Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166990903.12.gif[/img]

Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk!

Erika és kis családja[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 4 évi orvostól orvosig szaladozás után, december elején kiderült, hogy csak petesejt donor segítségével lehet babánk. A családunkban nincs alkalmas donor, ezért egy önzetlen ember segítségét szeretném kérni. Petesejt donorra lenne szükségünk ahhoz, hogy az életünk célját elérjük és babánk lehessen. Minden megoldás érdekel bennünket. Donor lehet minden 35év alatti nő, aki szült már gyermeket. Kérlek benneteket, aki tud segítsen. A többit pü-ben, ha nem gond.
Köszönjük!!!
s.petra
 
 


Sziasztok!

Hogy teltek az ünnepek? Nekem szerencsére nem kellett főznöm, szüleim és a párom szülei elláttak mindenféle finomsággal, így tényleg tudtunk pihenni.
Főleg könyveket kaptunk, vásárlási utalványokat, én egy mp3 lejátszót és más apróságokat.

Erika!
Jó, hogy újra itt vagy! Hiányoztál!

Üdv: Princess
princess
 
 

 
 

Sziasztok!

Lányok,mindjárt január!
Jönnek újra az izgulós napok.Én életemben elöször alig várom,hogy megjöjjön a mensim,ma vagyok a 28 cn-on.És kezdem szedni a fogigátlót.

Szia Petra!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen problémával kell megküzdenetek.Én eddig úgy tudtam,hogy M.o-on nincs lehetőség petesejt adományozásra.De lehet,hogy csak valamit elolvastam,vagy lehet,hogy csak arra vonatkozott,hogy nincs petesejtbank,mivel azt ugyebár nem lehet fagyasztani,mint a spermiumot.
Én még nem szültem(sajnos),de kívánom,hogy mielöbb találd meg a lehetőséged,hogy kisbabátok legyen.

Egyébként hol vizsgáltak téged?
Az orvosod mondta,hogy így keress valakit?
Vendég
 


Sziasztok

Mi sok mindent kaptunk karácsonyr, főleg a gyerek, de mi sem panaszkodhatunk

Princess
de jó neked hogy nem kellett főznőd! Nekem sem sokmindent kellett, de így gyerek mellett elég nehéz volt. De remélem hogy a következő karácsonykor még ennyi időm sem lesz. És persze nektek sem.

Nyzulasz
igen mindjárt itt a január, ÉLJEN
petesejtadományozás: tudtommal lehetséges, de csak úgy ha a 2 fél ismeri egymást, vagyis nem anonim mint a sperma donor.

Szia Petra
és mindezt 4 év alatt sikerült ki deríteniük? Hihetetlen hogy ennyi idő kellett nekik hozzá!
Én már gondolkodtam ezen a dolgon, de még nem tudtam eldönteni, vagyis én nem is biztos hogy jó alany lennék, mert ugyan én még januárban leszek 34 éves, és már szültem is szerencsére, és ha minden jól megy januárban kezdjük a kistesó projektet, de a kisfiamnál is 13 petesejtet szívtak le, amiből 24 óra múlva csak 1 termékenyült meg, 48 óra múlva pedig még mindig csak 3-4 megtermékenyült volt, és a 3 vissza ültetettből lett a pici fiam. Vagyis én ebből azt szűrőm le hogy a nagy része nem volt jó minőségű. De vannak sokak akiknek akár a 6-8 leszívottból mind szépen megtermékenyül.

És hát nálunk ügye miért is menne minden simán. Nem tudom, hogy írtam -e, de a vérvételeimből még mindig hiányzik a terheléses vércukor és az insulinszint vizsgálata. A héten még teszek 1 kisérletet a körzetinél. Ha mégsem akkor talán az egyik ismerősöm tud segíteni, de ha nem akkor (ma beszéltem Krizsa dr.-al) Krizsa dr azt mondta hogy majd próbál valamit intézni nekem pesten, mert neki ezekre nagy szüksége van. Amit otthon csináltak sima éhgyomrit az kevés neki, és sajna nem is lett a legjobb - 6,53 - lett és a papíron a max 6,1, úgyhogy mától 2naponta iszom Györgyteát - ez ilyen cukorbetegeknek való - vagyis gyógyszer mellett orvosi felügyelettel. Persze én ezek nélkül iszom, majd csak lesz valami.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Nyulasz!

