Új privát üzeneted érkezett!

na tessék napokig lestem a fórumot és sehol senki most meg VÉGRE!!!! tobzódunk!!!

nóri: farkas tényleg éhes vagy csak a megszokás? hatszor eszik?samu is evett volna amikor annak idején hajnalban felkelt de nem kapott és szépen visszaaludt. másfél hónapig ezt játszottuk és lazán meg is szokta. nem volt éhes csak rendszer volt neki h hajnalban mukkra ehet.

mi tegnap voltunk bulizni, kettőig roptuk, de ez már már hagyománnyá vált, hatalmas előszilveszteri buli- mint minden évben...

elég nehéz is volt felkelni ma 9kor (samu is mi ébresztettük, mert ugye ő fél 11ig szundizik...) ugyanis ma volt a keresztelő!!!!!! nagyon klasszul sikerült. a püspök bácsi keresztelte samut a böszörményi úton lévő ref. templomban. nem volt nagy banzáj, csak gyors, szolid kis keresztelő volt...

teszek fel képet az első- keresztanyuval:
Kép

keresztapuval játszik a keresztelő után:
Kép
kerekpocak
 
 


karácsony nagybácsival (az öcsémmel..) Kép

apával 25-én: Kép

szilveszteri gangsza samu: Kép
kerekpocak
 
 


El sem hiszem, van vonalzóm!!! :D

De édes baba Samu! :)

Csajok! Már tök régóta keresek habtapit. Vagy nincs, vagy elfogyott, vagy már megrendelték, de nincs még stb. Hol lehet tutira kapni, van valami biztos tippetek?
Előre is köszi!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

 
 

gangsza=gangszta
kerekpocak
 
 


Meg még egy dolog: etetőszék!!!
Mi most veszünk még csak, mert eddig tök jól elkajáltunk a hordozóba, de mára már kificánkol belőle, meg ülni is később ültünk fel (le kell vonni a 6 hetet a nagymozgásaiból).
Szóval eddig jó volt így, most már nem. Sürgősen vennünk kell neki széket! De milyet??? :shock: Nektek milyen van? Ahogy néztem az árakat az interneten, basszus(!), 30 ezer forintot nem szeretnék kiadni érte! :( Nagyon elszomorodtam, hogy ez ilyen drága! :( . Vagy nem fontos, hogy állítható legyen meg guruljon, stb. Mi a fontos, amit tényleg ki is fogunk használni?
:?: Köszi, J

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


CSÚCSOT DÖNTÜNK!!!
9-kor ettünk, 10-kor letettem aludni, én is vele 1 órát, de azóta alszik! :shock:
Csúcs:
- már 4,5 órája nem evett (nappal),
- már 3,5 órája alszik

Hadjam még, vagy keltsem fel, mindjárt bekukkantok megint, nálunk ez nagyon hihetetlen, 1-2 órát szokott nappal is aludni. És ma is csak azért aludtunk délelőtt, mert nem 10-ig aludt a hajnali kaja után ahogy ált, hanem csak 8-ig. Lehet, hogy azt is bepótolja?
Majd még jövök, pusz!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


hadjam=hagyjam
Bocsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Samu nagyon ééééééééédes!! Milyen hosszú ez a gyerek... :roll: :lol: . Zsófi, nem azt mondtad még régebben, hogy nálatok nem lesz keresztelő? Vagy keverem valkivel? :roll:
Nálunk is mindkét gyerkőc református.

