Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Flocika!Minden elismerésem,és teljesen egyetértek veled,így kell csinálni!!!!!Meglátod,meg fogja érni minden téren,a mai világban merni kell bátornak lenni,nagyon klassz csaj vagy!!!!!! :D :lol:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok lányok,


Floci,
Hát ez tök jóóóóó:)Valahogy gondoltam, hogy ilyesmiről lehet szó.Én is azt mondom, hogy teljesen igazad van, és aki mer, az nyer alapon hiszek én is hogy bele kell vágni a dolgokba :)
Nekem is itt az egyik barátnőm most vett egy üzlethelyiséget, és uilyen márkásabb gyerekcuccokkal akar turit nyitni!Tök, jóóóó.
A megnyitóra jó lenne elmennünk, de nem ígérek semmit :wink:
A meghívást viszont köszönjük szépen :)


Kriszti,
Mi a helyzet?Berúgás,volt? :lol:

Tegnap voltam UH-n és minden rendben, szerencsére.nagyon örültem.Láttam a kis drágám, aki éppen cumizott Kép
Már most érzem, hogy imádom, szóval tök jó volt már látni :)
Ja, és az ambulanciát úgy felújították, hogy csak na!alíg ismertem rá.Ha még valaki nem látta volna, itt is meg lehet nézni:www.mavszuleszet.hu
Olyan hangulatom volt, mintha egy magánrendelőben lennék!Szzóval hangulatfény, színes szobák, karácsonyfa, meghittség!Jó volt :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Manóci :) Dejó Neked! Hol is tartasz most? Hogy érzed magad?
Örülök, hogy szép lett az ambulancia! Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki az egészségügyből "odafönt", és mi lesz a szülésekkel, a MÁV kórházzal.
És vajon melyik szobába kerülsz majd másodszor? :) / úgy rémlik, Veled voltunk ugyanabban a szobában, bár nem éppen egyszerre :wink: /

Csináltam karácsonyra egy-egy kis klipet a fiúkról, ha nem bánjátok, fölteszem a linket ide, ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg. / ez csak Gergőé, de ha már ott vagytok, látható Balázsé is.../
Tulajdonképpen azért gondoltam, hogy megmutatom, mert Gergőében Flocika és Andris is szerepel :D / utólagos engedelmetekkel :oops: /

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... e_0001.flv

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 

 
 

Manó,nem volt semmi ivás,nincs meg még a hitelünk,és tegnap lejárt a határidő.Nem tudom ma lesz-e valami csoda...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


sziasztok!


Mivel én már nem jövök csak karácson yután igy most szeretnék mindenkinek

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS MINDEN JOT KIVÁNNI!!!

Floci!

sok sikert az üzlethez, tényleg nagy fába vágtad a fejszéd,de biztos vagyok benne h neked sikerülni fog.

[color=blue][size=24]Mano![/[/size]color]

örülök h minden rendben van, ha tudsz majd tegyél fel uh-s képeket örülnék neki..nosztalgiáznék..meg kiváncsi is vagyok!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


sziasztok!


Mivel én már nem jövök csak karácson yután igy most szeretnék mindenkinek

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS MINDEN JOT KIVÁNNI!!!

Floci!

sok sikert az üzlethez, tényleg nagy fába vágtad a fejszéd,de biztos vagyok benne h neked sikerülni fog

Mano!

örülök h minden rendben van, ha tudsz majd tegyél fel uh-s képeket örülnék neki..nosztalgiáznék..meg kiváncsi is vagyok!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


bocsi.. :oops:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem jelentkeztem :oops: De Balázs annyira lefoglal .... Még mindig nagyon hasfájós, és a frontokat is nagyon megérzi. Amúgy nő mint a bolond :) Már 4700gramm és 59cm......a védőnéni mérte meg, és mostmár értem miért nem tudom beleszuszakolni az 56os rugikba :lol:

Először is DÓRI !!! Neked szeretnék szívből gratulálni!! Annyira átérzem a dolgot,nekem még olyan közeli az érzés :) ÉS igazából MANÓÉ is :lol: Gratulálok mégegyszer mindkettőnknek! MANÓ tök jó h megint van kiért szorítani! :D

Kriszti!
Szorítok nektek nagyon!!!!!

Flocika!!
Ez tök jó!!!! MAjd beugrunk vásárolni :) Csinálsz addig is nekem fényképeket rugikról?

Csilla! Mi újság? hogy vagytok??

Niki?? Babázás??



BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK :D

Kép
borso18
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de még nem volt időm olvasni, ami eddig történt. IGyekszem az ünnepek alatt pótolni mindent.

Először is: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket szeretnék mindenkinek kívánni. Teljes békésen ez a pár nap nektek!

Rólunk gyorsan: jól vagyunk, baba szépen nő, alszik, eszik, szerencsére nem sok gond van vele. Éjszakára nem elég a tejcsim, így napközben fejek ezerrel és éjjel adom neki pluszban. Remélem, hogy lesz elég tejem, mert Blankával szinte semmi nem volt:( most egy kicsit talán jobb a helyzet.
A császár nem volt annyira vészes, mint először. Fájt ez is persze, de elég gyorsan halad a gyógyulás. ÍGy 5 nap helyett csak 4-et voltam a kórházban. Ezt tök jó volt. A kaja ugyanolyan sz..r volt, és kevés. A csecsemősök egy része leváltódott, egy páran még emlékeztek rám. Ez nem rossz :D Hát ennyi.
Sajnos most nem nagyon van lehetőségem karácsonyi előkészületezni, anyum meg anyósom csinálnak mindent. Holnap még el kell mennem a szül.aki. kivonatért, veszek valami ajit az uramnak. Őszintén szólva nincs sok kedvem menni sehova.
Na ébrednek a manók, mennek kell.

IGyekszem jönni!
Szép ünnepeket! Puszi
Dóriék

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


sziasztok,


Én is csak gyorsba, mert beiglisütés közepette vagyok :)


Dóri,
Örülök, hogy azért nagyjából jól sikerültek a dolgok, és már gyógyulgat a sebed is.
szegény, hát neked most biztos nincs sok időd a karácsonyi bibelődéssel foglalkozni.De lásd a jó oldalát, legalább nem kell neked csinálni mindent :)



Csilla,
Ha már nem jössz az ünnepekig akkor neked is: BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Fotót sajna nem tudok fölrakni mert most nem kaptam :(
De a következőn kérek, ha törik, ha szakad :wink:
Ja amúgy szabó Gergely UH-ott!
ezt csak úgy írtam.Bár nem is tudom kinek a dokija?!


