Új privát üzeneted érkezett!

Dijcsi
Köszi..hát akkor az enyémnek iszonyat nátriumtartalma van a tiedhez képest!!Ne vegyetek NaturAquat... :lol:
A Janát úgyis iszom néha,kipróbálom azt mostantól..
jó nektek hogy már látjátok kívűlről Márkot..Nálunk mégcsak én érzem Dórit..remélem hamarosan megváltozik..
Jó hullámosodás nézegetést..lelépek innen egy időre,este lehet visszanézek...sziasztok

Kép
nikky

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KISMAMÁNAK!

Mi barátokkal ünneplünk, akiknél már van gyerek, tehát inkább nyugott vacsora lesz, de azért remélem egy kicsit táncolunk. Nekem a tánc hiányzik a legjobban, utoljára az esküvőmön táncoltam (szeptemberben), de akkor a ruhám nem engedett olyan nagy mozgásszabadságot. Meg persze ott a sok részeg vendég is lefárasztott, mert hogy már az 5 hónapban voltam.

Ebben az évben már nem jelentkezem, mert most nekiállok sütni az esti partyra. Tehát mindenkinek még egyszer jó ünneplést és élvezzék, akik nem tudnak aludni, hogy legalább ma éjjel nem baj, ha nem nyom el az álom túl korán!

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok Kismamik!

Kicsit lelkiismeret-furdalásom volt, ahogy olvastam mennyien otthon maradnak ma este. De azért látom van aki bulizik ma. Mi egy nagy "házi" buliba megyünk, kb 50 fő. (Mármint házibulinak nagy. ) Már bekészítettem a kölyök-pezsgőmet!!! :D
Ha megunom, akkor szépen hazajövök majd. De én mostanában tök jól érzem magam, azt sem bánnam, ha mindíg így maradnék. Persze sejtem én, hogy ez változni fog, lesznek kellemetlenebb napok is. De azért már nagyon szeretném látni a kisfiamat!

Minden kedves kismaminak nagyon boldog új évet kívánok!!!!!

Ne felejtsetek ek kívánni valamit éjfélkor!!! (szerintem sokan ugyanazt fogjuk kívánni)

Puszi mindenkinek!!!

B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sch.judit

vicuska,
hát a megértem így, hogy tartasz a dologtól....megkérdezhetem, hogy mennyi idősen ment el a baba?

barbamami,
hú és tuti, hogy apa halászta ki a manót?? nemsemmi...

dijcsi,
tudod, éhes disznó makkal álmodik :lol: :lol: :lol:

Őzi,
hogy vagy? Megygógyultál? Egyben vagy még?
Vendég

Sziasztok,

Ma megijedtunk... bementunk a korhazba.... CTG lett belole - mert nagyon-nagyon keveset mozgott Noah este es delelott, igy jobbnak lattam bemenni. Szerencsere minden rendben van.
1 het mulva meg megyek a dokimhoz.

Folyas...
hat nem hiszem, h. fertozes lenne, de 1 het mulva tobbet tudunk. En is ugy tudom, h. nem jo, ha megvaltozik a szaga, de hat addig nem akarok mar parazni. Igy is van eleg paras dolog.

Bacilivi, Dijcsi,
Az a szex...
Nalunk sem a nem-akarassal van gond..., inkabb a kivitelezessel :D
Sok fantazia kell hozza es inkabb a lightos formak :D
Nekem az elejen voltak nagyon durva almaim... belepirulok, ha ra gondolok :lol:, nekunk akkor kellett ugye ovatosan a beverzes miatt...

Jo mulatast mindenkinek!!!!
Ozire most mar egyre kivancsibb vagyok ...

KépKép
KépKép
vitte

Bacilivi:
Egész biztosan,azóta is azzal büszkélkedik az én drága párom, hogy milyen jó horgász,mert a fia "jól bekapta a horgot".. Miután együtt voltunk,úgy 2 órára beindultak a fájások,az 5 perceseknél be is mentünk a kórházba. Ott leálltak,de a nyákdugó elment, 2 nap múlva megvolt a baba. Csak hát 3 héttel korábban..