Julcsi, hurrá, sikerült a vonalzótok!! :wink: Na most már tudom, hogy mennyi idős Barnus( 1 nappal idősebb Marcinál :P ).
Igen, ezt én is hallottam, hogy a hideg kihozza az ekcémát, hát én is nagyon reménykedem,hogy előbb kinövi Borka, nem csak 9-10 évesen..
Etetőszék: nekünk (meg Eduéknak, Reniéknek, Panniéknak) PegPerego primapappa van, szerintem nagyon jó, én imádom.
Használtan vettem a Vaterán 19e Ft-ért, újan megfizethetetlen. Borcsinak egy sima fa etetőszéke volt, nem hiányzott a kerék, meg a sok extra, de azért most, hogy ilyenünk van, látom, hogy nem olyan rossz az, ha pl van kereke az etetőszéknek,nem kell állandóan cipelni, csak odagurítom, ahol éppen etetni akarom a fiatalurat. A háttámla dönthetősége szerintem Nálatok már nem olyan fontos, mivel Barnus tud ülni.Én pl már soha nem használom ezt a funkcióját. Viszont ami még jó ha van, az a magasság állíthatósága. Szóval, szerintem érdemes egy használtat venni, jóval olcsóbb, mint az új. A Vaterán és a babaszobán is szépek szoktak lenni.
Habtapit mi az Auchan-ban vettük, de a Tesco is forgalmazza. Hogy most van-e, azt nem tudom sajnos..
Barnus kúszik-mászik már?
Tök jó, márciusban három egymást követő napon született Márk, Barnus és Marci (márc.17.,18.,19.) ugye jól számoltam?? :shock:

KépKép
logi
 
 


Samu csudaszép kishapsi!

KépKép
logi
 
 


Áhá, gangszta Samu, a hátán elefánttal? :) Nekünk is van (volt) ilyen szettünk, a nadrág még jó, de sajna a felsőt már nem tudom rátuszkolni. (helyette van "as a tiger" feliratú hardcore cucc!!! )

Éjszakai szopi, hetekig próbáltam leszoktatni róla. Addig sír amíg nem szopizhat. Kb 15 percig nyomja (mármint a szopit, nem a sírást). Van amikor elalszik utána, de ha kevés neki egy cici akkor balhézik a másikért. Mivel az éjszakain kívül nappal már csak egy szopi van (ma hagytuk el az ebéd utánit, mert semmi értelme) ezért inkább hagyom az éjszakait, hogy legyen még tejem. Csak jó az ha még szopizhat.

Nálunk tegnap voltak a barátok (igen Kata ezt asszem nem írtam az előbb), mi is társasozni szoktunk meg kölyök pezsgőzni (szigorúan anti alkoholista csapat vagyunk :) ). Ma meg tényleg lefekszünk úgy mint máskor. MI sem szeretjük annyira a kötelező jókedvet, a bulit meg azért nem lehetett mára tenni, mert nálunk egy légtér van és nem tudna Farkas nyugodtan aludni.

Julcsi, nekem a habtapi nagyon tetszett itt a képeken, aztán vettünk mi is, és egyszer tettem rá Farkast, aztán elcsomagoltuk, mert állandóan meg akarta enni. Ráadásul kijönnek a részei így könnyű a szájába venni. Szóval nekünk nem vált be, persze azért lehet hogy jó.
Etetőszéket szerencsére kaptunk, használtat ajándékba. A dönthető háttámlát én sem használom, de az szerintem jó dolog hogy van biztonsági öve, mert Farkó különben "kiugrana" belőle.
NA, most megyek.

Ha nem jönnék, mindenkinek szép estét kívánok és BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!

Pusiz, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Hú CSAJOK!!!!

Képzeljétek itt ülök a gépnél, egyszer csak megmozdult alattam a szék, a konyhaszekrényben zörögtek a bögrék, papa alatt is a fotel, meg az egész ház megremegett.....vagy földrengés vagy vmi nagy robbanás a közelben? :?: Hú nagyon megijedtem. Áttelefonáltam anyukámnak (egy kertben van a két ház) és náluk is a karácsonyfán a díszek megindultak meg minden...
remélem nem lesz több...

na megyek, pusz

Kép
nóri8
 
 


4,1-es földrengés volt...

Kép
nóri8
 
 


Júúúúúúúj mi is éreztük...először azt hittem, Bori ugrált a szobájábna, de akkor ezek szerint nem...

