Új privát üzeneted érkezett!

Edus! nem semmi kálváriátok volt, csak most tudtam visszaolvasni, de nagyon örülök, hogy Imrének sikerült hazajönnie!!! :)
mangó
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Jó pihenést és jó babázást.
13 napja született meg Liza Hanna, minden komplikáció nélkül. 3 nap után jöttünk ki a kórházból, azóta is jól vagyunk. Nagyobb lányaim ezerrel babáznak, meglepően jól alakulnak a dolgaink. Az ünnepek kellemesen teltek. Vannak képeink a www.defcom.hu /emma+flora oldalon, ha kiváncsiak vagytok, ott meg tudtok nézni minket. A dec. 15 utáni dátumoknál már Liza is szerepel a képeken.
Mindenkinek BUÉK!!!!!!
Majd még jelentkezem, és mesélek részletesen.
Ja és lassan már tényleg teszek fel vonalzókat.
anaci
 
 


Sziasztok!


SZÍVBŐL GRATULÁLOK LIZA HANNA BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha lesz kis időm megnézem a képeket is!

Apa nálunk is többet van itthon ezért nem vagyunk!

Zsófi!
A NEXT-ben tegnapóta nagy leárazás van! Mi ma bevásároltunk egy szatyor rucit Nikinek :) Gratula a napirendhez! Használd ki ameddig ilyen sokat alszik, mert már nem sokáig lesz így :lol: A napirend nálunk is szépen működött a 6. hónapig...

Ma meg jönnek a haverok és sütögetünk 8)

Megyek készülődni!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 

 
 

Sziasztok!
Végre hazaestem :)
NAgyon köszönöm Andris nevében is a sok kedves köszöntést.
Nagyon jólesik...bár már lassacskán kiszorulunk a babanetről mert már nagyon nagy fiúk vagyunk :)
Mindenkinek kivánok sok örömet a babákhoz akik gyönyörűek:)
öröm őket nézni ...ilyenkor egy kicsit babáznék újra ...de persze ez már nálunk nem lehetséges:(
Ha valakinek tudok babügyben valami okosat mondani akkor irjatok:)
túl vagyok már egy -két dolgon a fiúkkal:)
Kép
Puszi Veráék

Kép
Kép
vera70
 
 


reni köszi!!! igyekszem kihasználni... gondolom h nem sokáig tart..

mangó én simán kimennék, ha jól fel van öltöztetve no para. én amikor kicsi voltam 3-4 órákat aludtam az erkélyen februárban 1 hónaposan.

gatula liza hannához!!!!!!!!!

lányok gyertek minél többet!!!!
kerekpocak
 
 


Mangó!

Ha kimész vele, akkor sztem kenjél a kis arcára krémet, popsikrém is lehet. Mi tegnap húsz percet voltunk kint motorozni, jól kipirult a drága, iszonyat hideg van.

M.
mircike
 
 


Nikinek kibujt az eldő foga!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


első........... :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Laurának boldog hófordulót!

Andrisnak boldog szülinapot!


Reni - Gratula Niki első fogához!!!!

Anaci - nagyon szép Liza baba! Gratulálok!

Nálunk most Márk elájult. Ezerrel mászik, térdel, ül és próbál felállni. Ez naagyon fárasztó. Meg jön a felső foga, neki a harmadik..., de elégg szenved vele. Tegnap sétáltunk, be is aludt a hidegben 2 órára, de a végén már behoztam, nehogy megfázzon, de itt benn még arra sem ébredt fel, hogy levetkőztettem egy kicsit. Éjszakáink egész jók, 1-2x kel, de pár perc múlva vissza is alszik. Általában az a baj, hogy vége az ágynak :D

Puszi mindenkinek, jó pihit!

Reggeli térdelés

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


magó én is mindig kenek popsikrémet samu arcára!
kerekpocak
 
 


köszönöm lányok! én is így vagyok ezzel, hogy ha hideg is van azért kimegyek vele, jól felöltöztetem :)

tegnap ikeáztunk, és Bende nagyon jól bírta, tündérke volt!

a mi popsikrémünk csukaolajas, vagyis jó büdi, de nagyon jó a popsira! azért kipróbálom! :oops: köszönöm a tippeket!!!

Panni, Márk mint mindig olyan cuki!!! olyan édes piros a pici arcocskája!
mangó
 
 


Anaci, gratulálok a gyönyörű Liza Hannához!!!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


Zsófi, pont 3 hónap van két srác között!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


Sziasztok!