Jucc,
Naggyon szupi az a videoklip fotók vagy micsoda!Ügyes vagy, hogy ilyet tudsz csinálni.Édesek voltak a gyerkőcök, és amikor pici, tündéri a kórházason :)
Igen mi voltunk egy szobában én is úgy emléxem.A 304-esbe, és én voltam a 3-aska :lol: Nővérpulttal pont szemben.
Nemtom mért nem kékült be a link amit fölraktam, de mind1 ha beütitek akkor is beugrik az oldal.Tényleg szép lett nagyon.
Hát a Kelemen azt mondta nekem, hogy a Máv kórház marad az tuti!Most úgy tudom, hogy az orvosválasztásos dolog is marad a régi!De addig még akármit kitalálhatnak, de nem törődöm vele, mert én akkor is itt szeretnék szülni!


Kriszti,
Akkor boccs, és szorítok továbbra is.De mit tudnak már ennyit tökölni ezzen?Csak húzzák az ember idegeit!


Orsi,
De jó, hogy jöttél, valóban rég jártál erre.Köszi a gratulát, és ari vagy, hogy szorítasz értünk :)


Ja, csajok, el is felejtettem a múltkor írni, hogy levágattam a hajam!!!Már megúntam a hosszút, meg hogy állandóan zsíros.2 neponta mosnom kellett.De tök jó, és tetszik :)

Na, lépek mert sütöm épp a beigliket

pusszzancs
manóci
 
 


Manó :) Akkor jól emlékeztem :) A számra már nem bírtam visszaemlékezni, nem semmi, hogy Te tudod. De valóban a pulttal szemben :) Megnéztem a honlapot, tényleg kimondottan szépséges lett az ambulancia, örülök :)

Aki nem jön már, annak előre is Boldog Karácsonyt kívánok!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Én is nemrég voltam az ambulancián tényleg szenzációsan szép lett, azt hittem eltévedtem.

Orsi!
Kicsit be vagyunk havazva, de januárban vagy két ünnep között fotózok neked rugikat. Ráér addig? Vagy mi lenne, ha Skype-on megmutogatom, van kameránk.Majd előgeresgélem és figyellek mikor leszel fent.

Jucc!
Ez a videó szenzációs!! Nagyon ügyi vagy! Engedélyem utólag is megadva, sőt ha elmondod hogyan kell ilyet alkotni..... :wink:
Én is a nővérpultal szemben voltam :D középen.

Kriszti!
Még mindig nagyon drukkolok és izgulok értetek. Amint tudsz vmit írj!!!!

Velünk mostanában szalad az élet. Olyan gyorsan itt lett ez a karácsony hogy nekem nem két nap hanem két hónap kéne, hogy mindent be tudjak fejezni.Az agyam pedig már januárban jár, papírintézés, árubeszerzés, pakolás.Sielni is megyünk, de Andris nélkül. Nem tudom mi lesz vele (és velem) hiszen szopizik még. Már egyre kevesebbet, de éjjel csak azzal alszik vissza.

:?: Van valakinek vmi jó receptje pulykacicihez? Még azt sem tudom mit főzzek, de a gyerekek pulykamellet kértek.

Igyekszem még jönni, addig is Boldog Karácsonyt aki nem jönne.
Kép

Kép
flocika
 
 


Flocika :) Köszi! Nem nehéz, Windows Movie Maker-rel csináltam, gyakorlatilag mindent leír, hogy mit hogyan tudsz csinálni.

Receptem nincs, én egy jó kis kacsamelles receptet néztem ki, csak még kacsamellet nem találtam, remélem, a piacon lesz holnap...

Te is abban a szobában voltál? Ez tök jó. Én meg a fürdő melletti ágyon :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok!
Sajnos kiderült,hogy végleg becsaptak minket,elbuktunk mindent amit csak lehetett.Ma egész nap sírtam,olyan mintha ámodnám,mintha igaz se lenne.Az ember egy bank hiteles főosztályvezetőjében sem bízhat már.....Nem adjuk fel,béreltünk egy kis lakást,azt szépítjük,a miénkbe pedig anyósomék mentek be.Az a miénk marad mindig is,csak átmenetileg nem ott lakunk,ezt csak így szabad felfognunk,különben belebolondulunk....Kezdjük az elején újra,újra és újra,tartással,hisz van két tündéri gyerkőcünk.Ahogy szembesültünk ma ezzel itthon telefonon,abban a lakásban,ami a szívünk csücske volt,ahol imádtunk lakni,amire büszkék vagyunk,hogy mennünk kell innen,és nem a szép házba,ahol dolgozhatunk,hanem fogalmunk sincs hova.....Nem is vártunk ilyen választ,annyira le volt zsírozva minden értelemben.....Teljesen biztos volt a hitel.Ezek szerint mégsem tetszett őnagysága uraságnak,de majd lesz következménye,mert emberek életével nem lehet aszerint játszani,épp milyen kedvem van.Ha az elején azt mondta,akkor az legyen is úgy,ha már egyszer mindent ő állított össze.Mindegy,kár már ezen idegeskednem,csak fölfoghatatlan,hisz mindezt akkor közölték,mikor pakoltunk a költöztető autóba,épp Csömörre.....és akkor ott álltunk,hogy hova menjünk,hisz a lakásunkból el kell menni rögtön,mi meg egy teherautónyi cuccunkkal csak autóztunk a városban,míg nem találtunk egy helyet,amit kiadnak rövid távra,olcsó lehetőleg,nem lelakott,hisz már nem tudjuk ünnepekig felújítani a gyerekek mellett,és azonnal költözhető,de szó szerint azonnal,félórán belül.Találtunk egy nagyon drágát,és négy hónapot elkértek előre,a fülünk ketté állt,mert mindenki más elhajtott.....Mikor már oda pakoltunk föl(Kleopátra Ház),akkor az utolsó utáni pillanatban visszahívtak minket,hogy feleannyiért van egy másfél szobás panel kiadó,akármilyen rövid időre,felújítva,igaz kicsi,de legalább pont a lépcsőházunk melletti másik házban van,még az eddigi erkélyünket is látjuk,mert oldalra nézve eggyel följebb vagyunk.Borzasztó így hazajönni,elsírom magam,ahogy a szép konyhám ablakát meglátom....De vígasztalnak,hogy talán azért volt eddig is ezzel a házzal kapcsolatban ez a sok kellemetlenség,és most az elutasítás,mert valamiért nekünk nem szabad azt megvenni,mintha valami vagy valaki óvna minket,egy sokkal nagyobb bukástól.Talpra állunk,szép karácsonyunk lesz,hisz együtt vagyunk,szeretjük egymást,egészségesen,és ez a lényeg,az otthon pedig belülről jön a lelkünkből,én pedig vagyok igenis olyan stram nő,hogy anyai ösztönökkel ebből a kis másfél szobából is otthonos,fahéjillatú és süteménysütéses Karácsonyt,kis otthont tudok varázsolni.Kibőgöm magam,és talpra állunk.

