Új privát üzeneted érkezett!

Róki!

Szobafogságos körkérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem túl szép, de ezer éve ki sem mozdultunk GErgővel. Ebben a szar időben kedvem sincs kimozdulni, meg egyébként is, most, hogy GErgő is beteg, mi sem megyünk.

TEljesen egyet értek veled abban, hogy a bölcsiben senki sem fogja ajnározni.
Azért az igaz, hogy Gergő sem ordít fél órákat, aránylag hamar abba hagyja ő is.

Kaja: én meg pont az szeretném elkerülni, amit TE írsz, hogy egész nap csócsáljon valamit.
Ha anyukáméknál vagyunk, akkor ez megy. Nem az van, hogy leülünk az asztalhoz a reggelinél, meg az ebédnél (persze az is van,), hanem folyamatosan tömik Gergőt. Apukám különösen.
Sajnos nem nagyon hat, ha rászólók, ráadásul még személyes sértésnek is veszi, és megsértődik.
Legutóbb anyumnak szóltam, hogy beszéljen apuval, mert úgy érzem, hamarosan kicsattanok, és akkor nagyon össze fogunk veszni, az biztos.

Nem értem, miért kéne ahhoz hozzászoknia Gergőnek, hogy egész nap egyen???
Nem érti meg, hogy utána csak én szenvedek, ha mondjuk ebédelni kell.
A délután már nem érdekel annyira, mert este Gergő még nem vacsizik szilárdat, csak a tápszert.
De délelőtt azért tán nem kéne tömni a gyereket.

Tudom, nem ugyanaz, amit Te írsz, de tudom, hogy ha kitennék Gergőnek egy tálat, hogy ha van kedve, egyen, akkor addig enne, amíg van.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a talikon való "csipegetése". Ott aztán folyamatosan eszik, megállás nélkül.

Na, én ezt nem szeretném.

Utolsó kérdésedre: szerencsémre Gergő tök jól elvan egyedül, simán lefoglalja magát. Én nem engedem ki a konyhába, mert egy régi típusú házban lakunk, ahol nagyon hideg a kő.
Viszont azt sem szeretném, hogy egész nap cipőben legyen, és úgy járkáljon ki - be. Ennek egyszerűen az az oka, hogy nagyjából az előszobából nyílik a mi szobaajtónk, ahol is hófehér a szőnyeg.
Na, most sejtheted, főleg egy családi háznál, mi minden kerül be a cipővel a lakásba.
Úgyhogy egyenlőre örülnék, ha Gergő nem hordana be semmit a szobába.
Arról nem is beszélve, hogy a lakás többi része szintén nem Gergő biztos...
Szóval azt akartam mondani, hogy ha egy darabig nyűglődik is utánam, nagyjából 2-3 perc múlva elfelejt, és nagyon jól leköti magát.

Kép
kuha

Ismét megjártuk az István kórházat. Holnap is kell menni, mert az ügyeletes orvos úgy látta, néha kicsit alacsonyra megy a szivverése, bár nem ment 120 alá. Előtte a szülésznő azt mondta, minden oké, utána is mindkét szülésznő, hogy más orvos nem hivna be erre megint, csak ő nagyon fiatal. Na én inkább bemegyek, nehogy baj legyen. Úgy látszik, mások annyira nem aggódósak, hogy két napja az ügyeletes meg sem nézte a leletemet. Ő meg annyira rendes volt, hogy mikor elmondtam a köhögős problémámat, kacarászott egyet, hogy a sztetoszkóp létezése a szülőszobán nem triviális, aztán elindult és hozott egyet, meghallgatta a tüdőmet, rendben találta.
A szülésznő is nagyon kedves volt, ha ilyen csapat lesz, amikor szülni megyek, nem aggódom.

Julcsi minden alkalommal lekenyerezi a várakozó kismamákat és apukákat, mire kimegyek, nagy haver lesz mindenkivel.

Cleo, jó, hogy múlik a fülgyuszi! Maja nagyon csini volt karácsonykor és de jó, hogy van 30 éves ereklyésdoboz :)

Maresz, ilyen sátrat én is veszek majd, ha igy szeretik a babák.

Barbi, hogy sikerült a vendégség? Fincsi harapnivalók, nyamm nyamm.
Jaj, olyan kedvesek itt az emberek, 20 perce váratlanul beugrott Karcsi egy ismerősének az anyukája és hozott fincsi, frissen készült székelykáposztát.

Ayse, gyönyörű a konyhátok! És a sütő is szupernek tűnik. Lili meg irtó csini.

Megann, Kuha, én sem nagyon birom elviselni a hisztit. Igaz, Julcsi rövid ideig hisztizik, de azt is nehezen birom. Olyan kis méregzsák tud lenni egy pillanat alatt. Aztán kidühöngi magát, elég mulatságos kiáltásokkal (naaaaaaaaaaa, űűűűűűűűűűűűű, héééééééééé), és abbahagyja gyorsan.
Olyan furcsa, sokszor azon dühödik fel, ha felvesszük, vagy valaki más felveszi, amikor nem akarja. Máskor meg szeret ölben lenni, a fene sem érti. Ha rossz pillanatban kapjuk el, akkor nagyon dühös lesz.

Kuha, olvastam ezt a harapós dolgotokat, jót nevettem rajta, aztán kis idő múlva Julcsi is jól megharapdált, pedig eddig sosem tette.

Róki, én úgy vagyok vele, ha nincs láza és szép idő van, csak jót tesz a friss levegő. Karcsi szerint viszont ilyenkor tilos kivinni. De szerintem ezt csak lustaságból mondja, mert neki nincs kedve kimozdulni soha.

Julcsi nem sokáig köti le magát egyedül, ha nem lát. Ha lát, vagy valaki van itt, akkor jobban. És ha apjával van, akkor is sokkal jobban elvan magában. Ő is mászkál a lakásban, pakolgat, de nem vészes. Csak jobban oda kelene figyelni, hogy pl. a fürdőszobában szem előtt hagyott fürdőjátékokból ne ömöljön a viz, mert olyankor csuromvizes lesz. Ha a konyhában vagyok, leginkább ott pakolgat kifelé a szekrényekből, lassan megtanulja, higy kiveheti a szűrőt, a vágódeszkát, de nem veheti ki az üvegedényt, vagy a gépeket. Számomra ott a probléma, hogy a konyha nagyon hideg és mindig le akar ülni a kőre, át kell varázsolni a habtapi-szőnyegére az épp aktuális zsákmányával. De jobban szeretem, ha szem előtt van a konyhában is.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Minden beteg babának, mamának és papának jobbulást!!!!

Peti is hiper nyügös ma, de nem tűnik betegnek (még) én meg hajnali 2 óta szinte nem aludtam semmit! Na nem baj, majd este (reménykedek)

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! (hátha nem jutok már ide addig)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Beoltottam, masszíroztam a betegeket......!

Panni ma extra hisztis volt, bár nem jellemző rá Üvöltött a kamraajtó előtt(szerintünk Kubut akart), de azt 2-3 naponta kap csak, mert tuti, utánna csak ez kellene neki, így meg szépen issza a vizet is.