Még soha nem vártam ennyire a januárt, mint most! Bárcsak már az izgulós napjainknál tartanánk! Miért kell fogigátlót szedned?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Nekem sem kellett főznöm,szinte itthon sem voltunk.

Közben utána néztem,tényleg van ilyen,hogy petesejt adományozás.Bocs a tudatlanságomért,valamit valamikor félreolvastam.

Erika!

Csak sikerül addig elintézni,ami kell.Krizsa doki rendes,hogy segít.
Ákosbaba örült a karácsonyfának?

Princess!

Kétféleképp kezdhetik a lombikot.A doki úgy fogalmazott,hogy van rövid protokoll(fogigátlós) és van hosszú protokoll(szuris)Az egyik,amikor szurikkal kezded,a másik amikor fogigátlóval elöször leállítják a saját hormontermelésed,hogy aztán injekciókkal azt úgy stimulálják,ahogy kell.Hogy több petesejt legyen.Legalábbis én így vettem ki a Krizsa doki szavaiból.Erika nálatok hogy volt?
Gondolom mindenkinél egyénre szabottan van,hogy mivel kezdenek.

Szóval ahogy megjön a mensim,kezdhetem a fogigátlót.Így én is jobban ki tudom majd számolni,hogy mikortól jön majd a szuri.Mert gondolom az kelleni fog,de ezekről majd 15-én beszélünk a dokival.
Vendég
 


Erika!

Miért ilyen körülményes megszerezni ezeket a vizsgálatokat?
Simán vérvételből nem tudták nézni?Vagy ezt teljesen külön nézik?
Hihetetlen,hogy ilyenekell kell szarakodni,hogy ezek a dolgok is tudnak problémákat okozni,gondolom ezek mindennapos rutin vizsgálatok.

Remélem a tea segíteni fog.De azért lehet,hogy Krizsa dokinak kéne majd mondanod,hogy iszod,ha ezt csak úgy nem lehet inni.

Szép estét!
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk reggel nagyon nagyon hideg volt (még most is), minden fehér deres volt.

Nyulasz
nálunk Ákosbabánál Suprefact injekcióval kezdtük április 27-én és már május 27-én meg is volt a beültetés. Ha jól emlékszem akkor valszeg most is így lesz, de hát ez addig még változhat.

terheléses vércukor: ezt is simán le veszik a többivel éhgyomorra + inni kell vérvétel után egy pohár tömény cukros oldatot és 2 óra múlva megint vérvétel (de a kettő között semmit nem lehet enni és inni, és a tömény cukor oldat - hát mitmondjak nekem elég nehezen csúszik le) = ez egyébként mindennapos vérvételi dolog a laborokban.
inzulinszint nézés vérvéből: nem tudom hogy hogy nézik ezt,
de Krizsa dr.nak kell mindkettő a kezdéshez tőlem.

Tea végülis úgyahogy lehet ezt inni, és én csak 2 naponta iszok 1 adagot, a rendes cukrosoknak le van írva hogy mennyit kell inni. Amúgy meg sajna terheseknek és szoptatós kismamáknak nem ajánlott, pedig az íze nem is olyan rossz.

Sziasztok

Erika

Ti hogy vagytok ma?
Mit csináltok?