KépKép
logi
 
 


ÉN NEM TUDOK MÁR MA JÖNNI, EZÉRT SZERETNÉK MINDEN ANYUCINAK, BABUCINAK, APUCINAK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!!!

BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

PUSZI, ZSÓKA,
MARCUS, BORCSI, LACI

KépKép
logi
 
 


Én is elköszönök, már biztos nem tudok jönni.

:D :D :D
[color=red]
NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN ANYUCINAK, APUCINAK ÉS FŐLEG BABÓCÁNAK!!!
:D :D :D

Puszi mindenkinek! J.
[/color]

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Reni: Grat Niki fogához :)

Mangó: Tulképp bármilyen babakrémet rákenhetsz az arcára, nem fontos popsikrémet, de általában az a legzsírosabb, azért javasolják hideg ellen.

Anaci: Nagyon édik a gyerekek, főleg, amikor a nagyobbak fogják a picit. Elég izgi :)

Zsóka: Én is sasoltam az ikeás szobát Anaci fotóin :) Aú, de rossz, hogy nem pancsolhat Bori...

Panni: Wokos Márk nagyon édi. Remélem jobban van!

Kata: Nagyon szépek vagytok! Drukkok a kórházhoz, legyetek jók, és gyorsan gyertek haza! Édes alvós-fürdős Lizus! :)

Zsófi: Édes ganxta Samu :) Tök jó, hogy buliztatok, láttam wiwen szittert kerestél, bevált végül, nem volt semmi ébredés?
Mi sem voltunk még Nextben, de kaptunk karácsonyra inget-farmert távolabbi rokonoktól, majdnem leestem a székről, 6000 volt az ing, 10 a farmer. Nemtom ki szokott turkálni, ki nem, én mindenesetre szoktam, ráadásul kizárólag Next és H&M cuccokat :)
300 azaz háromszáz forintért :) Van egy-két jóarc csaj a környéken, kizárólag angol használt cuccokat hoznak. Nem látszik egyiken se, hogy kis Jamie vagy Tommy játszott volna benne. Az igaz viszont, hogy a Nikin látható gyönyörű lányrucik miatt lehet, hogy eredetiben elcsábulnék :)

Edus: Szörnyű ez a fulladás. Remélem jobban vagytok!

Nóri: Hízás-fogyással nehogy foglalkozz ám! :) Ja, és nem vagytok Pöttök Jankók :) Paradicsom szerintem jó ötlet lenne, mert tök egészséges, de nagyon erős az íze az anyatejes édes-szájúaknak :) Legalábbis Mirkó még mindig nem eszi. Ketchupot szereti, de a nyers paradicsomot nem.

Julcsi: Szerintem pont ez a 9-12 hónapos kor a legnehezebb nappali alvás szempontjából, nálunk legalábbis ekkor volt a legnagyobb variáció és átállás. Aztán egy éves kora óta erőltettem az egy déli alvást, ami azóta is megy. Édes lehet Barnus, hogy csak egy foga van :) (Au, de rossz volt olvasni a koraszülöttes sorokat, emlékszem, akkor többen is koraszültetek, és úgy izgultam. De jó, hogy túl vagytok rajta...!!!!)
Nálunk brokkolit utálja a nagykisfiú, sütőtököt meg imádja :)
Ja, és jó lehetett a dumcsizásunk a dokinknál, de sajnos nemcsak álmodban rendőr a férjem :) Nekem lassan aktuális lenne menni (az egyévesre végül nem mentem. rossz vagyok tudom).

