Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!
Angel
Szorítok!
Kamilla
Sajnálom!!!
Csanita
Drukk a műtéthez!!!
Zsuzska, Ancsa
Nektek is szorítok a műtét miatt. Van már időpont?
A babásoknak boldog pocakosodást, a babaváróknak meg drukk, de szerintem idén tavaszig sok pocak -albérlő lesz itt is.
Betti, Beuka, Ági
A frontérzékenység csak a terhesség alatt jelentkezik, vagy a kisbabák is érzékenyek rá?
Betti, Ági
Császár után ajánlott a haskötő, vagy a szorítós bugyi, vagy nem? Régebben sokan használtak,nem?
Nem hittem, hogy ilyenkor még egyben leszünk és mégis
És végül a heti kétszeri doki járás után nem kellett befeküdni sem, ennek is örülünk. A Kisfiam már nem lenne koraszülött, de azért még ráférne, hogy bentmaradjon, mivel medencevégű, így a fejecskéje továbbra is kisebb, ezáltal valószínű a súlya is, de minden nap, amit benttölt, hízik, emiatt fekszem továbbra is. Múlt csütörtökön méhszáj 2111 volt, előtte 6 nappal még 2000. Kíváncsi vagyok holnap milyen lesz. A farfekvés miatt, meg a kétszarvú méh miatt császár lesz, de volt időm hozzászokni a gondolathoz, egyedül az zavar, hogy műtét után nem lehet velem. Amúgy nem érzem még,hogy itt lenne a vége a terhességnek. Egy-egy frontot kivéve-amikor rengeteget nyújtózkodik, feszül a pocim, nem érzem "terhességnek". Sőt, nagyon hiányozni fog az állandó mocorgása
Végül bocs, hogy ritkán jelentkezem, de sokszor olvaslak benneteket, csak nem tudom napi szinten követni az eseményeket , így meg nehéz képben lenni.