Kata! Nagyon ügyesek vagytok, kitartás és türelem, türelem, türelem... ! Most hogy írod ezt a kifeszítést, Barnus is állandóan ezt csinálja, pl ha ölben altatom, akkor sokszor hidat csinál, kész tortúra mire vissza tudom imádkozni alvós pózba, meg amikor öltöztetem és egyik lába már benne van a naciban vagy harisnyában, akkor a másikat tökre befeszíti, alig lehet öltöztetni. De ezt mindkét lábára csinálja, úgyhogy most egy kicsit elbizonytalanodtam. Bár mi voltunk neurológusnál egy párszor a Jánosban, mivel koraszülött volt és mindig vinni kellett kontrollra, bár ott a nő igazából egyszer ráírta a leletre, hogy jobbratartás, csak azért mert a férjem megjegyezte, hogy általában jobbra néz a kiságyból. Persze mivel úgy volt az ágy, de aztán cserélgettük, hogy a másik oldalon feküdjön, akkor meg arra nézett, szóval ez nem azért volt. Meg voltunk egy kerületi konduktornál is, végülis ő sem talált semmit, csak most azon gondolkozom, hogy pont úgy mentünk hozzá, hogy a házidoknője beadta neki az agyhárgya elleni szurit, és még fel sem öltöztettem, át a másik szobába és végülis pár percen belül már tornáztatta a doki. Mondta is, hogy biztos a szuri miatt nem olyan aktív. Hát most nem tudom, lehet, hogy el kellene vinni mégegyszer? Miből áll ez a torna, amit ti csináltok? Írnál róla pár szót? Köszi előre is!!!

Zsófi! Jól számolom, hogy Samu 4x eszik egy nap? Elég neki? Egyébként tök jó, hogy így percre pontosan napirendezik. Nálunk ez még mindig elég változatos, mire azt hiszem, hogy na végre valami azonosság, másnap már rá is cáfol.

Egyébként ki miket főz már a babáknak, miket esznek úgy egész nap? Reggeli, tízórai, ebéd stb...

Mit vettetek az Ikeából Mangó? Utoljára kismamakoromban voltam ott, de jó is volt...

Hú! Olyan számokat írtok a fogakról! Hááát, jelentem,nekünk karácsony másnapjának éjjelén bújt ki az ELSŐ fogacskánk. Igaz, hogy 4 hónapos kora óta azt hittük, hogy 1-2 héten belül már biztos lesz, mert azóta szenvedtünk vele, 5 hónapot!

Madj még írok, bocsi, most jöttek hozzánk.
Puszi mindenkinek! J
kisjulcsi
 
 


na most megint nem érek rá szal csak 3 komment.

mangó: tényleg!!!!!!! nekem a doki javasolta h popsikrémmel mindig kenjem ha kjivisszük mert érzékeny a bőre, meg hideg is van.

kisjulcsi: már kb 1.5 hónapja csak 4x eszik, de pont 2 napja mintha este már türelmetlenebb lenne, szal lehet h kap egy kis almalevet. a napirend pedig elég tudatos volt a részemről, szal játszottam az alvásokkal kicsit, h neki jobb legyen. (mert eddig 4x kicsiket aludt, most meg 2 nagyot. de nem magától, hanem szépen rávettem h így csinálja.)
ja és + 1 vmi kisjulcsi kérünk képeket és vonalzót!!!!!
kerekpocak
 
 


ja és julcsi azt kihagytam, h samu azért elég szép nagy kövér baba- szal valszin azért elég neki a 4x. most már 74es ruhákat hord és (bár nem mértem ) de olyan 7.5 kiló körül van.... (3450-nel született). szóval nem féltem h éhezne.... amikor 5x etettem akkor mindig ki volt h nem éhes...
kerekpocak
 
 


sziasztok!!

Julcsi, egy csillárt mentünk venni, de nem volt, így Bende kapott egy zsiráf kinézetű dinót! :lol:

köszi, Zsófi, kipróbáltam!!! :)
mangó
 
 


Sziasztok!

Anaci-Nóra, megnéztem a fotókat, gyönyörű a pici Liza Hanna, és a neve is nagyon tetszik. Na most legalább már tudom, milyen az Ikeás szoba :wink: .

Angéla, szerintem is nyugodtan kiviheted Bendét a friss levegőre. Amire figyelni kell, hogy ne nagyon legyen szeles az idő, mert a picik azt nem nagyon csípik, pl Borcsi nem vett levegőt :roll: ha az arcába fújt a szél.

Mi is voltunk a NEXT-ben tegnap. Eszméletlen szuper cuccok vannak, Marcinak megvettük a tavaszi-nyári kollekcióját. Az árak jóval a normál ár alatt vannak,volt, ami 70%-kal került kevesebbe.
Vettünk egy fari-póló-mellény együttest, egy póló-faribermuda(ez nyári)szerkót, egy mellény-ing együttest és egy majmos pólót. Még egy csomó minden tetszett, de annyi cuccosa van már Marcipánnak, hogy megálljt parancsoltam magamnak.

Kisjulcsi, tényleg jó lenne, ha csinálnál vonalzót, én azt sem tudom, mennyi idős a babád :roll: :oops: .

Márknak nagyon ügyes! Nálunk az állással még nem próbálkozik Marci, viszont kúszik-mászik iszonyú tempóban. Most hirtelen nagyon meglendült a mozgásfejlődése, egyik napról a másikra kezdett el ülni és mászni.