Habtabi: http://bebibolt.hu
Ez a Mária-nagyker. Mindenvan, mint a bucsuba' :)
A kis részek kijövése ellen az a trükk, hogy a hátulját (egyesével!) végig kell ragasztgatni, nagy ikszeket, és így nem esnek ki. Amíg mászós a baba, addig sztem tök jó. Most mi hőszigetelésre használjuk a kiságy alatt, mellett, később talán játszik majd vele, nem tudom :)

Etetőszék: Nekünk 8000 Forintos van, fa, később kis-szék kis-asztalnak lehet majd használni (illetve mi már úgy használjuk). Szinte bárhol lehet kapni, szerintem tökéletes. Nem gurul, nem állítható, meg semmi extra, de perfekt. Ha gondolod, keresek képet is!

Tényleg volt földrengés: :roll:
http://index.hu/politika/belfold/frnbp061231/

Sziasztok, mindenkinek BÚÉK. Csináltam új vonalzót, de azt majd csak jövőre. M.
mircike
 
 


Mircike hol turkálsz??????????
kerekpocak
 
 


alattunk is megindult a fotel, meg beremegtek az ablakok... Nóri ugyanaz a két gondolat: földrengés vagy robbanás??? mondtam is apának hozza a bébit és uccu! :lol: :lol: :lol:


épp itt fekszik a járókában lent velünk a nappaliban, és a változatosság kedvéért alszik édesdeden :lol:

Samu nagyon vagány a szilveszteri öltözékében!! :lol:

én sem tudom jövök e még..úgyhogy BUÉK for sure ... :wink:
lmkata
 
 


Mindannyiótoknak kívánunk nagyon boldog új évet!!!
Melinda, Attila és Dominik

KépKép
melba
 
 


[size=24]nagyon boldog új évet!!!!!![/size]
samu, csaba, zsófi
kerekpocak
 
 


Mircike! Ez komoly? :shock: :shock: :shock: Tényleg rendőr a férjed? Basszus! Mindjárt visszaemlékszek gyorsan, hogy még miket álmodtam! Esetleg lottószám... És hol dolgozik? Én a Tevében az ORFK-n. Lehet, hogy ismerem?

Puszi mindenkinek, bocsi, de most már többre nincs időm, megyünk pancsizni.
Mégegyszer BUÉK mindenkinek!!! :D

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Eddig nem tudtam jönni, hőemelkedés még mindíg van, orrszívás ezerrel. Nagyon nem szereti. De szerencsére jön, aminek jönnie kell. Kedve jó és nagyon éhes is tud lenni... :D

Kata - nem Stephan Raab? Látom Te is használtad nyelvtanuláshoz a német tv-t. :D

MINDEN BABÁNAK, MAMÁNAK ÉS PAPÁNAK NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGES ÉS MOSOLYGÓS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK SZERETETTEL:

MÁRK, PANNI ÉS ZOLI

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Panni, de igen!! ez az Raab!!! :lol: :lol: :lol: őrült egy alak...
lmkata
 
 


JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGGGGGELT 2007-BEN ANYUCIK ÉS BABÓCÁK ! ! !
:lol: :wink: :) :D :o :P :lol: 8) :mrgreen:
lmkata
 
 


Lizus szilvesztere :lol:

Vigyáz rám a nagy, erős és bátor Bumi kutya
Kép

kukuccccccccccs
Kép
lmkata
 
 


SZIASZTOK!!!!!!
MÁR TAVALYIAK A BABÁINK!!!
PUSZI MINDENKINEK,ZSÓKA

Kép

KépKép
logi
 
 


Jaaaaaaj de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi
 
 


nagyon édes!!!!!!!!!!!!!

boldog első napot!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


kata ezer éve akarom kérdezni, h pl evés után is hasra kell tenni lizit? az nem gáz? mert samut is többet szeretném pocakra tenni, mert sztem nem elég izmos és igencsak lusta. pl hason nem bírja sokáig és mivel mostanában tök sokat alszik alig van hason. mert evés után nem merem, szal nemtom. tehát lehet?

hányszor ismétlitek a gyakorlatokat? le tudnád, csak nagyon egyszerűen, írni a gyakorlatok sorrendjét és ismétlési számát?