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!
Én szerencsére itthon vagyok a két ünnep között, olyan jó ez a kis pihenés.
Tegnap és ma délelőtt az egyik barátnőmmel jártuk a boltokat, már elkezdődtek a leárazások, és én ilyenkor szoktam bővíteni a ruhatáramat. Vettem két cipőt, sapkát, kesztyűt, blúzt, fülbevalót. Holnap is megyek, hogy levásároljam a karácsonyra kapott utalványokat.
És Ti mit csináltok ma?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok

Princess
mi ma is csak a szokásos hétköznapot töltjük, holnap megyek megint a körzetihez a két vérvétel miatt, remélem nem fog megint elküldeni, addig pedig Ákosbabára az egomi nagymamája fog vigyázzni.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Szurkolok a holnapi vérvétel miatt, remélem sikerrel jársz a körzetinél.
Várom a híreket!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek tegnap este megjött a mensim 28! napra. :D Hát ilyen eddig csak egyszer volt.Általában 30-32 napos,de egyszer már volt 40 napos is.Most olyan boldog vagyok,hogy legalább ez miatt nem fogunk csúszni.Ja,és mindig reggel jön meg.De tegnap 11-ig tévéztünk,és lefekvés elött már vehettem is be az első bogyót.

Én sajna még holnap is dolgozom. :cry:

Princess!
De jó nektek,hogy vásárolgatni mentek.Én imádok vásárolni.
Pihenj sokat,amíg még megteheted :wink:
Ugye,Erika?

Nem csak nálatok volt hideg ám!Bár a napomat arra töltöttem,és
-3 fölé nem ment a hőmérséklet,de itt nálunk is csak annyi volt délután.

Remélem holnap sikerül végre elintézned a vérvételeket.Mindjárt január!

Pihi is rég volt már,biztos szabin van.Vagy asszem ő is elutazott. :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz
gratula a Mikuláshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát igen, addig pihenjetek míg lehet, mert terhesen úgyis jóval fáradékonyabbak lesztek, és minden 6X annyi ideig fog tartani, utána pedig ha már megvan a babóka akkor azért lesztek fáradtak, mert amit azelőtt megtudtatok csinálni utána már nem biztos, mert ő lesz az első. Így a főzés - takarítás stb. a háttérbe szorul. És persze éjjszaka is sokkal éberebben fogtok aludni. És persze a baba mellett nem szabad elhanyagolni az apukát sem, vele is ugyanannyit kell törődni mint a baba születése előtt, nehogy baj legyen.

Úgyhogy pihenjetek jó sokat.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép jó reggelt!

Kinéztem az ablakon :shock:

Azt hittem megúszom hó nélkül.Legalább a januárt.Februárban csak 2 napot dolgozom,a lombik elött szabin leszek.A lombik után meg táppénzen.

De ne legyek önző,legalább a gyerekeknek jó.
Vendég
 


Ja,és köszi a gratulációt.Asszem már annyira szeretném,ha ott tartanánk,a lombiknál,hogy a szervezetem is megtesz mindent.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Én is gratulálok! Rendes a szervezeted, hogy így együtt működik. Csak a szedegesd azokat a bogyókat! Már csak három nap is itt a január. Végre!
Pihi elutazott, ha jól emlékszem Erdélybe mentek.

Erika!
Sikerült elintézned a vérvételeket?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Ma jó napom volt, a körzeti nagy nehezen megírta a vérvételes papírt, már csak kedden reggel is jó napomnak kell lennie, hogy az egomi laborban meg is csinálják. Igaz hogy állítólag az inzulinszinteset elküldik pestre, és kitudja mikor lesz kész. Végülis a lényeg hogy meg lesz. Max legrosszabb esetben csúszunk az eredmény megérkezése miatt. De a lényeg hogy minden sikerüljön MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Princess,köszi neked is.

Mit főztök ma?
Vendég
 


Még annyi,hogy tegnap vettem E-vitamint,selenort meg biocinket,most így külön-külön,mert a multkor egyben volt az egész,de attól tartok,hogy kevés annak a szelén tartalma.
Meg eddig az FLP-s Multi Macát vettem,de most bioboltban vettem Maca Vibét.

Princess,ti melyiket használjátok?