.Ált.10perc után, ha nem hagyja abba, olvasunk, babázunk, és kész, mintha mi sem történt volna.Nekem is rémálmom, hogy a kislányom a bolt közepén hanyattvágja magát!Mondjuk, nem szokott dühében a földön hemperegni, és még úgy igazán mérgesnek se láttuk.De gondolom, nem ússzuk meg.Stratégiánk férjjel nincs, ált.ha valamit apának se szabad, akkor hiába jön hozzám, nálam sem lehet.
Rokica
Szerintem, főleg ha tiszta hideg idő van, kimehettek a levegőre, 15-20 percre.
Pannára nem jellemző, hogy elmojol magában, körülöttem babázik, firkálgat az írótáblájára, a lényeg, hogy mindíg legyen a látókörébe valaki(mindegy, hogy én, apa, anyuék)
Ayse
totál elájultam(minden túlzás nélkül), nagyon szép konyhád van!!!A mosogatógéped, a kerámialapos tűzhelyed, szóval minden!!!!!tudod mi tetszik még nagyon??A múltkori talis képeken is felfigyeltem, a sok ablakra, amin sok-sok fény jön a konyhádba!Szóval nem ragozom tovább, szép, szép, és szép!!!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lányok, megvan valakinek Márti muffinreceptje? Azt hiszem, túrós-málnás, vagy valami ilyesmi. Másoljátok be légyszi, ha megvan?

KépKép

KépKép
majola

Majola
lehet, Anna szilveszterkor akar kibújni, hátha Ő lesz a 2007-es év első babája!!! :wink:
Barbi
mennyi finomságot készítettél!hogy sikerült a vendégeskedés?jól láttad, Pannin az egy kötött pulcsi volt, csak picit nagy rá..! :lol:
Duda
"mákos lábikó" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kedves vagy, köszi a blúzom dícséretét!!!!!!!Van a blúzkának története is.......!A beiglis nagyimtól kaptam pénzt a szülinapomra, és karira.Mondta, hogy valami olyan ruhát vegyek, amit a saját pénzemből sajnálnék rá kiadni...!Szerettem volna valami ünneplős, csinit(mióta híztam, egy ilyenem sem volt.. :? )Az első látásra beleszerettem ebbe, így a kép alapján nem is adja vissza, csillógó arany színű, glitterekkel, 9900 pénz volt...!Felsőért nem is tudom, mikor fizettem ennyi, és az biztos, hogy az én pénzemből nem vettem volna meg.Nagyon büszkén viselem.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ezt még ma reggel írtam, aztán elfelejtettem elküldeni...

Jóreggelt...

Majola:

Sajnálom hogy te is szarul vagy, tüdőgyulladástól meg óvjon meg a sors, most tényleg nem kéne... A körzeti orvosod nem tud valami okosat, hogy jó gyorsan kilábaljál ebből?

Siklós doki szerintem csak ma rendelt, és aztán nem lesz, legalábbis amikor ezt az időpontot kaptam, eléggé be volt határolva, hogy csak a 28. jó... lehet azért nem bízott rá az orvosod mert ő se lesz itt...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse!

Nagyon szép lett a konyha! :) Én is ezzel az antikra pácolt fenyővel szemeznék, nálunk a háló bútorai ilyenek...

Hisztitéma:

Zsuzsából kis diktátor lett, főleg azt akarja, hogy énekeljek neki... ilyenkor rámnéz, és mutatja a számat egy "Eh!" felkiáltás kíséretében. Vagy mondja, hogy "nta, ainta" ami nála a hinta palinta megfelelője. :)

De ma este pl vacsora után megcsinálta azt, hogy apjával nézegettek egy képeskönyvet, és mondogatta utána a szavakat (bowl = bo, hot = át, apple = pl). És az almánál leragadt, mondta, hogy pl és ment az ajtóhoz ki a konyhába. Teljesen rácsodálkoztunk, hogy most almát akar? És azt akart...

Lehet hogy nem szabadott volna neki vacsora után almát adni, de én annyira örülök mikor valamit ilyen szépen értésünkre ad, hogy inkább díjazom a kommunikációt mint büntetem az összevisszaságot.

Kuha:

Nálunk az a baj, hogy én is rendszertelenül eszem... nem tartom be azt hogy reggeli/ebéd/vacsora. Zsuzsával teszek erőfeszítéseket, hogy sacc per kábé legyen neki öt elkülöníthető étkezése, de tuti mindig becsúszik valami mellette. Nálatok ez hogy megy? Te sem eszel csak főétkezésekkor?

Ma pl reggelire nem nagyon akart enni, ezért a "reggeli" eltartott délig, ez kb egy kis szelet kenyér volt tahinivel megkenve (szezámmag krém, hogy ne mindig csak margarinos kenyeret egyen) és ezt a kis szelet kenyeret egész délelőtt ette... Délben elaludt több mint két órára... Aztán ebédelni kb fél háromkor sikerült, akkor evett egy rántott halrudat meg egy fél paradicsomot, uzsonna öt órára sikeredett, ez egy jókora banán nagy része volt, ennélfogva vacsorára fél hétkor csak paradicsomot evett és utána egy szelet almát. És aztán ágyban ivott egy deci rizstejet.

Most bajban vagyok a főzéssel (amúgy is), hogy Zsuzsa tejterméket nem ehet, az apja hús gyanánt csak szárnyast hajlandó vagy halat, nekem meg elvileg figyelni kéne a szénhidrátokat mert kicsit magas a vércukrom, tehát korlátozni kéne a tésztát/rizst/kenyeret ilyesmit. Na most akkor mi marad? Zöldség, gyümölcs és szárnyas. A baj csak az, hogy Zsuzsa nem nagyon eszik húst, úgy kell becsempészni neki pl a paradicsomszószba... Szóval nem egy egyszerű dolog olyan kaját összeállítani, amit mindenki meg tud és meg is hajlandó enni...

Olyan jó lenne, ha Zsuzsa elfogadná az üveges bébikajákat...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Vendégségek megvoltak, hát mit ne mondjak, hulla vagyok.
Gyerekek délelőtt irtó jót játszottak, Nolcsi és Réka állandóan együtt akart aludni :shock:
A gyerekszobában le kellett húzni a redőnyt, mind a ketten bemásztak Nolcsi ágyába és rájuk kellett csukni az ajtót. Persze a két kicsi nem maradhatott bent..... Aztán ott susmusoltak...
Annyi kárt csináltak négyen, hogy :shock: :shock:
Először kiöntötték a karácsonyi asztalterítőre a narancslevet, a szőnyegre a buborékfújóból a lötyit, Leon filctollal összefirkált egy hatalmas fehér jegesmacit. Aztán bejött a szobába és a szemem láttára két kézzel(egyikben zöld, a másikban piros filccel) összefirkálta a natúr huzatú puffomat :evil: :evil:
De nem ám egy-egy húzást, hanem óriási irkafirkát
Szerencsére a filctoll mosható, de így is csak vanish-el jött ki.....

Ja és Leon a fürdő mellett a fehér falra rajzolt egy kis autóval, aminek az alján mint egy kerék narancs szinű minta van :evil: Ez persze nem lemosható......

Orsiék reggel 10-re jöttek, fincsi forró punccsal indítottuk a napot, tortilla tekercs isteni lett, ittunk igazi tejszínes kávét, 1/4 4-kor mentek el.
Én lementem a postára, meg a boltba rokfort sajtért, mire hazaértem, itt voltak Gabi szülei.....
Mind a két sajtkrém isteni lett, csináltam gesztenyepürét is, stb...

Nolcsi viszont rémesen köhög, délután is 1/2 órát köhögött, mire sikerült elaludnia :(
Most is hallom, hogy köhög :( :(

Megann!
Én sem tűröm a hisztit egyik gyereknél se, de 1/2 órát nem hagynám üvölteni. Szerintem hagyd 5-10 percet, de utána tereld el a figyelmét, olvassatok, játszatok valamit.
Leon a hisztisebb nálunk, de kb. 1-2 perc után abbahagyja és megy mást csinálni. Én is keményen rászólok, egyiknél se engedem, hogy hisztivel érjen el bármit is.

Évi!
Recepteket majd leírom, de nem ma :wink: :P

Róki!
Nekem 2 dokinéni is azt mondta, ha nem lázas a gyerek, ki lehet vinni sétálni.