Nikinek hatalmas gratula az első fogacskához!!!!
Gondolom Ti is egy csomó gyönyörűséget vettetek a nextben, szebbnél szebb kislányruhák voltak.

Edu???
Kata??? ...ha tudtok, még gyertek ebben az évben!!!! :P

Puszi,Zsóka

KépKép
logi
 
 


Márknak=Márk stbstb, bocsi a hibákért, de rohamtempóban írtam... :oops:

KépKép
logi
 
 


sziasztok!

itt vagyunk, csak a változatosság kedvéért megint kórházban töltöttünk néhány napot.
szerdától ma délelőttig... próbáljuk beállítani a gyogyó adagot, de nem könnyű sajnos :cry: :cry: most a nagy görcsök elmúltak, helyette van sokkal több kicsi... szal nem az igazi a szitu.
a gyogyótól meg aluszékony, tegnap a fürdetést konkrétan végigaludta !!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :?
kedden megyünk vissza reggel még befeküdni, most csak így a hétvégére engedtek el.

ja amúgy már nem svábhegy hanem bethesda, a svábhegyet nem találtuk túl megfelelőnek ilyen szempontból...
most a tornát is felfüggesztettük, mert az is csak provokálta a görcsöket. pedig iszonyat hatásos volt!! mióta nem csináljuk (szerda) azóta láthatóan megint ne emeli olyan gyönyörűen a fejét lizus.

kisjulcsi kérdezted a gyakikat: ülésbehúzás, görgetés lepedőn hasról hátra és hátról hasra mindkét oldalon át, mászatás, ülésbe rugaszkodás és lebegőülés. ezek a hivatalos elnevezések.
lizu a fejét balra tartja amúgy és meggyőződésem h magzati kényszerpozíció, mert nem volt nagy hasam ő meg tök nagy volt és kicsi helyen nyomorgott szegényke... :lol: de mi is megfordítottuk a fekhelyét ami sokat használt, de a torna az abszolut tuti.

szal remélem h elmúlasztják hamarosan a görcsöket és akkor végre tudunk menni gyógytornászhoz meg mindenfelé amerre csak kell.......

velünk ezek a történések vannak :roll:

azért jó itthon, bár a bethesdára sem lehet egy szavam sem, egy szobában vagyunk Cupival, én fürdetem, a szoba is tök jó, pici, de jó, meg maga az osztály is nagyon barátságos - nincs túl kórház feelingje......

Márk annyira cuki ahogy ott térdelve les ki az ágyából! :wink:

levegő: mi is kivisszük lizust, a kórházból is kimentünk tegnap sétálni a ligetbe egy jó félórára, nekem is jól esett :wink:

Hűűű Zsóka, vadítóak lehetnek a Marcus-cuccok!! :wink: majd kíváncsi vagyok a bermudás szerelésre :lol:

Gratu a Niki-fogacskához!!!! :lol:

Pussz mindenkinek, még jövök majd, holnap itt lesznek anyuék is, besegíteni :P

pusszok
lmkata
 
 


a kis ducus lizus és ducus anyukája :lol:
Kép
lmkata
 
 


Sziasztok!

KATA - GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK ÉS EZ A LÉNYEG!!!!!! Sokat gondolok Rátok!


Márk nevében köszönöm a dícséreteket! Át is adtam neki gyógypuszi formájában, mert ma reggelre belázasodott. már tegnap taknyos volt, éjjel kb. 10 percet aludt az ágyában, 20-at a karomban és reggelre 38,8 lett a láza. Kapott kúpot, le is ment, de aludni nem tud, mert pillanatok (20 perc) alatt teli lesz az orra.

Tegnapi játék... (az autó egy wok és ha lenne hang, nagy berregést hallhatnátok...)

Kép

Puszi mindenkinek!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


mangó samunak is ikeás kengurus dinója van! fehér és albinak hívják (az albínóból...)

samu NAGYON NYŰGÖS!!!!! sose szokott ilyen lenni. alszik 2 órát és utána már teljesen kész van nyüszög, nyűg, sír. lehet h a foga???? tüneteket kérek!!!!

most már mi is megyünk a nextbe! annyi jót írtatok róla!!

kata gabival sokat beszéltünk liziről, 3-án várja a hívásotokat. mo legjobb szakértőjét ismeri!!!!
kerekpocak
 
 


nem is ducus! semi lizi sem az anyukája!!!
márknak jobbulást!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok! :)

Mi is vagyunk, csak eddig mamáéknál voltunk, tegnap barátoknál, ahol kijött újra Zsigu fulladása :( . Már reggel elég csúnyán köhögött, így a vendégség után, egyből ügyelet, ahol felírták Zsigunak a szokásos dolgokat, aztán este meg jött a "jegelés"+puff. Most már sokal jobb, az ügyeleten mondták, h időben kaptuk el (= fulladást), ill h most rengeteg a beteg gyerek, és főleg tüdőgyuszi, vagy ez az "asztmás" dolog...mondjuk sokan voltak az ügyeleten, várnunk kellett sokat. :?

