Sziasztok Lányok!
Én is csak felületesen tudtam végigolvasni, a képeket viszont mind megnézegettem!
Tényleg nagyon szépek!
Az pedig külön tetszik, ahol mindenki ünneplőbe van öltözve.
Én megfogadtam, hogyha végre elköltözünk, a saját lakásunkban, a saját "birodalmunkban" én is meg fogom adni a módját a karácsonynak.
Ünneplő, stb...
Sajnos nálunk sem volt teljesen zökkenőmentes a dolog.
Péntekre ugye Gergő belázasodott, csak vasárnap délre ment le nagy nehezen.
Aztán kutya baja sem volt, hétfőn mentünk anyumékhoz, ott is aludtunk, csak tegnap este jöttünk haza.
Még tegnap este sem volt semmi baja Gergőnek, viszont az éjszakánk nagyon szar volt.
Kb. óránként felsírt, be kellett mennem hozzá, és éjjel meg is ivott kb. 2 cumisüvegnyi vízet is.
Hát reggel rá is jöttem, hogy mi lehet a gond.
Gergő egész nap tüsszög, folyik az orra ezerrel, és úgy köhög, hogy csak na.
De nem ám száraz, hanem jó kis hurutos köhögés.
Kb. két hete volt taknyi, akkor nem vittem dokihoz, de ma annyit kellett szívni az orrát, hogy délután, mikor Apa hazajött, le is vittük a dokihoz.
Hát, meghallgatta, jó sokáig hallgatta, meg csóválta a fejét közben.
Sokat nem mondott persze, antibiotikumot (Ospamox) írt fel, meg Fenistil cseppet, meg mondta, hogy a köhögésre adjam még neki a Rhinathiol-t.
Úgyhogy ennyi, marha boldog vagyok most, gondolhatjátok...
Egyébként a közérzetén nem venni észre, hogy beteg, olyan kis kópé, annyit röhögök rajta.
És egyre nagyobb bohóc...
Látnotok kéne, mikor teljesen elengedi magát, és úgy jár-kel a szobában.
Úgy hívjuk, hogy higany mozgású... Előre dől,, a csípőjét kinyomja balra, de közben a válla meg jobbra döntve...
Ja, és emellé lóbálja a karjait...
Kis gyagyás...
Szerencsére a fenyőfát nem birizgálja, csak bebújik mögé, és les ki az ágak között, hogy mit szólok.
Ma egész délelőtt azon kacagott, hogy nem szóltam neki, csak a mutató ujjammal integettem neki, hogy jöjjön ki onnan.
Ez nagyon tetszett neki.
És végül néhány kép, még kariról:
Gergő az ő kis dédikéjével, az én nagymamámmal, aki 78 éves. Sajnos elég beteges mostanában, főleg a lelke beteg neki szerintem. Mindenen lelkizik, elhagyja magát, és meggyőződésem, hogy ettől romlott le az állapota.
Gergőt is ugye ritkán látja, nem nagyon imseri még meg Gergő őt. De most ott volt anyuméknál ő is, és szerencsére Gergő tök jó passzban volt, nem félt tőle, mint általában , hanem rögtön adott neki puszit, meg fogta a kezét, járkáltak a lakásban, meg mesekönyvet néztek, stb.
És bizti, hogy ez is jót tesz a nagymamám lelkivilágának...
Anyummal:
Így örült az ajándéknak:
És a tanulószékben:
Ja, és mégegy kérdés csajok!
Ugye jól tudom, hogy a Vörösmarty téren, a karácsonyi (ünnepi) vásár az jaunár 1-ig van???
Szombaton elmennénk töki pompost enni..
Először úgy volt, hogy felmegyünk Esztergomba (ott van egy mindennap nyitva tartó sütöde, ahol árulják), de aztán eszünkbe jutott a Vörösmarty tér.
Mintha írta volna valaki, hogy volt kint, és evett pompit...
Szerintetek???