Új privát üzeneted érkezett!

kincs :oops: :oops: :oops: ez még nem biztos. én nem élem még bele magam ... és még véletlenül sem merek örülni. Tudod EGY TESZT NEM TESZT...ja és a +LH nem lehet terhességtől ha jól tudom.
Vendég
 


Hi!

Éreztem, h ez a nap frankón fog végződni!!! :lol: :lol: :lol:
A gyógyszertáros néni ari volt, mert recept ellenében megrendeli nekem a hormon injekciót, és én januárban pótolom a receptet (miven az orvosom szabin van nem tudtam most iratni).
Azon paráztam, h ilyent (nem) lehet csinálni.

Este, mikor bekukkantok mit látok?
Ginuska! GRATULÁLOK!!
Egy teszten két csík csak akkor jelenik meg, ha annak oka van!
Bizony elég izmos pozitív teszted van!!!
:D :D :D :D :D :D

Kép
lara26
 
 


Igen tudom,hogy az lh nem lehet a terhességben de arra gondoltam,hogy a beindult hormonok esetleg megtréfálhattak egy +lh val... de vannak itt okosabbak is tőlem! :)

azért ez az egy teszt is valami!! én még egy haloványkát sem produkáltam soha pedig egy napos tesztet is kikukáztam már hogy hátha.. :oops: :lol:
Én nagyon szurkolok!!
Vendég
 

 
 

Ginuska!

Ez olyan atombiztos zebra, h. csak na!!!!!!!
Én ezen röhögtem egész végig magamban, h. te annyira, de annyira temetted ezt a ciklust!!!! Olvasd vissza magadat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem nem a 13. DPO-n vagy, hanem 2 nappal előbb volt PÉ-d, mint ahogy azt a Ferty bejelölte!
Viszont minél hamarabb el kéne menned a teszteddel a dokidhoz egy kis progipótlásért! :!:

Espero!

Ultracain, Ubistesin Forte mehet nyugodtan. Lehetőleg próbálj meg nem izgulni, gondolj vmi szépre! Hidd el a dokid jobban fog izgulni, ha meglátja a pocidat!!!! :wink:


Rejo!

Nagyon csini volt Johanna! Élsz még?????
Nálatok még nem volt meg a 3 hónapos növekedési ugrás, a szokásos hiperhisztikkel? Mi már egy hete nem alszunk éjjel, ma hajnalban pedig olyan hisztit nyomott, h. zengett a lépcsőház!!!! És közben lesett ki a félig csukott szemhéja alól a kis csibész és villogott a tekintete kettőnk közt, h. ki fog bedőlni neki! :twisted:
Viszont nappal meg kell zabálni, rengeteget dumál/gőgicsél, eszi a kis csülkeit, és egy félórával ezelőtt egyszercsak azt halljuk, h. zörög a csörgője a "falvédőjén"! Bemegyek, megnézem, fekszik a HÁTÁN és kalimpál a lábával. Kérdezem a párom, h. háton tette le aludni?, mondja, h. nem, természetesen a hasára, ahogy mindig. Hát ezek szerint már meg tud fordulni!!!! Legalábbis hasról-hátra, de már a hátról-hasra fordulást is gyakorolja keményen!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


egyébként sík ideg vagyok...és én hülye :oops: :oops: :oops: csináltam most mégegy tesztet, ez is 2 csíkos lett de a 2. csík most alig látható. Tudom, tudom, .... reggeli vizelet, addig semmi sem biztos. De remélem ez nem csak valami hormon "tréfa" lesz. Az LH miatt izgulok, mert ha az +, akkor magas..és ez korai vetéléshez vezethet ( ezt olvastam). De minek is izgulok???? Még ha most nem is lettem kismami de...már láttam + terhességi tesztet :!: :!: :!: :!: és...van PÉsem :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval megyek alukálni pozitív gondolatokkal. Reggel teszt :shock: :shock:

Szép álmokat ..és köszi a drukokat. Imádlak benneteket ( bár én veled akartam babás lenni lara :) )
Vendég
 


egyébként sík ideg vagyok...és én hülye :oops: :oops: :oops: csináltam most mégegy tesztet, ez is 2 csíkos lett de a 2. csík most alig látható. Tudom, tudom, .... reggeli vizelet, addig semmi sem biztos. De remélem ez nem csak valami hormon "tréfa" lesz. Az LH miatt izgulok, mert ha az +, akkor magas..és ez korai vetéléshez vezethet ( ezt olvastam). De minek is izgulok???? Még ha most nem is lettem kismami de...már láttam + terhességi tesztet :!: :!: :!: :!: és...van PÉsem :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval megyek alukálni pozitív gondolatokkal. Reggel teszt :shock: :shock:

Szép álmokat ..és köszi a drukokat. Imádlak benneteket ( bár én veled akartam babás lenni lara :) )
Vendég
 


jujj...2x..sorry. Rambóka...progi..hm...van itthon Utrogestan , talán erre az évre megteszi. mit szólsz?? Dokim leghamarabb 3-án van, igaz ezzel is zűr lesz mert mennem kell Pozsonyba a centrumba, időpontom van :) ( lombikmegbeszélés :) )
Vendég
 


Oh Ginuska!

Tesztelek majd januárban.... Pár hónap elcsúszással még belefér szerintem úgy is lehetünk babásak egy éven belül. Nem bánom az 1-2 hónap eltrést. :lol:
Na megyek aludni. Nyugtával dicsérem a napot! :D :D :D :D

Kép
lara26
 
 


Lara!

Milyen szuri????? Mér' nem szólsz????? :lol:
Még meg van a januári Merionalom, meg Choragonom!Tudod ami végül nem kellett, mert a csirkefogó megelőzte őket!!! :lol: Kell???
Teljesen elfeledkeztem róluk. Még nem jártak le és hűtőben voltak. Nekem szerencsét hoztak, hátha neked is!!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!

Most csak 4db Merional-ra 1 Closti-ra és 2 doboz Utro-ra volt szükségem.
De ha kell februárban is akkor megveszem tőled.
Képzeld a decemberi adagomnál úgy jártam, h 50 db Merionalt írt a receprte. Szerintem csak 10 -et szeretett volna írni az orvosunk. :D
Pislogtam mint a leveli béka amikor a gyógyszerész kiszámlázta nekem. :lol:

Kép
lara26
 
 


Úristen, micsoda hírre kukkantok be !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gina, egy teszt nem lesz magától kétcsíkos !!!! Te terhes vagy !!!!! Jézusom, teljesen extázisba estem !!! Itt röhögök magamban !!!! Gina, te voltál a topic legszomorúbb lakója, és mégis látod, hogy neked is összejött !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha 13. DPO-n kimutatja a délutáni vizeletből,akkor ez tuti biztos terhesség !!! Csak tényleg most pótolj progit, nehogy zűr legyen !!

Na, mondom én, hogy biztató szelek fújdogálnak....!! Érzem a zsigereimben !!!

Rejo, reggel nem írtam neked, hogy Johanna mennyire tündéri volt abban a kis ruhában !!

Dimetke, a telefont meg már fel sem veszed ??? :twisted:
zsizsik
 
 


Ginuska!!!
Igen!!!!!

El vagyok ájulva! És tényleg meglett a 3. pozitív teszt!!

Úgy örülök neked!!

A második teszted lehetett attól halványabb, hogy hígabb volt a vizeleted, többet ittál előtte, hoklnap reggel bikaerős lesz, meglásd.

A magas LH-nál én is azt olvastam vetélést okoz, DE: sztem terhességben is megemelkedik egy kicsit az LH, legalábbis mikor én mentem a dokimhoz a pozitív tesztemmel, és az egy hete levett hormonképemmel(akkor még nem tudtuk, hogy nincs rá szükség, mert már terhes vagyok), a dokim kevesellte a 2 körüli LH értéket terhesség esetén. Azt mondta ha terhes vagyok, akkor miért nem indult el felfelé az LH-m?

Szóval ebből gondolom, lehet pozitív az LH teszt terhesség esetén is, de nem értek hozzá, csak kombinálok! :lol:

az TUTI hogy terhes vagy, a teszt nem csal, csak maradjon is meg, nagyon drukkolok, mennyi progid van otthon? Nem tudod elérni a dokidat telefonon? Elkezded szedni a progit??

