Új privát üzeneted érkezett!

Kuha
Képzeld, mindenki hülyének néz bennünket, hogy csak ketten megyünk Csabával....!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Sajnálom, hogy ugrott a jó kis szilveszteri program, azt meg végképp, hogy a gyerkőcök is lebetegedtek! :? :? :cry: :cry:
Gyógypuszik röpülnek!

Totka!
Hi-hi! De édesek vagytok!!! Nekem az első kép tetszik a legjobban, apukád nyakában!! :lol: :lol:

Kép
kuha

Sokszor erőlködtünk, hogy barátokkal menjünk, ill.ált Ők jöttek ide hozzánk.Mindíg nagy csalódás volt, el is határoztam, hogy idén váltunk stratégiát, remélem, bejön. 8)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Ha-ha, méghogy hülyének néznek!!! Mondjátok meg mindenkinek, hogy van, aki (én) speciel annak is örülne, ha ketten mennének a férjével. Ha egyáltalán mennének (és ez nemcsak a szilveszterre igaz :cry: :cry: )

Lányok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki valamit Annamamiról?? Ha jól emékszem, 24-én jöttek haza a nyaralásból, igaz??
MEgnéztem az iwiw-en, oda 27-én jelentkezett be utoljára.
Remélem, hogy minden rendben van velük, és csak azért nem jelentkezik, mert esetleg az anyukájánál vannak!!
Minden esetre, gondoltam, hogy holnap küldök neki egy sms-t...

Kép
kuha

Kuha
szerintünk is jól sikerült az a fotó, Panni olyan kis golyó volt még...! :D Ja, az sem mellékes, hogy én meg még akkor a mostani "pillesúlyomhoz" képest 6 kg-mal voltam könnyebb!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, Annamami nekem is sokszor eszembe jut!!!!Úgy olvasnám, hogy milyen volt a nyaralás, a tenger(Óceán), meg minden........!
Remélem, jól vannak.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó!

Én is beestem.

Vendégeskedés jó volt...anyum megnézte itt a Léna-videot igy kollektiven bőgtünk egyet mielőtt még befutott volna a család másik fele :lol: :cry:

Természetesen mindenki lefutotta a maga kis körét..az unokatestvérkék szépen összetúrták Léna birodalmát :lol: de nem rontottak el semmit :P ..tesóm szokás szerint nem beszélgetett senkivel :? ..anyósom természetesen Léna ébredése után kb 4 mp-el már sopánkodott anyámnak hogy Ő hogy adna Lénának tortát :evil: ...anyum természetesen azt válaszolta hogy ez a mi dolgunk ő ebbe nem szól bele.. :P
Aztán még anyósom este közölte hogy hát "mi is eszünk egész nap".
Mondtam hogy a Mi szó az nem helytálló, mert mi nem...csak ők..és szerintem ez nagyon rossz és Lénát nem enegedem és nem is fogom engedni egész nap enni.
Szóval lezajlottak a szócsaták mint máskor..de már nagyon unom.. :? :?

Roki!

Köszi a receptet :wink: Kicopyztam :wink:

Kaja:

Léna kaja:

Reggel: 2 deci tápistej(amiből valamikor csak 1 decit iszik meg.)
ezután kap szilárd reggelit, felvágott, sajt, paradicsom, ilyen-olyan megkent kenyér..

Délelőtt:Csipkebogyótea esetleg 1-2 ropi vagy kölesgolyó...
Régen amikor még korán kelt Léna volt 10 órai...1 joghurt..de mostmár erre nincs idő.mert ált. 9 kor van reggeli.

Dél:ebéd, üveges 1 db vagy főtt valami, ami épp van, vagy összedobok...Ha jól eszik, dicséret képpen jön egy kis pöttyös túrórudika, Danonino, Kinder valami(télapó hozta), esetleg ha van, akkor sütike, vagy kekszike vagy valami ami nasi

3 kor 2 deci kakaó(valamikor csak 1 deci fogy)

5 kor gyümi:visszatértem hogy pépesitek :? , mert almát, narancsot nem eszik meg mennyiséget, darabosan csak a banánt, szőlőt, mandarint..
Ma pl egy fél alma, egy fél narancs és egy szelet ananászt botmixereztem össze..

Este 8 körül vacsi..szintén főtt vagy üveges..

Kaják közben én csak inni adok neki..vagy nagyon ritkán 1-1 ropi...esetleg ha nagyon le akarom kötni mert pl vásárolunk valahol akkor egy kiflidarab..