Zsuzsa!
Ja, de izgulok már :P

Ayse!
Konyha nagyon szép lett, pont ilyen bárszékem van nekem is, de az alacsonyabb :wink:
Családi képek is szuperek :D

And!
Már nem olvasod, de jó síelést! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

A kis taknyos beteg (talán látszanak a foltjai... ezt tegnap készítettem róla fürdés közben):

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, azt elfelejtettem, hogy Leon rám és a szőnyegre öntött egy fél pohár kajszilevet, utána meg a gyerekszobában Rékára és Márkra egy egész pohár vizet, amibe aztán jól bele is léptek mind a négyen.....Kölcsön harisnyában mentek el a vendégeink :lol:
Ekkor már én is csak röhögtem :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki!
Hát elég keveset eszik Zsuzsa, nem? Legalábbis Leonhoz képest :lol:
Mondjuk Leon elég jól eszik mostanában, de 3-4 hónapja egy grammot se hízott :?
Pl ma reggel megivott 2 deci kakaót, reggeli az kimaradt, mert jöttek ugye Orsiék....Egész délelőtt ment a csipegetés, ropi, süti, mézeskalács.
Ebédre egy nagy tál spenótot evett, uzsira egy fruttapurát, mézeskalácsot, ropit, bejglit.
Vacsira egy nagy üveg ananászos-pulykás krumplit, a kádban meg 2 nagy mandarint.
Szerintem ez bazi sok, de mégsem hízik semmit???!!! :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa még betegen is tündéri!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Majola!

Olvastam, hogy muffint szeretnél sütni. :D Kikerestem a receptet, bemásolom Neked:

25 dkg liszt
2 tojás
kb 2 dl tej
12.5 dkg margarin olvasztva
15 dkg cukor
három tk sütőpor
reszelt citromhéj
1 vaníliás cukor
1 vaníliás krémtúró/málnás krémtúró
1 doboz mirelit málna

Tojásokat a cukorral habosra keverjük, bele a margarin és a tej. Aztán az egészet a sütőporos liszttel összzekeverjük (én szoktam bele tenni néha egy kis dejót, 2-3 evőkanállal, mert szeretem, de ez nem muszáj). Muffinsütő aljába a papírkapszlikba egy egy kanállal belepaccsantok, aztán mindnek a közepébe egy kiskanál túrókrém, és kb 4-5 szem málna, aztán befedni a maradék tésztával, és zsupsz be a sütőbe, közepes hőfokon.

Én is sokat gondolok Rátok, drukkolok, hogy Annababa akkor bújjon ki, amikor Neked a legjobb, meg neki a legjobb. Meg hogy holnap is minden rendben legyen. Meg hogy meggyógyulj gyorsan. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Halihó!

Értem, tehát úgy látom hogy a figyelemelterelő hadműveletet alkalmazzátok a legtöbben.. :roll: :roll:

Az tök jó hogyha ez hatásos, de nem átverés ez?????
Mármint hogy a figyelemelterelés az maga nem annak megértése hogy a hisztivel nem ér el semmit, hanem csupán a koncentrációjának és az értelmének (illetve ezeknek a kezdetleges fejlettségének) a kihasználása...
Nem???
Vagy majd ráérek később is tudatositani benne, hogy a hisztivel semmit nem ér el semmit..????

Barbi!

De édesek lehettek a nagyok :D
Tortillás izé...hm....recept????? :D
Olyan ciki...ha hozzám vendégek jönnek mindig rendelünk valamit...érdemes lenne megtanulni egy két ütős vendégváró falatkát.. :roll: :roll: meg főételt... :roll: :roll:

Roki!
Irtam hogy vevő lennék a lazacreceptedre, amit karira csináltál...mármint ha megcsináltad.. :roll: :roll:

Én is fáradtka vagyok..voltam a szomszédba, összeirtuk a bevásárlólistát a férjeinkek..
Holnap reggel 8 kor mennek a férfiak bevásárolni :shock: :shock: :shock:
Vadpörkölt, töltött káposzta, görög saláta, virsli és nasi lesz a menü.......
Ja és tervezünk Karaoket..vagy hogy is irják?????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

De addig még várj ránk egy vendégeskedés holnap délután...
Jönnek anyumék, tesómék gyerekestől, anyósék, nagyszülőstől sógorostól....
Természetesen hidegtál és étteremből rendelt fasirt lesz a menü...délutánra....

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!
Húú, ez nem semmi, Te aztán jól bírod a strapát. Azt hiszem jobb lesz ha lassan én is hozzászoktatom magam az ilyesmihez, Bendegúz ma "csak" a kedvenc róla készült fotóalbumom belét vélasztotta el a borítójától, mert állandóan azokat a képeket akarja nézegetni, amiken a mama meg a papa van. Azt hiszem kirakok a nagyszülőkről képet, vagy kap egy sajtát kis széttéphetetlen albumot, amit nyugodtam nyüstölhet. :)

Amúgy Bendegúz is megeszik ennyit kb. egy nap:

Ébredéskor másfél deci tápi-tej keverék.
Regelire kis szalámi, sajt, paradicsom, kenyérből nagyon kevés.
Tízóraira egy danonino általában.
Ebédre rendesen eszik főzelékeket, levest vagy üveges kaját is, ha éppen az van, utána egy mandarint, kekszet.
Uzsira valami gyümölcsöt (körte, mandarin, banán), meg kölesgolyót, vagy kekszet, sütit.
Vacsira egy kis üveges hami, és ha kér még valamit egy kiflicsücske, vagy sajt, vagy pár karika visli ha mi azt eszünk.
Lefekvés előtt egy joghurt, meg kis almalé, mert az esti tápit már nem kéri.

De ő hízik is, látszik is rajta, igaz még mindig az alsó fertályon tanyázunk, de most már bőven elhagyta a 9 és fél kilót.

Ami a nagy bánatom, hogy a kakaót, meg a tejeskávét nem szereti. De azért még próbálkozom vele.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Megann!

Ne izgulj, én se szoktam halára főzni magam, csak olyanokat csinálok, ami hamar megvan.
A tonhalas és a rokfortos-diós sajtkrém kb. 10 perc alatt van meg, összesen :wink:
A tortillához a tölteléket meg tegnap megcsináltam, ma csak a tortilla lapokat serpenyőben megpirítottuk, bele a töltelék, rá egy kis tejföl és reszelt sajt. Már kész is :D

Na egy-két kép máról, csakhogy ne unatkozzatok :lol:

Rékus egy hordozót kapott tőlünk, amibe a majom hamar beköltözött
Kép

A mi fánk
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Márti!

Nálunk is nagyon szeretik az albumnézegetést, de azt csak szülői felügyelett lehet szigorúan.....Nem is értem miért??? :lol: :lol:
Jó ötlet ez a saját album!

Jó, Leon 11,5 kiló, szóval azért nem aggódom, csak furi, hogy ennyi kaja mellett nem hízik semmit.

Jan 11-én Ti is jöttök hozzánk talira? Olyan jó lenne, már jó régen láttalak Titeket! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Aranyos vagy, mennénk mi is szívesen, de nem leszünk itthon.
Ha minden jól megy, Sárváron fogunk wellnesezni azon a héten 5 napig, uszizunk, gőzölődünk, nagyokat sétálunk majd, meg ilyenek. Már annyira várom!! Remélem nem jön közbe betegség.

Hát igen Bendegúz meg Leon nem egy súlycsoport. :lol: A lényeg, hogy az étvágyuk jó.

Roki!
Csak egy ötlet.
Nem tudom Zsuzsa mennyire eszi meg a pépes jellegű kaját, meg mennyire szereti a magyaros ízeket. De én pl Bendegúznak a tökfőzibe, cukkiniskrumpliba, meg a kelkáposztába is belenyomok turmixszal egy adag pörköltet, csak kettőt-hármat nyomok a botmixeren, hogy szétmenjenek a husik. Vannak neki ilyen lefagyasztott kis pörköltadagjai, szóval nem kell mindennap húst főzni, és így tényleg nagyon egyszerű. És imádja, de tényleg nagyon jó ízt ad a kajáknak. Lehet hogy így jobban megenné Zsuzsa is a husit, és azért az kell neki, pláne hogy most tejtermékmegvonáson van.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jó estét!