Megyek vacsizni,műanyag kanalakkal:)
Mindenkinek boldog és békés ünnepeket kívánok,28-án lesz újra netem az új lakásban,a címem pedig megváltozik:kriszti@velvet.hu

Puszi!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti!

nem is tudom mit irjak, annyira sajnálom. de ezek tudom nem vigasztalnak téged!
felfoghatatlan számomra, h hogyan képesek emberek tényleg igy átverni családokat, és kitenni majdhogynem az utcára gyerekkel..ez szörnyü. Tudom h erös vagy és talpra fogtok állni, de nehéz lesz. Bárcsak találnék vigasztalo szavakat és tudnék segiteni.

puszi nektek, Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok,


Floci,Jucc,

Akkor meglenne a hármas csapat, mert én meg az ablak melletti ágyon voltam :) :)
Ez tök jóóó!Csak kár, hogy nem együtt szültünk, az lenne igazán buli :wink:


Krisztikém,
Drága, nem is tudok mit szólni a dolgokhz!Elhiszem, hogy kivagy és sokat bőgtél!Én biztos rosszul lenneék!De nem lehet olyat csinálni, ha már így alakult, hogy anyósodék menjenek béreltbe?Addig is amíg kialakul valami.
Tényleg rossz lehet!De ta valóban egy eltökélt erős nő vagy, így valószínű erre is találsz majd megoldást, csak most még nagyon friss a rossz élmény!


Én is kívánnék mindenkinek nagyon BOLDOG KARÁCSONYT!
Majd ahogy tudok bekukkolok én is itt az ünnepekben!

Puszi
manóci
 
 


Sziasztok!

Kriszti :) Borzasztóan sajnálom, én nem is tudom, mit csinálnék ilyen helyzetben :( A legjobbakat kívánom Nektek, sikerüljön minden úgy, ahogy a legjobb lesz Nektek!!!

Mindenkinek nagyon szép, békés, meghitt, boldog Karácsonyt kívánok!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Kriszti!
Döbbenten ülök a gép elött, a "homálytól" alig látom a betüket, és törölgetem a klaviatúrát.Sajnáltam magam, hogy nem sikerült rendesen rendbetenni a lakást karácsonyra , de ez az egész mit sem számít a ti gondjaitokhoz képest. Csodálom a kitartásod és optimizmusod.Talpra fogsz állni!!! Ha bármiben tudunk segíteni, szól nyugodtan.Békés, meghitt ünnepeket kívánok!!

Boldogságban, békességben eltöltött Karácsonyt kívánok mindenkinek.!Kép

Kép
flocika
 
 


Kriszti!

Nagyon sajnállak titeket! Kitartást és sok-sok erőt kívánok a köv. időkhöz! Ha tudok segíteni, akkor szólj nyugodtan!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!!

KRISZTI!!! Annyira sajnálom ami történt! Felfoghatatlan, h ilyen van! Én annyira hittem h sikerül, nem is gondoltam h nem fog......Ha bármiben segíthetek, szólj! Kitartás! Sok puszi!!

DÓRI! Miért kellett császározni?? Programozott császár volt, vagy ott dőlt el?? Lehet h írtad, de nem emlékszem!!

Flocika, persze h ráér januárban, addigra talán a skypeot is sikerül megszerelnem, valamiért állandóan leáll ahogy valaki hív, és program errort ír. Lehet h újra kell telepítenem. Nekünk van pár jó pulyka receptünk, de már gondolom lecsúsztunk róla, és már jól meg is ettétek :D Anyukám meg is csinálta az egyiket, de sajna tegnap leejtette az egész tálat és dobhattuk ki :?

További boldog ünnepeket mindenkinek!!

Puszi ORSI

Kép
borso18
 
 


Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok,hogy ilyeneket írtok,még én bőgöm el magam mindjárt:)
Berendezkedtünk,elvagyunk,végül sikerült találni egy rögtön kiadó kis lakást,de az 130ezer volt,így mégjobban lepusztultam...Már oda fölpakoltak a költöztetők,80nm-nyi cuccot 30 nm-re....Katasztrófa volt,ott sírtam a kanapén.Közben hívott minket egy nő,hogy van egy kiadó lakás,igaz az is kicsi,másfél szoba,a kisebbikben csak a gyerekek ágya fér el,más nem is....De az legalább "csak" 60ezer,és itt van a régi lakás szomszéd lépcsőházában.Az áruházba visszavittük a tűzhelyet, a másik tévét,a konyhabútort visszamondtuk, a nagyobb bútorainkat sorban meghirdetjük,nem könnyű,de ez van.Próbálunk előre nézni,mire hazajöttek a gyerekek addigra megcsináltuk a kis szobácskájukat,felmatricáztuk falimatricákkal a falakat,igazi kis meseszoba lett.Az összes játékuk dobozokban a régi lakásban,a karácsonyiakkal játszanak.A fele ruhatárunkat odaadtuk a családnak,csomó díszünket,szinte mindent...A mi szobánkba vettünk egy kinyitható ülőgarnitúrát,ami nappal a nappalink,éjjel a hálónk.A szoba másik részében van az étkező a családnak,még a hűtő sem fér a konyhába,olyan mini.Nem is mini,hanem tényleg,Pisti már be sem fér mellém.
Próbálunk előre nézni,nem keseregni a múlton.Úgy fogjuk fel,hogy talán valaki vagy valami óvott minket,védte a sorsunkat,hogy nehogy nagyobbat bukjunk,még ennél is,mert annyi minden volt a házzal kapcsoltaban közben is rossz,amit mi oldottunk meg egyedül,nem a tulaj,hogy körülöttünk már mindenki csak óvott minket,hogy talán jobb így,mert nagyon nem volt azzal a házzal rendben valami.Azt tudom,hogy hitelről évekig hallani nem akarok,és soha többet nem bízom magunkat másra.Talán azt sem fogom elhinni ezek után az embereknek,amit a szemem előtt tesznek...Most itt vagyunk ünnepek alatt,aztán az első,hogy egy szobával nagyobb albérletbe menjünk,hogy Dominak lehessen külön szobája a suli miatt.Dorina darabokra szedi szegénykémet....És akkor januártól,ha átköltöztünk,akkor majd keresni kezdjük,hogy mit csináljunk.Valamit szeretnénk,mert albérletet nem könnyű egy családdal együtt fenntartani alkalmazotti fizetésből.Még az is lehet,hogy siófoki leszek:)Ott van ismerős,aki talán tudna segíteni valami üzletet.De csakis kicsiben,csakis magunk,és nem egybekötve az otthonunkkal.Úgy sírtam tegnapelőtt a kádban,hogy csak na...És nem a ház hiányzott,azon úgy tettük túl magunkat,egyről a kettőre,hogy huss.Nekem a saját ágyam hiányzik, a konyhám,azzal a szép fénykoszorúval,amit terhesen nagy pocakkal festettünk,amit a szüleimmel tapétáztunk.Olyan,mintha kiszedtek volna egy darabot a szívemből,nagyon fáj....Szép ez a pici lakás,a szép bútorainkkal olyan ottohnossá tettük,hogy aki látta eddig,mind csodálkozik,hogyan tudunk ilyen otthont varázsolni akármiből is,ezek után is.Már tudom,ez belőlünk fakad,és igaza van Domcsinak,még ha nem is kertes ház,akkor is boldogok vagyunk,és szép itt is.Pedig mikor belépett ide,sírt majdnem,úgy hiányzott a szobácskája neki.Ha lehetne,sosem kellene az az átkozott ház,csak maradt volna meg ez a szép kis otthonunk itt a panelban.Most előlről kezdjük,amink van azzal,és megyünk előre.Az a régi lakás mindig a miénk marad,csak most átmenetileg máshol lakunk,ezt csak így szabad felfognunk,különben másképp belekattannánk.Apósomékat nem tehetem albérletbe,hisz még nem is tudják.Majdnem 80 éves az öreg,szívrohamot kapna,ha megtudná....Úgy állítottuk be most ünnepekre,hogy készül a ház felújítása,addig vagyunk csak itt.Ha majd találunk nagyobbat,kicsinosítjuk,és akkor látja majd,hogy szépen lakunk,nem nyomorogva,és akkor talán majd könnyebben megemészti.És mivel az ő lakásuk lett eladva,és abból lett majdnem a ház,így nekünk kellett menni,ez így volt tisztességes,nekik pedig biztos otthont teremteni.Képtelen vagyok bárkivel is beszélni erről,esírom magam a konyhaablakomat látva az utcáról,úgy hiányzik.Tudjátok hogy szeretek sütit sütni,itt meg olyan ócska sütő van,hogy szénné égett még a gubám is,pedig azt képteéenség elrontani.Nem baj,majd a következőben lesz szebb!!!!!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást,tényleg olyan aranyosak vagytok,Pistinek is mindig mesélek rólatok.Összeszedjük magunkat,már napról napra jobb,nem a ház hiányzik rég,hanem az eddigi otthonunk.Jobb lesz majd,most még friss a seb,és talpra állunk.Kellemes ünnepeket mindenkinek,és boldog új évet!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,


Kriszti


Annyira szar volt ezt olvasni, úgy sajnálom tényleg ami veletek ttörtént.Tudom ezzel nem vagy kisegítve, de tényleg együttérzek veletek :cry:
De így már értem amit írtál, hogy mért nem lehet anyósékat az albérletbe rakni!Csak tudod én az elején amikor ezt elkezdtétek, meg elmesélted itt nem voltam képben mert akkor nem volt netünk!Így nem minden részlet volt világos.
És most minden pénzetek oda is veszett ami annak a lakásnak az ára volt?
Jó lenne, ha megnyerném a lottót esküszöm úgy segítenék rajtatok!
De nagyon drukkolok, és remélem találtok valami kiutat ebből a szinte reménytelen helyzetből.Mennyire édes Domi is, hogy így vígasztal, tökre átlátja a helyzetet!
Fel a fejjel!
Valamikor olyan jó lenne találkozni is!!!!!


Nálunk egész jól telt a karácsony, de azért simán itt sem mentek a dolgok!A szenteste szuper volt, aztán 25.-én mentünk anyósomhoz karizni, és a sógornőmék is ott voltak.Nem is ez lett volna a baj, hanem hogy fosnak, hánynak már napok óta!Ezt persze ott közölték az ajtóba ahogy odaértünk!Gondolhatjátok mennyire örültem, főleg így terhesen is!De akkor már csak reménykedni tudtam, hogy nem kapjuk el.Hát nem sikerült,mert 26.-án estére Esztinek is meg Petinek fájt a hasa, hányingere lett, stb.stb.
Szóval tök jól elkapták, aznap éjjel Eszti 8 szor hányt, és hajnal 5-kor aludt el!Peti szintén! :(
Azóta meg már jobban vannak, de azért még gyengék, meg enni nem nagyon tudnak!Kaja egy rahedli maradt, én meg nem tudok annyit enni!
Tegnap meg egész nap a hányásos cuccokat mostam, ma vasaltam! :cry:
Hát ez van most velünk!Pedig lett volna egy csomó programunk így a 2 ünnep között!De most maradtunk a se....ön :(

Többiek milyen volt a karácsony?
manóci
 
 


Sziasztok!

Kriszti :) Továbbra is nagyon szomorú olvasni a soraidat, de az jó, hogy ilyen pozitívak tudtok lenni. Nagyon szurkolok!!!