Gyerköcök csodaszépek 1től 1ig!!!!!!!!!!!!!! BOLDOG HÓFORDULÓT A HÓFORDULÓSOKNAK!!!!!!!!!!!!!Boldog szülinapot a nagyfiú Andrisnak!:P

Gratula a fogacskákhoz!!!!!!! :P

Kata, örülök, h jobban "érzitek" már magatokat a kórházban. :wink: Tudom, ezt nem lehet megszokni, inkább különbséget tud tenni az ember a kórházak, ellátások, lehetőségek...között, és örül a jobb feltételeknek :? . Bethesdat is ismerjük - sajnos - , ismerem a kertet, ott legalább tudtok sétálni, ha az idő, meg a vizsgálatok engedik. (nem 1x sétáltam én is ott....) Továbbra is mennek a drukkok! :)

Taknyos, ill beteg gyerköcöknek jobbulást! Küldjük a gyógypuszikat. 8)

most mennem kell, ha tudok, még jövök, addig is pusszok 8)

ja kisjulcsi, neked még majd írok bővebben az új építésű lakással kapcsolatosan..., engem is mindig azzal vádoltak, h nem szellőztetek eleget, ja, meg, h sokat mosok...., :oops: :roll: 8) :lol: :evil: :evil: na még írok róla...

bocsi, ha vmre még nem reagáltam, csak lóugrsában olvastam, és vmi rögzült, vmi nem... :roll: :oops: :? 8)
mazsolák
 
 


Szia Reni!

CSAK MOST OLVASTAM, AMIT ÍRTÁL!!!!!!!!!!!BOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :? :(


Ha még aktuális, írj, és akkor megoldjuk, a fizetés sem gond.....és arra szeretnélek kérni, h írj, h ment privi, mert nem kaptam értesítést róla, mivel írni meg nem írtam, nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!Bocsi még1x!!!!!!!!!!!Nagyon sajnálom, de ha tudok segíteni, akkor írj, megoldjuk!!!! :)
mazsolák
 
 


jaaaaaj ezek a nyavaják!
GYOGYIPUSZI MINDEN BETEG BABÁNAK! :wink:

Edus, nem csak a kórház jobb, hanem a szaktudás is!!!!
4 különböző forrásból hallotunk a bethesdáról mint epilepszia szakértőkről és végül a háziorvosunk küldött minket - épp úton voltunk hazafelé, haza sem jöhettünk összepakolni, már vártak minket nagyon......

na de most itthon vagyunk.

ma a nagy kádban pancsizunk Lizussal !
nagyon kíváncsi vagyok mit fog szólni!

Ja! mi kérem kórházban nem kakilunk. megint 3. napja nem volt, aztán itthon hőmérőztünk és az hatott szerencsére :wink:

na majd írok mi volt a fürdéssel, hogy ne csak mindig a harcainkról adjak számot :roll:

Zsófi 1 000 000 köszi! és feltétlen hívom 3-án!!!!! nagyon örülök ennek a szálnak is !!! :lol:

puszik!

ui.: dec. 18-a óta most először végre kicsit megint kezdek a régi lenni. jó érzés! :wink:
lmkata
 
 


kata! nálunk kaki gondra van 1 NAGYON NAGYON hatásos szer! a laktoherb tea.... iszom 1 litert és samuból rohan kifelé a cucc.... amióta rájöttem, soha nincs kakigondunk.....
kerekpocak
 
 


ANNNYIRA JÓ LIZI AVATAR KÉPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak, hát a papa itthon van,és az tényleg nagyon jó....:)

Most nagyon fáradt vagyok,mert egész nap pörögtem, aludni, meg ugye nem szoktam éjjel. Nálunk ma volt a szokásos szilveszteri buli, amit holnapról áthoztunk mára, du. 2-től 7-ig. :)

NA de komolyra fordítva a szót.

Kata, örülök, hogy kezded megszokni a helyzetet és kezded újra a réginek érezni magad. Annak is, hogy megtaláltátok remélhetőleg a megfelelő szakembert. Továbbra is szorítok, és sok kitartást kívánok. A képen nagyon szépek vagytok Lizivel!!!! :)

Edus, sajnálom, hogy Zsigunak újra kijött a fulladása. A betegség mellett a környezetváltozás is közrejátszhat nem? Stresszhelyzet, nem a megszokott életvitel... (bár lehet, hogy ez nem így van.)

Panni, sajnálom Márkot. Farkas mára lett jobban, de egy hétig orrszívás, füllámpázás, stb ment nálunk is. Tipp: először nálunk is az volt, hogy 5 perc alatt tele lett az orra lefekvéskor, és akkor mi a matraca alá tettünk egy-egy nagyszótárt. Így megemelkedett a fejrész, nem fekszik vízszintesen, és nem telik meg olyan hamar az orra. (pontosabban, nem a matrac alá, hanem a matrac alatt levő farostlemez alá tettük).
Próbáld ki.
A képeken nagyon édes Márk!!!!