Nem tudom melyik lehet a jobb.Elvileg mindkettő a perui maca növény gyökeréből van,vagy mi.
De a Maca Vibe napi 3*1 bogyót ír.Elég lesz belőle kettő?
Asszem a C vitamint most picit hanyagoljuk.Napi 2*500 mg nehogy sok legyen hosszú távon.
Vendég
 


Sziasztok

Mit csináltok ma és holnap?
Én mint minden nap.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Ma főztem,meg pihizek,holnap valszeg takarítok,délután meg megyünk anyukámhoz,utána meg a barátainkhoz.Csak szolidan.

Szeretnénk már mi is "mindennap ugyanazt csinálni" :lol:
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Én küldöm a ++++++++++++++++++ energiákat hogy ti is mindannyian minnél hamarabb mindennap ugyanazt csináljátok!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És így nagyon remélem hogy a következő karácsonyt és szilvesztert már nem máshol hanem otthon töltitek!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom Nyulaszhoz, bárcsak már én is mindennap ugyanazt csinálnám.
Ma főztem (borsó leves, sült csirkemell, rizs és krumpli püré) és voltunk vásárolni. Délután szerencsére már jutott és jut idő a pihenésre is, olvastam, filmet néztem és válaszoltam a leveleimre.

Nyulasz!
Én a Maca Natural-t vettem, bio boltban. A párom napi 2-t szed, a dobozon 2-4 kapszulát ír a tájékoztató, szerintem elég a kettő.

Erika!
Köszi a pozitív energiákat, nagyon rá fér mindenkire.

Üdv: Princess
princess
 
 


Köszi Erika!!!!!!!!!!!!!!!

Maca Natural?
Én mindenhol a vibéről olvastam.
Remélem ez is segít.

Mit olvasol?Könyvet vagy csak újságot?

Én vörösboros marhapörit csináltam petrezselymes fött krumplival.

Erika?Nálatok mi volt a menü?
Vendég
 


Sziasztok

Hát nagyon finomakat főztök, mivel apjuk dolgozik, így én azt ettem amit találtam, mert hát ügye míg aludt a kis drágám az az idő arra volt elég hogy egyek és odategyem a holnapi husilevest főni
Úgyhogy én magyaras vajkrémes diatebeikus kenyeret ettem lilahagymával és piros retekkel + 1 nagy csésze meleg tejcsi.
De holnap ha minden jól megy akkor a leves után rántott husi lesz + sültkrumpli (apjuknak), nekem pedig savanyúsággal. Apjuk szegény megy éjjszakára dolgozni.
+ még holnap főzök lencselevest, és hétfőn még nem tudom hogy mit eszünk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Én is láttam a Maca Vibét a polcon, de ennek a Maca Naturalnak is ua. volt a tájékoztatójában, meg már korábban is ezt vettem, ezért ennél maradtunk.

Regényt olvasok, Sophie Kinsella: Shopaholic & Sister, ez a negyedik kötete a Shopaholic sorozatnak, magyarul az első jelent meg (Egy boltkóros naplója), olvastad? Szeretem ez ilyen könnyed regényeket, de gyakran olvasok életrajzokat is, legutóbb Núr királyné könyvét.
Te mit szoktál olvasgatni?

Erika!
Te is finomat ettél, a piros retket nagyon szeretem.
Viszont lencselevest még soha nem ettem, csak főzeléket.

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Hát én ma is dolgoztam, de holnap nem fogok!:)


Mindenkinek "egyforma, ugyan azt csinálós" BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok sok szeretettel!!!!

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167545926.41.gif[/img] Mindenkinek Nagyon Nagyon Boldog Új évet Kívánok (boldogabbat mint ez a 2006-os volt) 2007-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindannyiotoknak ilyet kívánok a 2007-es évre!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép jó reggelt!

Princess!

Én nagyon ritkán olvasom,mert,ha délután kinyitok egy könyvet,az tuti 5 perc múlva elalszom.Biztos ez is a koránkelés miatt van.
Olvastam egyszer a Méreg című könyvet,utána fél évig nem mentem Mc donalds-ba.Amúgy sem jártunk rendszeresen,csak néha jó volt beugrani egy kis Big macre,de ez a könyv pont arról szólt,hogy a beteg állatokat is átvették,nem sütötték jól meg a husát,és kóli baktériummal megfertőződött egy kislány.

