Bacilivi,
Nem lehetett konnyu masnak adni a kis cukorfalatot. De legalabb a tieteknek is jo helye van. Ancim is annyira imadja az en ket dogomet, hogy a multkor mikor szova tettem, hogy hogy fogja birni, amikor elvisszuk tole a ket ciccet, azt mondta, hogy az o ket cicajat barmikor vihetem...
(Anyanak is van ketto..., de nekunk azok nem kellenek, mert nem tul ertelmesek...finoman szolva
) Szoval nem tudom mi lesz, ha hazakoltozunk tavasszal a hazunkba...
Csak 1 hetig tud maradni nalam anya, aztan jon a valtas, jon anyosom. A ferjem itthonrol dolgozik, tehat nem vagyok egyedul, de nem is akarom szegenyt kizsigerelni, igy is rengeteget dolgozik. Persze segit szivesen, nem arrol van szo... Majd latjuk.
Ozinek meg rosszabb, segitseg szempontjabol...
Igen, parom csaladja is Mo-on el. Csak nagyszuleim, meg 1 uncsitesom van Nemetben.
A menyasszonyi ruhaval en ugy voltam annak idejen, h. annyira tetszett magamon, h. nem akartam venni menyecske ruhat... Aztan rabeszeltek, h. higyjem el, jo lesz majd levenni... Hat... igazuk lett!!!! Bakker, azt a megkonnyebbulest...
Nem beszelve arrol, h. plusz egy szep rucit kaptam
Kismama,
Ajanljak ilyenkor a furdot, mert a joslokat elmulasztja, ellazit, ha pedig tenyleg komoly a dolog, akkor nem valtoztat a fajasok erossegen, es abbol lehet tudni, h. eljott az ido es menni kell a korhazba. Ezt en irom, mint tapasztalt elso babat varo leendo anyuka...
Setalgatni - meg ha mozgasserult csiga tempojaban is - bizti jot tenne, a friss levego amugy is. A vajudas alatt is azzal segitesz magadon, ha jarkalsz, kulonben megnehezited a sajat dolgod...
Okosabbat nem tudok irni, talan a tobbiek, akik mar mamik?! Barbamami es Pattogobolha?
Ozikem,
Jajajj, szegenyke... Remeljuk pici Levi turelmesen megvarja mig felepul az anyukaja. Jobbulast neked!!!!! Kivanom, h. minden ugy legyen, ahogy eltervezted!!!!!
Boszi,
Ez aztan a poci!!!!!
Elizabeth,
Tegyel fel kepeket a kisrucikrol, ha teheted...