Zsóka, nagyon jók a karácsonyi képek!!!! A mi képeink annyira nem lettek jók, de majd azért teszek fel.
A darabos kaját egyébként Farkas sem fogadja el, ő is meg akar fulladni tőle.
Ja, és gratulálok Marci mutatványaihoz, látod, hogy nem kellett aggódni. :)

Reni, gratulálok Niki első fogacskájához, meg az álláshoz is!
Van egy 2pontot érő vonalkódom, kell még? Nekünk már összegyűlt a fürdőjátékra. Szívesen elküldöm.
A képeken nagyon csinos Niki!

Julcsi, Barnus fogához is gratulálok! Email címet majd küldök, de asszem ezt most elküldöm és elfogy az erőm, úgyhogy majd a napokban.

Zsófi, Samu alvása irígylésre méltó. Ha nekünk csak egy ilyen napunk lenne, már összetenném a kezem. Már nem emlékszem, de úgy rémlik hogy 14 óránál többet még soha nem aludt. Most meg már beálltunk a 10,5-11 órára naponta.
Nem tudom, miért nyűgös Samu. A fog okozhat már akkor is nyűgöt, ha még semmi sem látszik belőle. (mármint az ínyén duzzanat stb.)

Na mégis hosszú lettem....

végezetül:

Laurának és Nórikának utólag boldog hófordulót kívánok!!!!
Andrisnak pedig boldog szülinapot!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Ja, azt akartam még írni, hogy voltunk szerdán mérlegelésen:8270 gramm, 68 cm. öt hét alatt 640 grammot hízott. Ezt sokallta az orvos. Eddig az volt a bajuk, hogy nem gyarapszik, most meg hogy túl sokat. :roll: Na mindegy.

Jó éjt.
megyek szilveszteri virslit enni... :lol: holnap meg alszunk :)

Kép
nóri8
 
 


na túl vagyunk a fürcsin :lol: ISTENI VOLT ! ! !
bár hozzáteszem Lizus végig alukált... még horkolt is a vízben :lol:
szóval asszem nekem nagyobb élmény volt :lol:
de azzal vígasztalom magam h ha nem élvezte volna, akkor biztos sírva felébredt volna :roll: :?: :lol:

Zsófi, van benne valami, mert a kórházban nem ittam laktoherbet. :roll:
na holnap bedöntök belőle, csak most szedem az utrica urenset és az meg azóta hat jól, mióta nem iszom a teát is mellé.... naszóval majd kikísérletezzük :shock:

Nóri, milyen szilveszteri buli ? barátokkal? vagy csak vicceltél? vagy miiii van? :lol:
hűűű asszem nem csak Lizit, hanem engem is lefárasztott a melegvíz! (július óta nem is ültem kádban!!)

Kép
Kép
Kép
lmkata
 
 


Sziasztok!
Tettem fel vonalzót, aztán egész nap nem engedett írni a rendszer, mert közben átírtam az e-mail címet is, és mint látom nincs is vonalzóm. :( Nem értem! :shock:

Zsófi! Samu majdnem akkora mint Barnus, jó nagy baba! Most én is elhúztam Barnusnak az egyik evést 4 óráig, basszus már 9 hónapos és alig bírta ki, na majd szép fokozatosan! Egy pár hete már én sem hagyom délelőtt, hogy mégegyszer aludjon, mert akkor délután nem alszik nagyot, bár van, hogy így sem, olyan változó.
Mi is próbáltunk darabos kaját adni neki, de nem jött be, forgatta a szájában és majdnem megfulladt tőle, nem tudta lenyelni. Bár ehhez lehet, hogy kellene egy pár fogacska, abból meg még csak 1 van. De már jön a másik is, nagyon látszik neki. :shock:

Anaci! Én is gratulálok a kiscsajhoz, gyönyörű neve van tényleg! :D

Kata! A Bethesda jó kórház, mi is jártunk oda Barnussal a vesemedence-tágulata miatt, már szerencsére ki is nőtte. Köszi, hogy írtad a tornákat. Nagyon édes a kádas kép! :D
Egyébként én tudom (bizonyos fokig), hogy milyen nehéz, amikor ennyire alszik a baba. Barnussal 3 hétig voltunk a koraszülött osztályon, hiába ő volt a legnagyobb baba, mégsem engedtek haza bennünket, mert nem ette meg az előírt adatot. Mégpedig azért nem, mert állandóan aludt, és nem tudtam etetni, a szoptatást nem is engedték, fejtem, itattam, de az 1 óra a minimum volt, és volt hogy semmit nem tudtam belenyomizni szegénybe, olyan volt mint egy rongybaba. Aztán ilyenkor jött az ápoló fogta, elvitte és megszondáztata. Ledugtak egy csövet a pici torkán (volt, hogy az orrán) és egy bazi nagy injekciós tűvel belefecskendezték a kaját. Szegény erre persze felébredt, majd megfulladt, ordíott, nagyon nehéz napok (hetek) voltak. Az biztos, hogy nagyon erősnek kell lennetek! Szorítok, hogy mihamarabb meggyógyuljon Liza! :wink:

Panni! Márk jobban van?