Nálam rendszertelenebbül nem eszik senki...pl nekem csak a reggeli kávé a fix. általában nem reggelizek...van hogy egész nap csak egyszer eszek, van hogy többször csak kapkodva..egy gyros, egy főzelék vagy anyumnál épp ami van..vagy itthon leszabok magamnak 10 deka párizsit egy paradicsommal meg egy db sajjtal...

Szóval nekem is halálom az egész napos csemegézés..Természetesen mindenki úgy csinálja ahogy akarja, meg kényelmes...de én nem tervezem ezt bevezetni magunknál...

de pl du Léna kért mandarint..anyós riadva jött, hogy adhat e neki.
Na aztán mondtam neki, hogy amit egész nap adhat neki az a gyümölcs...Perszer röhögtem már magamban :twisted: :twisted: mert biztos voltam benne hogy nem fog kelleni neki..csak szereti labdának használni a mandarint :evil: azért követeli..na úgyis lett...köpködte össze vissza..
Szóval igazából szerintem Léna étrendje most teljesen megfelelő..
Minden nap van husi, gyümi, tejtermék...
Semmi szüksége ezen kivül kajára..persze ha adnék neki egy csokit.....biztos nem mondaná hogy köszi nem kérem....de akkor a gyüminek a vagy a zöldségnek a helyét szoritaná ki...vagy bármi másét..ami fontos....ezért nem engedem...
Ehet még elég szarságot....

Egyébként ma már férj is rászólt az anyjára. hogy ne sopánkodjon hogy jajj mindjárt lerántja ezt vagy azt..ha egyszer Ő ENGEDI MEG HOGY MINDENHEZ HOZZÁNYÚLJON.

Kuha!

Bocsi de kretén egy haverjaitok vannak nektek :evil:
Szegény kislány :( :(
Ha belegondolok hogy milyen rossz dolog ha az ember fázik..hát kinyili a bicska a zsebembe...

Na akkor mi most együtt szivunk :evil: :evil: :evil: :evil:
Férj is rá van kattanva az uj plazmatvre...én már a nyamvadt hirösszefoglalót is csak hülye szélesfejűek előadásában hallgathatom meg...természetesen ilyen-olyan surrandban..vagy mi....minenhonnan jönnek a fülembe a zajok mint a moziban...
Na ezt még szoknom kell...bár amennyit én tévézek.. :? :? :?

Nembaj..mostantól Anyátok közt főcimzenéjét...kakaón fogom üvöltetni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szilveszter:
Mi a szomszédba megyünk mint már mondtam valszeg ott is alszunk...Léna bizti..egy darabig..aztán majd eldöntjük hogy hazahozzuk e vagy sem az éjszaka közepén....

Ja és sztem..Gergőnek olyan hótaposót vettetek mint én Lénának..olyan szürkés fekete...hááááát nem igazán csajos...de még ennek is örültem hogy kaptam..
szal hótaposó már van...hó még sehol :twisted: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Csajok, Annamamit én is várom ám...
Remélem nincs baj.....

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Anyós: én mindig jót röhögök, mikor fikázod anyóst!!! Komolyan, olyan mulatságost!!! :lol: :lol: :lol:

Tv: igen-igen, egyetértek! De hát ez van! :roll:

Csizmi: szerintem is, azt a fajtát vehettük, bár a miénk éppen kékes színű. És nem akarlak elkeseríteni, de most volt rózsaszínben is!
Egyébként pont azért mentünk oda, mert emlékeztem, hogy Te mondtad (meg talán még valaki, de nem tudom, hogy ki), hogy tök occsón ott vette.
Hát engem nem érdekel, hogy van- e hó, vagy sem (inkább ne legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), de legalább nem kell 8 zoknit adnom Gergőre, hogy ne fázzon a lába...

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha a barátnős sztorid szuper, mivel én még nem hallottam róluk elég vicces volt, meg igazából a te dumád a legjobb, viszont a tények azok felháborítóak a kislánnyal kapcsolatban.

A tvtek meg tök szupi lehet. És mit csináltatok a régivel? Javíthatatlan? Vagy hogy hol van?

Majolának megvan a babája mert azt nem találtam csak azt hogy ő jól van de mivel betegecske volt nem tudom mitől van jól. Szüléstől vagy kiheverte a betegséget?

Ancsi mivel te elég jó kis számítógép zseni vagy tudnál nekem mondani valamit arról, hogy lehet hogy telepítgetem a windowst és rátelepít az előzőre nem törli le és a memóriája meg egyre csak fogy a gépnek.

