Sziasztok!
Már ezer éve nem írtam
, de olvasok ám azért szorgalmasan!
Most viszont muszáj reagálnom, Ginuska! A hcg teszt nem lh!!! Itt nem kell erősebbnek lenni a tesztcsíknak a kontrollcsíknál!!! Szerintem ez csúcs pozitív!!! Pláne 20 másodperc után ilyen korán! Ne gyötörd magadat! Én mindenesetre gratulálok! Igazán itt volt az ideje!
Szerintem nyugodtan kezdd el dugdosni az utro-t! (egy élmény lesz!
)
Nem tudsz egy bétaHCG-t csináltatni? Az elég biztos eredmény ad. (én csak be szoktam kocogni egy sztk-s nőgyógyihoz, aki ad egy vérvételes papírt és már mehetek is a laborba. Asszem már másnap van eredmény!) Akkor megnyugodhatnál!
És szerintem ez most egy szuper "vicc"!!! HIDD MÁR EL!!!
Természetesen nagy gratula a másik két kismaminak is!!! Figyeltelek ám benneteket!
A piciket meg kell zabálni, olyan aranyosak! (Hiába, pco-babák...
)
Okr! Sok erőt és kitartást Neked!
Rólam : ma 6. cn (majd átállítom a tickeremet is!) Kandika! Neked meg küldöm priviben! Baromi hosszú ciklusom volt (vagy 44 nap
), fene tudja, miért! Persze emiatt a 3. napi vérvétel dec. 25-re esett! A házidokim rendi volt, levette a vért, tegnap reggel meg bevittem a laborba. Két napos vér volt, remélem azért értékelhető lesz...(egyszer már volt olyan, hogy másnap vittem, akkor jó volt, bízom benne, hogy sikerül.)
Ha ez oké lesz, akkor 17-én megyek a Kaáliba, viszem az eredményeket, ott megcsinálják a cisztakizáró uh-t, és ha szerencsém lesz, a következő ciklusban indul a stimu. Van egy kis várólista (kb 1 hónap), de remélem, beférek még. Tekintve, hogy nekem ez lesz a 3. lombik, jó lenne megelőzni a rendeletet, ami az új IVF-finanszírozásról szól!
Állítólag kettőt támogatnak majd, de azt nem tudni, hogy ez visszamenőleg számít-e. Ha igen, akkor nekem meszeltek, mert így is alig bírjuk kifizetni a 250 ezres injekciókúrát. Ha a beavatkozást is fizetni kell, az plusz 3-400 ezer. Na, annyi nincs.