Edus! Szegény Zsigu! Remélem most már minden rendben! Várom a lakásos történetet! Ti merre laktok?

Nóri!!!
Örülök, hogy végre jobban van Farkas! :P Szegénykém! Miért baj az, hogy ennyit hízott? Tiszta bolondok ezek! :evil: Most megnéztem a füzetkémet, Barnus 68 centisen csak 7290 volt. Most kíváncsi vagyok én is, hogy mennyi, legutóbb volt 7910 meg 71,5 cm. Kedden vagy pénteken elviszem mérni, meg kérek másik beutalót az ekcémia miatt, a Heim P-ba nem is viszem vissza, szerintem oda tök felesleges. A Bethesdába akarom vinni.
Egyébként nem tudom mitől olyan, mert ez a másfél perc alatt nem derült a kh-ban. Az is lehet, hgy ez a hülye penész. Vagy valami kaja-allergia? Nem tudom. És hiába Fenistil-cseppezünk, szétvakarja a kis arcát, bár amióta nem használom a HeimP-os krémet, csak a Bepanthen pluszt meg a Lipobaset együttesen most már sokkal szebb, de azért még csúnya, ma levedzett is neki. Szegénykém, egy az, hogy biztos nagyon viszkethet, de baromira fájhat is az a sok eleven seb.
Egyébként Nóri! Átkötöttük a régi gépet a címek kiírása erejéig, és én írtam mindhármótoknak mint régen, sőt Judy már válaszolt is mindhármónknak. Szóval majd nézd meg! Bár lehet, hogy én csak boldog karit kívántam :shock: , de Judy írt egy csomót.
Zsuzsiról Te sem tudsz semmit?

Elköszönök, mert esik le a fejem!
Puszi mindenkinek, Julcsi :idea:
Ti most akkor tényleg letudtátok a szilvesztert? És akkor holnap? Bocsi: ma?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Na megint én!
Mircike! Veled álmodtam! :D Ültünk a dokink rendelőjében, és 5-től 7-ig csak dumáltunk, mindenkit magunk elé engedtünk, aztán a végén már be sem mentünk, úgyhogy "ki akart rakni" a doki, hogy akkor záróra, mondtuk, hogy nem megyünk, mert kint hideg van, majd mi bezárunk, adja ide a kulcsot. :lol: Egy csomó mindenről beszéltünk, biztos sok hülyeséget, mert álmomban a férjed rendőr volt. Ez lehet, hogy azért, mert én ott dolgozok. :oops:
Na mindegy, azért jól eldumálgattunk! Tényleg jó lenne egyszer - akár ott is - összefutni. :)

Vera! A Pálmai tényleg csúcsszuper!!! :D Nem tudom írtam-e, vagy egyáltalán írtam-e a szülésemről, de amikor beértünk, ő volt az ügyeletes, és őrá bízott a dokim, amíg nem kellett őt hívni éjszaka. Egyrészt baromi kedves, segítőkész volt, bíztatott, és rohadt jól néz ki... :oops: Sőt, még pár nap múlva egyszer (szó szerint) összefutottunk a lépcsőn és akkor is mondta, hogy nagyon ügyes voltam, én meg azt hittem, már meg sem ismerne. Tök jól esett! :oops:

Na tényleg megyek, mert Barnus lassan ébred! :cry:
Puszi, J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Hogy csinálok ebből a vonalzóból igazi vonalzót? :idea:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


julcsi: samut lemértük és KONKRÉTAN AKKORA MAJDNEM mint barnus! 70 cm és kb 7700 körül van... szal nem hosszú-dundi.
:))))

kata fürdős kép nagyon cuki!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Kata, eszméletlenül jók a pancsis képek, Liza gyönyörűűű!!!!! Édesem, hogy alszik, hát igen, hozzá kell még szoknia a kis szervezetének a gyógyikhoz.
Szuper helyen vagytok, nagyon jó kezekben!!!!!

Beteg kismanóknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

puszi, még jövök.. :mrgreen:

KépKép
logi
 
 


Julcsi, a 2. kódot kell bemásolni, úgy jó lesz a vonalzód!!! (az"url" kezdetűt).
logi
 
 


Sziasztok!

Julcsi, tegnap elfelejtettem írni arra a mit kérdeztél, hogy mennyit és hogy esznek a babák. Hát Farkas is olyan akkor mint Barnus, 4 órát ő sem bír ki kaja nélkül.
Reggel fél 9-9: egy alma (80 ml lereszelve)
fél 12-12: 220-250 ml főzelék (répa, sütőtök, rendes tök, cékla, hús, krumpli), utána szopi
du. fél3-3: szopi+humana pép (kb. 170 ml.)
este 6: főzelék (alma-krumpli, banán-rizs, sütőtök-alma stb.)
fél 8: 230 ml humana tápszer
éjjel 1-2: szopi
hajnal 4-5: szopi

Hát nagyjából így eszik. Kéne már új ízeket is bevezetnem csak nem tudom mit. Nekem erre kéne vmi jó tipp. Paradicsomon gondolkozom, csak még nem merem.