Erika!

Szegény férjecskéd,biztos nem könnyű ilyen beosztásban dolgozni.
Én is nagyon szeretem a magyaros vajkrémet.Ha egyedül lennék itthon,én sem főznék ám.Ellennék sokszor hideg kaján is.Mondjuk csinálnék franciasalátát,és az nekem ebédre,meg vacsira is bőven jó lenne.
Lencse levest még én sem ettem.Mi ilyenkor lencsefőzeléket eszünk.Pörivel.

Jeni!

Akkor ma pihenj sokat.Ilyenkor előre adsz az állatkáidnak enni?
Nektek is hasonló jókat kívánok 2007-re!


Mi tegnap elmentünk az állatorvoshoz,és vettünk a kutyusunknak nyugtatót.Már két napja ugat,mert nagyon haragszik a petárdákra.
Este kapott egy bogyót,és egy óra múlva csak nézelődött,amikor petárdáztak.
Vendég
 


Sziasztok!


Nyulasz!

Köszi, van mit kipihenni, mert szerencsére nagy volt a forgalom a boltban!
A főnökék bejárnak állatokat etetni ünnepek alatt.

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok!

Nemsokára elindulunk itthonról,mindenkinek kívánok nagyon boldog új évet,mert legközelebb már csak JANUÁRBAN találkozunk! :lol:

Sok puszi Nektek,köszönök mindent! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog új évet Mindenkinek!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167602114.4.jpg[/img] Mindenkinek Nagyon Nagyon Boldog Új Évet Kívánok, Boldogabbat mint a 2006-os év volt!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!

Szép Jó Reggelt Mindenkinek ezen a jeles napon!

Remélem, hogy ez a 2007-es év mindenki életében fordulópont lesz, és a az idei Karácsonyt és Új Évet már mindannyian többen fogjuk otthonunkban ünnepelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Ui: Nyuszifül: remélem, hogy TI is nagyon nagyon jól vagytok

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép napot mindenkinek!

Hajrá 2007,hajrá január!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Végre itt a január, lassan kezdődnek az izgulós napok.

Köszönöm mindenkinek a sok biztatást és a pozitív energiákat!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Tegnap totális kómában voltam,aludtunk,utána ebédeltünk,megint aludtunk,megint ettünk...
Hajnal 4-kor feküdtünk le,máskor ilyenkor kelek.Egész nap nem bírtam rendesen felébredni.
Ma viszont megint meló. :cry:
Végülis mindegy,csak gyorsan teljenek a napok.
Délután jövök,sziasztok.
Vendég
 


Sziszatok!

Minddenkinek Nagyon Boldog, Babásodós Új Évet!

Hát visszaérkeztem a dolgos hétköznapokba. Elég zökkenőmentes volt a landolás, bár két azonnali munkám is van, de így babásan azért már teljesen más a világ. :D

A főnökömnek megmondtam a dolgot. Gratulált, de nem nagyon bíztatott, mert sajnos általános munkaerőhiány van, tehát nemhogy új embert nem tud adni, de még a többieknek is húzósabb lesz. Hát mindegy, ez legyen az ő problémája, én mától nem túlórázom. :wink:

Bogi!

Üdv köztünk, sajnálom a dolgot, de tényleg lehet, hogy nem annyira rossz a helyzet, mint ahogy elsőre látszik. Nem derül ki, hogy végülis ti hol tartotok most.
Először is nekünk azt mondták, hogy egy spermavizsgálat nem vizsgálat, meg kell ismételni. Aztán ha a másodiknak ugyanaz az eredménye, akkor genetikai és hormonvizsgálatot csinálnak, amire azért van szükség, hogy kiderítsék, hogy a biopsziának egyáltalán van-e értelme (ha genetikai eltérés van, akkor pl.bisztosan nem fognak semmit találni, ezért nem érdemes macerálni szegény fiúkat). Aztán jön a biopszia. Ha még mindig sehol semmi, na akkor jön a nagy kérdés, hogy öribaba, vagy donor, vagy inkább nem szeretnétek gyereket. Ez így elég brutálisnak hangzik, de így utólag, egy donorbabával a hasamban :P már nem olyan rémes. Egyelőre mindig csak a következő lépésre koncentráljatok! Itt többen is úgy indultak, hogy sehol semmi, aztán végül mégiscsak találtak. És ha nem, akkor is van megoldás! Fel a fejjel!