Mi továbbra is anyóséknál parkolunk, nem egészen így terveztük :(
26-án voltunk anyáéknál karácsonyozni, és aznap éjjel tesóm gyerekei elkezdtek fosni és hányni. Apjuk 24-én tette ugyanezt, és sikeresen elkapták. Tesóm is rosszul volt tegnap, de nem volt annyira vészes. Azóta izgulok, hogy mi megússzuk, de ma végül átmentünk. Anyukám bele van betegedve, hogy egész évben alig lát bennünket, és most ez :cry: Ma már csak a legkisebbnek van hasmenése, mindenki más jól van.
Itt amúgy nagyokat sétálunk, Balázs imád itt lenni, úgyhogy nem vészes. Bár sógoromék fel tudnak bosszantani. Minden este beállítanak, amikor már nálunk vacsiidő lenne, jól felpörögnek a gyerekek, aztán alig tudom elaltatni Gergőt, mert nem lehet őket kidobni, továbbra is hangoskodnak. És még megjegyzéseket is tesznek, hogy mindig ilyen hisztis Gergő??? / megjegyzem, égnek áll néha a hajam a kislányuktól, annyira égetnivalóan rossz, minden hülyeséget megtanul az apjától/.

Itt is baromi hideg van, de nagyon jólesik a friss levegő. Gergő babakocsija nem fért be az autóba, így gyalogol nagyokat, és nagyon élvezi :) .Ha elfárad, a nyakamban cipelem tovább.

Holnap megyünk haza. Én megint úgy vagyok vele, hogy kicsit pihennék már, és erre otthon van a leginkább alkalmam. Itt egyszerűen Gergőt nem tudom lepasszolni senkinek, semmi szabadságom nincs, arról álmodni sem tudok, hogy kicsit elfelejtsem, hogy vannak gyerekeim, de sejtem, milyen lehet, hiszen Balázs szinte tudomást sem vesz rólam, olyan jól elvan itt. Sajnálom is, mert még maradna, de Apa bulizik Pesten Szilveszterkor, én meg nélküle nem akarok már maradni. Tesóm is holnap megy vissza, és úgy néz ki, hogy átjön hozzánk tévézni, eszegetni/iszogatni, és ott is alszik, elsején meg meglátogatjuk nagyinkat, aki nagynénénknél tölti az ünnepeket, így itthon nem találkoztunk vele.

Ayse :) a konyha gyönyörű!!! Nagyon tetszik ez a szín! A tűzhely így a sarokban nem csoda, hogy gondot okozott! Nagyon szépek a képek a családról, és a fáról!

And :) , Nyúlné :) Jó utat Nektek, és BÚÉK!!!

Hiszti: Balázsnál könyörtelen vagyok, ha hisztizik, rászólók, hogy hagyja abba, nem nyerő nálam. Ha nem hagyja abba, akkor nem figyelek rá. Nála azért tudom, hogy miért hisztizik, és így egyszerűbb. Ha netán mégsem, akko rmegkérdezem, és meg is beszélhetjük, ha képes normális kommunikációra. De ő már nagy. Gergő nem túl hisztis, általában olyankor van ilyesmi, ha nagyon fáradt, vagy elege van már a sok emberből körülötte. Ilyenkor inkább azt választom, hogy megszeretgetem, magamhoz ölelem, elvonulok nyugis helyre vele, ha lehet, és sietek befejezni azt, amiből épp elege van.

Rokica :) Láztalanul én is viszem kis időre levegőre a srácokat, ha amúgy jól vannak, jót tesz nekik. / köd, szmog nem nyerő/. Én el sem tudom képzelni, hogy ne menjünk ki napokig, meg is zakkannék bezárva, de a kölykök is kikövetelik :)

Fú, az nekem is nagy ajándék lenne, ha Gergő megenné a bébikaját!

Mennem kell, jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi:

Hát most igen... most elég keveset eszik, ezért örülök, ha eszik egyáltalán így betegen. Bár kapja mellé literszámra a sok édesített folyadékot, és amúgy ő csak vizet szokott inni, úgyhogy ez is biztos belejátszik.

Megann:

Bocs, teljesen kiment a fejemből a lazac, mindkét szempontból...

Egyébként roppant egyszerű, filével vagy ... hú, annak a patkó alakú szeletnek nem tudom a nevét, mindesetre valamit vágott konfigurációval szoktam kezdeni. A szeleteket bepácolom egy zacskóban szója szószba (én a Kikkoman-ra esküszöm, szerintem a többinek mind szörnyű íze van), kis mézzel és gyömbérrel. Lehet friss vagy por is. Ezt egy estére berakom a hűtőbe. Sütés előtt megszórom tört egész borssal (én feketével szoktam, de ha az enyhébb ízeket szeretitek, akkor zölddel is lehet), és egy pici forró olajon gyorsan kisütöm, hogy a külseje jól megsüljön és a belseje omlós rózsaszín legyen. Igazából párolt zöld spárga illik mellé fokhagymás tört krumplival, szerintem...

Hiszti:

Szerintem még nincs itt az ideje a nagyon kemény fellépésnek, magyarul annak, hogy hosszú ideig hisztizni hagyni, mert még nem elég fejlett az emlékezete, hogy össze tudja kötni az eredeti hiszti tárgyát azzal, hogy negyedóra múlva miért sír... a figyelemelterelés egy ötévesnél lehet hogy "csalás" de egy 15 hónaposnál szerintem még nem. Egy ötévesnek van már önkontrollja és annyi értelme, hogy felfogja miről van szó, és ha hosszasan hisztizik, azt tudatosan teszi. Egy 15 hónapos szerintem még nem. Én azt szoktam, hogy ha valamit nem akarok és ő igen, egyszerűen megmondom, hogy most nem, ha elkezd hisztizni miatta, akkor talán elismétlem és valahol az ő szintjén megpróbálom elmagyarázni, és valami alternatívát kínálok neki. Pl ha ő azt akarja, hogy vegyem fel, de én nem akarom, akkor megmondom neki, hogy most nem veszem fel, de odanyújtom a kezem hogy azt fogja és úgy jöjjön velem. Ha még mindig hisztizik, akkor otthagyom és elindulok, és megállok egy kicsivel odébb, de szoktam hozzá beszélni, és megdícsérem, ha hozzámért.

Márti:

Köszi az ötletet, kipróbálom... bár Zsuzsa nem nagyon komálja a pépeset, csak úgy tudom ha tésztára rakom, mert akkor a tésztát megeszi. De lehet legközelebb pörköltkrémes tésztát kap. ;)

Főzeléket is meg kell tanulni tej nélkül főzni. :roll:

Kimenetel:

Tegnap végül elmentünk a Westendbe, Zsuzsa nagyon élvezte. Nem maradtunk sokáig, de legalább nem itthon voltunk. Ma reggel piacra vittem, de szerintem már fázott hazafelé mert hiába adtam rá vastag nadrágot és vastag harisnyát, ennyire hidegre nem számítottam... szegény baba... mindenesetre ma tök jól van, de hát még hallani a hangján, hogy tele van a feje takonnyal, és köhög is. Úgyhogy most ott tartunk, mint másfél héttel ezelőtt. :?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok :P
hát ez tök jó kis kiruccanás volt Bécsbe!igazából nem vettem szinte semmit,csak egy nagyon leértékelt vízálló,belül polár,barna gatyát nyuszinak(mert én készülök a nagy hóra :roll: )magamnak egy ,azaz EGY DARAB felsőt :shock: :shock: :shock: (ilyen még nem fordult elő velem,hogy nem merültem bele a vásárlásba) és egy kis ajándékot!viszont rengeteget sétáltunk és csacsoghattam végig,úgyhogy nagyon jó volt!
de azért azt megjegyezném,hogy rengetegen voltak,de mit is vártunk karácsony utáni leárazós pénteken,eszméletlen nagy tömeg volt,de ez sem idegesített most!sőt,el sem fáradtam annyira ,mint gondoltam,úgylátszik nyuszi edzésben tart!
:wink: :twisted:
Kisnyuszi egyébként jól elvolt anyuméknál,az apja vitte,hozta!én csak az esti altatásra értem haza,így csak reggel ölelgettem és puszilgattam agyon,de akkor nagyon!hiányzott!:)
nagyNyúl ma dolgozik :? de majd Kisnyuszival jól elütjük az időt mindenféle huligánkodással! :twisted:
na visszaolvasok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

első nekifutinak:
Totka
anyukám haja,most egész jó lett valóban,még az én szememet se bántotta az ünnepek alatt! :wink:
nyuszim pofiját meg nem adom,mert ha egyszer meg kell enni,akkor azt én akarom! :twisted: :twisted: :twisted:
remélem csald már jobban,karácsonyi képek nagyon édesek és szépek ,tojáshéjas sztori meg nagyon tetszett! :P
Benianyu
overal nagyon 8) !!!
Duda :twisted: :twisted: :twisted:
mákos lábikó :lol: :lol: :lol:
és igen van a Camponában CundA,csak a lehkisebb mind közül,de azért nem olyan rossz,gyerek cucc van! :wink:
Roki
de a Tescoban legalább lehet törni és nem kell pironkodni,ami ott van,egy ilyen kis balaeset meg se kottyan nekik!
Majola
:roll: :roll: :roll: jaj,de izgi,kikészítesz minket ezzel a várakozással,de jó értelemben :P
nagyon várjuk már mi is Annababát!
és köszi a nemkimondott bókokat! :P
Annamami?????????
tessék előjönni!reméljük minden oké és csak családi idil van!
de akkor is tessék előjönni,csak egy napsütéses,pálmafás,tengerpartos képpel,csak eggyel,naaaaaa!!!!!!!!!
Barbi
azt még elfelejtettem megjegyezni,hogy nagyon szép a hajad a Leonos képen,gyönyörűek a csíkok!és nagyon csini voltaál! :P
AND!!!!!!!BUÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Maresz
mi már elpakoltunk minden játékot,hogy csak a most kapottakkal játszon,de ez is sok neki és a régieket is újra és újra ki-be rámolja a dobozokból!végül is ez is jó játék! :roll:
olyan ari volt egyik nap,amikor mosogattam a konyhában és kinyitottam az egyik alsó szekrényt és a habverő mellett két sárga,gumi kiskacsa figyelt! :shock: :lol: :lol: :lol: :twisted:
ez a jobbik eset! :twisted:
Kuha
apa :twisted: :twisted: :twisted:
nálunk ez fordítva van :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
Ayse
konyha gyönyörű lett,család mindig is az volt! :P
és a plafonig érő fa is szép lett és édes Lili tekintete,amikor meglátja!
Cleo
remélem Maja egyre jobban!pusz,pusz,pusssssz!
Prüntyi
jobbulást neked!
na,mindjárt folytatom.....legalábbis szeretném

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Roki
szerintem is ahogy nincs láz vinni kell sétálni,legalább egy 20percre!
Hiszti
:roll: háááát nyuszi azt tud rendesen,tudjátok milyen jó kis kukorékolós hangja van hozzá,na nekem ilyenkor szétrobban a fejem! :? tud toporzékolni is,ha elkapom akkor levágódik a földre,de tud csapkodni is,dobálni is!van még valamI? :roll: :twisted:
én is próbálom figyelmen kívül hagyni,már amennyire a fejfájásom engedi,aztán erélyesen rászólok,rákiabálok és ő is ilyenkor azért abbahagyja,de van,hogy folytatja egy kis idő múlva,főleg,ha éppen a hiszti öltözés,kajakészítés miatt van!vagy azért mert át akar cibálni a másik szobába!azt ő tudja nagyon erélyesen,a ruhánknál fogva ráncigál! :twisted: anyum is mondta,hogy eszméletlen,hogy egy pillanatra nem tudott vele leülni,hanem állandóan a szobákból vándoroltak ki-be!folyamatosan dolgozik,ráadásul futtában! :twisted:
mint írtam,a legeslegjobban ő is rámolni szeret,a fürdőt,mosdót be is zárjuk,mert veszélye dolgokat művel,pl.imádja nyalogatni a hónalj stiftünket és még ízlik is neki :shock: ,tehát zárunk!
folyt köv.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nincs folyt.köv.ébredés van!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Úgy tűnik, még feszitjük kicsit a húrt :D :D :D . Ctg rendben, semmi jel, Anna jól van odabent.

Márti, köszi a receptet. Már csak apán múlik, megtalálja a boltban a mirelit málnát és a vaniliás krémtúrót....ilyeneket még nem vett soha, és ez nála nem kis gond, már egyszer hivott telefonon :P

Szaladok, de azt még meg kell jegyeznem, hogy Nolcsi és kis menyasszonya nagyon helyes páros.

Ja, és Julcsi beteg, lázasan feküdt, úgy is ébredt, szegénykém, úgyhogy ma itthon hagytuk két tizenéves kislánnyal, nem cipeltük be Pestre, szerencsére jókedve volt, a társaság mindig feldobja. Fránya kórság, átragasztottam rá :cry:

KépKép

KépKép
majola

ari ez az Annalány,hogy ilyen jól érzi magát a pocidban és ,hogy már most kacérkodik velünk!
:P
ha nagyNyúl megy vásárolni,akkor ő is folyamatosan hivogat,pedig ő viszonylag sokszor megy el vássárolni nélkülem is,de hiába! :wink:

nemrég jöttem vissza nyuszival a sétából,hát eszméletlen hideg van!de ő élvezte nagyon és most meg nem akar elaludni,pedig kéne neki,elég nyűgös volt már!én meg iszogatok kamillát,mert megint nem öltöztem fel rendesen :oops: ,és kipróbáltuk nyuszi új télinaciját és nagyon csini volt benne,remélem melegen is tartotta!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

kaja:
ma pl.üvegeset adtam nyuszinak,de csak azokat eszi meg,ami egybe rizzsel van és nem paradicsomos!3féle ilyet találtam!de anyum karikor adott egy egész Stefánia husit(pulykából)és abból egy szeletet levágok és beleapríítok nyuszi táljába,így együtt meg is eszi!
a bejgliket imádja!anyu túrósát mondjuk már megunta és most a diós a menő!
megfigyeltem,hogy nagyon hamar megunja az éppen aktuális kedvenc kajáit(kivéve a pöttyös fenevad),pedig azt hittem,hogy a reggeli tejecske pár keksszel cuki szokás lesz,de nem!
most pl.az imádott virslit unta meg és inkább a mackósajtot enné kétpofára,már rá se kenem kenyérre,mert felesleges!

Barbi,szupi képek már megint!és az új topiktagunk,a mindig nagyon csinos csimpánzról is jó képeket látni! :lol:
na,ez most se fog enni,Kisnyuszi nem akar aludni,de már jelzi is a kedves kis csngő-bongó hangján :shock: :twisted:
amúgy is magamba irogatok,mindenki eltűnt a ködben.....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok LÁnyok!