Szegény Barnus, nagyon rossz lehet neki az ekcéma. :(
Az emaileket még nem olvastam, de mindjárt megnézem. Zsuzsinak még kb 3 hónapja írtam egy smst, azt írta majd ír emailt, írt is, de nem kaptam meg. Aztán nem küldött többet. Fel kéne vele is venni a kapcsolatot.

Hát halljátok, jó hosszú itt minden baba! Már Samu is 70 cm!!! :shock: Csak mi vagyunk ilyen Pöttöm Jankók? (pedig a papa 191 cm...) :roll:

KAta, nagyon jók a fürdős képek tényleg! Lizus arca is változott, már nem olyan újszülőttes, hanem kisbabás. NAgyon édes! :)

Julcsi, a vonalzó kódját mait emailben kaptál, be kell másolni a profilodba az aláíráshoz, és ki kell pipálni azt, hogy mindig mutassa az aláírást. Akkor fog itt megjelenni.

Kép
nóri8
 
 


Papa belenézett amit írtam és leszidott, hogy nem vagyunk Pöttöm Jankók....így ezt most visszaszívom.....:)

Kép
nóri8
 
 


jóreggeleket! az utolsót idén :wink:

Na azért kérem annyira nem vagyunk aluszékonyak ám, hogy átaludjuk az éjszakát, vagy netalán több mint 4 óra maradjon ki napközben 2 evés közt!!! A kajával nagyon körültekintően bánunk!
:lol:
Amúgy most reggel kifejezetten aktív volt Lizus, 7-től elvolt az ágyikójában, néha kiadott pár furcsa hangot, majd 8:30-kor kajáért kiáltott! :lol: aztán még egy órát küzdött hason, néha kicsi nyavajgással, de nem sírt, majd elaludt :lol:
inkább a délután/ este az amikor nagyon tud alukálni a lelkem :lol:

Julcsi :arrow: szonda :arrow: úúúúúú :?
kíváncsi vagyok Barnusra, tettél már fel képet róla??
lmkata
 
 


Nóri, egyszerre írtunk :wink: igaza van papának! majd Farkas tizenegynéhány évesen nő egy nyár alatt 20 centit ha kedve lesz hozzá :lol:
én nem is tudom milyen hosszú Lizus! :shock: csak azt h egy hete volt 5440 gramm...
na megpróbálom lemérni ma! :lol:
lmkata
 
 


Nóri, én nem kapok soha emilben kódot a vonalzóhoz.. :roll: :?:
Csak átmásolom a profilomba amit a Babafalvás oldalon felkínál (abból is a másodikat..)

Julcsi, Bori is ekcémás, még a mai napig kijön rajta, ha sokat van vízben, pedig állítólag kinövik..de mikor :roll: .

Kata, az új avataros kép csúcsszuper!!

KépKép
logi
 
 


Edus!
hogy van Zsigu??? meddig vagytok itthon? vissza már apával együtt mentek, ugye? :arrow: olvastam a kalndot.... :roll: na de mára tuti elfelejtettétek az izgalmakat :wink:
majd megnézem magamnak azt a kertet... :lol: de azért remélem nem sokáig leszünk bent. mondjuk legyen még a jövőhét, azzal kiegyezem :wink:

Panni, Márk jobban??
tudod eszembe jutott h a németeknél a Stephan nemjuteszembe-ki (vmi TV-s muksó) csinál mindig olyan versenyt h wokban siklanak le ha jól emlékszem a jeges bob-pályán :shock: :? évről-évre egyre népszerűbb ez az őrület! :P
lehet h Márk látta valahol és már arra edz??? :wink: :lol:

És ki hogy tölti ezt a híres szilveszteri napot?

én megmomdom őszintén, soha nem csíptem az ilyenkor kötelező jókedvet és hűdenagyereszdelahajam-partykat... mindig alakult valahogy,persze volt h összejött egy jó nagy buláj, de volt h csak barátokkal activityztünk (ezt így írják :?: :shock: ) és az is tök klassz volt! :lol:

Ma összerakom a járókát Lizinek h itt lehessen köztünk a nappaliban ő is, anyuék meg Ákos huga jön át, eszünk virslit - már úgyis régen ettem és szeretem nagyon - a lencse sajna kimarad pedig azt is imádom! :wink:

kicsit jobb kedvünk lesz mint karácsonykor, sajnos nagyon elrontották nekünk az első közös kiscsaládos karácsonyunkat :cry:
de elhatároztuk, h jövőre csakazértis szuper lesz! :lol:
lmkata
 
