Sziasztok!
Nagyon kellemesen telt a karácsonyunk. Kyra minden ajándéknak nagyon örült. Marcellt különösebben nem érdekelte sem a karácsonyfa,sem az ajándékok,a csomagolással volt elfoglalva
Kyra kezdett játszani a Marcell ajándékaival és próbálta őt is bevonni. A napokban kezdett el végre játszani a játékaival,most is itt rakosgatja a kockáit.
Icus!
Milyen nagy már ez a lány,csak ámulok és bámulok. Nagyon szép!!!!
Nagyon jó játék ez a sütifaló,de valóban még nem Annának való. Én gyűjtöttem a Pampers pelusról a kódokat,azokat kellett beküldeni és ilyen játékot kapunk majd ajándékba. Még sajnos nem érkezett meg,de már nagyon várom. Marcell Fisher Prise húzogatós kiskocsit és szintén F.P. csigát kapott,/többek között
/mindkettőbe különböző kockákat lehet dobálni. Szerintem nagyon jók a F.P. játékok. Nekünk van járássegítőnk is,azt is nagyon szerette Marcus.
Mandula!
Látom már vonalzód is van,nagyon szép!
Amit Icus írt a tejtermelés növeléséről,én is tudom ajánlani,nekem is ez segített.A lényeg,hogy ne add fel és ne fogd fel kudarcként ha bármi gond adódik. Ha mégis tápszert kell adni az sem katasztrófa,de azért először próbálj ki mindent. Én ittam Laktoherb teát és szedtem homeopátiás golyócskákat is,azok is segítettek.
Szerencsés vagy,hogy Emese ilyen jó kislány /irigyellek érte/. Marcell még mindig többször felébred éjszakánként,az 1 év alatt pár éjjelt aludt át
Regina!
Nálunk nem csak a beigliből van túlkínálat. Rengeteg sütink van még most is,pedig már osztogatom a szomszédoknak is.
Vadvirág!
Nagyon szépek vagytok a fotókon. Én is mintha több gyereket látnék a képeken,mint ahány Nektek van. Gondolom a rokonság.
Melcsi!
Mi idén egy kis asztalra raktuk a fenyőfát, óvintézkedésként Marcell miatt,de szerencsére nem bántja.
Sajnálom,hogy ilyen a viszonyod a rokonokkal,engem is bántana a dolog,ha a szüleim a húgomat jobban szeretnék. Szerencsére
mi nagyon jóban vagyunk a szüleimmel,a férjem őket tekinti az igazi családjának,mert tőlük több szeretetet, odafigyelést kapott az elmúlt 5 évben,mint eddig a saját családjától egész életében. Sajnos náluk sem jellemző a meghitt családi ünneplés,idén anyósom nálunk töltötte a karácsonyt,láttam rajta,hogy nem nagyon tud mit kezdeni magával közöttünk. Én nem erre szeretném nevelni a gyerekeimet. Szeretném ha nekik is fontosak lennének az ünnepek és megadni a módját minden fontos eseménynek.
Melinda!
Szép a családod,kár hogy Te nem vagy a képeken. Látom Benji örül a konyhának.
Ancsi!
De jó,hogy itt vagy!!! Remélem nem csak egy kósza jelentkezés volt,hanem jössz rendszeresen.
Luca gyönyörű nagy lány lett!!!!
Rakok fel én is pár képet magunkról.
Bea