Mi is nemrég jöttünk meg a csaviból, tudjátok, töki pompit voltunk enni a Vörösmarty-n :lol: :lol: :lol: :lol:
Be is nyomtam kettőt! :lol: :lol:

Jót szétfagytunk, illetve csak Apa, meg én, de főleg Apa.
Gergő szerintem nem fázott, max a pofija, olyan jó meleg kétrészes overállt kapott anyumtól karira, hogy csak egy harisnyát kell alá adnom.
Nagyon szeretem, és nagyon jól is áll neki!
Viszont szétvet az ideg, még most is.:twisted: :twisted:
Egy ismerős párral voltunk, már meséltem nektek róluk, 3 hónappal idősebb a kislányuk Gergőnél.
Tudjátok, akiknek elég érdekesek a nevelési elveik...

Na, megbeszéltük, hogy bennt a cégnél talizunk. Mi hamarabb odahértünk, Gergő ugye felöltöztetve, mint egy eszkimó, erre megjelennek a cégnél, a kislány egy szál farmernadrágban, egy vastagabb kabát ugyan volt rajta, de egyébkén SE SAPKA, SE SÁL, se semmi!
Én mondjuk már 2 napja tuninngoltam magam, mondtam a Robinak, hogy kíváncsi vagyok, hogy a kislányt mennyire fogják "túlöltöztetniF". Annyira tudtam, hogy "ennyire". Szegényt nagyon sajnáltam.
Na, el is indultunk, igaz, kocsival mentünk egy darabig, majd leparkoltunk, szállunk ki a kocsiból. És legnagyobb döbbenetemre a kislányra továbbra sem adtak sapit, csak a kapucnit ráhúzták a fejére. És sálat sem!!!
:shock: :shock: CSak így lestem, tök ideg voltam, mondtam a Robinak, hogy én most beszólok, az tuti. Ott csitítgatott, hogy fogjam be, végül is ők tudják. Most nagyon csúnya lesz, amit mondok, meg hát nem a kislány tehet róla, de azt beszéltük pont, hogy az ilyenek mitől döbbenének rá a hülyeségükre??? ATtól, ha a kislány (jobb esetben) kapna egy jó kis tüdőgyuszit, és 3 hétig a kórházban feküdne? Vagy mitől???

Na, lényeg a lényeg, minden papírforma szerint történt, én itthon már borítékoltam Robinak, hogy figyelje meg, megesszük a töki pompit, és ők már indulnak is majd haza, hogy fázik a gyerek.
Na, szó szerint ez volt, az volt a rohadt nagy szerencséjük, hogy én épp beszaladtam a H&M-be, és mire kijöttem, már se hírük, se hamvuk nem volt, merthogy szétfagy a gyerek.
Na, ha pont akkor léptek volna le, amikor ott vagyok, tuti, leugatom a fejüket.
Csak nem akartam korábban, mert Apa szólt, hogy fogjam vissza magam, ők tudják ( :shock: :shock: :shock: )

Tiszta idiótak, komolyan mondom.
Csak egy példa, amin már csak röhögni tudok:
Van a kislánynak egy sportcipője (most is abban volt)
Nem ez a lényeg, a kislány kb. 2 fejjel kisebb Gergőnél (anyjára hasonlít, aki kb. 150 cm), és van vagy 18-as lába.
Na, múltkor elmentem vásárolni, mire hazajöttem, beállítottak hozzánk.
Nézem az előszobában, mondom jézusom, ki van itt nálunk, akinek ekkora, rózsaszín sportcipője van.
Hát megyek be, látom, hogy ők!
MOndom nekik, hogy figyuszka, nem azért, de mekkora cipője van a Reninek? Ebbe még Gergő is kétszer belefér.
Elkezdenek röhögni, hogy 24-es. :shock: :shock: :shock: Megint csak így lestem.
Válasz: Hát istenem, nem lehet kisebbet kapni.
Hát a kínaiban tuti nem...
A kislány mégcsak most kezdett el járni (19 hónapos), azt szegény csónakázik a csukában... :twisted: :twisted: :twisted:

Ilyenkor mindig eszembe jut ez a mondás: "kár, hogy addíg, amíg a vezetéshez jogsi kell, addig gyereke bárkinek lehet..."
Na,most jól kidühöngtem magam nektek, most visszaolvasok, és jövök!

Kép
kuha

Na, Apa most állított haza az új tv-vel.
Ugye a miénk tönkre ment, és hát agyaltunk egy ideje, hogy mikor, és milyet vegyünk. (na, meg persze, hogy max. mennyiért)

Nézegette (tük) már egy pár napja, talált is egyet ma, úgyhogy miután hazajöttünk, visszarohant Pestre , és vett egy LCD monitoros Samsunk tv-t. Jó sok pénzért... (199.999 Ft-ért) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na, most tényleg visszaolvasok...

Kép
kuha

Na, most beleolvasott abba, amit írtunk, és közölte, hogy "csak" 199.990 Ft volt!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Sziasztok!!

Látom nagy a csend errefele!! :roll: :roll:
Én is csak bekukk,mert már holnap nemigen tudok jönni!!!
Megyünk bálba!!!! :D :D :D

Szóval mindenkinek kivánok nagyon-nagyon boldog,sikerekben gazdag,egészséges BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!
Ki vánom hogy mindenkinek sikerüljön az amit szeretne és a jövőben igy szeressük egymást,mint eddig!!!! :P :P :wink:

Kép

ancsi26

Hűű, csajok, most nem nagyon tudok reagálni, pedig visszaolvastam mindent, sorry.

Majola!

Neked annyit szeretnék, hogy remélem, már jobban vagy, és kitartás, csak kibújik végre Anna baba!

Róki!
Neked pedig a kaja témára szeretném leírni, hogy nálunk hogy megy, illetve Gergő kb. hogyan kajál egy nap. Mondtad, hogy te magad is elég rendszertelenül eszel. Én azért nagyjából általában megszokott időben eszem. (Általában este 8 és 9 között mindig lecsúszik 2-3 pirított kockakenyér fokhagymával :oops: :oops: :oops: )
És még azt is akartam írni, hogy talán azért ilyen könnyű nekünk ennyire betartani ezt a rendszert, mert mi sajnos nem vagyunk olyan nyüzsisek, kimozdulósak. Ha több lehetőségünk lenne kimoccanni,akkor lehet, hogy én sem tudtam volna ezt a rendszert bevezetni.

Szóval: ébredés után RÖGTÖN , különben megy a balhé, lecsúszik a kis torkán 260 ml tápszer.
Aztán kb. fél óra múlva, amikor én is reggelizem, Gergő is reggelizik velem, általában egy szelet kenyeret kap, vajjal/vajkrémmel és vmi felvágottal, sajttal. (Bár mostanában nem eszi meg mindet, nem tudom miért).
Nálunk ezután, délelőtt nincs semmiféle nasi, vagy egyéb más kaja ebédig. De Gergő nem is igényli. Ahhoz ragaszkodom, hogy legalább egyszer egy nap, lehetőleg délben főtt kaját egyen.
Gergő már nem eszik üveges kaját, abszolút azt eszi, amit mi, nyilván néhány kivételtől eltekintve (pl. tegnap lecsót főztem, abból nyilván nem evett, csináltam neki Megann-féle öntött karfiolt).

Szóval ebédig semmi, majd jön az ebéd.
Miután azt megette, korábban mindig adtam neki valamilyen gyümölcsjoghurtot. Mostanában nem kap, csak miután felkelt az ebéd utáni alvásból.
Szóval alvás után kap általában egy joghurtot.

MInt mondtam, a délután azért sokkal lazább, és én sem vagyok olyan szigorú már akkor, mert nem kell attól tartanom, hogy a sok köztes evés miatt nem eszik vacsorát. Ugyanis szilárdat nem vacsizik még, csak a tápszert. Azt meg imádja, úgyhogy azt soha nem hagyja ott.
Szóval délután eszik Gergő gyümölcsöt, általában banánt, mandarint, vagy nagymamám őszibarackját. De van, hogy megéhezik, és mondja egyfolytában, hogy "hamma", akkor viszont adok neki újra főtt kaját, általában ugyanazt, ami ebédre is volt.