A házat szrkolok hogy drágábbért adjátok, mert nem mindegy hogy mennyi az annyi.

Annyira emlegettétek a múltkor a forraltbort ma csináltam 1literre és iszogattam és nagyon jól esett, hmm.

Barbapapa mi még beszéltünk régebben a turiról. Megmondanád nekem hogy holvan, vagy tanácsot adnál nekem, mert a képeket néztem és bár nem tudom konkrétan mit veszegetsz ott de olyan csini vagy, hogy csak na.
Ancsi sem piskóta de a karácsonyi képek mindenkinek nagyon szépek.
Én sajna nem tudok felrakni mert apánál a gép, így nem csináltam csak telefonnal de az nem jó minőség, meg Málna is beteg volt, most lábal ki belőle.

Na jó éjt mindenkinek.

B.U.É.K.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, karácsony szépen telt, nagyon jól éreztük magunkat Szegeden, el voltunk kényeztetve. Ránk fért, reggelenként lepasszoltuk Sacit a nagyszülőknek, így mindig tovább tudtunk aludni. :)

Maresz, Róki! Jól esett, hogy ti nem csak Annamamit hiányoljátok, hanem engem is hiányolt valaki! :)

Róki! Köszi, hogy hívtál, utána próbáltalak visszahívni, de nem vetted föl. Majd még próbálkozom. Remélem Zsuzsa már jobban van.

Kuha! Gratula az új tv-hez, biztos szép képe van, bár az ára tényleg elég húzósnak tűnik.
A barátaitok kislányát nem irigylem. :( Szegény, milyen példát fog látni.

Barbi! Gyönyörűek voltak a karácsonyi képeitek! Srácoknak jobbulást!

Totka! Hú, milyen jó kis szilveszteri program! A ti karácsonyi és tavaly szilveszteri képeitek is szuperek!

Mea! Sok sikert a ház-eladáshoz! Mi épp a másik (vevő) oldalon vagyunk, szóval nekünk meg egy jó helyen lévő olcsó telket kívánjatok!

Betegeknek jobbulást, majd holnap még jelentkezem!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Lehet, hogy mégis lesz idén baba :)
Lassan indulunk...

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Hűűű, a mindenit, lehet, hogy már nem is olvasod.
Drukk megy ezerrel, és akkor mostmár kívánom, hogy Anna ne a 2007 első babája címre gyúrjon, hanem siessen kifelé!!!
Azért valahogy majd értesíts minket, jóó???

Nszoke!
Hát a másik tv-nk egyenlőre az ebédlőben lett parkolópályára rakva.
A szerelő szerint javítható, újév után el is visszük hozzá.
Max. 10.000 Ft-ot vagyok hajlandó még rákölteni.
Ha sikerül ennyiből kihozni, utána eladjuk.

Bodza!
Örülök, hogy veletek is minden rendben, és hogy jól telt a karácsonyotok!
És ne hidd ám, hogy titeket senki sem hiányolt!!

Csak egy ici-picit aggódunk Annamamiért, mert azért nem jellemző rá, hogy csak úgy nem jön.
De mondom, remélem, az anyukájánál vannak, és csak azért nem jelentkezik.

Kép
kuha

MAJOLA!!!!!!!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
AZTAHÉTMEGANYOLCÁT.....
PEZSGŐPUKKANÓS, SZILVESZTERI ANNABABA :P :P :P :P :P :P :P

Pedig én már eljátszottam a gondolattal, hogy akár a Te babád is lehetne 2007 év első babája egy kis takarékbetétkönyvvel(ugye jól tudom úgy szokták köszönteni az év első babáját :roll: )

Gyors, boldog szülést kivánok..

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

Igen tudom hogy létezik rózsaszinben is...sajnos már későn tudtam meg...pedig elmentem volna érte...de hát mindegy.....
Te már ráadod Gerire????
És melyik Decatlonba vettétek????

2 gyerekes anyukák??
Mennyit nőnek a gyerekek 1 év alatt????
Na ez most jó hülye kérdés...
De érdemes saccolni és a leértékelésben beszerezni egy-két db-ot jövő télre?????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!! :)

Majola!

Megy a drukk hogy Annababa szilveszteri baba legyen!!! :) Nagyon izgi és persze várjuk a híreket!

Annamami:

Tegnap őt is próbáltam hívni (röhögni fogtok, én mindig vezetés közben "intézem" ezeket a telefonokat, mert akkor tuti hogy van egy nyugalmas negyed-félórám beszélgetni, még akkor is ha Zsuzsa éppen velem van az autóban). Szóval azt mondta, anyukájánál vannak, de éppen vendégségbe rohant és késésben voltak. Azt mondta, két szóban nem tudja elmondani hogy vannak, ez remélem jót jelent. :roll: Gondolom majd jelentkezik ha visszajött Budapestre.