Alig bírom elhinni, komolyan! :lol:

Rambóka hulla vagyok. nem is tudok többet írni. Pedig Johanna nem is hisztizik, csak nincs semmi segítségünk, és egyedül vezényelem az egész karácsonyi - szilveszteri - ünnepi mizériát.

Kép

Kép
rejo
 
 


Ginuska!

Elmegyek lefektetni a gyerkőcöt, erre, mire visszaülök, itt vágtázik egy zebra :) Úgy várom a reggeli jeletkezésedet :) Remélem, a progival minden rendben lesz.
Most megint nosztalgiázok, mert eszembe jut, milyen is volt, mikor én rájöttem... Jó is, hogy jöttök, mert mi nemsokára már nem leszünk terhes kismamik... Élvezzétek, amíg tart, mert olyan gyorsan vége - valahol olvastam, hogy élvezzem még a rigdosását, mert majd hiányozni fog, most mindig ez jut eszembe, amikor rugkapál... Meg az is, hogy azért a gyomorégés nem fog hiányozni :)

Vöcsök
U.i.: Köszönöm a dicséreteiteket... Álmi tényleg nagyon örült a szaloncukroknak, és amúgy a gyerekek legtöbbször találnak érdekesebb "játékokat", mint a játékok (ő is nagyon szerette a papírokat csörgetni, tépdesni, mint Bogi...). A fotó az apja érdeme :)
vöcsök
 
 


Kép Kép GINUSKA
Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szió!

Mondtam én...tudtam én :cry: :cry: :cry: nem kell előre örülnöm. Csináltam tesztet. Az első 20 másodpercben csak 1 csík volt. Aztán halványan elkezdett megjelenni a 2. is. De mégsem lett olyan erős, mint a kontrollcsík. Szeerintem ( remélem tévedek) ha van - volt is itt terhesség féle, az már múló álapot vagy mi. Mutatom:

( hőm 36,75) Kép

ez nem zebra szerintem..csak valami rossz "vicc"
Vendég
 


Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam :oops: , de olvasok ám azért szorgalmasan! :)

Most viszont muszáj reagálnom, Ginuska! A hcg teszt nem lh!!! Itt nem kell erősebbnek lenni a tesztcsíknak a kontrollcsíknál!!! Szerintem ez csúcs pozitív!!! Pláne 20 másodperc után ilyen korán! Ne gyötörd magadat! Én mindenesetre gratulálok! Igazán itt volt az ideje! :)
Szerintem nyugodtan kezdd el dugdosni az utro-t! (egy élmény lesz! :lol: )
Nem tudsz egy bétaHCG-t csináltatni? Az elég biztos eredmény ad. (én csak be szoktam kocogni egy sztk-s nőgyógyihoz, aki ad egy vérvételes papírt és már mehetek is a laborba. Asszem már másnap van eredmény!) Akkor megnyugodhatnál!
És szerintem ez most egy szuper "vicc"!!! HIDD MÁR EL!!! :)

Természetesen nagy gratula a másik két kismaminak is!!! Figyeltelek ám benneteket!

A piciket meg kell zabálni, olyan aranyosak! (Hiába, pco-babák... :) )

Okr! Sok erőt és kitartást Neked! :(


Rólam : ma 6. cn (majd átállítom a tickeremet is!) Kandika! Neked meg küldöm priviben! Baromi hosszú ciklusom volt (vagy 44 nap :shock: ), fene tudja, miért! Persze emiatt a 3. napi vérvétel dec. 25-re esett! A házidokim rendi volt, levette a vért, tegnap reggel meg bevittem a laborba. Két napos vér volt, remélem azért értékelhető lesz...(egyszer már volt olyan, hogy másnap vittem, akkor jó volt, bízom benne, hogy sikerül.)
Ha ez oké lesz, akkor 17-én megyek a Kaáliba, viszem az eredményeket, ott megcsinálják a cisztakizáró uh-t, és ha szerencsém lesz, a következő ciklusban indul a stimu. Van egy kis várólista (kb 1 hónap), de remélem, beférek még. Tekintve, hogy nekem ez lesz a 3. lombik, jó lenne megelőzni a rendeletet, ami az új IVF-finanszírozásról szól! :evil: Állítólag kettőt támogatnak majd, de azt nem tudni, hogy ez visszamenőleg számít-e. Ha igen, akkor nekem meszeltek, mert így is alig bírjuk kifizetni a 250 ezres injekciókúrát. Ha a beavatkozást is fizetni kell, az plusz 3-400 ezer. Na, annyi nincs. :(

