Halihó!
Én is beestem.
Vendégeskedés jó volt...anyum megnézte itt a Léna-videot igy kollektiven bőgtünk egyet mielőtt még befutott volna a család másik fele
Természetesen mindenki lefutotta a maga kis körét..az unokatestvérkék szépen összetúrták Léna birodalmát
de nem rontottak el semmit
..tesóm szokás szerint nem beszélgetett senkivel
..anyósom természetesen Léna ébredése után kb 4 mp-el már sopánkodott anyámnak hogy Ő hogy adna Lénának tortát
...anyum természetesen azt válaszolta hogy ez a mi dolgunk ő ebbe nem szól bele..
Aztán még anyósom este közölte hogy hát "mi is eszünk egész nap".
Mondtam hogy a Mi szó az nem helytálló, mert mi nem...csak ők..és szerintem ez nagyon rossz és Lénát nem enegedem és nem is fogom engedni egész nap enni.
Szóval lezajlottak a szócsaták mint máskor..de már nagyon unom..
Roki!
Köszi a receptet
Kicopyztam
Kaja:
Léna kaja:
Reggel: 2 deci tápistej(amiből valamikor csak 1 decit iszik meg.)
ezután kap szilárd reggelit, felvágott, sajt, paradicsom, ilyen-olyan megkent kenyér..
Délelőtt:Csipkebogyótea esetleg 1-2 ropi vagy kölesgolyó...
Régen amikor még korán kelt Léna volt 10 órai...1 joghurt..de mostmár erre nincs idő.mert ált. 9 kor van reggeli.
Dél:ebéd, üveges 1 db vagy főtt valami, ami épp van, vagy összedobok...Ha jól eszik, dicséret képpen jön egy kis pöttyös túrórudika, Danonino, Kinder valami(télapó hozta), esetleg ha van, akkor sütike, vagy kekszike vagy valami ami nasi
3 kor 2 deci kakaó(valamikor csak 1 deci fogy)
5 kor gyümi:visszatértem hogy pépesitek
, mert almát, narancsot nem eszik meg mennyiséget, darabosan csak a banánt, szőlőt, mandarint..
Ma pl egy fél alma, egy fél narancs és egy szelet ananászt botmixereztem össze..
Este 8 körül vacsi..szintén főtt vagy üveges..
Kaják közben én csak inni adok neki..vagy nagyon ritkán 1-1 ropi...esetleg ha nagyon le akarom kötni mert pl vásárolunk valahol akkor egy kiflidarab..
Nálam rendszertelenebbül nem eszik senki...pl nekem csak a reggeli kávé a fix. általában nem reggelizek...van hogy egész nap csak egyszer eszek, van hogy többször csak kapkodva..egy gyros, egy főzelék vagy anyumnál épp ami van..vagy itthon leszabok magamnak 10 deka párizsit egy paradicsommal meg egy db sajjtal...
Szóval nekem is halálom az egész napos csemegézés..Természetesen mindenki úgy csinálja ahogy akarja, meg kényelmes...de én nem tervezem ezt bevezetni magunknál...
de pl du Léna kért mandarint..anyós riadva jött, hogy adhat e neki.
Na aztán mondtam neki, hogy amit egész nap adhat neki az a gyümölcs...Perszer röhögtem már magamban
mert biztos voltam benne hogy nem fog kelleni neki..csak szereti labdának használni a mandarint
azért követeli..na úgyis lett...köpködte össze vissza..
Szóval igazából szerintem Léna étrendje most teljesen megfelelő..
Minden nap van husi, gyümi, tejtermék...
Semmi szüksége ezen kivül kajára..persze ha adnék neki egy csokit.....biztos nem mondaná hogy köszi nem kérem....de akkor a gyüminek a vagy a zöldségnek a helyét szoritaná ki...vagy bármi másét..ami fontos....ezért nem engedem...
Ehet még elég szarságot....
Egyébként ma már férj is rászólt az anyjára. hogy ne sopánkodjon hogy jajj mindjárt lerántja ezt vagy azt..ha egyszer Ő ENGEDI MEG HOGY MINDENHEZ HOZZÁNYÚLJON.
Kuha!
Bocsi de kretén egy haverjaitok vannak nektek
Szegény kislány
Ha belegondolok hogy milyen rossz dolog ha az ember fázik..hát kinyili a bicska a zsebembe...
Na akkor mi most együtt szivunk
Férj is rá van kattanva az uj plazmatvre...én már a nyamvadt hirösszefoglalót is csak hülye szélesfejűek előadásában hallgathatom meg...természetesen ilyen-olyan surrandban..vagy mi....minenhonnan jönnek a fülembe a zajok mint a moziban...
Na ezt még szoknom kell...bár amennyit én tévézek..
Nembaj..mostantól Anyátok közt főcimzenéjét...kakaón fogom üvöltetni
Szilveszter:
Mi a szomszédba megyünk mint már mondtam valszeg ott is alszunk...Léna bizti..egy darabig..aztán majd eldöntjük hogy hazahozzuk e vagy sem az éjszaka közepén....
Ja és sztem..Gergőnek olyan hótaposót vettetek mint én Lénának..olyan szürkés fekete...hááááát nem igazán csajos...de még ennek is örültem hogy kaptam..
szal hótaposó már van...hó még sehol
M.