(csak mert azért néha mi is aggódunk. tudom, h nem kellene másokkal összehasonlítani, de sztem samu tényleg nem sok mindent csinál... nemtom h 5 hósan hol kellene tartani, de ő nem fordul oldalra se. hasról hátra 2 hetente 1x- de az is sztem inkább a súlya segítségével- amúgy meg csak háton hever és nézelődik, meg esetleg nyúlkál a barátnőm kisfia meg minden irányba forog- körbe körbe is, húzogatja a lábát és hátra mozog, meg oldalra is fordul MEG MINDEN!)

na ez a minden napra 1 para.....
kerekpocak
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!


Alig győztelek visszaolvasni benneteket....! Most meg ébred Niki mire írnék...

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


hello.
lizi az ölemben, így félkézzel, 1 ujjal..
zsófi nem para hason kaja után. azt hittem, de nem. persze svábhegyem így csinálták, én magamtól nem tettem volna.
a lényeg a BÖFI. ha megvan akkor nincs gond, még picit függőlegesen tartom azért for sure kaja után és utána teszem le.
szal kaja, böfi, még kb 10-15 perc függőlegesen és utána hasra.
csak akkor bukik így keveset lizz ha nem böfizett. mert olyan is van....
a tornákat majd megírom részletesen, nekünk naponta 6* kellett csinálni 8 féle gyakit, egy-egy gyaki 3-4 perc szal összesen egy etap 30 perc volt. ez brutál durva !!!!!!!!!!!!!!! estére volt h nem maradt ereje lizinek az evésre !!!!!
de kisebb adagban jók nagyon sztem! 2 nap után a csajszi olyan magasra nyomta magát fel !!!!!!!! sajna nem fotóztam le, de elámultunk rendesen...........
na majd megírom, most pelus, kaja, stbstb :) :)
pusszok itt kiabál már :)
lmkata
 
 


Na megvan az új vonalzóm, úgy szereti a katicát ez a gyermek! :)

Julcsi, pmrfk, de nem teve. Vagy te wiwen? Ott láthatnád is :)

Zsófi: Itt helyben, persze minden 10. alkalommal találok valamit, de legalább van. Vidéken könnyebb, ismernek, jók az árak. Piacozni utálok alapvetően, de nálunk a vasárnapi piacra jár két csaj H&M, Prenatal, Hema, satöbbi ruhákkal, és hát ott általában találok jókat. Angol turi is szokott lenni, havonta a kultúrházban, 'házhoz jönnek', ott ezres általában egy cucc, ami Next meg George. Pesten nem tudok jókat, illetve Budán méginkább nem :)
Amíg pár hónapos volt a gyermek, addig abszolúte újakat vettem mindenből. Ma bodyt, zoknit, harisnyát újat veszek, Kenguruban, többi ruha mind turis. Két olyan télikabátja van, hogy megszólal, és darabja 600 Ft volt. Most persze nem is lenne pénzem rendes ruhákra, de amikor volt, akkor is inkább turkáltam, mert engem elvből idegesít, hogy ennyi pénzt kiadok ruhára. Például nekem esküvői ruhám se volt... De nem is akartam. Még kislány koromban se :) Egy iszonyat jó törtfehér egyedi darab kosztümöt vettem (jó nem volt olcsó), de más esküvőjére is abban járok, a mai napig is :)
M.
mircike
 
 


Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!! :lol:


tényleg jo sokat írtatok!

Kata, nagyon jó, hogy jelentkeztetek!!!! Drukkoltunk nagyon, Lizi nagyon édes minden képen, és olyan nagylány már!!!!

Zsófi, a mi kengurunkat Dezsőnek hívják :lol: :lol:
Samu, nagyon csini srác!!!! :)

Kicsi Márknak jobbulást!
Edus, Nektek is!!
Melba, jó, hogy jelentkeztél!

Mircike, nagyon jó a vonalzód!!!!
a krém nagyon jó ötlet volt csajok, köszi!!