Bodza!

Sajnálom hogy már nem hallottam a telefonodat! Láttam utólag hogy hívtál, csak asszem lenémítva felejtettem. :( Mire észrevettem, addigra meg már fürdetés volt nálunk és esti program, mert David névnapját ünnepeltük. De majd bepótolom a következő autóút alkalmával! :lol:

Képzeljétek!

Zsuzsa ma is láztalan, az orra sem dugult be az éjjel. Köhögni még köhög, de remélem ez azt jelenti, így távozik a váladék maradék része... sajna tegnap csak 1 órát aludt délben, és éjjel is háromszor ébredt... cserébe viszont negyed kilencig aludt este fél nyolctól, de úgy hogy mikor 6kor harmadszor "riasztott" akkor ottmaradtam mellette és úgy aludt hogy a két kis pracliját mindig odadugta hozzám. :)

Én bezzeg... :evil: Krákogok, fáj a fejem, fújom az orrom... bleh... olyan rossz éjszakám volt hogy még plusszba Zsuzsa mellé ébredtem jópárszor, és valahogy úgy érzem, hogy az imádott lapos párnám már nem kényelmes, mert olyan mintha fejjel lefelé lógnék is Szilvi rázúdulna a tüdőmre és nem kapok levegőt. :evil: Úgyhogy be kellett rakni egy jó nagy díszpárnát a rendes bárnám alá és szinte függőlegesbe rakni a fejem hogy aludni tudjak.

Barbi:

Sajnálom, hogy a fiúk megbetegedtek. :( És hogy ugrott a szilveszteri program...

Kuha:

Ne hülyéskedj, szerintem a legtöbbünk otthon szilveszterezik, talán ha nem is egyedül... nekünk egy család van akik szóba jöhettek volna szilveszterre, de nekik most lett bárányhimlős a kislányuk, úgyhogy no go... bár nem is volt megbeszélve semmi. David eléggé antiszociális ilyen szempontból....

Viszont képzeljétek, anyukám a 40 fokos lázával meg akarja tartani a szilveszteri buliját... azzal, hogy ezt nem lehet megcsinálni a vendégsereggel, hogy lemondja a bulit, mikor nekik már nincs lehetőségük mást találni. Hát szerintem azért van olyan hogy az élet közbeszól, nem tudom, hogy az a 20-30-40 ember akit meghívott mit szólnak hozzá ha ajándékba megkapják azt a jó kis 40 fokos lázat ami anyukámnak van!!! Tegnap még nagyon szarul volt, láza is volt még (bár már nem olyan magas), szóval szerintem egyáltalán nem normális. :evil: De tántoríthatatlan...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsuzsa!
Megy a drukk nagyon-nagyon, sokat gondolok Rátok, remélem gyorsan kibújik Annababa :D

Róki!
Örülök, hogy Zsuzsa jobban van, viszont rossz, hogy most meg Te vagy beteg :(

Bodza!
Én is hiányoltalak ám, csak az ilyen dolgokat rendszeresen elfelejtem szóvá tenni! :oops:
Örülök, hogy jól teltek az ünnepek :D

Megann!
Tavaly Nolcsi 92-es méretet hordott, a C&A-ban vettünk neki szuper sídzsekit, ami 12E-ről volt 2E-re leértékelve. Ennyi pénzért nem hagytam ott :P 98-ast vettünk, most pont jó neki.
Leon most 86-os alsót és 92-es felsőt hord, 98-asnál kisebb rucit nem vennék neki, de én is ha látok Nolcsinak valami jót nagyon olcsón, nem fogom otthagyni :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert engem beszippantottak az ünnepek.... :lol: :lol: :lol:

MAJOLA!!!!
MI IS NAGYON SZURKOLUNK NEKTEK!!!!! :D:D:D

Kuha!
Éljen éljen, végre töki pompi és új tévé!!!!
Az én férjem is rá van zizzenve, de megmondtam neki, hogy ez a legutolsó, amit hajlandó vagyok venni a házba. Szegény, ennek a terrornak nem mer ellentmondani :twisted: :twisted: :twisted:
Haverok :shock: :shock: :shock: Szörnyű. De erre mondják, hogy Isten nem bottal ver, megkapják ők még ezért a méltó büntetésüket!
De jó, hogy Gergő jobban van, meg Zsuzsababa is HURRÁ!!!