Sch.Judit:
Ne hülyéskedj,miért kéne lelkiismeret-furdalásodnak lenni???? Csak mert baba van a pocakodban,attól még nyugodtan érezd jól magad, a babának is jót teszel vele,ha jó a hangulatod! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Pannica: Én is utálom a vizsgálatokat, főleg a vérvételt. Vivinél rettentően sokra kellett menni, mert mindíg volt valami ami nem tettszett a dokinak. :? De hát ez van. Pédául amit felírt nekem a doki most görcs ellen, fertőzés ellen, meg a terhességi vitamin.. Hát 8055.- ot hagytam ott. Na ez a gáz.. :? :? :evil:

bacilivi: Igen 5 hetes. Engem is meglepett, mert én is 7 hétre számítottam. Mindegy majd jövő héten az uh-n kiderül mekkora. :)

Ja és még valami. Ha a doki felírt egy hüvelykúpot és a betegtájékoztatóra az van írva hogy az első 3 hónapban tilos használni akkor mi van??

Langy esőben, tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árokpartján átölelem a világot. Boldog új évet kívánok!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja és a sex. :oops: Háát mi nem kíméltük egymást :oops: :oops: :lol: Az utolsó este is egymásnak estünk hátha beindul mielőtt be kéne feküdnöm a kh-ba.. De nem jött össze. Viszont elértük azt, hogy a lányom 3-4 hónapig csak úgy volt hajlandó elaludni ha ütemesem lökdöstük.. :oops: :lol: :lol: :lol:

A nyákdugó meg hasonlít egy keményebb zselatinra. És valóban kicsit emlékeztet a dugóra. Én pl majnem 2.5 héttel a szülés előtt hagytam el.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogobolha,
Nekem is ra volt irva, h. nem lehet hasznalni a terhesseg elso trimesztereben, mikor fertozesem volt, raadasul 2x is volt...., sztem nem lehet gaz, a doki azert csak sejt vmit.
Sztem a legtobb dologra ovatossagbol van rairva, ill. ezt is olvastam, mert keves a kutatasi eredmeny ilyen teren. Sajna a neve nem ugrik most be a kremnek.

:D :D :D Jo a sztori Vivike kezdeti alvasi szokasaval kapcsolatban :D

Nem gaz, hogy +10 fok szilveszterkor ???? Es persze 0 ho....

KépKép
KépKép
vitte

Mai kép rólunk! Ha még nem mondtam volna, a vonalzóm csal és ma töltöttem be a 34. hetet!
Kép

Vitte:
a múlt héten pont mi is ilyen parával rohantunk a dokihoz, mert két napja alig éreztem a mocorgást, de hál Istennek csak lustizott!!

Kép
gyanixi

Gyanixi,
Akkor ismeros neked is a dolog... hat jobb felni, mint...

A parod fejfogasa ismeros... Nekem tegnap csodalkozott ra, hogy mekkora a pocim :D

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkitől a bókokat a kisfiunkról!

Mindenkinek közel járónak kívánok könnyű szülést,egészséges kisbabát és felejthetetlen pillanatokat!
Na és persze Nagyon Boldog Új Évet!
Kép
Vendég

[size=18]BOLDOG ÚJ ÉVET![/size

Mi barátokkal vártuk az új évet, nagy élmény volt kicsit megszaporodott a társaság az utobbi 2 évben.
5 gyerkőc + az én pocak lakóm.11, 8, 2,5 1 évesek és egy 4 hónapos.
Az évvégén már az én fiam is rosszalkodik velük.
Nem semmi ennyi gyerekre oda figyelni, egymás ellen szopiztak a kicsik.
Fél egyig birtam utánna haza jöttünk.Elaludni csak 3- kor sikerült mert a babám folyamatosan mocorgott.
Beinditotta biztos a gyerek sírás mert egész este nem nyugodott!
további jó pihenést mindenkinek!
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Nekem nem volt olyan jó az este, eléggé fájdogált a hasam, már éjfél előtt elkezdődőtt és utána jobbnak láttam lefeküdni! Nem tudom ezek az esti hasfájások már ilyenkor mennyire normálisak!?! :o

Kép
gyanixi

Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet! Tegnap este 10-kor elaludtam, és reggel 8-ig sikerült tentikézni. Szerencsére pont éjfélkor ébredtem fel pisilni, így boldog új évet tudtam kívánni szegény férjemnek, aki egyedül tévézgetett.