Farkasnak, boldog hófordulót!!!!!!!

Lányok, fáj a torkom, ilyenkor nem kapja el a baba, egy kicsit parázok....
:oops:

puszi mindenkinek
mangó
 
 


Mirci: kár, h budán nem tudsz... jó neked!
Kata: várom nagyon a torna infót! amúgy pelenka nélkül, mezítláb samu hason megfordul a tengelye körül körbe. tolja magát és úgy... az jó, nem???

Mangó :)
jobbulást!!!!
kerekpocak
 
 


Zsófi do not worry kérlek, Samu egy csúcsszuper kiskrapek aki max kicsit lustibb e téren a nagy átlagnál! de basszus másban meg a nagy átlag előtt jár, nem???? :wink: :wink: :wink:

a gyakik:
1. görgetés hátról hasra: lepedőn fekszik előttem keresztben, lepedőt megfogom a buksijánál, meg a pocakja közepénél, és megemelem miközben 2 kezem közt feszes. a fejnél kicsit jobban emelem. cél: bébi forduljon át hasra
ezt mindkét oldalra

2. hasról hátra: uaz mint fent, csak egyik kezemmel fejnél fogom a lepedőt, másikkal meg a popsinál - tehát nem a pocaknál.

3. ülésbe húzás: fekszik a bébi (nem keresztben hanem mint amikor pelenkázod), megfogja az ujjadat, te meg az ő kis csuklóját is a kezeddel és megemeled. a lényeg h emelje a fejét. ha emeli, akkor tovább emeled. ez egészen amíg fel nem ül

4. ülésbe rugaszkodás - leírom, de sztem ne csináljátok, elég brutál gyaki és jobb ha gyógytornász mutatja meg pontosan. eleinte féltem én is csinálni, aztán azért belejöttünk.
szóval fekszik hanyatt keresztben előtted. felfelé fordított nyitott tenyered (ujjaid összezárva) berakod a háta alá úgy, hogy a popsija feletti résznél legyen, ne feljebb - tehát a dereka körül. és egy határozott mozdulattal megemeled 35-40 fokig. eközben bébi hátrahajolva ívben - elég szörnyű látvány, én mindig attól féltem mikor törik ketté a gerince de persze nem törik.
szóval így lóg és egyszercsak meglendíti magát felfelé. ekkor emelsz rajta, megtartod amit már elért, és így rugaszkodik egyre feljebb és feljebb míg eléri az ülést.

5. lebegőülés: hát ez sem könnyű.. felveszed a babót úgy h a háta a mellkasodnak támaszkodik. a combhajlatánál megfogod mindkét combiját a kezeiddel, úgy hogy hüvelykujjad felfelé, a többi lefelé. (fontos h baba ne feszítsen hanem lazán csücsüljön a kezedben)
erősen tartod és egyszercsak eltolod magadtól. ekkor általában előredől, de egy idő után felemelkedik és tartja magát. neked meg közben ügyesen egyensúlyoznod kell és a kilengéseket korrigálni h le ne essen...
szóval ez sem könnyű...

6. asszisztált mászatás: baba keresztben előtted hason. egyik kezed pocak alatt, másikkal állát fogod középen tartva a buksit és megemeled picit és elkezded húzni előre h kezei és lába pont leérjen még az asztalra. ekkor bébi automatice mászó mozdulatokat tesz a lábaival és akezeivel is.


na ezek vannak.. de mondom azért gyógytornász ha megmutatja az a biztos így leírva nem olyan egyszerű....

megyek mert sír.
sok pussz mindenkinek drukkoljatok hogy be tudjanak állítani..
nemtom meddig leszün bent.

Lizus és Kata :)
lmkata
 
 


ja azért 8 nekünk, mert a görgetések ugye 2 oldalra vannak..
na megyek
uff!
lmkata
 
 


Na itt vagyok!