 


Zsóka, köszi :wink:
a tesómnak is volt nagyon csúnya ekcémája és kinőtte, igaz véglegesen úgy 9-10 éves kora körül tűnt el! de azóta semmi.
nekem meg soha nem volt semmi gond a bőrömmel és 2-3 éve a kezem ekcémés de nagyon brutál szinten! mosószerre jön ki elsősorban, de a meleg víz sem jó neki, meg a tusfürdő, szappan, stb ilyenek sem. azt meg hogy kerüljem el? büdi legyek? :lol:
szóval ez az ekcéma is egy szar dolog..... :x
mondjuk én szerencsére rátaláltam h milyen krém szuper a kezemre a szteroidoson kívül, amit most h lizuzom nem kenhetek ugyebár... :roll:
a Pelsano Med nevű nagyon bevált! van fürdetője is, amikor durva volt, abba áztattam. ha gondolod megér egy próbát.. :wink:
lmkata
 
 


na múltkor még azt írtam nem jövök egy darabig most meg én töltöm megint meg a topikot :oops:
látszik, h alszik lizu és itthon rend és béke honol ... :roll: :lol:
lmkata
 
 


De jó Kata, köszi, kipróbáljuk!! sajna Bori is szteroidos kencét kap amikor nagyon kijönnek a ragyák, azzal kenegetem a bőrét, szappant tusfürdőt egyáltalán nem használhat, csak fürdetőkrémet. Leginkább a meleg vízre jön elő, ezért a fürdés kilőve :( , pedig Bori imád pancsolni.

KépKép
logi
 
 


Ja, és tök jó, hogy jösz, nagyon hiányoztál, amig nem tudtál jönni.

KépKép
logi
 
 


jösz=jössz :oops:
logi
 
 


Szegény Bori is ekcémás? Mi is csak a gyógyszertári fürdetőt használjuk, bár nekünk most a kh-ban azt mondták, hogy nálunk a hideg lesz a bűnös,nem tudom. A mosószerre eddig azért nem gyanakodtam, mert csak az arcán volt, de most a vádliján is van, az viszont nem összefüggő nagy terület, hanem csak pöttyök.
9-10 év mire kinövik? :cry: Te jó ég!!! :shock: Úgy megy majd suliban, hogy "sebhelyesnek" fogják csúfolni? Na ne!!!

Barnusnak nov. 7-én csontra ennyit mértek, mint amekkora most Samu: 70, 770. Tök jó! :D Akkor arányában ugyanakkorák lehetnek! Bár mi félévesen (3 hónapja) voltunk 7200, azóta csak 700-at híztunk! :cry: Addig viszont pont megháromszoroztuk a 2400-et!!! :D :D :D

Nóri! Akkor ezek szerint Zsuzsi jól eltűnt! :( Remélem nincs semmi baj Balázzsal, mert vele is kellett járni gyógytornászféléhez.

Barnus 5-6x-szor eszik általában. Ebből a vacsi mindig sinlac, reggel 5-6 körül rizspép, ez nagyon híg, mert utána még alszunk, a nagyon sűrűt nem eszi meg ilyenkor. Köv. reggel pép + gyümi bele, vagy csak gyümi és akkor délután a gyümis pép, délben főzi, este sinlac. És ha beesik még egy hami,akkor gyümi.

Gyümi: alma, banán, barack (ez bébikajás), körte
Zöldségek: krumpli, répa - alig eszi meg, brokkolit imádja - ez is bébikajás, mert amennyit eszik belőle rámenne a gatyánk, kedvence a brokkoli pulykával. Volt még egy kedvence a paradicsomos burgonya, de mint kiderült az ekcémásoknak nem nagyon javasolják a parit. A céklát nem eszi meg, a sütőtököt meg vissza is köpi, hú közben milyen arcot tud vágni! :x
Úgyhogy még úgy variálom, hogy alma csirkemellel, alma-banán csirkével (v.pulyka) stb. Most főztem neki répát, egy pici krumplit hozzá, meg egy almát - remélem megeszi.

Szopi. A jobban már kb 1 hónapja semmi :cry: , a másikban meg már alig, mára már csak cseppecskék, fáj is amikor szívja (inkább ráncigálja! :shock: ), de gondoltam még az idén megkapja. De ma is a hajnalban a pép után nem akartam odaadni, hogy hogy reagál, hááát, kiverte a hisztit, hogy az neki igenis jár. Aztán kb 1 percig nyúzott, talán nyelt vagy 5-6-ot, de azzal neki elég is volt, picit még ficánkolt és elaludt.
Ilyenkor úgy várom a reggeli kajáját, mert már nem tesszük vissza a kiságyban, hanem ott alszik a nagyon velünk, és úgy imádom, ahogy odabújik és a nyakamra teszi a kis kezét és simogatja. :D Megzabálom! :D

Hátha most már jó lesz a vonalzóm! Mindjárt kiderül!
:?: :?: :?:
Puszi, J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?