Barbi!
Sajnálom.... :(:(:(

Duda/Kuha!
Szerintem én azért jártam sikerrel a c&a-ban, mert karácsony után a legelső vásárlók között voltam, de utánam félórával már hömpölygött a mindenre kiéhezett tömeg. AZ tuti, hogy teljesen lefosztottak mindent. És az is jó volt persze, hogy egyedül voltam, családdal én sem bírok se nézelődni, se próbálni, egyszerűen nincs türelmem.

Nagyon szupi kis programjaink vannak, tegnap pl.. a Művészetek Palotájában voltunk Lilivel hármasban egy Kaláka koncerten. A végén dedikálták is a cédénket :D.

Ma pedig ereszd el a hajamat szilveszteri buli :D:D:D.
Délután még bemegyünk a gyerekekkel a Belvárosba egy kicsit trombitálni, hogy nekik is legyen szilveszteri hangulatuk :D

Nem tudom, hogy tudok-e még jönni, ezért mindenkinek

NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ÉS AZT, HOGY SIKERÜLJÖN MINDEN ÚGY, AHOGYAN SZERETNÉTEK!!!! ÉS MÉG AZT IS, HOGY SOKASODJON A TOPIK ÚJABB KIS JÖVEVÉNYEKKEL!!!! :D:D:D:D

ayse

Na még loptam magamnak egy kis időt és végigolvastam az előző oldalt is...

Mindenkinek köszönöm a családomat és a konyhát illető dícséreteket!!!!

Cleo Majácskája is jobban van VÉGRE!!!!

Olyan undi ez a sok betegség, pedig még hátra van minimum két és fél hónap ebből a trutyi időből! Brrrrrrrrrrr!!!

Nagyon tetszik Totka család tavalyi szilvesztere, az ideiről is kérünk felvételeket!!! :):)
(Hajni! mi is szeretjük a fényt, ezért van mindenhol ablak. az ikeában az eladó szörnyülködött, hogy ilyen helyre nem lehet konyhát tervezni, dehát nekünk ez volt az álmunk, főleg, hogy 10 évig egy ablaktalan 3 négyzetméteres helyiség volt a birodalmam)

Barbi család is gyönyörű, édes a két kis szülő a mózeskosárral, és az a spanyol fa, az valami mesés....

Rokica!
Zsuzsa nagyon szép kislány! Egyéb vírus is okozhat kiütést, Lilinek sikerült begyűjtenie egy ilyet is az ősszel. Végül is háromnapos láz volt?
A lazacreceptet én is mentettem!

ayse

Barbi!

Értem...akkor ezt azt jelenti hogy Léna pl egy számot fog nőni egy év alatt...???
Tehát most 86-osakat hord, de pl nadrágokból inkább még 80-ast...
Ez azt jelenti hogy felsőből 92-est alsóból 86 ost fog hordani???
Egy két felsőt hosszúújjút vettem már 92-est..ezek szerint azok csak jövő ősszel kerülnek rá???Én azt gondoltam már tavasszal... :roll: :roll:

Na de hát amit irtok...hogy nagy leértékelés és igazából sehol semmi, csak gagyi.... :evil:
Na el is ment a kedvem..pedig magamnak is a leértékelésben akartam bevásárolni..
Ezek szerint megint nem fogok...

Lányok:

Én januárban inditom megint a 0 szénhidrát diétámat :evil:
Igaz én tök jól állok kilókban fél-1 kiló csúszott fel...amin csodálkozom is, mert egész decemberben szaloncukrocskát...és egyebeket csemegéztem...
Na de férj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
3-4 hét alatt 4 kg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ű
Nagyon durva...de én már mondtam neki egykét hete hogy nagyon látványos gyarapodásnak indult...
Még soha nem volt ennyi kilo mint most... :?
Kérdeztem nem akar e csatlakozni..de azt mondta nem..ő ezt nem birja..inkább sportol többet...
K..va jó....akkor ezt azt jelenti még kevesebb ideje lesz ránk... :( :( :(

Ebéd után Léna még alszik egyet...aztán megyünk a szomszédba indul a szarvaspörköltfőzés a kertben.....
A fiúk főzik természetesen :twisted: :twisted: :twisted: addig az asszonyok a jó meleg konyhában tüsténkednek :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

jöttem gyorsba Buék kívánni, erre látom, Majola Annácskája talán még ma megszületik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a drukk, gyors, szép szülést kívánok Neki!!!!
Este hatig itthon vagyunk, addig muszáj lesz bekkukintanom!