Nikky, köszönöm az információkat, jól hangzik, amit írtál, olcsóbb is, mint amit mi kinéztünk, mert a Chicco 112.000 ft, ami elég drága, most nézzük interneten, hogy nem tudnánk-e használtan megvenni, mert az új ára irreális, de sajnos elég fontosak lennének nekünk a dolgok, amiket tud. (Bébihordozó, mózeskosár, sportkocsivá alakítható, minden elem kombinálható egymással, és a mérete is megfelelő.) Nálunk sajnos nagykerekes nem jöhet szóba, a lakás mérete miatt. Fontos, hogy kicsire összecsukható legyen és jól tárolható.

Puszi, Edina
Vendég

vitte,
akkor megnyugodtam, azt hittem csak én vagyok ilyen kívánós parverz kismama... :oops: :lol:

barbamami,
tényleg jó horgász az urad... :lol: :lol: :lol:

sch.judit,
egyetértek barbamamival, ha lenne energiám és kedvem én is mentem volna bulizni tegnap :shock:

pattogobolha,
a sexes sztorid 5-öst kap... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ŐZI, lehet, hogy már babázik!!!!!!!!!!!!! A miénk meg már tuti 2007-es bébi lesz. Drága anyukám meg egyre rosszabb...állandóan be van parázva, hogy szülök....Tegnap elhaló hangon hívott, hogy miért hívtam, csak nem jön a baba?... Nem is hívtam...már halucinál... :lol: :roll:
Vendég

Boldog Babázós Új Évet Mindenkinek!! :D :D :D

Pattogobolha:
10-ből 10-es az altatós sztorid! Akkorát nevettünk a párommal,hogy berezgett a pocakom!!! :lol: :lol: :lol:

Bacilivi:
Jaj,emlékszem,mikor a lányomat 2 héttel túlhordtam,már leginkább a rokonok idegesítettek halálra. Igaz,hogy szilveszterre voltam kiírva,de azért elmentünk szilveszterezni,kórházi cuccal a kocsiban persze.. És nagyra kerekedett szemekkel csodálkoztak.. Miért, otthon kellett volna várnom a fájásokat?.. (még 9 napig?....) És aztán naponta a telefonok,hogy na mi van már?? Édes istenem.. Komolyan,szerintem már Napsugárnak is olyan elege volt,hogy már csak azért se akart kijönni :roll: :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Jaj,elfelejtettem: Gyanixi,édesek vagytok a képen! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

MINDANNYIÓTOKNAK BOLDOG, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG, SZÉP ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!
judithappy

Hello lanyok,

Mi ugy elfaradtunk, hogy meg mindig nem keltunk fel hivatalosan :D
Pedig csak a tuzijatekokat neztuk meg es 1 orara mar itthon voltunk.
Szegeny Noah akkorakat rugdosott a sok pukkantgatasra...

Hat lehet, h. Ozi tenyleg babazik mar? De ha jol emlekszem, akkor Nanett kapna sms-t, es megirna nekunk. Felteve, ha Nanett gep elott van, de ha jol tudom, Velenceben vannak, es lehet meg nem ertek vissza.

Bacilivi, Barbamami,
Na ezert nem akarom en tulhordani a babat... Az a sok para... Bar minket remelem a rokonok anyagi helyzete megved a telefonos zaklatastol, csak nem annyiba kerul, mint 1 otthoni hivas :D
Es latogatom is csak a ferjem lesz a korhazban, ez is tok jo. Nem kell puccba vagni magam, mas kedveert. :roll:
Ancim majd akkorra jon ki, mire kijovok a korhazbol.

KépKép
KépKép
vitte

Bacilivi,

Ti mit csinaltatok azzal a gyonyoru rozsaszin tappancsos cicussal a terhesseg alatt? Nekunk is van ket rosszcsontunk, akik a nagyinal vannak all inclusive ellatason... Nagyon hianyoznak...