Manó :) Mi is majdnem ugyanígy jártunk a karácsonnyal. A Szenteste nagyon jól sikerült, édesek voltak a kölykök, csak úgy ragyogtak :) Aztán utazás anyósékhoz 25-én / most is innen írok, Vas megyéből/. Itt is ajándékozás, meg egyebek, majd 26-án mentünk a szomszéd faluba anyukámékhoz. Tesómék is jöttek, náluk a sógorom hányt és fosott :oops: 24-én. Tudtunk róla, de reméltük, hogy nem kapjuk el. Sógorom egyébként nem jött, ő dolgozott aznap, még nem is találkoztunk. Na, éjjel a középső gyerek kezdett náluk hányni, fosni, majd az összes gyerek csatlakozott. / három van/. Mi anyóséknál aludtunk, úgy volt, hogy nappal átjárunk néha, de azóta nem tudtunk menni. Mostanra jobban vannak, húgom is átesett a dolgon. Elvileg holnap átmegyünk, mert anyukám belebetegszik, hogy nem is lát bennünket. Remélem, megúsztuk, egyelőre jól vagyunk, anya és másik tesóm sem kapták talán el. Nagyon izgultam, hogy szegény gyerkőceim lebetegszenek, de még ez is olyan vacak, hogy egész máshogy alakul a téli szünet, mint ahogy szokott. Annyit szoktunk látogatóba járni, és most sehova sem mehetünk, ráadásul anyóséknál tölthetjük a napokat...
Mindenesetre az azért pozitív, hogy Te megúsztad! Eszti hogy viselte?

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Judit,

Hát ja, én is annak örültem, (önző mód,jelen állapotomban) hogy azért én megúsztam!
Eszti nehezen, és az a legrosszabb, hogy amíg kisebb volt sokkal könnyebben bevvett mindent!Mostmeg kaptuk ezt a sz@r smectát, és egyáltalán nem akarja bevenni.Úgy erőltetem bele a fecsivel.De muszáj, mert az ráadásul a fosásra van, hogy mihamarabb visszaszilárduljon a kaka:cry:
De már sokkal jobban van, meg azért legalább már kíván ezt-azt enni is.Nem erőltetek semmit, nehogy megint róka legyen belőle!
Szegények, azért nálatok is jó, hogy legalább ti megúsztátok.De gondolom milyen klassz lehet anyósékkal összezárva napokig :? Főleg anyudéknak lehet rossz, hogy végre lent vagy, és erre??!!! :(
Mikor jöttök haza?Vagy szilveszterre is maradtok?
azért csak vigyázzatok magatokra :wink: ,pussz
manóci
 
 


Manó :) Akkor Esztinek további gyógypuszikat küldök, most már biztos jól lesz!
Ma azért elmentünk anyáékhoz, tényleg el van keseredve, hogy kétszer találkoztunk, már kezd hajlani rá, hogy feljön egy-két napra, pedig utál Pesten lenni. Ők is jól vannak már, a legkisebb gyerkőcnek nem akar múlni a hasmenése szintén, de csak jobb lesz mostmár. Enni ők sem nagyon esznek, rengeteg kaja ment a kukába :( Holnap visszamegyünk, kicsit pihennék már, sajna Gergő nagyon tapad rám, ha nem a megszokott környezetében vagyunk, és sok nem igazán ismerős veszi körül, otthon szabadabb vagyok. Szilveszterkor Apa bulizni megy, húgom valószínűleg átjön / ő is holnap megy vissza Pestre/, és csendesen eltévézgetünk...

Puszi!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Megjöttem. Kicsit fáradtan, fejfájósan, rumliban. Minden nap mentünk vhova. A mai az első napom, hogy itthon vagyunk. Végigjártuk a nagyikat, dédit, barátokat és ma még egy korizás is volt az Akadémia elött.Gyerekek nagyon élvezték a jövés-menést. Alig tudtam őket ágyba tenni, úgy fel vannak pörögve.

Minket szerencsére elkerült a hasmenéses rumli. Jobbulást mindenkinek aki még küzd vele. Kép

Orsi!
Javítsd a Skype-ot! :D

Jucc!Örülök, hogy mostanában ide is gyakran benézel és mesélsz. Én rég nem jártam az őszieknél. Nem tudok 2 topiknál
többet figyelni.Azaz tudnék, ha Ada is úgy gondolná. :D

Csak emlegetni kellett, már hív is. Nagyon köhög éjszakánként. Megyek kezdek vele vmit.Talán még tudok jönni.
Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!
Nem tudom jövök-e még a gép elé idén,mindenkinek épp ezért most kívánunk Boldog Új ÉVet!!!!Találtunk egy nagyobb lakást,majdnem háromszor ekkora,olyan áron,mintha sima egy plusz kétfeles panel lenne.Iszonyat milyen albérlet árak vannak,ha a két gyrkőcöt külön szobába szeretném tenni.Egy ötvenvalahány nm-es kis lakás,amiben két félszoba van,meg nekünk egy olyan amiben elfér az ágyunk meg egy asztal,mert a konyha már mini,oda épp csak beférek,gyerekek ez itt Angyalföldön 70-80 ezer....Kiakadok.A mostani 35nm is 60 ezer.Igaz,szerencsére nem kellett hozzányúlni,és ha időnk lett volna,akkor lepusztultan kaptunk volna már ilyet 50ezerért is,és akkor magunk kifestjük.De pl.padlószőnyegesbe nem teszem be a gyerekjeket más vadidegenek után,ki tudja ki mit csinált azon a szőnyegen,milyen mocsok van beivódva.Én nem vagyok nyafogós,mi hárman voltunk egy szobában tesók annó,de annyira más ma a világ.Az én gyerekeim megbolondulnak,talán az 5 év korkülönbségtől.Köztem meg a kisebbik hugi között is 5 év volt,de köztünk legalább félúton ott volt a nagyobbik hugi.Megyünk,költözünk ismét:)

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


sziasztok!

csak gyorsan beköszönök, mert mi se vagyunk jol. Gábor beteg, lázas, köhög, folyik az orra, teljesen legyengült egész nap ölbe van szinte, és még cicizni is nehezen vagy sehogyse tud. szurit kapott három napig, az még jobban megviselte. Boni meg én még jol vagyunk..kérdés h meddig.

mindenkinek aki beteg jobbulást, és EGÉSZSÉGBEN gazdag boldog uj évet kivánok !!!!!!!!!!

Kriszti!

gondolok rátok, és ha tudok vmiben segiteni szolj!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Kép versenyautoval
Kép pancsi
Kép bonival


Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Kép
Mindenkinek Nagyon Boldog, Sikerekben Gazag Új Esztendőt Kívánunk!!!!
Kép Kép

Kép
flocika
 
 


SZIASZTOK!!!