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok

Ginuska

13.-14 dpo-n ilyen hiperszuper vastag csikokat produkálni?!?!??!--nem törvényszerű h a mai erősebb legyen a tegnapinál....nekem is igy volt!!!Nyugodj meg,kezd el az utrot és élvezd a kismamiságot!! :wink:
Hatalmas Gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Rejo
Johanna
Édibébi a karácsonyos ruhájába! :D

Backa
Sok sikert a lombikhoz!

Rambóka
Húha,tiszta ügyi a fiacskád! :shock: :D

Velünk semmi extra,kari eltelt... elég vegyesen,de jó volt!
Tegnap megvettük a babakocsit,,szép lassan vásárolgatunk!

Mindnekinek pussz
Vendég
 


Nocsak, nocsak, Ginuska, gratulálok! :D
Megjegyzem az én tesztcsíkom sem volt erősebb 14 dpo-nál.
Ugyanolyan tesztet használtál, mint tegnap?
espero
 
 


Rambóka, köszi az infót!

Ella, milyen kocsit vetettek végül? Azt a lengyelt, amiről a múltkor írtál??
espero
 
 


Espero
Szia.
Igen,azt vettük meg..sztem nagyon jó!
Ti hogy álltok a vásárlással+a lakással???
Nekünk még a konyha van hátra...egyszerűen nem volt lelkierőnk megcsinálni ünnepek előtt,majd januárba! :shock: :D
Az ablakszigetelősők jönnek jövöhéten(már nem fértünk be) :? ,,de egyébként már csak olyanok vannak hátra h futószőnyeget venni,disz függönyt+manó sarkát berendezni,de azzal még várni akarunk!
Miron dolgaival kicsit bajba vagyok,miből milyet mennyit vegyek,de majd megoldjuk! :lol:
Vendég
 


Ginuska
Biztatásként 12,13,16,19dpo-s tesztek!Amit annon Andi felrakott nektek,nem is tudom h volt olyan erős..most szinte semmi nem látszik belőle! Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Jesszusom, Gina, hidd már el, hogy terhes vagy !!!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem gyorsan menj el egy nőgyogyihoz, és kérj utrot, ha nincs neked otthon, és most relax !!! Ne parázz, ennél nem lehetsz terhesebb per pillanat..... :lol: :wink:
Megértem a lelkedet, ennyi idő, próbálkozás, csalódás után nem csodálom, hogy nem tudod elhinni....de nyugodj meg, minden rendben lesz ! És pozitiv hozzáállás !!!! Nem alig látható az a csík, hanem szabad szemmel is jól látható !!!! :lol: :lol:

Annyira irigyellek titeket, én is már szeretnék két hónappal öregebb lenni, hogy megint próbálkozhassunk.... :cry: :cry:
Tegnap vettem.....hm... óvszert, olyan, mint a szentségtörés..... :cry: :cry: Igazság szerint nem foglalkoznék az egésszel, és szivem szerint próbálkoznék, de Tűű eléggé beijesztett azzal, hogy ez az Avandamet a sejteken belül, a sejtmagban fejti ki a hatását, és e mellett nem szabad teherbe esni, mert genetikai bajt okozhat. Attól viszont annyira félek, hogy inkább megpróbálok türelmes lenni. De nagyon nehéz.... Elvileg a gyógyszer tájékoztatója nem tiltja jobban a terhességet, mint a merckforminé, de fene tudja. Tűű azért eléggé alapos.

Annyira örülök a három új kismaminak !!! Ki volt az a boszi, aki megmondta előre, hány kismamink lesz még idén ??? :lol:
zsizsik
 
 


Gina, ennek így kellett lennie!! Egészen biztos vagyok a terhességedben!! :lol: Gratulálok hangosan és minden kétely nélkül.

Igaza van Rambókának, szerintem sem 2 hét telt el a pé óta, hanem picit több. Nagyon erős ugyanis a csík. A 20 mp meg hát... ne hülyéskedj, de amikor én Bogival terhes lettem, 14 dpo-n érzékeny teszttel csak 1-2 perc után tűnt elő a csík!

