Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na akkor a képek 25-ről és a tegnapi napról :P

Leon így örül 25-én reggel az FP széknek
Kép

Gabi szüleinél
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Tegnap anyuéknál
Kép
Kép
Kép
Kép

Amint látjátok, a majomnak is van ünneplő ruhája, Nolcsi kitalálta, hogy a majomnak is kell ing és mellény. :shock: Még szerencse, hogy az el nem adott ruhák között találtam egy újszülöttnek való fehér inget és egy bársony-seleyem mellényt..... :lol: :lol:
Na azóta a majomnak (aki Csita nevet kapta) van hálóruhája, itthoni ruhája, elmenős ruhája. Még ezt is öltöztethetem :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, nálatok mindig olyan vidám és mozgalmas képek készülnek :)

Juci, sajnálom, hogy betegeskedéssel telt a Karácsony, nem elég ez az állandó kakiprobléma. Sok egészséget és laza kakit :P kivánok nektek az új évre!

Nemesek, szegény Trisztán!

Róki, ti hogy vagytok, hogyan telt az éjszaka?

Át tudom élni a betegeskedő Karácsonyt, most épp nagyon szarul vagyok, egyfolytában köhögök, tüsszögök, fújom az orrrom ... de tényleg, megállás nélkül. És közben Julcsival felpakolva kellett mennünk Pestre ctg-re, persze semmi nyoma, hogy Anna ki akarna bújni. Na, nem is tudom, hogy szülném meg ilyen állapotban.

Nyúlné, jut eszembe, Kisnyuszinak is jobbulást! Hú, az a taknyihányás durva!

KépKép

KépKép
majola

Totka!

Egy rugóra jár az agyunk :wink:
Mármint ami cicababadivatladyt illeti...csak nem tudtam hogy fogalmazzak :oops: :oops: :oops: :oops:
Akkorát ugrottam a székben amikor megláttam Panna mellett az "illető hölgyet", hogy ihaj :lol: :lol:
Mondom:Jesszus, szegény Panna, hogy nem fél tőle...
Nekem is volt ilyen nagyobb méretű babám...de baba volt és nem cicababa ha érted mire gondolok... :wink:
És szerintem tuti csak nagyobb korban játszottunk vele tesómmal...

Csajok..csak felületesen olvastam vissza..látom Majola még itt :lol: , de most muszáj mennem vasalni...
Ti azt el sem tudjátok képzelni, hogy mennyi vasalnivalóm van.. :cry: :cry:
Kb mint Lénának Karácsonyi ajándéka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Én is csak felületesen tudtam végigolvasni, a képeket viszont mind megnézegettem!

Tényleg nagyon szépek!

Az pedig külön tetszik, ahol mindenki ünneplőbe van öltözve.
Én megfogadtam, hogyha végre elköltözünk, a saját lakásunkban, a saját "birodalmunkban" én is meg fogom adni a módját a karácsonynak.
Ünneplő, stb...

Sajnos nálunk sem volt teljesen zökkenőmentes a dolog.
Péntekre ugye Gergő belázasodott, csak vasárnap délre ment le nagy nehezen.
Aztán kutya baja sem volt, hétfőn mentünk anyumékhoz, ott is aludtunk, csak tegnap este jöttünk haza.
Még tegnap este sem volt semmi baja Gergőnek, viszont az éjszakánk nagyon szar volt.
Kb. óránként felsírt, be kellett mennem hozzá, és éjjel meg is ivott kb. 2 cumisüvegnyi vízet is.
Hát reggel rá is jöttem, hogy mi lehet a gond.
Gergő egész nap tüsszög, folyik az orra ezerrel, és úgy köhög, hogy csak na.
De nem ám száraz, hanem jó kis hurutos köhögés.

