtökön jövünk csak haza. Remélem tetszeni fog Banusnak
, még csak most megyünk másodjára ilyen messzire - kocsink nincs. Nekünk otthon van mikró, de a vízforralót meg turmixot azért vigyem, ugye?
Ja! Erről jut eszembe, ezt is már akartam kérdezni régóta. Ivás! Mit isznak a babák, mennyit, hányszor naponta? Vizet meddig kell felforralni?
Timiékkel mi lehet, miért nem ír? Bala beteg? Remélem nem! Timi! Tessék jelentkezni!
Na megyek, elteszem magam holnapra (mára)!
Jó éjt mindenkinek!
Álmodjatok szépeket, mert telihold van!!!
J.