3 honapos terhes voltal az eskuvon???? Hat sztem en nem tudtam volna felvenni a ruhamat... annyira kenyelmetlen volt minden a hasamon. Mondjuk Rekanna meg durvabb volt 20 hetesen a rucijaban semmi latszott :D

KépKép
KépKép
vitte

Jelentem, már itthon vagyunk a "bulizásból". Jól sikerült, szerencsére nem volt velem semmi gond, játszottunk, kajáltunk, pici pezsgőt is ittam. Fél háromig bírtam. Azóta annyit rugdos a baba, mintha ki akarna mászni belőlem.

Őzi nem küldött SMS-t, nem tudok róla semmit sem.

KépKép
nanett

Nanett,
Akkor marha jol birtad!!! Nekem a pukkantgatas alatt volt sztrajk :D De most is mocorog rendesen.
En is ittam egy fel korty alkoholt, ugy ereztem tole magam, mint aki reszeg. Kicsit elszoktam az italtol...

Ozi kerlek jelentkezz csak 1 szora, hogy megnyugodjunk!!!

KépKép
KépKép
vitte

Vitte, Nanett, Bacilivi...
Aranyosak vagytok, hogy igy aggodtok, epp probaltam vegigolvasni a termest, de most feladtam. Nalam az a helyzet, hogy fordult a kocka, napok ota azert rimankodok Levinek, hogy meg varjon picit ha tud, mert en olyan beteg vagyok, hogy mozdulni is alig tudok. A kezdeti javulas utan sokkal rosszabbul lettem, tuti nem lenne most energiam egyedul megszulni. Csaszit meg nem akarok, ugyhogy remelem hamar rendbejovok O pedig turelmesen var addig. Vegulis meg idoben vagyunk...

Ne haragudjatok, hogy nem jottem, de tenyleg csak agytol agyig kozlekedek. A Szilveszter is egyedire sikerult emiatt, de ez legyen a legnagyobb gond. Most mashoz nem tudok hozzaszolni, vigyazzatok magatokra, ossze ne szedjetek ti is valami nyavajat a vegen!!!

Mindenkinek nagyon boldog uj evet kivanok!
Megegyszer koszi a torodest!
Puszi!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok én is.
Itthon voltunk a párommal,ez a legjobb szerintem. Kölyökpezsgőt ittunk. :D
Holnap pedig 4D lesz,már nagyon várom.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az Ünnepek és Kívánom, hogy mindannyiotoknak Békességet, Boldogságot és Egészséget hozzon ez az új év, jobb legyen, mind az előző volt!

Holnap megyek a kórházba a 20. hetes genetikai uh-ra...meg beszélek Vida dokival a szemem miatt, tudjátok -8-as, de nem szeretnék csaszit :(, meg találkozom Zachár Erikával, ha sikerül a sima szülés, akkor ő lesz a szülésznőm! :)
Drukkoljatok!

Amúgy párommal vettünk tündéri kisruhákat a Tescoba, hát behaltok olyan aranyosak :))), ilyen kis rugik, pontosan 6 db-ot vettünk, illetve három kiszoknit! Haláliak! :)

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Mindenkinek nagypn boldog új évet kívánok,és Bettiéknek nagyon nagy gratula így utólag is!!!
Velünk nem változott semmi,fekvés...

És újévi ajándéknak itt az aktuális tábla.
Kép

Kép

Kép
babzsák

:D :D Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem mindenki jól viselte a szilvesztert, bulival vagy anélkül.
Mi 3 ig tv-t néztünk, most itt az utánna következő dolgokat nem részletezném, szerintem a párom be rezelt, hogy ha nem akcióval kezdjük az évet akkor egéssz évben nem lessz semmi, na jó amugy is ritkán jutunk egymáshoz közel.
:oops: :oops: :lol:

Őzi Bacilivi.
Ti hogy bírjátok így a vége felé???Én már most kutyául vagyok néha!!!Pedig még 2 hónap, jajj, hogy fogom kibírni????? :(

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

:D :D

Ja boldog új évet, EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN, GAZDAGSÁGBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :lol: :lol:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Hűűűűűűűűűűűűűűű, mire én szülök, mindenki babázni fog :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek boldog újévet!