Szóval azt akartam írni MINDENKINEK:
(a köv.sorrendben :wink: )
EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN, KISTESÓKBAN, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK NEKTEK !

Hajni, Panni, Csabi.
Milló puszi.

Ja fő a lencsém, hogy jövőre szépek, gazdagok legyünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó!

Zsuzsa!
Drukkolok, hogy Anna gyorsan kibújjon! :)

Ayseeee!!!!!
Napok óta elmulasztom megdícsérni a gyönyörű konyhádat! :oops:
Tényleg nagyon hangulatos lett, használd egészséggel! :D

Barbi!
Jobbulást a fiúknak! :(

Bodza!
Én is gondoltam ám rátok! Csak kuka vagyok és mindig elfelejtettem írni! :? :)

Rokica!
Örülök, hogy Zsuzsa jól van már! Neked jobbulást kívánunk!

És mindenkinek:
BUÉK!! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Hümm...

látom szinte mindenki még ad tápszert... :? Már én is elkezdtem gondolkozni, hogy mivel tudnám helyettesíteni, mert a rizstej nem olyan tápláló, és nincs is dúsítva semmivel... max kálciummal.

Kedden megyünk doki nénihez, iratok fel Sinlac-ot, mert voltam gyógyszertárban és azt mondta nekem a nő, hogy azt csak receptre lehet kapni. Amit nehezen hiszek, mert én úgy emlékeztem, lehet recept nélkül is, csak akkor drágább. Tudom, az se tökéletes helyettesítése a tápszernek, de ha jól tudom, legalább dúsítják vitaminnal, és akkor azt be tudom keverni neki egy kis friss gyümölccsel, hátha megeszi.

Meg arra is gondoltam, lassan két hete nem kap tejterméket, és nem is bukott/hányt azóta... lehet ha teljesen meggyógyult, akkor szép óvatosan megpróbálom neki visszaadagolni a tejterméket, kezdve a savanyítottakkal, hátha a kis mennyiséget bírja...

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, bár valószínűleg én egész este leszek, mivel mi nem megyünk sehova, max megnézünk egy filmet és szürcsöljük a rumos kakaót...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok, csak benéztem mert rohanunk el, hogy mi a helyzet Majolával.
De izgi. :) :) Remélem könnyű szülés lesz és sok sok tejci!
Mindenkinek sikerekben és egészségben gazdag:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Majola!
Mi is drukkolunk, gyors, könnyű és szép szülést kívánunk Nektek!

És:

MI IS BOLDOG ÚJ ÉVET, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK ÖRÖMÖT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Íme a WHO javasolt és ellenjavasolt beavatkozások szülés alatt (hosszú verzió)... még az otthonszülés tanfolyam alatt írtam róla, de aztán nem jutottam el odáig hogy bemásoljam... most megtaláltam a Kismama weblapján:

http://www.kismama.hu/cikk.php?id=1&cid=11921

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na mi is lelépünk!

NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok!
MAJOLA,ez nagyon izgi,szorítunk és kívánok nektek minden szép és jót!micsoda Szilveszter! :P :P :P

én egy kicsit furán érzem magam:egész este görcsölt a hasam,ma reggel fájtak a porcikáim is,jó szarul voltam,de gy algopirin után mintha jobban is lennék!
na mentem is és
BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!jövőre ugyanitt! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsuzsa!
Én is nagyon drukkolok, bár szerintem már négy tagú a kis családotok. :lol: Azért nem semmi a kisasszony, ha már nem szenteste, akkor minimum szilveszter. :lol: Igaza van egy sima munkanapon szerintem is nagyon snassz megszületni. :lol: Már most nagyon csipem Annababát. :wink:

Mea!
Drukk, Drukk az új vevőhöz! :wink: :lol:

Mi is itthon szilveszterezünk, semmi extra. Csak remélem Maja fog tudni aludni a nagy utcai ünnepléstől. :roll:

MI IS MINDENKINEK SIKEREKBEN, ÖRÖMÖKBEN, DE LEGFŐKÉPPEN SZERETETBEN GAZDAG ÚJESZTENDŐT KIVÁNUNK!

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Most elvonulóknak, és később elvonulóknak kívánok NAGYON-NAGYON jó bulizást, és persze B.U.É.K!!

Elnézvén a tv műsort, én itt leszek este... :? :? :?

Kép
kuha

Kuha!
A múltkor akartam neked irni, hogy a mi fp székünk is totál idióta, libát mond kacsa helyett. :evil:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok! :)

Köszönjük a drukkokat, hát 2 nap múlva kiderül mi a helyzet :wink:

Bodza! :)

Nektek is megy a drukk a telekhez, hogy találjatok jót jó áron!!!!