Karácsony:
Hát sokkal jobban telt, mint a tavalyi, amikor már egy éve próbálkoztunk a babával és nem tudtuk, hogy miért nem sikerül. :) Egyébként pedig rohanás volt végig. Mindkettőnk szülei vidéken laknak, így végigfurikáztuk az ünnepeket, ráadásul 26-án már jöhettünk vissza, mert a párom nem tudott szabit kivenni. Én egyébként szeretem a Karácsonyt, főleg a készülődést előtte. Szerencsére most volt időm mindenre, így kimaradt a bolondokháza az üzletekben. Tőlünk majdnem mindenki könyvet kapott, mi is többet kaptunk (pl egy recepteset), no meg egy botmixert, aminek nagyon örültem.

A jó kis receptjeitektől egyébként folyton megéhezem, egyet-kettőt én is kipróbálok majd. Princess! A joghurtos-gyümölcsös sütit én is ismerem, nagyon szuper és még édességek között az egészségesek közé tartozik.

folyt.köv.
nyusziful76
 
 


Méhnyak-oltás: Én is láttam egy riportot erről. Abból valahogy kimaradt, hogy mennyibe kerül :twisted: Én azért attól függetlenül lehet, hogy beadatnám, mert van egy méhszájsebem, ami hajlamosít. De az is lehet, hogy szülés után elmúlik. Meg rendszeresen járok rákszűrésre is. Viszont a riportban azt mondták, hogy leghatásosabb 16 éves kor előtt beadatni és a hülye riporter nem kérdezett rá, hogy mi van azzal, aki már elmúlt 16. Szóval nem tudom, hogy van-e értelme, de a nőgyogyik biztos tudnak felvilágosítást adni. Ha nem lenne a sebem, akkor én sem foglalkoznék vele.

Lányok! Most igazán izgalmas időszak következik! Drukkolok mindenkinek!

Én Karácsony előtti héten voltam az új dokimnál, aki szintén csinált UH-t, úgyhogy már három képünk is van a manóról. Ja és kihangosította a szívhangot is. :) Aztán még gyorsan elküldött a szükséges vérvételekre. A héten jelentkezek be a védőnőhöz és jövő héten megyek a 12 hetes UH-ra. Majd megpróbálom azt a képet feltenni, bár ilyet még sosem csináltam. :roll:

Mindenkinek jó évkezdést és sok sikert ahhoz, amihez most éppen szükséges! :lol:
nyusziful
nyusziful76
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Jaj de jóóóóóóóóóóó hogy itt vagy Nyuszifül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy minden OK!
És a főnököd és a munkatársaid mit szóltak hozzá hogy TE nem fogsz többet túlórázni? De ügye be is fogod tartani???????????

Hát a mai reggelem sem úgy sikerült vérvétel ügyben mint szerettem volna. Én azt hittem hogy a terheléses vércukoromhoz cukros oldatot kell majd innom. De azért felkészültem tejjel és kiflivel is. De a végén közölték hogy itt Egomban csak kajásat csinálnak, cukoroldatosat nem, és megkérdezték, hogy mi az az insulinszintes, mert ők olyat nem csinálnak. Úgyhogy megint fel kell majd hívnom Krizsa dr.-t hogy mi a helyzet, de számomra hihetetlen hogy ennyi idő megy el csak vérvételekre a nagy semmire.