Délután szoktam neki adni kölesgolyót is, igaz, azt általában fürcsi előtt szokta elmajmolni, olyan 5-6 óra körül.
Csokoládét , édességet csak kivételes esetben kap(hat).

Fürdés után rögtön jön a tápszeres vacsora, ez olyan negyed 8 - fél 8 körül van. Azt megissza, és utána máris mehet aludni.

Kép
kuha

Nyúlné!

A virslit Gergő is imádja. Én is , bár az utóbbi időben elég szkeptikus lettem a virslikkel kapcsolatban. Anno én az ORSI baromfi virsliért voltam oda, de hát már a hányinger kerülget, ha csak meglátom, az ízéről meg ne is beszéljünk. Úgyhogy nálunk már csak frankfurti, vagy bécsi virsli játszik (ami egy vagyon, úgy mellesleg, úgyhogy inkább az előző).
Szóval, képzeld, azt csinálja Gergő, hogy megeszi külön előre a virsli katonákat, majd, ha azzal végzett, megeszi a hozzá készített kenyér katonákat. :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok!

Ma csavargós napunk volt, délelőtt vásárolni voltunk, délután pedig vendégeink voltak.
Voltunk a Camponában (köszi Barbi és Nyúlné :lol: ), a H&M-ben vettünk Natinak felsőket, harisnyákat, egy édi farmer ruhát, és egy plüss melegítőgatyót. Nagyon édes cuccok voltak és csomó minden le van értékelve. :D
Bodyt is szerettem volna neki venni, de azt a C&A-ban, de egy darab sem volt! :shock: :evil: :shock: :evil:

Magamnak is szerettem volna vásárolni, de semmi nem találtam, ami igazán tetszett volna. :?

Zsuzsa!
ááááá, nem igaz ez az Annababa! :shock: :)

Barbi!
Igen-igen, Nyúlné jól mondja, tényleg nagyon szép a hajad! :D

Ancsi!
Neked aztán jó dolgod van! :D Autó karácsonyra, bál szilveszterkor! :)
Ez igen!! :D Érezzétek jól magatokat! :D

Totka!
Akkor ez a blúz egy emlék is! :D Tényleg csinos vagy benne, használd egészséggel! :)

Kuha!
Tv :D vagy inkább :evil: ??

Andi&Nati

KépKép
duda

Helló Csajok!

Mi ez a nagy pangás??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Már előszilvesztereztek???

Miután beállítottam mindent a tévén, behangoltam és a megszokott helyükre tettem a csatornákat (Apának ehhez baromira nincs türelme), most végre enyém a gép, mert Apa élvezkedik az új tv-n.
Üvölt, mint az atom, valami DVD-t néz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rühellem, ha üvölt a tv, tudja nagyon jóóóóól... :twisted: :twisted: :twisted:
Na mindegy!
Szóval, jöttem, erre sehol senki???

Illetve igen, csak nem sokan!

Duda!
Tök jó, hogy ilyen jól be tudtál vásárolni a H&M-ben. Én és voltam ma, csak épp a Váci utcaiban, és elszörnyülködtem, hogy milyen szar!!! Én legalábbis csak azt ismerem, ami az Árkádban van, és ahhoz képest ez tényleg pocsék volt. Felhozatal egy nagy nulla, és hiába két emelet, a gyerekruhákat nem is találtam.
Nem azért, de szerintem nem is volt.
Na, mindegy.

Azt meg nem csodálom, hogy a C&A-ban nem találtál semmit, minden rádiócsatorna ma kb. félpercenként a C&A-t reklámozta, hogy 50 %-os leárazások vannak.
Úgy látszik, Ayse-nak nagyobb szerencséje volt!

Ancsi!
Most, hogy Duda említette, eszembe jutott, hogy akartam én is gratulálni az új autóhoz! És tessék ám képet is feltenni!!!!!!!!

Mégegy kérdés:
van még valaki, aki rajtunk kívül otthon tölti a szilvesztert????

Úgy vettem észre, hogy Robit semmivel sem tudnám elvontatni sehová sem, baromira nincs kedve sehova menni.
Mondjuk így, hogy beteg GErgő, nekem sincs kedvem betegen lepasszolni szegényt anyumnak.
Így Robi örülhet, hogy nem miatta nem megyünk sehová, hanem foghatja a gyerekre, meg a betegségére.
Mondjuk ha szimplán csak azért nem mennénk, mert neki nincs kedve, én sem venném ilyen könnyedén, azért igencsak durci lennék.
De így, valahogy nem érdekel.

Viszont még csak arra sem vagyok ráhangolódva, hogy megvárjuk az éjfélt, koccintás, himnusz, majd virsli evés stb.
Szerintem mi simán átalusszk majd... :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

Kuha!
Igen, a Váci u-i H&M-ben nincs gyerek részleg. :( :evil:
Hát, nem tudom, miért hirdették ennyire a C&A-t, mert alig volt valami leértékelve! :evil:
Ráadásul, ami tetszett is volna, rajtam valahogy nayon hülyén állt. :?
Vagy velem van a baj, vagy a ruhák szabásával! :roll:
Nyugi , idén mi is itthon szilveszterezünk, de nekem nem is nagyon lenne kedvem menni bárhová is. Vettünk ugyan fini bécsi virslit, pezsgőt, de lehet, hogy én is átalszom magam jövőre! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!
Megjöttünk Siófokról a wellnessről, nagyon jó volt pihizni egy kicsit.
3-an voltunk.

Közben üzenetrögzítőnkön hagyott üzenetet egy fickó, hogy érdekelné a ház.

Felhívtuk, mondtuk, hogy van rá 34m vevőnk de még nincs lefoglalozva stb.

Eljöttek feleségével, megnézték és kedden kapunk választ.

tudjátok elvileg csütörtökön lenne szerz.kötés, dehát se foglalót nem hagytak itt sem semmi, úgy hogy ha vinnék ennyiért(mert így ugye megkapnánk azt az árat amit szerettünk volna) akkor nekik adjuk el.

Drukkoljatok nagyon, hátha......akkora szerencsénk lenne :)

Beteg babáknak továbbra is jobbulást és beteg mamiknak is!!!!

Fotók mind nagyon jók lettek, és mindenki fája gyönyörű :wink:

Ha nem jönnék új évig, akkor:

NAGYON BOLDOG, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Zsuzsa!
Én szerintem ez a huncut Annababa tuti a 2007 első babája cimre pályázik és egyből benne szeretne lenni a tv-ben. :lol:

Kuha!
Hú, a tv biztos nagyon király lehet. :D Viszont ezek az ismerősék nagyon gázak. :evil: De felmerült bennem a kérdés, hogy miért haverkodtok velük, meg szerveztek közös programokat, amikor már előre tudod, hogy fel fognak dühiteni a hülyeségükkel és elrontják a jó kis programokat. Bocs, hogy ezt irom, de én már tuti leépitettem volna őket. :wink:

Köszi mindenkinek a gyógypuszikat, hatottak, Maja már teljesen jól van, igazi ördögfióka, de a mókás fajta. :twisted:

Tényleg, vajon holnap nyitva lesznek a bevásrlóközpontok :?: :?: :?:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha! :)

Mi is itthon leszünk, Balázs unokatesója+felesége jönnek át de csak olyan dumcsizós laza szilveszterke lesz :wink:

Mea
mea

Duda!