Ha tudsz menj el HCG-t méretni megnyugtatásképpen vagy egy UH-ra (vastag nyhártya és sárgatest látszik-e), és kérjél progit!

Bocs, most csak ennyire futotta... :oops: Bogi elkapott vmi szart a nagy karácsonyozásba, folyik a taknya, éjjel 10-szeri kelés, remekül vagyunk. :evil: Holnap elvileg indulnánk szilveszterezni a Kolping hotelba... :roll:
Vendég
 


Ginuska!

Gratulálok! Nagyon örülök!!!!

Kép
babancs
 
 


Szia Gina!

Ez már bizony terhesség!!!!

Én is gratulálok

Kikka
kikka
 
 


Sziasztok!
Ritkan jovok mostanaban, de milyen jo hireket talalok :lol:

Ginuska, szivbol gratulalok!!!

Nagyon orulok, hogy veled tortent meg ez a csoda, ilyen sok evnyi varakozas utan. Nagyon drukkolok, hogy minden jol menjen a tovabbiakban, es nemsokara mar nemcsak gyonyoru kutyusos kepeket fogsz kuldeni, hanem babasakat is :wink: ...

Vocsok, a kisfiad olyan edesen eljatszik a szaloncukrokkal... :lol:

Rejoka, a Johanna tunderi kis holgy az unnepi ruhajaban...Sajna karacsonyfas kepet nem tudok most kuldeni, mert nem volt fank...Bar elterveztuk, de mivel extra meleg volt itt karacsony elott, valahogy 17-20 fokos melegben nem volt hangulatunk fat venni...Meg az is belejatszott, hogy szentesten vendegsegbe voltunk hivatalosak, es most is keveset vagyunk itthon...A szentestet egyebkent jo francia szokashoz hiven vegigettuk...a vacsi hajnal egyig tartott :lol: ...Otfogasos vacsi volt, es a fogasokon belul is tobb szervizzel...(Pl. ketfele eloetel, es negyfele desszert...) A baratnom nagyon kitett magaert :lol: ...A ferjem hires nagyevo, de miutan vegigkostolta az osszes (11 fele) aperos etelt az elejen, ezutan mar nem volt ehes...neki sem sikerult mindent megkostolnia...

Backa, de jo hogy irtal par sort :lol: ...nagyon drukkolok, hogy a lombik sikeruljon meg a rendelkezesek elott...

Norka, a legutobbi blogod annyira jol sikerult, hogy Nikihez hasonloan en is megkonnyeztem...

Mindenkinek tovabbi jo napot!
alice27
 
 


lányok!

:oops: :oops: :oops: köszi a gratulációkat. Mindezek ellenére még nem szeretném nagyon beleélni magam, de igazatok van. Ez a teszt tuti nem negatív. Még valamikor idén tesztelek egy más tesztel.

Gabika!
Köszi a tesztfotót, ez meggyőzött :) Jah..már akartam mondani..Miron név, fantasztikus. Annyira tetszik. Szuper választás!

mindannyian nagyon drágák vagytok, köszi :)

Idén már nem jutok el dokihoz, ( max holnap, de szerintem korai, nem? ) ezért kérek tanácsot tőletek. Palástfűt igyam még??? És az utróból napi egy elég??? Nem lehetne inkább lenyelnem??

Norka!
Emléxem, te ezt "jósoltad". Imádlak. Köszike :) Bogikának pedig gyógyulást.

Espero: igen, ez ugyanaz a teszt volt

Zsizsik!
Ki lehet birni egy ideig azt az óvszeres akciózást is :wink: :wink: Mi idén hónapokig igy voltunk, bár nagyon utáltam!!!