Kriszti! Remélem jól vagytok!!! Írtál valamit Siófokról. Igazából nem tudom mit terveznél, de ha érdekel és elmeséled én priviben leírnám a véleményemet, itt születtem itt élek 26éve, kivéve a fősulis éveket, szóval ismerem mint a tenyeremet! Ezért is érdekelne mit terveznél ide....

CSilla, nagyon édik a gyerekeid!! Jobbulást Gáborkának!!!!

Flocika!! Skype OK, csak videót nem tudok küldeni, mert ez egy régi gép, és nem bírja el, sok neki!!! De a fenti gépen az is OK, úgyh majd tudunk dumálni!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Kép
borso18
 
 


Sziasztok,


Köszönjük a jobbulásokat, már sokkal jobban is vannak :wink:

Csilla, Floci,

Nálatok is betegség :cry: nektek is mihamarabbi javulást kívánunk!
csilla,levágattd Boni haját??Most nézem csak :shock: Hogyhogy?


Kriszti,

Teljesen igazad van amit írsz, azért más után valóban olyan ba megy az ember amit rendesen ki tud takarítani!
Durva az albérleti árak amit írtál, nem semmi! :?
Ha tul vagytok a költözésen, és megvan otthon a gép jelentkezz ám :wink:

Mi megyünk ma este egy házibuliba, mert anyu tud vigyázni Esztire.Nekem meg jövőre valószínű úgyse lesz nagy bulizás, max itthon 2 szopi között :lol: :wink: , így most elmegyek még egyet rázni, az újévre :lol:
Többiek, ki hol, merre?

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
Sok Egészséget, és Sikert még mellette!!!!!


Jövőre találkozunk :wink:
manóci
 
 


Mindnkinek nagyon-nagyon boldog Új Évet kívánunk!!!

Dóri, Blanka& Balázs

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást kívánunk,aki beteg!!!Nálunk is van hasmenés,kicsi takony is,de szerencsére komolyabb nem.
Manó,de jó,hogy buliztatok :D Mi itthon tánciztunk.Dorina szoknyában,Domi is szép ruhában,ment a zene,csak úgy pörgetett a nagyfiam :D Dorina meg milyen csajos volt,úgy riszálja magát,hogy csak na :D Hugom meg kifestettte,imádja már most a sminkelést :D
Siófokot még nem tudom.....Van ott egy ismerősöm,és mondta,ha kell,tudna segíteni büfé vagy kis söröző üzemeltetésében,arra talán még maradt pénzünk.Csak tuti kevés lenne hozzá,viszont 200%-os melót kívánna,nekünk meg itt a két gyerkőc.Azért lett volna jó Csömör,mert ott mellettünk lehettek volna a gyerekek.Így viszont nem,és akkor meg ki vigyázna rájuk....Nagyszülők meg a család is itt élnek Pesten,ott nagyon egyedül lennénk.De a pénz nagy úr,főleg,ha az embernek a nulláról kell kezdeni munkát,megélhetést,lakést,mindent.Domi is sulis,őt sem lehet csak úgy ráncigálni,nagyon meg kell fontolnunk már minden lépést.Gondolkodtunk egy hamburgerezőn is,inkább kicsiben kezdenénk.Egy falatnyi helyen elfér,olyan éjjelnappal nyitva tartón,sok helyen látni,imádják,mert a régi nagy hambikat lehet bekapni gyorsan,állnak a kocsijukkal a bódé előtt.Na,majd meglátjuk.Ideges vagyok a jövő miatt,hogyan tovább,nem szabad ülnünk és várnunk mert csak megy a pénz,föléljük,viszont akkora káosz van bennem,nem tudom merre menjek,kiben bízzak,közben meg a belső feszültség,hogy lépni kell.Lehet,hogy még idő kellene,hogy leülepedjen ez bennünk,mert úgy érzem,nem tudok belekezdeni most higgadtan semmibe,és félek,megint rsszul döntök,mert sürgetem magam,dehát ha egyszer a megélhetés a tét...Ha meg várunk,elfogy a pénz,akkor meg mit lépek már...
A lakást kezdjük jól belakni,na itt aztán el lehet férni rendesen,ha majd jöttök újabb bulira!!!!! :)

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Én is boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Betegeknek gyors gyógyulást!

Csilla :) Nagyon jók a képek, édesek a gyerekek együtt / is!/

Kriszti :) Nem semmi, ez az újabb költözés! Nekünk nagy szerencsénk volt az albérlettel, két évvel ezelőtt találtuk / itt a babaneten :) / ezt a lakást, 74 nm, újépítésű, nem lakott még senki itt, és 60ezer+rezsi. Hozzá tartozik, hogy az elején rengeteg gond volt vele, de amúgy tök jó. Egyébként annak idején elég sokszor megkaptuk, hogy gyerekkel nem vehetjük ki a lakást. / mint megtudtam, törvény védi a gyerekeket, nem lehet utcára tenni őket, ha nem fizet az albérlő, akkor sem. Naná, hogy félnek a főbérlők/.

A végén csak bekaptuk ezt a hülye vírust :( 30-án jöttünk haza, párom egyből utazott is el Kaposvárra előszilveszterezni. Éjjel Gergő kezdett hányni, aztán én is éreztem, hogy nincs rendben nálam sem minden. Végül a kicsimmel az ölemben ültem vagy félórát a vécén :oops: Szilveszterre jól legyengülve, étvágytalanul ébredtünk, Balázs viszont / egyelőre/ megúszta. Akkor ez inkább nehézség volt, mert ő megkövetelte, hogy játszunk, főzzek, stb, és még egy teát föltenni is nehezemre esett. Estére azért jobb lett, tesóm átjött bulizni, addigra kicsit összekaptam a lakást is. Ő legalább nagyot játszott Balázzsal, aki állati jól mulatott, alig akart lefeküdni :)
Ja, és a férjem is kidőlt ugyanazon az éjjelen, talán ő van a legrosszabbul. Gergőnek a hasmenése nem akar múlni egyelőre, de amúgy őt nem viselte meg a dolog, jó kedve van, de szinte csak szopizik. A hányós éjszakán az volt a legrosszabb, hogy ahányszor fölébredt, mindig csak szopival tudott volna visszaaludni, de ha szopizott, akkor hányt is :( Így aztán én három és fél órát aludtam azon az éjjelen.
Ráadásul a vadiúj számítógépem is beszedett valami vírust, vagy ki tudja, mi van vele, egyszerűen nem működik, mióta visszajöttünk. Ma levittük szervízbe, nem tudom, mikor lesz kész :(

Jövök, ha tudok, vigyázzatok magatokra!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!