KépKép
evica76

Szasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Nekünk is csendesen telt a szilveszter de így is jó volt.

Kép
rena12

barbamami,
ugye???? :roll: tényleg marhára idegesítő, mert amúgy tök ellenék és nem aggódom, hogy nem akar még kijönni a kicsaj

vitte,
mázlista...bár azért igyekeztem finoman közölni mindenkivel, hogy a korházba nem muszáj ám bejönni...aki szült már az megértette... Anyukád marad is majd babaérkezés után nálatok segíteni?Párod családja is magyaro-n él? Cica: az a kis tündér a Puszicica és épp 1 hónapja volt nálunk mikor kiderült, hogy jön a baba.CSak két szobánk van, az egyikben alszunk mi a másikban lesz a bébi és ekkor ugye efelmerül, hogy akkor hol lesz a cica :cry: ???Na meg a toxoplazmózis... NAGYON NEHÉZ SZÍVVEL de kerestünk neki új gazdit :cry: :cry: .Még kölyök volt és tényleg kis szépike, így szerencsére tudtunk "válogatni" szerető gazdit.DE naagyon rossz volt. Ruha: én is aggódtam, hogy nem fogok beleférni, de szerencsére a hasamat nem nyomta, viszont a bordámat meg NAGYON!!!!!Alig vártam , hogy átvegyem a menyecskerucit, az kényelmesebb volt....

nanett,
ejhaaaa, irigyellek, jól nyomod!!!! :D

ŐZI! SZEGÉNY!!!! Tök együttérzek...mikor engem is csúnyán ledöntött valami virus, ugyanezt éreztem, hogy most képtelen lennék megszülni. :? FEKÜDJ SOKAT ÉS KÚRÁLD MAGAD!!! JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!

tinnyei... :lol: :lol: :lol: akkor neked is jól kezdődött az újév... :oops: :P
egyébként úgy birom, hogy rengeteget pihizek...azért vannak aktívabb napok is...

evica :lol: :lol: :lol: addigra lesznek bizti új kismamik :D
Vendég

halika.én már megőrülök!!!!ma már a negyedik nap volt hogy majdnem bejelentettem hogy megyünk szülni.még jó hogy nemvagyok az a pánikbaesős tipus.minden délután 2 körül elkezdett fájdogálni a hasam 5 körül elérte a csucspontját és onnan meg enyhült.egyedül tegnap este fájt tovább de nem sokkal.ma meg már 2 szer voltak olyan fájásaim amik 10-15percenként követték egymást de ez is elmult.én már nemértem.soha nemgondoltam volna hogy egyszer azért imádkozom hogy fájjon a hasam de már ott tartok!!!nemtehetek róla de már alig tudok totyogni.már a kondim se jön fel rám a kabátról már nemis beszélve ugyhogy 3 napja nem mentem sehova:(!tudtok valami tippet hogy "gyorsithatnám"fel a dolgokat??már az arcom is olyan hogy nemis megyek tükör elé!rémes!!!bocs ha nyavajgásnak tünik de már nagyon kivagyok.nemis nagyon alszok mert háton nemtok feküdni és ha a picurnak nemtetszik hogy oldalt fekszem akkor kénytelen vagyok félig ülve aludni.aki tud valami házi "szert"az irja meg.nagyon megköszönném!!!!
kismama18

Sziasztok!

Mindenkinek B.Ú.É.K.!!!!!

Pattogobolha!
Az altatós sztorid nagyon ari! :) :) :)

Őzi!
Jobbulást kívánok!Pihenj nagyon sokat és kitartás!A pocaklakód biztos megvárja míg a mamája meggyógyul!!!! :)

Babzsák!
Küldtem privit!!

Pusza mindenkinek!