Hidd el, nem Veled van a baj!!!
Mert, ha még én mondanám, akkor aláírom. :oops: :oops:
De Te??!! Nem is értem! :roll: :roll:

Otthon szilvesztereztek Ti is?? Hoppá!!! Akkor nem vagyok egyedül!
:lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Kuha!
Az a baj, hogy mire rám került volna a sor, valahogy Apa türelme is fogytán volt. :( Meg én sem szeretek már úgy vásárolgatni, mint rég.
Sokkal jobban örülök, ha Natinak veszünk valami vagány cuccot. :D
Unom a válogatást, a próbálgatást már! :?
Meg tudod, úgy nem is lehet vásárolni, ha sürgetnek. Igy aztán meg is beszéltük Apával, hogy holnap, vagy a jövő héten elmegyek egyedül is körülnézni! :D

Cleo!
De jó, hogy Maja jobban van már! :)
Elvileg nyitva vannak a bevásárlóközpontok, csak korábban bezárnak!

Mea!
Megy a drukk! :wink:

Andi&Nati

KépKép
duda

Mea!

Hűű, én drukkolok ám nagyon! Akkor ezek szerint az előző 30m-ért vitte volna el? Azért nem mindegy ám!!!
MEgy a drukk ezerrel!!

Cleo!
Hát igen, abszolút jogos a kérdés!!! Az a helyzet, hogy egyébként (már) nem nagyon járogatunk össze, egész pontosan a csaj miatt. Amúgy a srác tök normális, és igaziból Robinak elég jó haverja + munkatársa is.
Viszont az asszony elég gáz, és nyáron volt egy kicsit nagyobb összezördülésünk, amikor is együttesen 3 napra elmentünk a Szelídi tóhoz , gyerkőcökkel együtt. Na mindegy, országos balhé is lehetett volna (persze a pofám miatt, mert nehezen tűröm az emberi hülyeséget). Ott is Robi csitított, és mondta, hogy majd ezt ő lerendezi a sráccal.
Le is rendezte vele, a srác is nekem adott igazat, de onnantól nem nagyon jártunk össze, nyilván levették, hogy miért.
De tök ciki, mert jöttek Gergő szülinapján, hogy felköszöntenék. Illetve még cikibb, hogy nem jöttek, hanem futtában odaadták az ajándékot. Meg most karácsonykor is.
Egyébként az meg az én gyengeségem, hogy (egyébként sem vagyok túlzottan haragtartó - persze vannak kivételes esetek), az idő múlásával valahogy megenyhültem.
És most ők találták ki, hogy menjük töki pompit enni (eredetlieg Esztergomba akartak menni). Aminek persze én sem tudtam ellenállni. De mondtam, hogy próbáljuk meg itt a Vörösmarty-n.
Hát ez lett belőle.
De röhögtünk Robival, épp mondtuk, hogy mi lett volna, ha mégis Egomba megyünk. HOgy megérte volna! :roll: :roll: :roll:
Mondjuk mi nem nagyon vagyunk azok a kétségbe eső fajták, mert igaziból leszarjuk, hogy hazamentek, most is még tök jól elkóboroltunk, elmentünk utána az Electro Wolrd-be még, tv szemlét tartani, meg a Dechatlon-ba, Gergőnek vettünk 2990 Ft-ért tök vagesz hótaposót.
Meg beszaladtam volna az Auchan-ba (be is szaladtam, de gyorsan ki is szaladtam, mikor megláttam, hogy hol áll a pénztáraknál a sorok vége :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

EGyébként örülök, hogy Maja már teljesen jól van!!!
És ha már ördögfióka, akkor tuti!

Ja, bevásárlóközpontokat nem tudom, de szerintem a fent leírtak miatt a nagy árauházakat szerintem kerüld el nagy ívben!!!

Kép
kuha

Sziasztok!
Brrrr, az előbb nem engedett belépni...!! :evil: :evil: :evil:
Kuha
Azta-paszta, micsoda tv-k lett!!!!!!!!!!!!!!!Gratula hozzá, használjátok egészséggel!Gergőnek meg továbbra is pussz-pussz jobbulást!
Cleo
örülök, hogy Majafülecske meggyógyult!!!
Nyúlné
mit tervezel?????????????(belerokkanok a kíváncsiságba!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )Pedig úgy örültem, azt hittem jöttök...!

holnap este hatra megyünk anyumékhoz, kajcsizunk, tűzijátékozunk, és úgy 10körül bemegyünk a városba(Oh), megnézzük, milyen lesz az utcaparti.Fúúú, nagyon készülök!!!!!!Vettem világítós nyakláncot, trombitát, halom konfettit, és szerpentint, majd beindulok...! :lol: Panninak meg cuki-muki szilveszteri kalapot, majd lefotózzuk benne, jól állnak Neki a fejfedők!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak egész nap pótbevásárlást tartottunk Gabinak :P
Az Árkádban voltunk, hatalmas leértékelés van mindenhol, de tele van gagyi cuccokkal :evil:
Komolyan, mindenhol kilóméteres sorok állnak, de nem tudom, mit vesznek az emberek, mert tök gagyi cuccokat láttunk. :(
Gabinak néztünk ruhát, a Zara-ban semmi, a Springfild-ben semmi, c&a-t nem is említem, Cottonfield semmi........
Végül a new yorker-ben vett magának egy-két holmit, ami tényleg jól néz ki és marha olcsó is volt...pedig most úgy indultunk el, hogy árat nem is nézünk :?
Én a h&m-ben vettem egy pulcsit, de az is gagyi volt :(

A fiúk betegek, Nolcsi belázasodott dálutánra, köhögés mondjuk jobb, de most már taknyol. Leon is köhög csúnyán, estére már neki is volt hőemelkedése :( :(
Nem is vittük őket magunkkal, Gabi húga vigyázott rájuk.
Így ugrott a szilveszteri buli Orsiékkal :( :(

Évi!
Mi is itthon leszünk, de betegen nem rángatom a fiúkat.
Tv biztos nagyon szuper :D

Mea!
Én drukkolok nagyon! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tavaly így néztünk ki szilveszterkor...! :lol:
Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Köszönjük szépen, remélem, már Gergő is hamarosan kilábal ebből a sz...r-ból.

A tv-nek azért tényleg örülünk, bár, hogy őszinte legyek, most baromira nem jött jókor!! :? :? :? :?
Arról nem is beszélve, hogy eszem ágában sem volt ennyi pénzt kiadni érte. Én mondjuk beértem volna egy sima, hasonló kategóriájú tv-vel is,(nekem aztán tök mindegy, hogy mit "tud", vagy, hogy "lapos-e" vagy sem) dehát Robi (mint szerintem a pasik többsége) úgy volt vele, hogy ha már veszünk ,akkor vegyünk jobbat , mint az előző volt (megjegyzem, kb. 6 éve az a tv is 150.000 volt, ma már persze 70.000-ért azt is utánad dobják).
Mindegy, szó mi szó, most decemberben nagyon kiköltekentünk, és nem csak a karácsony szempontjából. Robi szerzett a jogsijához + 1 papírt, az a tanfolyam is 50.000 volt. És a tv persze ez után krepált be. :twisted: :twisted:
Na mindegy, azt akartam ebből kihozni, hogy Robi most annyira rá volt indulva erre a tv-re, hogy akkor kér az apjától pénzt, azt majd neki visszaadjuk.
Így is lett, hazajöttünk, kért pénzt az apjától, majd ment tv-t venni.

Hűűű, most, hogy olvasom, milyen jó kis progitok lesz holnap, egy ilyen nyűzsis, nagy , közös szilveszterezésre én is szívesek beneveznék!
Biztos nagyon jó lesz, és érezzétek nagyon jól magatokat!

Kép
kuha

Barbi
most olvasom, hogy betegek lettek a srácaid! :( :( :(
Jobbulást Nekik!
Erre mifelénk meg valami köhögős-fosós vírus van, remélem elkerül bennünket.
Mert ünnepek alatt az orvosi ellátás a béka popsija alatt(vagy még lejjebb)van. :evil: :evil:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?