Sziasztok,
Mamacka,
berosáltam a képektől!!! Annyira tök jó volt ezt visszanézni....Ilbához hasonlóan, én is csomószor végigpörgettem!!!
Jumam, a lányaidhoz nagyon hasonlóan elképesztően szép kislány voltál....nem csoda hogy C.Sch. -re hasonlítasz most is....
És nagyon szépen köszönöm a képeket a nagyokról is!!! Tök jó képek!!!
Ilba,
mi is itthon lébecolunk. Asszem ezt jövőre úgy kéne csinálni, hogy egy helyen legyünk mindannyian.
Mint az amit most terveztünk januárra egy hétvégi balhét. Tényleg arról lemondtunk? Remélem nem...
Nem tud valaki egy olyan fincsi-szupcsi helyet, ahol sok apartman van óccsóért egy éjre, és van egy közös hely is, ahol összegyűlhetünk, és együtt tölthetjük az időnket? Ezt most érthetően írtam????? És egyáltalán lenne még kedvetek ilyen családi egy éjszakás hétvégi balhéhoz? Állítólag januárban lesz sok hó!!!!
Ha valaki tud ilyen helyet, én utánajárok mi mennyi és hogyan, de a hely keresésére sajnos nem vállalkozom, mert nagyon nem vagyok iylenben ismerős...
Gabi,
én tudod mit használok a kádhoz (a miénk is zománcos)? Vagy síma súrolóport, vagy sokkal gyakrabban mosópor v. mosógél alig-alig nedves rongyra, és azzal dörzsölöm végig. És nagyon szép tiszta lesz. Ugyanígy a mosdót és a wct is.
Jedi,
jelentem, én a kínait szeretem, és én sem voltam még japán étteremben. Hol van ez? Kipróbálnánk egyszer, bár Marcipapát nehéz ilyesmire rávenni...ő eléggé magyar konyhás...+ a milánói.
Zoli, köszi az infót a bótról.
Timi,
nagyon édes képek! ...és nálatok hogy hívják a kutyát?
rajtad sem látszik ám, hogy olyan sok édességet ennél...
Dia,
nem is írtam, de tök jó volt nálatok is a kari! és jó eza twister vagy mi. És Ilbához hasonlatosan, és is szívesen játszanék egyet-kettőt vele...
Tücsi,
mi a helyzet? Megvannak már a fogantyúk? Jól vagytok? Olvasol egyáltalán bnetet?
És ahogy ígértem, a hangulatképek....tök jó, mert nekünk is műfenyőnk van, így tök jó sokáig tudjuk feldíszítve hagyni.