Judit,

Fú az elég rossz, hogy te is így elkaptad :cry: nem lehetett könnyű, szegény :cry:
De örülök, hogy legalább te már jobban vagy.nekünk a smectát meg a Normaflort kellett szedni, és nagyon jó mindkettő, mert hamar rendbehozta Esztit,meg apját :wink:
Amit az albérletről írtál nem semmi!Én ilyenről még nem is hallottam, hogy azért mert gyereked van nem szívesen adja ki.Mert, ha kutyád, azt megértem, de egy kisember????!!!!
Érthetetlen, mellesleg azért szoktak kérni min.3 hó kauciót,vagy neeem?
Szerencse én eddig életemben csak egyszer laktam elbérletbe amikor eladtuk a lakásunkat, és építkeztünk, de óriás szerencsénk volt, mert egy ismerős lakásában laktunk aki kint él Olaszországban, így maradhattunk volna amíg akarunk.Baromi jó helyen is van, a vár alatt, csak mivel a csajszi a nagyanyjával lakott ott még ős rég, gondolhatjátok, azt a sok régi bútort meg miegymást abban a lakásban :D Aki antik kedvelő annak paradicsom lett volna.De végülis mi is jóléreztük ott magunkat, jó volt nagyon a közlekedés, közel volt mindenhez.De azért a legnagyobb öröm volt az új házunkba kijönni :)


Kriszti,

Örülök, hogy kicsit azért ti is buliztatok, és a hangulat jó volt otthon :wink:
Az az igazság, hogy én is tanácstalan lennék, mert mindkét oldal igaz amit írsz.De, lehet, hogy egy kicsit valóban kéne ülepedni a dolgoknak, mert most nagyon zaklatottak vagytok még.Talán kicsit később józanabbul tudtok dönteni.Addig meg lehet lassan azért nézelődni,, sose lehet tudni mikor jön be a tuti!csak nem szabad görcsösen mert akkor nem megy.Tudod ez olyan mint amikor gyereket akar valaki :?
Dorcsi is igazi kis nő már :) Édes lehett ahogy riszált, és a sminkelés????!!!!Na, azt el tudom képzelni!Ugyanis nálunk is kapott a barátnőméktől egy gyerek sminkkészletet, és azóta minden nap ki vagyok festve.
Képet majd küldök, de egyenlőre nem tudok, mert nem jó formátumba vannak a gépemen :twisted:

Csajok, taliiii????Legyen már, mehetnénk valami játszóba is,nem?vagy valakihez, nekem mind1!
manóci
 
 


sziasztok!

köszönjük mindenkinek aki gondolt ránk. Gáborka már jobban van csak éjjel köhög, de van akkor h vissza se tud aludni. de legaláb bmár nem kap inekciot, meg nem lázas.

Jucc!

jobbulást nektek!!! rémes lehetett átvészelni a szilvesztert!
amugy az én gépem is odalett, ujra kellett telepiteni, mert szintén bekapott valami virust, azért is ne m jártam erre.


KRiszti!

én se tudom mit tennék a helyetekben, biztos én se tudnék ujra megbizni valakiben. De szilveszterkor legalább megprobáltátok pár orára feledni ezt a helyzetet.

MAno!

én kiváncsi lennék nagyon a képekre!

kb egy honapja vágattam le boni haját, több oka volt. többek közt a kényszer mert fésülködni sem akart. Meg régota szerettem volna egy kicsit rövidebb hajat, mert szerintem neki az áll jol amikor vagy rövid vagy hosszu. akkor a legszebb. :D Gábornak viszont én vágtam le ahaját, és az t mondták többen i s h tök jol sikerült, olyan mintha fodrász csinálta volna..még a végén szakmát váltok... :)

Floci!

örülök h tudtunk msnezni, sajnálom h az én kamerám nem jo.

jobban vagytok már?

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Kedves Lányok!

Ha esetleg Tidrenczel Zsoltról tudna valaki pár szót mesélni nagyon megköszönném! Jól tudom, hogy meddőséggel is foglalkozik!? Mi róla az általános vélemény? :roll:

Köszi: telanyo
telanyo@yahoo.com
telanyo
 
 


Csilla,

De jó, hogy jöttél,már akartam kérdezni, hogy hová lettél :)
Meg még sokan mások is eltűntek megint :cry:
Képeket rakok mihelyt tudok, de most lehet, hogy a fényképezőn lett elállítva valami más formátum, nem is itt a gépen! :roll:
Szóval ahogy sikerül küldök párat.
Ügyes vagy, jó a hajszerkezet tényleg :wink:


Telanyo,

Én 2004.-ben nála szültem, és naggyon jónak tartottam!
Igaz nekem nem volt az orvosom "csak" szültem nála, vele :)
de szuper doki.
Figyelmes, hozzáértő, emberi, és profi!!!!
Ha nem lenne dokim biztos hozzá mennék :wink:
Úgy tudom, hogy foglalkozik meddőséggel is, de nézd meg a www.mavszuleszet.hu oldalon, ott írnak a dokikról is, hogy kinek mi a szakterülete!
manóci
 
 


Sziasztok!

Csilla :) Van a mostani Kismamában egy olvasói levél egy kórházi kálváriáról, Csilla aláírással, és olyan, mintha Te írtad volna. Így van?

Manó :) Én is a Smectával próbálkozom Gergőnél, de csak fecskendővel tudom belenyomni, máshogy nem veszi be :( Még mindig van egy kis hasmenése, naponta egyszer általában, azért ez nem olyan rémes, főleg, hogy szinte csak szopizik, akár ettől is lehet híg a kaki, és fogzik is ráadásul.

Hétvégére feljött anyukám, hogy pótoljuk kicsit a karácsonyi találkozást, vásárolgattunk, jókat beszélgettünk, jólesett. Most vitték ki a fiúk a vonatra, Gergő meg alszik.

Van néhány karácsonyi képem, nem készült sok, inkább a filmes géppel fotóztunk.

