Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!
Elkezdtem visszaolvasni, de olyan esélytelennek néz ki.... Mert ugye mellette még jegyzetelgettem is, de még csak két oldalnál tartok a hatból.
Fényképek inkább holnap lesznek, mert nagyon sok fotón piros a kékszemű srácok szeme és azt el kell előtte tűntetnem.
Rokica,
Sajnálom, hogy Zsuzsa megint nincs jól. A láznak oka van, fontos figyelni. David tényleg kicsit lazán veszi. Remélem, holnap a kontrollon kiderül végre valami.. Valahogy úgy érzem, hogy nem a tej lehet a hibás....
Még a pénteken írtakhoz egy-két mondatban reagálok. Szóval az antibiotikummal kapcsolatban valószínűleg tényleg a tapasztalat szólt belőlem. Ami egyrészt az, hogy sajnos sok orvos rögtön nyúl a receptért és felírja, másrészt pedig Beni lassan 5 és fél éves és kicsit talán kezdem megismerni a betegségeket.
Nehéz ellentmondani az orvosnak, ez nem is jó szó, talán inkább nehéz felülbírálni a diagnózist. Mégiscsak ő ért hozzá, meg az ember fél, nehogy nagyobb legyen a baj.
A mi doktor nénink annyiból rugalmas, hogy megírja a recepteket és ad egy kis haladékot, persze csak ha belefér, hogy kivárjam hová fajul a betegség és ténylegesen muszáj beadni az antibiotikumot.
Dani önállóan falatkákat eszik, az a jó, ha mind a két kezében van egy, biztos, ami biztos alapon. A kanalaznivalót én adagolom a szájába, amit elég jól visel.
Ayse,
Nagyon nagyon szuper lett a konyhátok!
Imádom ezt a stílust! Gratulálok hozzá! Kellemes főzőcskézést benne!
És persze családilag is nagyon szépek vagytok!
Kb. itt tartok, ez olyan szombati téma. Még olvastam a hisztiről..... Dani is kezdi, nekem is véges a türelmem. Ha olyanért hisztizik, ami értelmetlen, akkor nem engedek neki, inkább én is figyelemelterelek. Ha fáradtabb, nyűgősebb, akkor kicsi babusgatás.
Beni hisztijénél már sokkal keményebb vagyok, simán nem tűröm.
Jucc, ahogy te is írtad, ez már teljesen tudatos, oka van, stb. Én is emelem a hangom, ami miatt sokszor van lelkiismeretfurdalásom... Beninél néha nem hat más.
Juci,
De jó, hogy Marci étvágya kezd visszajönni.
Kaki ügyben nagyon drukkolok!!!
Megann,
Apa már pedzegette pár napja, hogy mi lenne, ha elmennénk itthonról, stb. De nem volt még igazán konkrét szervezés. Beni nagyon bírja a kiruccanásokat, Danika meg igen alkalmazkodó. Úgy mentünk, hogy az autóban aludjon, szinte háztól házig aludt is, oda is és vissza is.