Sziszatok!
Minddenkinek Nagyon Boldog, Babásodós Új Évet!
Hát visszaérkeztem a dolgos hétköznapokba. Elég zökkenőmentes volt a landolás, bár két azonnali munkám is van, de így babásan azért már teljesen más a világ.
A főnökömnek megmondtam a dolgot. Gratulált, de nem nagyon bíztatott, mert sajnos általános munkaerőhiány van, tehát nemhogy új embert nem tud adni, de még a többieknek is húzósabb lesz. Hát mindegy, ez legyen az ő problémája, én mától nem túlórázom.
Bogi!
Üdv köztünk, sajnálom a dolgot, de tényleg lehet, hogy nem annyira rossz a helyzet, mint ahogy elsőre látszik. Nem derül ki, hogy végülis ti hol tartotok most.
Először is nekünk azt mondták, hogy egy spermavizsgálat nem vizsgálat, meg kell ismételni. Aztán ha a másodiknak ugyanaz az eredménye, akkor genetikai és hormonvizsgálatot csinálnak, amire azért van szükség, hogy kiderítsék, hogy a biopsziának egyáltalán van-e értelme (ha genetikai eltérés van, akkor pl.bisztosan nem fognak semmit találni, ezért nem érdemes macerálni szegény fiúkat). Aztán jön a biopszia. Ha még mindig sehol semmi, na akkor jön a nagy kérdés, hogy öribaba, vagy donor, vagy inkább nem szeretnétek gyereket. Ez így elég brutálisnak hangzik, de így utólag, egy donorbabával a hasamban
már nem olyan rémes. Egyelőre mindig csak a következő lépésre koncentráljatok! Itt többen is úgy indultak, hogy sehol semmi, aztán végül mégiscsak találtak. És ha nem, akkor is van megoldás! Fel a fejjel!
Karácsony:
Hát sokkal jobban telt, mint a tavalyi, amikor már egy éve próbálkoztunk a babával és nem tudtuk, hogy miért nem sikerül.
Egyébként pedig rohanás volt végig. Mindkettőnk szülei vidéken laknak, így végigfurikáztuk az ünnepeket, ráadásul 26-án már jöhettünk vissza, mert a párom nem tudott szabit kivenni. Én egyébként szeretem a Karácsonyt, főleg a készülődést előtte. Szerencsére most volt időm mindenre, így kimaradt a bolondokháza az üzletekben. Tőlünk majdnem mindenki könyvet kapott, mi is többet kaptunk (pl egy recepteset), no meg egy botmixert, aminek nagyon örültem.
A jó kis receptjeitektől egyébként folyton megéhezem, egyet-kettőt én is kipróbálok majd. Princess! A joghurtos-gyümölcsös sütit én is ismerem, nagyon szuper és még édességek között az egészségesek közé tartozik.
folyt.köv.