Backa!
Jó hogy jelentkeztél. Remélem még nem kell fizetned a lombikot, ez szörnyű lenne. De....lehet hogy a természet addigra meglep titeket

:wink: :wink:
Vendég
 


Gina!!! GRATULAAAAAAAAAAAAA!!!!
ne izgulj, nekem sem lett egyforma erősségű mindegyik teszt, az a lényeg,hogy van vmi :D
annyira örülök!!!!

nekem tegnap megint egy rossz rágás hatására beleállt a fogamba a fájás:(gyogyót nem akartam bevenni, de nincs is itthon semmi :? azt hittem megveszek. jövő héten elmegyek fogorvoshoz :?
tudom melyik fogam az, de rossz,hogy nemtok a fogorvosomhoz menni, ő 200 km arrébb van :( mindegy, melóhelyen van egy doki, állítólag jó.

zsizsik, akkor holnap :)
dimet
 
 


Sziasztok!
Gina, először is szeretnék gratulálni így ismeretlenül is! 
Lányok, tanácsért jöttem,
hőgörbe ügyben kérhetem a segítségeteket?
Már beírtam a hőmérős topikba is, de mivel PCO miatt metformint szedek, gondoltam, ide is bemásolom.
Szerintetek volt PÉ? És ha igen, mikor? (Már a PÉ is nagy előrelépés lenne az én helyzetemben..)
A vízszintes vonal az mit jelent (a cover line)? Ez jelenti az átlagos ébr. hőmérsékeletet?
Ja, és mégy egy dolog: a cicijeim igencsak feszülnek már jópár napja, ez ugye jó?
Bocsánat hogy így rátokzúdítottam a kérdéseimet :) Kép Hőgörbe
Köszönöm előre is!
girland
 
 


Sziasztok!

Gina gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lassan több kismami van köztünk, mint az átlag népesség csajai között. :)

nekem anno eszembe se jutott több tesztet csinálni. Úgyhogy szerintem te se csinálj, hanem hidd el, és mondjuk egy hét múlva csinálj egyet. Az se jó, ha túl korán mész dokihoz, aztán úgyis járhatsz eleget.

Mi tegnap vettünk egy csomó mindent. Ágyneműt, orrszívót, cumisüveget, meg ilyen apróságokat.
A biopelenkáról hallottatok valamit? Nekem nagyon szimpi. :)

Szép estét mindenkinek, Neked Gina különösen! Élvezd a terhességet, nagyon klassz dolog! Én szívem szerint lennék még egy kicsit.... :)
csillagfény
 
 


Szia Csillag!

Melyik biopelenkára gondolsz? Mi 4 évvel ezelőtt a Moszkva tér mellett valahol vettünk, ha jól emlékszem kukoricatöltetűt, de az akkor használhatatlan volt, habár jól nézett ki, de nem szívta be rendesen, amit kellett. Meg valahogy nagyon csörgött... Úgyhogy sosem mentem vissza újabb adagot venni. De azért próbáld ki, még ha ez is volt, 4 év alatt fejlődhettek (és írd meg a tapasztalatokat). De az is lehet, hogy te egészen másról hallottál.

Igen, itt a sok kismama, jó lenne a táblázatban is látni őket...

Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok!
Pár napig nem tudtam Felétek nézni és ilyen jó hírre jövök vissza!
Ginuska hatalmas nagy gratula!!! Éljen a harmadik zebra!!! :) És ne idegeskedj feleslegesen, ezek nagyon-nagyon pozitív tesztek!!! :D :D :D
anyoooka
 
 


szió!

teszteltem megint (3szor) egy +-at, befejezem :)

Szerintetek holnap érdemes felkeresnem a nőgyógyászt??? Gondolom még UH-n nem látna semmit..de megnyugtatna és esetleg irna ki progit. Nah?

Anyoka! veled mizu?
Vendég
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


GINUSKA!
Atom terhes vagy,hidd már el...... :lol: :lol: :lol: Megérdemelted már régen!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Na kicsit volt időm olvasgatni....na meg nagyjából átnéztem,kinek kell valamit változtatni....ha valami nem stimmel....szóljon....

