Sziasztok LÁnyok!
Mi is nemrég jöttünk meg a csaviból, tudjátok, töki pompit voltunk enni a Vörösmarty-n
Be is nyomtam kettőt!
Jót szétfagytunk, illetve csak Apa, meg én, de főleg Apa.
Gergő szerintem nem fázott, max a pofija, olyan jó meleg kétrészes overállt kapott anyumtól karira, hogy csak egy harisnyát kell alá adnom.
Nagyon szeretem, és nagyon jól is áll neki!
Viszont szétvet az ideg, még most is.
Egy ismerős párral voltunk, már meséltem nektek róluk, 3 hónappal idősebb a kislányuk Gergőnél.
Tudjátok, akiknek elég érdekesek a nevelési elveik...
Na, megbeszéltük, hogy bennt a cégnél talizunk. Mi hamarabb odahértünk, Gergő ugye felöltöztetve, mint egy eszkimó, erre megjelennek a cégnél, a kislány egy szál farmernadrágban, egy vastagabb kabát ugyan volt rajta, de egyébkén SE SAPKA, SE SÁL, se semmi!
Én mondjuk már 2 napja tuninngoltam magam, mondtam a Robinak, hogy kíváncsi vagyok, hogy a kislányt mennyire fogják "túlöltöztetniF". Annyira tudtam, hogy "ennyire". Szegényt nagyon sajnáltam.
Na, el is indultunk, igaz, kocsival mentünk egy darabig, majd leparkoltunk, szállunk ki a kocsiból. És legnagyobb döbbenetemre a kislányra továbbra sem adtak sapit, csak a kapucnit ráhúzták a fejére. És sálat sem!!!
CSak így lestem, tök ideg voltam, mondtam a Robinak, hogy én most beszólok, az tuti. Ott csitítgatott, hogy fogjam be, végül is ők tudják. Most nagyon csúnya lesz, amit mondok, meg hát nem a kislány tehet róla, de azt beszéltük pont, hogy az ilyenek mitől döbbenének rá a hülyeségükre??? ATtól, ha a kislány (jobb esetben) kapna egy jó kis tüdőgyuszit, és 3 hétig a kórházban feküdne? Vagy mitől???
Na, lényeg a lényeg, minden papírforma szerint történt, én itthon már borítékoltam Robinak, hogy figyelje meg, megesszük a töki pompit, és ők már indulnak is majd haza, hogy fázik a gyerek.
Na, szó szerint ez volt, az volt a rohadt nagy szerencséjük, hogy én épp beszaladtam a H&M-be, és mire kijöttem, már se hírük, se hamvuk nem volt, merthogy szétfagy a gyerek.
Na, ha pont akkor léptek volna le, amikor ott vagyok, tuti, leugatom a fejüket.
Csak nem akartam korábban, mert Apa szólt, hogy fogjam vissza magam, ők tudják (
)
Tiszta idiótak, komolyan mondom.
Csak egy példa, amin már csak röhögni tudok:
Van a kislánynak egy sportcipője (most is abban volt)
Nem ez a lényeg, a kislány kb. 2 fejjel kisebb Gergőnél (anyjára hasonlít, aki kb. 150 cm), és van vagy 18-as lába.
Na, múltkor elmentem vásárolni, mire hazajöttem, beállítottak hozzánk.
Nézem az előszobában, mondom jézusom, ki van itt nálunk, akinek ekkora, rózsaszín sportcipője van.
Hát megyek be, látom, hogy ők!
MOndom nekik, hogy figyuszka, nem azért, de mekkora cipője van a Reninek? Ebbe még Gergő is kétszer belefér.
Elkezdenek röhögni, hogy 24-es.
Megint csak így lestem.
Válasz: Hát istenem, nem lehet kisebbet kapni.
Hát a kínaiban tuti nem...
A kislány mégcsak most kezdett el járni (19 hónapos), azt szegény csónakázik a csukában...
Ilyenkor mindig eszembe jut ez a mondás: "kár, hogy addíg, amíg a vezetéshez jogsi kell, addig gyereke bárkinek lehet..."
Na,most jól kidühöngtem magam nektek, most visszaolvasok, és jövök!