Dica
Vendég

Bacilivi,

Nem lehetett konnyu masnak adni a kis cukorfalatot. De legalabb a tieteknek is jo helye van. Ancim is annyira imadja az en ket dogomet, hogy a multkor mikor szova tettem, hogy hogy fogja birni, amikor elvisszuk tole a ket ciccet, azt mondta, hogy az o ket cicajat barmikor vihetem... :shock: (Anyanak is van ketto..., de nekunk azok nem kellenek, mert nem tul ertelmesek...finoman szolva :roll: ) Szoval nem tudom mi lesz, ha hazakoltozunk tavasszal a hazunkba...

Csak 1 hetig tud maradni nalam anya, aztan jon a valtas, jon anyosom. A ferjem itthonrol dolgozik, tehat nem vagyok egyedul, de nem is akarom szegenyt kizsigerelni, igy is rengeteget dolgozik. Persze segit szivesen, nem arrol van szo... Majd latjuk.
Ozinek meg rosszabb, segitseg szempontjabol...

Igen, parom csaladja is Mo-on el. Csak nagyszuleim, meg 1 uncsitesom van Nemetben.

A menyasszonyi ruhaval en ugy voltam annak idejen, h. annyira tetszett magamon, h. nem akartam venni menyecske ruhat... Aztan rabeszeltek, h. higyjem el, jo lesz majd levenni... Hat... igazuk lett!!!! Bakker, azt a megkonnyebbulest... :D Nem beszelve arrol, h. plusz egy szep rucit kaptam :D

Kismama,
Ajanljak ilyenkor a furdot, mert a joslokat elmulasztja, ellazit, ha pedig tenyleg komoly a dolog, akkor nem valtoztat a fajasok erossegen, es abbol lehet tudni, h. eljott az ido es menni kell a korhazba. Ezt en irom, mint tapasztalt elso babat varo leendo anyuka... :roll:
Setalgatni - meg ha mozgasserult csiga tempojaban is - bizti jot tenne, a friss levego amugy is. A vajudas alatt is azzal segitesz magadon, ha jarkalsz, kulonben megnehezited a sajat dolgod...

Okosabbat nem tudok irni, talan a tobbiek, akik mar mamik?! Barbamami es Pattogobolha?

Ozikem,
Jajajj, szegenyke... Remeljuk pici Levi turelmesen megvarja mig felepul az anyukaja. Jobbulast neked!!!!! Kivanom, h. minden ugy legyen, ahogy eltervezted!!!!!

Boszi,
Ez aztan a poci!!!!! :D

Elizabeth,
Tegyel fel kepeket a kisrucikrol, ha teheted...

KépKép
KépKép
vitte

kismama18
és olyan menzesz szerű fájdalmat érzel? ha sétálgatsz elmúlik?
olvastam pár "trükköt" a gyorsításra: pl kapd el a páradot egy kis errearra... :D , vagy vegyél forró fürdőt, vagy lépcsőzz felle amennyit csak bírsz ... És kitartást!!
Vendég

Bocsanat,
Boszi = Boszibaba... lemaradt a fele..

KépKép
KépKép
vitte

vitte,
jajj én is örültem volna, ha sikerül családon belül "leadni " Puszikát, de az én családom inkább kutyás...
Azért mégis lesz segítséged, ami nagyon jó!!!! Az az 1-2hét amit anyukád-anyósod ottlesz, tuti sokat fog segíteni!!!!
Vendég

olyan menzesz szerű a hasam alja fáj inkább.én sétálnék de nincs miben.kabátomat se tom összehuzni a cipő meg nem jön rám annyira bevan dagadva a bokám,meg az egész alsó lábszáram.ha sétálok csak jobb de nem mulik el.lépcsözés nem rossz,mindjárt lefutok a földszintre asztán vissza a 8.-ra :D !!eddig nemvolt gondunk a párommal de mióta ennyit fájdogál a pocim fél nehogy valami baja legyen a picinek.pedig egy hete még ugy esett nekem mint egy éve :oops: !!köszi a biztatást de már nagyon nehéz.remélem holnap az nts-n jó hireket kapok és már nemkell haza jönnöm.tényleg oda milyen cipőben megyek????jézus most jut eszembe!!!lehet hogy papucs lessz belőle :shock: !!