***Magamról:-Jól érzem magam,itthon vagyok 23.-a óta,szüleim hazamentek 26.-án....3-asban vagyunk,férjem 6év után,most elöszőr nem dolgozik két ünnep között!
Járok Ceragem kezelésre,nagyon jó,egyfolytában a petefészkeimet fénykezelem (Jade kő+fény+hő együttes hatása egy masszázságyon+ van kézi kezelőfeje is)!!!!
.Ja és már 2hete iszogatok méhpempő és ginseng tinkturát.....jó lenne,ha lenne egy kis hatása.... :wink: Ma levágattam a hajamat,holnap befestem....jövő évet így nyitom,hátha jobb lesz,mint az idei! :wink:
Nati nagyon sokat kapott karira....falra mászó autótól kezdve....dominó építő-tornádó szett....társasokat is....na és idén elöszőr ruhát is kapott,na meg egy supermen-es papucsot is.....hát nagyon meghatotta! :?
Cicám nagyon sokat hízott,sajnos nagyon kis torz a feje-szája,az állatorvos azt mondta...amíg hízik,nincs nagy baj,na meg nagyon szeretjük-és ez sokszor többet ér egy állat számára is!
Szóval,ismét rámtört az az érzés,hogy ez túl sok a jóból!
Férjem is egy angyal :wink: ,csak,hogy írjak róla is :lol:
Na eldugulok :!:

u.i:Nagyon jók a képek!!! :)
Johanna rucija is nagyon szép!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ginuska! :lol:
3 teszt! Az igen! :wink: Látod, az a csík nem tűnik ám el csak úgy! Nyugi!!! :) Terhes vagy!!! :D :D :D De ha megnyugtat hívd fel holnap a nőgyógyászt!

Nálam a helyzet: vérzésnek nevezett akármi elmúlt (nem volt nagyon erős) teszt csont negatív. Így nem kellett bemennem doki bácsihoz, azt mondta hogy várjuk meg a következő mensit.
Holnap elméletileg meglesznek végre a hormoneredményeim is, nagyon kíváncsi vagyok...
anyoooka
 
 


Ginuska én a helyedben beszélnék holnap a nőgyógyásszal, beszéld meg vele a progipótlást, lehet elég lesz akár telefonon is.

kandika végre írtál!!!Örülök hogy jól vagy!! Most már te következel!! :wink:

Ginuska te nem vagy benne a táblában????vagy csak én vagyok vak??
Tetesd be magad légyszíves!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Kép
-ez nem semmi,ahogy ráérek jönni....eltünik mindenki :!: -Én váltom ki ezt :?:
Ginuska :!: Ma hány tesztet csináltál már???Tedd fel egyszerre,hogy megkuksizzuk :!:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rejóka! Én nem vagyok semmi jó elrontója.....de itt még nagy a sor...kivárom :!: :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ma még csak én vagyok?

Ginuska!!!

Hatalmas gratula!! A pozitív az pozítív! De tényleg kérj progipótlást!
De azért nézz utána, hogy az Utro nálatok kapható-e folyamatosan, mert nálunk hiánycikk, én Duphastont szedek.
(esetleg, ha priviben megírod a címed, ki tudlak segíteni 2 doboz Utrogestannal, de ez szájon át szedhető), de tényleg nézd meg, nem hiánycikk-e arrafelé, mert bajban leszel!

Dimet!
Írtam privit, bocs, hogy csak most, de nem voltunk itthon.

Monyoka!
Nekem az Lh- Fsh arányom jó volt, nem volt magas az lh-m, a tesztoszteronom volt magas, és a petefészkeim voltak UH-on cisztásak anno, erre írta fel a diab dokim a metformint, és három hónap után hatott :) Ja, és nem voltam inzulinrezisztens sem.

Vöcsök, Csillagfény!

Már nagyon várjuk ám a babókat!

Rejó!

Johanna tisztára mint egy kis angyal!

Kandi!

Annyira jók a képeid!! Én meg nem tudok semmit sem feltenni, még a párom is próbálta, de ő se tud ide képet rakni...

Girland!
Üdv köztünk!
Szerintem a 14. napon volt Pé-sed.A Cover line nem tudom mi.a cicifeszülés ígéretes,nekem is így kezdődött :D
ezoterike
 
 


Kép-ez a falra mászó autó :!:
Kép -ez a dominó építő szett :!:
Kép -és ez a kissé zsúfolt fánk...... :lol:
......na mára sok belőlem....eldugulok!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ezo :!:
Ha tudok segítek képet feltenni...szólj,hol akadtatok el.... :?:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ezo! Hogy vagy? :)

Ginuska! Mi a helyzet, teszteltél ma is? :wink: :D Orvossal beszéltél?

