Girland!
Nyugi!!!!!
A progit elég elkezdened a + teszt birtokában. Ha nem akar megmaradni, akkor progipótlás mellett sem marad meg!
Az adott ciklus progiszintjét az a tüsző csinálja, amiből PÉ-nél a pete kiszabadult. Nem függ a korábbi ciklusok progiszintjétől!!!!Nem tudhatod előre, h. kevés lesz-e a progi, csak mert máskor barnáztál. Ha akkor barnázol, akkor mindenképpen célszerű! (De egyébként nem kötelező!!!!)
Ha viszont elkezded szedni, akkor a 12. hétig KELL szedni, mert, ha hirtelen abbahagyod, megszakadhat a terhesség!!!!
És még vmi (nagyon fogsz utálni
): Ne görcsölj rá ennyire, mert az viszont tényleg akadályozhatja a teherbeesést! (Saját tapasztalat!
) Örülj a PÉ-dnek és próbáld meg úgy felfogni, h. jó úton haladsz, előbb-utóbb eredménye lesz!!!!
Vöcsök!
Mélyen együttérzek!
Kitartás! Próbálj meg nap közben is aludni egy kicsit, ha sikerül. Nekem a kanapé vált be legjobban, mert hátrafelé lejt és kicsit megemelte a pocimat.
A hátadat masszíroztasd meg a pároddal, oldalfekvésben, de az is segít egy kicsit, ha egy nagy törölközőt forró vízbe mártasz, kicsavarod, hátszélességűre összehajtod, és a hátadra teszed, majd ráterítesz egy vastag plédet. Segít ellazítani az izmokat.
Vagy egy nagy kád meleg (nem forró!!!) víz. De csak felügyelet mellett, mert én pl. nem tudtam volna egyedül kiszállni a kádból!!!!
Felkelés: (császár miatt később is jól jött!) oldaladra gurulsz az ágyban, két lábadat az ágy szélén hirtelen leejted, közben könyökkel felnyomod magad függőlegesbe, onnan már aránylag könnyű felállni!
Rejo!
Nekem is nagyon fájt a hátam a szoptatástól, úgyhogy ha csak tehetem, fekve szoptatok. Így szoktunk együtt visszaaludni a Csirkefogóval reggelente!
Ezek szerint keresztszemesezni is meg kéne tanulnom! Nagyon szépek lettek!
Mniki!
Mindent bele!!!
Dimet!
Szép lett a konyhátok! Én is ilyet néztem ki anno, csak cseresznyeszínben, mert az kevésbé kényes! Sajnos már nem futotta a keretből. De majd a következő lakásunkban!!!!!
De jó illata lehet a jácintodnak!!! Imádom!!! Olyan tavasz hangulatot áraszt!!!! Te hajtattad v. vetted????
Csillagfény!
Azért az még koraszülött! Ha bennem elfért, benned is el fog (153 cm!)!!!!!
Én is nagyon nyűgös voltam a vége felé, de gondolj arra, h. minden benntöltött hét fontos a babának!!!!!
Babancs!
Jók a fenyődíszeid!
Nekem különösen a kék tetszik!!!!!