bacilivi:te hogy birod ennyire a végén?neked se lehet könnyű.
kismama18

kismama, hát mint már irtam asszem, olyanvagyok mint a saját öreganyám... :shock: egyébként nem olyan vészes a helyzet, elég jól birom még.csak jó lenne többet aludni éjjel... :roll:
ja még egy. ugyan én sem szültem még, de a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy onnan lehet megismerni az igazi fását a jóslótol, hogy az igazinál a gyomorszájadnál kezdődik a keményedés és azán megy le az alhasba. ja és még az is mondták, ha egy pohár pl bor hatására elmúlik , akkor sincs még szülés.
HONNAN FOGJUK TUDNI? HA ESETLEG HOLNAP BENTTARTANAK ÉS MEGSZÜLETIK A PICID????????
Vendég

Barbamami: Köszi szépen!!

Kép
gyanixi

Jó estét!

Mi tegnap hajnali 5-ig nyomtuk egy csendes házibuliban, ahol 8-an voltunk és Activity-ztünk. Nem voltam fáradt, de a sok ülés kellemetlen volt. A tánc elmaradt, nem olyan volt a társaság.

Vitte:
köszi a bókot az esküvővel kapcsolatban, de most kaptunk videót is és azon már jobban látszik a pocim. Ja, és menyecskeruha, én is már alig vártam az éjfélt. Felrakok egy képet a menyecskeruhámban, ha már esküvői képet mostanában nem raktam fel.

Kép

Őzi:
nagyon sajnálom, hogy rosszul vagy, JOBBULÁST MEG SOK ERŐT A BABA SZÜLETÉSÉHEZ. Drukkolok, hogy még kibírja, míg meggyógyulsz!

Én nagyon jól vagyok, de a pocakom se túl nagy, pont ma mértem, kerem 100 cm a körfogata a köldök magasságában. Mindenesetre 8 cm-t nőtt 1 hónap alatt, az is valami. Holnap én is megyek vérvételre, szerdán az első CTG, csütörtökön doki.

Kép

Kép
rekanna

Jó reggelt és BUÉK mindenkinek!
Kismama18:Mást nem tudok írni:kitartás!!!
Őzi:jobbulást!
Bacilivi:Hát az első vetélésem 10hetesen történt,de pont együttlét közben öntött el a vér így a páromat eléggé megviselte(magát hibáztatta)Ezért most egy kicsit visszafogottan áll a témához.

KépKép
vicuska

Rekanna csini vagy,nincs itt még nagy poci!
Lányok:szülésfelkészítőre apával mentetek?

KépKép
vicuska

Vitte este majd csinálok, és vagy ma, vagy holnap majd teszek fel! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Őzi,
Kitartást, és jobbulást Neked! Meglátod, megvárja a gyerkőc, hogy rendbe jöjj, és csak azután fog kikérecckedni :)

Szilveszterkor végül is ilyen 6 körül kimentünk egy kicsit a Vörösmarty térre körülnéztünk, sétálgattunk. Nagy élmény volt a wc-zés, kb fél órát álltam a Burger King wc-jében, hogy bejussak.... Ja, és szinte félóránként vissza kellett mennem :) Így hát fél 9kor haza is jöttünk... Aztán itthon tv-ztünk, amit fél 2-ig bírtam.

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Őzi, Bacilivi!!!
Kitartás, már nincs messze a babátok! Bár ha Őzi még beteg, akkor még tényleg ne jöjjön Levi.

Kismama!!!
Neked is megy a drukk!

Szilveszter: jó volt, 3-ig bírtam. Tánc, buli, minden volt, csak a pezsgőzés maradt ki, persze köyökpezsi helyettesítette. Ülni viszont nem volt jó nekem sem.

Most viszont eléggé kapar a torkom, elkaptam valamit szerintem a sok újévi kívánsággal-átadással együtt. :(

Judit

sch.judit

judithappy

http://babafalva.hu]http://babafalva.hu/tickers/612.png
judithappy

Sziasztok lányok

Ma voltam uh-n már 4kg a babám.Mi lesz még két hétig:)
Már egyre nehezebben mozgok de fájásaim még nincsenek vagy nem érzem méhem még nem szállt le.Jól érzi magát a kis lurkó:)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?