Megvan a cukor eredményem, éhgyomri 5,1 terheléses (2 órás, 75 gramm glukózzal) 6,5 Ez mennyire rossz? :shock:
anyoooka
 
 


Kandi! Nagyon jók a képek! Tök jó a dominóépítő szett!!! :D Egy ilyennel még én is szívesen eljátszanék! :oops:

Próbálok én is képet felrakni de egyelőre vesztésre állok, nem tudom letölteni a telefonomról... :(
anyoooka
 
 


Kandi!
Köszi a segítséget, egyáltalán ott akadtunk el, hogy itt ahol üzenetet kell írni, először rá kell kattinatani a "kép" kockára, itt beír valamit, de a képet, hogy rakom be?Elé, mögé kell még vmi, vagy hogy?Ugyanígy vagyok a betűmérettel, színnel, szóval mindennel.....

A falra mászó autóról tudsz olyan képet, hogy hogy mászik a falra?Ez érdekelne, mert párom unokaöccse is élvezne egy ilyet, és hol lehet kapni, mennyiért?
Meg jó ez a dominóépítő is.

Anyoooka!
Sajnálom, úgy bíztam nálad a babában.Na de majd a metformin!!!!
Én köszi jól vagyok, rosszullét alig, az is csak nagyon enyhe, bár anyu meg a mama mondta, hogy majd a 2. hónap betöltése után lehet, hogy lesz.vagy nem.Most a 7.hétben vagyok.[/img]
ezoterike
 
 


Ezo, nem törvényszerű a rosszullét, hátha megúszod!

Igen, én is a metforminban bízom! Össze fog jönni a tesó, tuti! :)

Kép Álmos Dorka a karácsonyfa alatt... :D

Ezo! A szövegdoboz alatt a melléklet feltöltésére kattints rá és ott tudod a képet feltölteni! :wink:
anyoooka
 
 


Ginuska! Nagyon nagyon örülök, hogy sikerült és már te is elhiszed!!! Menj el gyorsan dokihoz biztos, ami biztos!

Girland! Üdv!

Anyooka! Inzulint nem néztek? Nekem az éhomi 4,78 volt, a 2órás 6,6. Mármint a cukor.

Egyébként, doktornénik, mit szóltok a diabos csokihoz??? Azt írja a matrica, hogy cukorbetgek is ehetik. Akkor mi is??? ;)

Nekem máris van egy újévi fogadalmam: Betartom Tűű doki diétás és mozgás előírását! Nem kapnék piros pontot, ha az elmúlt egy hónapot nézzük. :oops: Az első hónapban még olyan jól bírtam, de ez a Karácsony előtti hajtás, a Karácsony, a szilveszter.... nem pcosoknak való időszak! ;)

Dimet! Nem tudom, hogy a metformin (is), vagy a krém (is), de láthatóan javul az arcom!!!! :D Köszi, köszi!!! Ezt a tubust elhasználom, aztán meglátom, hogy visszaesek-e, vagy elég a metformin!
mamint
 
 


Anyoooka! :!: Aranyos Dorka,és mennyire álmos tényleg....mármint a szemei tükrözik!
A dominó szett le volt árazva....épitő-utántöltő vonat- elrepülő sárkányrepülő-400db dominó-golyós inditó stb,minden volt hozzá...6500.-,de szinte ezzel játszik Nati a legtöbbet!-ezért megérte :!:
Ezo :!:
1-Melléklet feltöltés!
2-Tallozás!
3-Hely kiválasztása!
4-mappa megnyítása!
5-képre klikk!
6-Feltöltés
7.......ha nem tölti fel,csak írja a kép szövegét....akkor azt bemásolod!
Semmit ne írj alá!!!-mellé-fölé......csak ha Te akarsz írni hozzá,magyarázó szöveget! :wink:
A falra mászó autó,bazi drága ,19.790.- Nem ér 1000.-se!
DE fiam ezt szerette volna,a Formatex 21.990.-ért adja,mi a Tesco-ban vettük,mert nem volt se Auchan-se Cora üzleteiben se,ott 16.990.-lett volna!
Szóval nehogy vegyél!Szar!
Falon még nincs lefotozva,de fiam,ha evett,beüzemeltetem vele és lekapom!!!! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?