Sziasztok!
Még mi sem szülünk még!
Voltunk ma bent a kórzázban, az nst jó volt, a méhszáj zárt Lellének esze ágában sincs kijönni.
Hétfőn reggel kell mennünk újra a kórházba nst-re, de nem Surányihoz, mert ő nem lesz bent, hanem Erdélyihez és kedden reggel meg találkozunk Surányival.
Egyébként szerencsére minden rendben van, a méhlepény sincs elöregedve, mocorog rendesen, az ultrahangon is minden renben volt.
Kérdezte a férjem, hogy meddig "lehet" túlhordani, aztán mondta a doki, hogy ez egyéntől függ, ha nem muszáj nem fogja megindítani.
Ma délelőtt viszont meglepő volt, nem kellett sokat várni, az nst is szabad volt és az ambulancián a harmadikak voltunk, úgyhogy most nem láttunk öt anyukát is, akiket épp a szülészetről toltak át
.
Viszont a csecsemős rész tele volt, nyitva voltak az ajtók és szabad ágy sehol sem volt.
Mi megyünk ma kölyök pezsgőt venni
aztán itthon bulizunk majd.
Tegnapig azért drukkolt mindenki, hogy a férjem szülinapján szülessen, most azért hogy szilveszterkor éjfélkor szülessen (én ezt nem szeretném), mi meg azért drukkolunk, hogy akkor jöjjön amikor akar.
Én ezt kicsit mindig kételkedve fogadtam, ha valaki túlhordta a babáját, mert bennem inkább az volt mindig, hogy hamarabb érkeznek. Dehát itt is csak a saját tapaszalat...
pedig én napra biztosan tudtam, hogy mikor fogant a kislányunk, mert tudatos volt . Dehát még ez sem jelenti azt, hogy az adott napon születik majd.
Verna, ti tudjátok a babukát nemét? Vagy meglepi lesz nektek?