Nyulasz
azért ki tudtad aludni magad egy kicsit?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

A munkatársaim még nem tudják, azzal azért megvárom a 12. hetet, vagy amíg látszani fog rajtam. Hát nem tudom, hogy lesz a túlórákkal, elég nagy a családi nyomás, hogy nem most kéne megszakadnom a munka frontján és bennem sincs nagy hajlandóság, de hogy hogy fog működni, azt nem tudom. Mert, hogy munkám nem lesz kevesebb az biztos. Majd legfeljebb szelektálok :D

Ákosnak nemsokára szülinapja lesz! Hogyan készültök? Képzeld a férjemmel elkezdtük nézegetni a neveket és a fiúnevek közül azt mondta, hogy neki a Dániel és a Bence tetszik. Mivel Dánielből szerintem már elég sok van, lehet, hogy Bence lesz a fiúnevünk. De nekem még más nevek is tetszenek, szóval meglátjuk. Lánynévben eddig Luca a befutó. De azért még ráérünk, úgyhogy változhat.

A vérvizsgálatot hogyhogy nem a II-sen csinálták neked? Nekem annak idején az összes vérvizsgálatomat ott csinálták, a nőgyógyászom utalt be, és azt el is fogadták a Káliban. Bár speciel nekem terheléses vércukor nem kellett, de teljes vérkép, hormonok, AIDS, Hepa, Clamidia mind ott volt. Meg a párom első spermavizsgálata is és a Káli azt is elfogadta.
Üdv: nyusziful
nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

Szép neveken gondolkodtok!
vérvizsgálatok:nekem Ákos előtt a vérvételeket a körzetim csináltatta és sima ügy volt, de most már nem az, állítólag már nem lehet nekik. Így a Hepát, és az AIDS-et végülis a Kaáliban csinálták, a hormonosat a II-es klinikán - itt akartam a terhelésest is és a kislabort is + az insulinszintet is - de a laboros hölgy közölte, hogy ezeket csak terheseknek nézik, a nőgyógyászom adjon beutalót a körzetihez,
Ja és a sok eszemmel, ma délután jutott eszembe hogy mikor voltam a múlt héten Gimes dr-nál csak a rákszűrést mondtam, és a clamydia lemaradt. Így ezt most ha lehet gyógyszertárit veszek, csak az a baj hogy nem érem útól Krizsa dr-t hogy elfogadja-e. (2 éve még azt mondta hogy igen - úgyhogy most is ebben bízom)

Ákos szülinapja: a szüleim már bejelentkeztek hogy jönnek, mert hiába a kb. 300km távolság mégis csak 1szem unokájuk 1-ső szülinapja lesz és nagyon szeretnének itt lenni, de valszeg a dédi nem fog jönni. Ő azt mondta, hogy nem igazán akar vonaton zötykölődni. Valószínű hogy én fogok neki tortát csinálni, valamilyen vonat formát vagy még nem tudom, valószínűleg csokikrémmel és kivűlről be fogom borítani különböző színű marcipánnal. De hát majd kiderül, hogy mennyi időm lesz rá. Az bizti hogy valamilyen tortája lesz még ha éjjszaka is kell megcsinálnom.

Fiúnevek: nekem tetszett még nagyon a Simon, az Áron, az Ábel, a Móric, a férjemnek pedig még a Kristóf (nekem ez nem annyira) így a másik két általa választott fiú név lett.
ha lány lett volna Réka Sarolta lett volna, de remélem majd az idén v. a télen kioszthatjuk ezt a szép lánynevet is.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Kialudtad magad?

Nyuszifül!
Nagyon hiányoztál, örülök, hogy újra itt vagy!
Szép neveket választottatok, a Bence nekem is nagyon tetszik. Nálam az Áron és a Lilla áll az első helyen, a páromnak a Gergő tetszik, remélem hamarosan fel tudjuk majd használni valamelyiket. Csak egy nevet akartok adni a babának? Vagy kettőt, mint Erikáék?
És azt szeretnétek előre tudni, hogy fiú lesz vagy lány?

