Sziasztok!
Tettem fel vonalzót, aztán egész nap nem engedett írni a rendszer, mert közben átírtam az e-mail címet is, és mint látom nincs is vonalzóm.
Nem értem!
Zsófi! Samu majdnem akkora mint Barnus, jó nagy baba! Most én is elhúztam Barnusnak az egyik evést 4 óráig, basszus már 9 hónapos és alig bírta ki, na majd szép fokozatosan! Egy pár hete már én sem hagyom délelőtt, hogy mégegyszer aludjon, mert akkor délután nem alszik nagyot, bár van, hogy így sem, olyan változó.
Mi is próbáltunk darabos kaját adni neki, de nem jött be, forgatta a szájában és majdnem megfulladt tőle, nem tudta lenyelni. Bár ehhez lehet, hogy kellene egy pár fogacska, abból meg még csak 1 van. De már jön a másik is, nagyon látszik neki.
Anaci! Én is gratulálok a kiscsajhoz, gyönyörű neve van tényleg!
Kata! A Bethesda jó kórház, mi is jártunk oda Barnussal a vesemedence-tágulata miatt, már szerencsére ki is nőtte. Köszi, hogy írtad a tornákat. Nagyon édes a kádas kép!
Egyébként én tudom (bizonyos fokig), hogy milyen nehéz, amikor ennyire alszik a baba. Barnussal 3 hétig voltunk a koraszülött osztályon, hiába ő volt a legnagyobb baba, mégsem engedtek haza bennünket, mert nem ette meg az előírt adatot. Mégpedig azért nem, mert állandóan aludt, és nem tudtam etetni, a szoptatást nem is engedték, fejtem, itattam, de az 1 óra a minimum volt, és volt hogy semmit nem tudtam belenyomizni szegénybe, olyan volt mint egy rongybaba. Aztán ilyenkor jött az ápoló fogta, elvitte és megszondáztata. Ledugtak egy csövet a pici torkán (volt, hogy az orrán) és egy bazi nagy injekciós tűvel belefecskendezték a kaját. Szegény erre persze felébredt, majd megfulladt, ordíott, nagyon nehéz napok (hetek) voltak. Az biztos, hogy nagyon erősnek kell lennetek! Szorítok, hogy mihamarabb meggyógyuljon Liza!
Panni! Márk jobban van?
Edus! Szegény Zsigu! Remélem most már minden rendben! Várom a lakásos történetet! Ti merre laktok?
Nóri!!!
Örülök, hogy végre jobban van Farkas!
Szegénykém! Miért baj az, hogy ennyit hízott? Tiszta bolondok ezek!
Most megnéztem a füzetkémet, Barnus 68 centisen csak 7290 volt. Most kíváncsi vagyok én is, hogy mennyi, legutóbb volt 7910 meg 71,5 cm. Kedden vagy pénteken elviszem mérni, meg kérek másik beutalót az ekcémia miatt, a Heim P-ba nem is viszem vissza, szerintem oda tök felesleges. A Bethesdába akarom vinni.
Egyébként nem tudom mitől olyan, mert ez a másfél perc alatt nem derült a kh-ban. Az is lehet, hgy ez a hülye penész. Vagy valami kaja-allergia? Nem tudom. És hiába Fenistil-cseppezünk, szétvakarja a kis arcát, bár amióta nem használom a HeimP-os krémet, csak a Bepanthen pluszt meg a Lipobaset együttesen most már sokkal szebb, de azért még csúnya, ma levedzett is neki. Szegénykém, egy az, hogy biztos nagyon viszkethet, de baromira fájhat is az a sok eleven seb.
Egyébként Nóri! Átkötöttük a régi gépet a címek kiírása erejéig, és én írtam mindhármótoknak mint régen, sőt Judy már válaszolt is mindhármónknak. Szóval majd nézd meg! Bár lehet, hogy én csak boldog karit kívántam
, de Judy írt egy csomót.
Zsuzsiról Te sem tudsz semmit?
Elköszönök, mert esik le a fejem!
Puszi mindenkinek, Julcsi
Ti most akkor tényleg letudtátok a szilvesztert? És akkor holnap? Bocsi: ma?