Jobbulást minden lábadozónak! Mi már teljesen jól vagyunk!

A földrengés minket is megrázott. Vagyis épp elvitte sétálni Nikit apa amikor éreztem a rezgést otthon. Egyből eszembejutottak a háborús emlékeim...

Márk nagyon tuti a wokkban!

Samu nagyon helyes, mint mindég!

Liza egyre szebb ahogy növekszik!!!! És együtt gyönyörűek vagytok!!! Szorítunk nektek, hogy mielőbb hazajöhessetek!

Julcsi
Etetőszéket mi is használtan vettük 20e-ért (Peg Pérego Prima Pappa) Csúúúcshipppperszuper!!!!

Köszönöm, már nincs szükségünk Pampers vonalkódra mivel lejárt a határidőnk! Azért köszi!

Zsóka
Darabosat én még nem adok (adhatok) a lánynak mivel még nincs foga... Vagyis van egy 1milis :lol: De szárazkiflit, babakekszet már ügyesen elmajszolja!

Egész jól telt a szilveszteri buli!(majd teszek fel képeket) Mi nem vetjük meg az alkoholt (kiváltképp a jó borokat), de most elég visszafogott volt a buli... Itt voltak a barátaink (2párocska).

Zsófi
Én a következő hejekről szoktam vásárolni Nikinek (teljesen újszerűek még a használt rucik is!) :

www.babastore.hu (most nagy akció van!!!!!)
www.gyerekbutik.hu
www.babaruha.com
www.gyerekruha.hu
www.angolbabaruha.hu

És nyugi, Majd egyik napról a másikra kezd el produkálni mindenfélét Samu!

Na mentem! Jó éjt!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


köszi kata, majd kipróbálgatjuk az egyszerűbbeket! nagyon drukk nektek!! hívd a gabit szerdán!!!

reni köszi! megnézem!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Boldog új évet mindegyikőnknek!!!
:D :D :D

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Jól kezdődik az évem fórumos szemszögből. Két levelem szállt el, ha ez sem megy át, nem írom le többször.

Szóval: Peg Perego. Tök jól néz ki, még gondolkodom, nagyon tetszik, meg biztos megéri, jó lenne kifogni egyet olcsón.

Mircike! Most kaptam meghívót iwiw-re, majd ha regisztráltam megnézem. Te is vagy iwiw-en? Ti hol laktok? Ezek szerint nem Pesten? Azt hittem Zuglóban, nem tudom miért.

Zsófi! Ne aggódj! Barnus is tök későn fordult meg, sőt addig nem is tudtam hasra tenni, mert ordított, utálta, de miután ő megfordult, azóta meg nagyon szereti. Majd holnap (ma) megnézem pontosan, hogy mennyi idős volt, amikor már forgolódott. Nem kell őket siettetni, tudják ők, hogy mikor mi jó nekik.

Fog! Hááát aranyos 1 foggal, bár még nekünk is alig látszik, nem is nagyon engedi megnézni, kb akkora mint Nikinek, 1 ml-s lehet. Viszont már nagyon ott a ketteske, lehet, hogy reggelre kibújik, mert már egy csomószor felsírt, fájdalmasan, nagyon nyugtalanul alszik. Szegénykém!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Mircike! Elfelejtettem még valamit. Mikor tervezed a dokit kb? Nekem márciusban lesz aktuális az 1 év, na persze én sem fogok ragaszkodni szigorúan hozzá, lehet, hogy csak április, május lesz, majd ha ráérek. Ha mész, kíváncsi leszek mi volt, majd mindenképpen írjál róla! De Te a 6 hetes óta egyáltalán nem is voltál?
Különben más dokik meg félévre rendelik vissza a mamákat, nem értem a mi dokink miért csak 1 évre.
Vagy vagytok még Lányok akiknek csak 1 év után kell menni kontrollra?