Erika!
Remélem, hamarosan megoldódik ez a vérvétel, tényleg hihetetlen, hogy erre az egy vizsgálat megcsináltatásra mennyi időd elmegy. Szorítok, hogy minél hamarabb el tud intézni.

Üdv: Princess
princess
 
 


Szép jó reggelt!

Lassan kezdek ám magamhoz térni.

Erika!

Krizsa dokit miért nem tudod elérni?Szabin van?Harcimókust nem kérdezted?
Hihetetlen,hogy ennyit tudnak vacakolni.

Nyuszifül!

Vigyázz magatokra,ne dolgozz túl sokat.Tudod mostmár azért védve vagy törvényileg is ,remélem a fönököd korrekt lesz,és megkímél!
Reméljük sikerül majd felraknod a képet,itt még úgysem volt UH-s kép!

Princess!

Remélem nekünk is hamarosan neveken kell majd gondolkodni.
És Erikáéknak is ki lesz osztva a lánynév. :wink:

Nekem a Ramóna nagyon tettszik,de sajna a páromnak nem. :cry:

Rohanok dolgozni,lehet,ogy este megint nem jövök,de akkor reggel benézek.
Vendég
 


Sziasztok!

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Itt nálunk néhol sütöget a napocska.

i-maileztem Harcimókussal, és írta, hogy azért nem érem el Krizsa dr-t, mert külföldön van, csak hétfőn lesz.

Mindenkinek nagyon szép, nem hajtós napot kívánok!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok! Végre itt!

NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET MINDENKINEK!Remélem tudok még ma jönni!
Elnézést, hogy nem írok mindenkinek külön-külön, de még nem volt időm visszaolvani. És ha észreveszik, hogy netezek...... Azért próbálok visszaolvasni.

Erika, a hormonvizsgálat eredményét szerinted a mi dokink elmondja telefonon keresztül, vagy be kell mennem hozzá magánrendelésre?? 18-án és 22-én voltam vérvételen.
Köszi
pihi
 
 


Sziasztok!

Pihi
a hormonvizsgálat eredményének a papírja kell a Kaáliban, úgyhogy jobb ha elmész érte. Én az eredményekért a klinikára szoktam bemenni hozzá. Most is úgyvolt hogy holnap v. holnap után megyek a rákszűrés eredményéért, de felhívtam, és mondtam neki hogy ha lehet akkor inkább jövő pénteken megyek érte a Kaáli előtt, és mondta hogy jó.
Ja és azt nem tudom, hogy a tiéd mennyi idő alatt van kész, mert én most decemberben csak 1x voltam hormonos vérvételen és ez kész volt 1 hét alatt. (de azt tudom hogy 2 éve többszőr is mennem kellett és csak 3-4 hét múlva volt eredmény)

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép reggelt mindenkinek!

Szia Pihi!

Örülök,hogy megint itt vagy.Jól kipihentétek magatokat?


Erika!

Látod,nem is kellett volna aggódnód.Harci tényleg segít mindenkinek.És a hétfő még nem késő.Biztos meglesz minden,amire kelleni fog.


Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát ma is megcsapoltak 2x. Ma csináltattam a cukros terheléses vérvizsgálatot, Mert kedden enni kellett a terheléseshez, ma pedig cukros oldatot inni. Hát mit mondjak, szerintem ennél minden jobb a lombikban - szurik stb., mint hogy ezt meginni, de hát ha sikerül majd a kistesó akkor még1x kellesz, de hát sok ilyen nemszeretem vizsgálat van. És levették a clamydiát is, ennek az eredménye sajna csak 2-3 hét múlva lesz meg, de holnap rendelésre meghozzák a gyógyszertári clamydia tesztet is, biztos ami biztos, remélem, hogy ez is jó lesz amíg a másik megjön.
És még ekkor is hiányozni fog az insulinos vérvétel, mert állítólag ilyet csak pesten csinálnak, de hogy hol az még rejtély.
Na mindegy majd hétfőn a telefonban minden kiderül, hogy jó lesz-e.

sziasztok

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?