Majola! :)

Drukk drukk drukk, remélem már túl is vagy rajta és karjaidban fogod a kis szilveszteri jövevényt :wink:

MINDENKINEK SZÉP SZILVESZTERT ÉS BUÉK!!!!!!!!!!!!!

TELJESÜLJÖN MINDEN ÁLMOTOK, VÁGYATOK!

LEGYEN EGÉSZSÉGETEK+CSALÁDOTOKNAK ÉS MINDEN AMI KELL :wink:

SOK SOK PUSSZANS NEKTEK!

Mea
mea

Lányok, még most is remegek!

Itt azt hiszem, egy 5 másodperces földrengés volt! De olyan, csak úgy mozgott minden, a tv, a virágok, alattam az ágy... :twisted: :twisted: :twisted: Gergő meg aludt a szobájában, utána rohangam is be hozzá!
Úgy megijedtem, még most is remeg a lábam...

Kép
kuha

Sziasztok!

Majola!

Drukkolok! Remélem már tényleg túl is vagy rajta és minden rendben van a kis Anna babával is! Tényleg, micsoda szilveszter!!!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánunk!!!
Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bakker, tényleg földrengés volt, most hallottam, fél füllel az egyik tv csatornán, de nem hallottam pontosan, hogy mit mondott, csak azt , hogy Bp. és környékén volt földregnés...

Kép
kuha

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha!
Itt is lehetett érezni, én is tök megijedtem. Pont befejeztük az ebédet ott álltam Bendegúz mellett, és elkezdett remegni a lábam alatt a padló. Nekem is az volt az első gondolatom, hogy gyorsan ki kell szedni az etetőszékből, hogy le tudjuk vinni magunkkal, ha kell.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Békesség, boldogság áldása reátok,
hogy az óévet jól zárjátok.
De emeljétek poharatokat és kiáltsátok: BÚÉK,
hogy szebb és jobb legyen az új év!

Kép
Kép
nszoke

Majola mindenjót!!!! Simán menjen minden azt kívánom!!!

Földrengés????? Ha nem írjátok nem is tudok róla de elolvastam a linket: aztamindenit!!!

Kép
Kép
nszoke

Duda!

Köszi!

Márti!
Igen, már több hírt is elolvastam, elég sok helyről jelezték.
Számomra tényleg az a morajló hang volt a legfélelmetesebb, ami kísérte az egészet.
Reméljük, nem lesz több...

Kép
kuha

Sziasztok!

BÚÉK Mindenkinek! :D :D

Leon már alszik, Nolcsi még kicsit nézi a Verdákat. Én mindjárt csinálok fini sült gesztenyét, vacsin már túl vagyunk.
Csináltam répás-krumplis-tejszínes-sajtos pulykamellet tepsiben sütve.
Mind a kettő lázas/hőemelkedéses volt egész nap, most este szerencsére csak hőemelkedés volt :?

Évi!
Itt is volt földrengés, Gabi nem érezte, azt hitte hülyülök :shock:

Noémi!
Itt van a turi a XI. ker.-ben, már a múltkor is felajánlottam, hogy szívesen elkísérlek.
1114, Karinthy F. út 26, LUNA a neve, egy szoli mellett van, pici bolt.

Megann!
Hát szerintem a 92-es felső ha nem is tavasszal, de nyárom már tuti jó lesz Lénára, szóval én 98-as felsőt vennék, ha jövő télre szánod. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Hát, itt azért simán észre lehetett venni, én azt hittem, leesek az ágyról. Robi a földön ült, de a tv is igencsak "kilengett", az álló hangfalón lévő jukkámról ne is beszéljünk.
Nagyon ijesztő volt, és főleg, az a hang (vagy moraj), ami kísérte.
Tényleg nem tartott tovább pár másodpercnél, de szó szerint befostam.
És nem is ez a legrosszabb, hanem , hogy utána nagyon bepánikoltam, mondom, rohantam Gergőhöz, aki persze békésen aludt a szobájában. Kikaptam a kiságyból, amire persze felébredt.
És én akkor kezdtem el bőgni, remegett kezem lábam.

Utána én is hívtam anyumat, ő is azt hitte, hogy hülyülök csak, aztán hallotta szerintem a hangomon, hogy nincs túl vicces hangulatom.
És ami szintén gáz, hogy tökre be vagyok még mindig fosva. Tudom, hogy elég kicsit a valószínűsége, de mi van, ha megint lesz???