Márciusban tényleg három szülinap egymás után lesz: 17, 18, 19. Sorban potyogtak a jó pasik a Jánosba! :D

Még valamit írtam az előző leveleimben, de már nem nem tudom mi volt.
Pusza mindenkinek, J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


KATA, már biztosan készülődtök, vagy már bent is vagytok??..
Gondolom, már könnyebben mész, ismerős a hely, az orvosok..

Várunk vissza Titeket!!
pusza, Zsóka

KépKép
logi
 
 


3xmár :oops: :oops:
logi
 
 


Kata, gondolunk Lizibabára!!!!!!
nagyon édes a képeken!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mangó
 
 


Sziasztok!

Hú, ez az év remélem nagyon jó lesz mindannyiunknak! Elindulnak a babák és lassan mozdulni is lehet velük nagyobbakat, meg kommunikálni, meg minden, ebben az évben nagy babások leszünk!!!! :) BUÉK!

Kata
szorítok nektek én is! +++++++++++
Lizus egyszerűen gyönyörű! Nagyon formásodik az arca, nagyon csajos, nagyon édes! És Bumi kutya is! :)

Zsófi Samu keresztelőjéhez gratulálok! A keresztszülők nálatok is barátok, vagy családtagok? Bírta Samu a szertartást? Nem sírt?

Julcsi, írtam emailt!

Reni, sikerült megrendelni a vonalkódos játékot, vagy csak lejárt a határidő és feladtátok?
Ezt már akartam kérdezni: annyi helyen olvastam hogy adjunk száraz kenyeret a gyereknek, de ha nincs foga hogy tudja elrágni, eláztatja? Farkasnak 4 foga van, de nem merek adni neki semmit. Egy kekszet akartam már de akkorát akart harapni belőle, hogy elvettem idő előtt. Niki hogy eszi a kiflit, meg a kekszet?

Farkasnak megvolt az első komoly esése. Ketten ültünk mellette, de pillanat alatt elvágódott, mert vagánykodik azzal hogy ő már nem kapaszkodik. Akkorát koppant a feje hogy még. Iszonyat sírás utána meg rögtön elaludt, azóta is alszik (1 óra 20 perce :arrow: ez nálunk már nagyon soknak számít). Aggódom is kicsit nehogy agyrázkódása legyen. Mondjuk hüppög folyamatosan és szépen lélegzik, de nem tudom. Szerintetek felébresszem?

Kép
nóri8
 
 


Julcsi: Lehet, hogy azért nem hív fél évre, mert felesleges... Nem tudom. Mindenesetre költségkímélőbb így :) Hat hetes óta nem voltam :oops: Úgyhogy nekem bármikor kéne mennem. De annyira nehezen mászok be Pestre, hogy világszám, amennyire körülményes vagyok. Márciusban kezdjük már a bölcsit, akkor még jobb lesz... úgyhogy nagyon gáz vagyok ebből a szempontból. Kórházba is be lehetne menni hozzá, de a kartonunk otthon van nála, nyilván. Úgyhogy jobb, ha odamegyek. Nemtudom mikor...

Zsófi: Niki linkjei eszembe juttatták, hogy az első fél évben sokat 'turkáltam' az interneten. Marha jó ruhákat lehet kifogni.

Kérdés: Szerintetek nicket lehet visszamenőlegesen cserélni? :shock:

M.
mircike
 
 


[size=24]FARKASNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!![/size]

esés ügyben sajnos nem vagyok szakértő, nem akarok butaságot mondani...
a legjobb barátnőm és a férje lettek a keresztszülők, samu egész jól bírta a szertartást, csak akkor sírt amikor a víz a fejére ment... :)
kerekpocak
 
 


Izé, Reni linkjei... :)
mircike
 
 


miért nem csinálja meg nagyoban???

BOLDOG HÓFORDULÓT FARKASNAK!!


na ez már jó!
kerekpocak
 
 


áááááááááááá
nagyoban =nagyobban
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?