Kép
Kép
Kép
Kép

Szilveszter kölyökpezsgővel:
Kép

Ez pedig egy tegnapi kép Gergőről, enyhén megtámadta a macska :evil:
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


jucc!

nem hiszem mert én csalodtam az ujságban még nem is találkoztam a mostani számmal pedig elö van fizetve évek ota.. tudod már több cikkel irtam és kértem h jelentessék meg, de idági a szüléstörténeteinken kivül semmit nem közöltek le..

majd irok még bövebben de most rohannom kell..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla :) Pedig az a sztori, hogy hatéves lányával anyuka hatalmas pocakkal széken volt kénytelen a kórházi napokat+éjszakákat eltölteni, és hogy mennyire nem volt segítőkész senki. Nálatok nem volt ilyesmi? Teljesen így emlékeztem.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


jucc!


visszavonom amit mondtam, most kaptam kézhez a kismam ujságot, és igen az én cikkem jelent meg benne, kcisit átfogalmazva!

ksözönöm h felhivtad a figyelmem!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok,


Judit,

Tök jók a képek, főleg a barnák :wink:
Örülök, hogy volt fönt anyukád,, és kicsit azért tudtatok együtt lenni :)
Smecta, hát igen az nálunk is csak Nurofenes fecsivel ment be, de a végén már alíg adtam neki, mert úgy sajnáltam.


Csilla,

Felcsigázott a cikk, én már meg akartam venni a januári újságot, már a naptár miatt is, de nem is láttam még kitéve :shock: Vagy már elfogyott???Na, majd holnap megpróbálom megvenni.
Ez azért durva, hogy átfogalmazzák amit írsz.Én biztos elküldeném őket a .....!


Képzeljétek, ma volt egy jó élményem a kórházba.Reggel voltam a vérvételen, meg előtte a dokinál, és amikor leértem a laborba azt hittem dobok egy hátast."csak" 70-en voltak előttem,, mindez 9:30-kor éhgyomorra! :shock: :?
Aztán ahol a sorszámot kellett tépni ki volt írva, hogy kismamák soron kívül!!!!Hát én annyira örültem :) És persz tök sok öreglány nézett, hogy most jöttem, és már mehetek is be, nem baj nekem nagyon jól jött!Egy okkal több, hogy szeressem ezt a kórházat :wink: :)

Floci, kriszti, Borsó, és még a többiek??????Merre?????
manóci
 
 


Kép Kép Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Bocsi mindenkitől az eltűnésért, de elég hulla vagyok mostanában, mert Balász elég hasfájós, így szinte mindig sír, amikor nem laszik. Már mindent próbáltam, amit ajánlottak, de nem nagyon használnak. Egyébként nagyon édes, amikor nyugodt. Éjjel még ezerszer kelek fel, így nem nagyon alszom. Nincs is időm leülni a gép elé.

Nem találkozunk valamikor? Jó lenne, akkor tudnánk dumcsizni is.

Puszi mindenkinek!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Mano!

ez ott van az ujságban apro betüvel h élnek azzal a joggal h átirhatják kicsit lerövidihetik.gondolom helyhiány miatt, vagy épp akkor ha valaki nem tud tökéletesen fogalmazn mint pl én. De mindeg y a lényeg benne van.

én is csodálkoztam h most kaptam meg mivel már szilveszer elött jönnie kellett volna azujságnak, é s még csak most ért ide.

Látod-látod mennyi elönye van egy kismamának?? :D :P én épp azon gondolkodtam milyen érdekes az élet h amig Dorival is egyszerre volt várandos egy ismerösöm és egyszerre is szültek most te vagy egy másik kismamával aki ráadásul ikreket vár várandos..az élet milyen néha nem??

puszi és vigyázz magatokra

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Szziasztok,


Csilla,

ja, ez nekem is így szokott lenni, hogy én is általában más ismerősökkel egyszerre vagyok terhes, és a barátaim is :) Tök jó!
Megvettem az újságot, és egyből megtaláltam :wink: el is olvastam.
Jó az a cikk, mi volt vele a gondod?Átfogalmazták, vagy mi?
De mindenesetre tényleg durva, hogy ilyen van!
Amikor én egy éjszakára bekerültem Esztivel a Tűzoltó utcaiba, ott annyira meg voltam mindennel elégedve, hogy le a kalappal előttük!Nagyon rendesek voltak, és még ők ajánlgatták, hogy feküdjek le egy üres ágyra mert szoptatok, és így nem lehet pihenni.Ja, és még reggelit is kaptam, hogy egyek mert nem leszz tejem!!!!!!Ingyen!!!!!!!!Szóval n megfogardtam, ha ne adja isten, hogy kórházba kell mennünk, mindent elkövetek, hogy csakis oda kerülhessünk, mert tényleg nagyon, nagyon rendesek voltak, orvvosok, nővérek mindenki!
De azt megtudhatjuk, hogy ez veletek hol történt?


Dóri,

De jó, hogy már jöttél :) Gondoltam, hogy kicsit el vagy foglalva, azért nem is kerestelek :wink:
Nagyon szép ez a kispasi :) Blankáról meg már nem is beszélek :)
Fú jó fáradt lehetsz.Készüljek, mi?! :?
Amúgy tejcsi van?Segít azért valaki?
Igen nagyon jó lenne talizni, de én mindíg meg megkérdezgetem, de soha senki nem reagál rá :cry:
Ugyhogy már nem akarok unalmas lenni!


Nálunk ma nincs alvás.Olyan hisztit levágott, hiogy ő nem akar aludni, hogy most itt játszik :twisted: porszívózik, és azt mondogatja, hogy jön a takarítónő :D :D :D
Az jöhetne néha tényleg, mert már kevésbé bírom, de nem akar az istennek se jönni :lol: :lol: :lol:
manóci
 
 


Boninak boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


kriszti!

köszönjük szépen, örülök h eszedbe jutottunk!!

Mano!

a Szent Lászloban voltunk, de azért sem volt élethü teljesen acikk mert azt a részét kihagyták h én is kaptam kaját, pedig ugye ebben a helyzetben a szülönek magának kell gondoskodnia kajárol, de velem rendesek voltak. csak azzal az egy éjszakás növérrel jártam igy! ha tudnád. egyik éjjel azt hszem a 2. éjszaka volt felkapcsolta ránk meg egym ásik beteg gyerekre a villanyt éjjel, persze az nem csaknálunk égett hanem az összes korterembe gyakorlatilag mivel végig üvegesek a szobák falai, és képzeld el milyen érzés volt az egy beteg lázas gyereknek,a ki arra vágyik h aludhasson. Akkor akart beköltöztetni egy 3. gyereket de semmi kimélet nem volt benne! mindez kb. éjfél táján volt.

puszi
joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?