Na, más:
mi is most raktuk le Gergőt, de szerintem már alszik is. Ilyen még soha nem volt, hogy ilyen sokáig fennt maradt.

Fiúk hogy vannak???
Javultak valamicskét?

Hm, sült gesztenye tök jól hangzik.
Mi is túl vagyunk a vacsin, ettünk virslit, de igazából csak a szemem volt éhes, és ahogy kivettem, Robi sem nagyon kívánta.
Nem hiszem, hogy kivárjuk az éjfélt, szerintem átalszunk 2007-be...

Elég nagy pangás volt délután itt (úgy látszik, csak én ültem a babanet előtt... :lol: :lol: :lol: ), úgyhogy mégegyszer kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!!! (ha esetleg már rajtam kívül nem jönne senki az idén)

Kép
kuha

Sziasztok, mi is éreztük, szerencsére csak pár másodpercig, de én is megijedtem. Grrrrrr. Visszagondolni is rossz. És tegnap a Magellánban 2007-re földrengéseket jósoltak Magyarországra is.
Na megyek borozgatni... :)

KépKép
Kép
csikken

Azért belegondolt már valaki, hogy milyen kis év volt ez? Augusztus 20-án az a vihar ma meg ez... :( Hát valamit jelezni szeretnének nekünk. Na jó, csak viccelek, de tényleg sok a jóból.

Minkenkinek mégegyszer boldog új évet kívánok.

Kép

KépKép
Kép
csikken

Évi!

Nolcsi most feküdt le, de már nagyon fáradt volt, mondta, hogy menjünk lefeküdni.
Nolcsi már nem köhög annyit és inkább hurutos, a színe is jobb ma. Leon meg egész jól viseli, habár ő inkább ugatósan köhög, de nem sokat.

Elhiszem, hogy megijedtél, nekem is rögtön bevillant, hogy úristen, mi lenne, ha ránk omlana a ház. :(
Meg hogy milyen jó az életünk, semmi katasztrófa nem ért eddig, se háború, se árvíz, se földrengés, se semmi. Remélem a jövőben is így marad!

Na mégegyszer BÚÉK!!! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

B.U.É.K.

Kép
Kép
nszoke

Barbapapa ari vagy de nem tudom mikor jutnék el, csak beugrásszerűen tudnék menni a közeljövőben. Ez ott van a 3as buszmegállóba kb?

Ez tényleg gáz ez a földrengés de legalább nem sérült senki. Biztos én is majréztam volna, mivel én is ilyen fosos típus vagyok néha a sötétben is félek :oops:

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

2007-et írunk!!!!
Mi már hazajöttünk, egy nagy nulla volt az egész, a Maksa Zoli ért talán valamit!
Ha most nem fáztam fel, akkor soha, pedig harisnya+2 zokni volt a lábamon.... :?
Ill.pár órával ezelőtt jó értelemben egy kisebb-és egy nagyobbfajta sokkot is kaptam, majd mesélek róla.
Pussz. Nektek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

B.Ú.É.K.!

Ugyan a földrengést itt a Blahán nem éreztük, de ami most itt van az is felér egy katasztrófa helyzettel :evil: , lagalábbis aludni vágyó kisgyermekes családok számára. :? Az állandó durrogtatások és trombitálások mellett még mindig javában nyomja a szinpadon a Padödö is, teljes hangerővel. Kiváncsi vagyok még meddig. :shock: Szerencsére Maja alszik, de én ebben a hangzavarban nem tudok. :roll:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jóreggelt!

Boldog Új Évet mindenkinek!

Mi is átaludtunk az új évbe, illetve csak akartunk, mert éjfélkor a nagy durrogtatás, trombitálás, és TELEFONÁLÁS (nem tudom kinek jutott eszébe minket éjfélkor felhívni...) mellett nemcsak mi, de Zsuzsa is felébredt... aztán ő visszaaludt, de a durrogtatás itt a szomszédságunkban még egyig eltartott. Mintha ágyúkat durrogtattak volna, komolyan. Ezek nem amolyan kis petárdák voltak, szerintem itt egy igazi tüzijátékot rendezett valaki Újpest Központban!

Éjfél előtt megiszogattunk egy kis rumos kakaót és megpróbáltunk megnézni egy filmet, de olyan brutál szörnyű volt hogy inkább átváltottunk amerikai futballra és David jókat röhögött rajtam, hogy miket kérdezek... de addig is legalább simogatta a hátamat, úgyhogy megérte a focinézés. :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?