Reni: Grat Niki fogához
Mangó: Tulképp bármilyen babakrémet rákenhetsz az arcára, nem fontos popsikrémet, de általában az a legzsírosabb, azért javasolják hideg ellen.
Anaci: Nagyon édik a gyerekek, főleg, amikor a nagyobbak fogják a picit. Elég izgi
Zsóka: Én is sasoltam az ikeás szobát Anaci fotóin
Aú, de rossz, hogy nem pancsolhat Bori...
Panni: Wokos Márk nagyon édi. Remélem jobban van!
Kata: Nagyon szépek vagytok! Drukkok a kórházhoz, legyetek jók, és gyorsan gyertek haza! Édes alvós-fürdős Lizus!
Zsófi: Édes ganxta Samu
Tök jó, hogy buliztatok, láttam wiwen szittert kerestél, bevált végül, nem volt semmi ébredés?
Mi sem voltunk még Nextben, de kaptunk karácsonyra inget-farmert távolabbi rokonoktól, majdnem leestem a székről, 6000 volt az ing, 10 a farmer. Nemtom ki szokott turkálni, ki nem, én mindenesetre szoktam, ráadásul kizárólag Next és H&M cuccokat
300 azaz háromszáz forintért
Van egy-két jóarc csaj a környéken, kizárólag angol használt cuccokat hoznak. Nem látszik egyiken se, hogy kis Jamie vagy Tommy játszott volna benne. Az igaz viszont, hogy a Nikin látható gyönyörű lányrucik miatt lehet, hogy eredetiben elcsábulnék
Edus: Szörnyű ez a fulladás. Remélem jobban vagytok!
Nóri: Hízás-fogyással nehogy foglalkozz ám!
Ja, és nem vagytok Pöttök Jankók
Paradicsom szerintem jó ötlet lenne, mert tök egészséges, de nagyon erős az íze az anyatejes édes-szájúaknak
Legalábbis Mirkó még mindig nem eszi. Ketchupot szereti, de a nyers paradicsomot nem.
Julcsi: Szerintem pont ez a 9-12 hónapos kor a legnehezebb nappali alvás szempontjából, nálunk legalábbis ekkor volt a legnagyobb variáció és átállás. Aztán egy éves kora óta erőltettem az egy déli alvást, ami azóta is megy. Édes lehet Barnus, hogy csak egy foga van
(Au, de rossz volt olvasni a koraszülöttes sorokat, emlékszem, akkor többen is koraszültetek, és úgy izgultam. De jó, hogy túl vagytok rajta...!!!!)
Nálunk brokkolit utálja a nagykisfiú, sütőtököt meg imádja
Ja, és jó lehetett a dumcsizásunk a dokinknál, de sajnos nemcsak álmodban rendőr a férjem
Nekem lassan aktuális lenne menni (az egyévesre végül nem mentem. rossz vagyok tudom).
Habtabi:
http://bebibolt.hu
Ez a Mária-nagyker. Mindenvan, mint a bucsuba'
A kis részek kijövése ellen az a trükk, hogy a hátulját (egyesével!) végig kell ragasztgatni, nagy ikszeket, és így nem esnek ki. Amíg mászós a baba, addig sztem tök jó. Most mi hőszigetelésre használjuk a kiságy alatt, mellett, később talán játszik majd vele, nem tudom
Etetőszék: Nekünk 8000 Forintos van, fa, később kis-szék kis-asztalnak lehet majd használni (illetve mi már úgy használjuk). Szinte bárhol lehet kapni, szerintem tökéletes. Nem gurul, nem állítható, meg semmi extra, de perfekt. Ha gondolod, keresek képet is!
Tényleg volt földrengés:
http://index.hu/politika/belfold/frnbp061231/
Sziasztok, mindenkinek BÚÉK. Csináltam új vonalzót, de azt majd csak jövőre. M.