Kb. két hete volt taknyi, akkor nem vittem dokihoz, de ma annyit kellett szívni az orrát, hogy délután, mikor Apa hazajött, le is vittük a dokihoz.
Hát, meghallgatta, jó sokáig hallgatta, meg csóválta a fejét közben.
Sokat nem mondott persze, antibiotikumot (Ospamox) írt fel, meg Fenistil cseppet, meg mondta, hogy a köhögésre adjam még neki a Rhinathiol-t.

Úgyhogy ennyi, marha boldog vagyok most, gondolhatjátok... :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként a közérzetén nem venni észre, hogy beteg, olyan kis kópé, annyit röhögök rajta.
És egyre nagyobb bohóc...

Látnotok kéne, mikor teljesen elengedi magát, és úgy jár-kel a szobában.
Úgy hívjuk, hogy higany mozgású... Előre dől,, a csípőjét kinyomja balra, de közben a válla meg jobbra döntve... :lol: :lol:
Ja, és emellé lóbálja a karjait...
Kis gyagyás...

Szerencsére a fenyőfát nem birizgálja, csak bebújik mögé, és les ki az ágak között, hogy mit szólok.
Ma egész délelőtt azon kacagott, hogy nem szóltam neki, csak a mutató ujjammal integettem neki, hogy jöjjön ki onnan.
Ez nagyon tetszett neki.

És végül néhány kép, még kariról:

Gergő az ő kis dédikéjével, az én nagymamámmal, aki 78 éves. Sajnos elég beteges mostanában, főleg a lelke beteg neki szerintem. Mindenen lelkizik, elhagyja magát, és meggyőződésem, hogy ettől romlott le az állapota.
Gergőt is ugye ritkán látja, nem nagyon imseri még meg Gergő őt. De most ott volt anyuméknál ő is, és szerencsére Gergő tök jó passzban volt, nem félt tőle, mint általában , hanem rögtön adott neki puszit, meg fogta a kezét, járkáltak a lakásban, meg mesekönyvet néztek, stb.
És bizti, hogy ez is jót tesz a nagymamám lelkivilágának... :roll: :roll:

Kép

Anyummal:
Kép

Így örült az ajándéknak:

Kép

És a tanulószékben:

Kép

Ja, és mégegy kérdés csajok!

Ugye jól tudom, hogy a Vörösmarty téren, a karácsonyi (ünnepi) vásár az jaunár 1-ig van???
Szombaton elmennénk töki pompost enni..
Először úgy volt, hogy felmegyünk Esztergomba (ott van egy mindennap nyitva tartó sütöde, ahol árulják), de aztán eszünkbe jutott a Vörösmarty tér.
Mintha írta volna valaki, hogy volt kint, és evett pompit...

Szerintetek???

Kép
kuha

Sziasztok! :) :) :)

Végre van egy kis időm netezni, nyugalomban. :P :P
Ma elvittem a fiúkat az Anyuékhoz és ott is alszanak, holnap délután fogják visszahozni őket az Anyuék. Ilyen még nem volt, Dani most fog először nem itthon aludni és Beni is csak kétszer volt náluk éjszakára, mióta Dani megszületett.
Most jöttem a kozmetikustól, arckezelés, masszás gyanta és még jót is dumáltunk a kozmi csajjal, nagyon jóban vagyunk, 7 éves ikerfiai vannak, képben van teljesen gyerek ügyben. :)

Nálunk is jól teltek az ünnepek, szép ajándékokat kaptak a fiúk, jó sokat ettünk és nagyon finomakat! :) Félek, hogy fel is ugrott 1-2 kiló, de most nincs kedvem ellenállni, majd januártól behúzom a kéziféket. :)

Mindjárt vissza is olvasok. :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok! :) :) :)

Végre van egy kis időm netezni, nyugalomban. :P :P
Ma elvittem a fiúkat az Anyuékhoz és ott is alszanak, holnap délután fogják visszahozni őket az Anyuék. Ilyen még nem volt, Dani most fog először nem itthon aludni és Beni is csak kétszer volt náluk éjszakára, mióta Dani megszületett.
Most jöttem a kozmetikustól, arckezelés, masszás gyanta és még jót is dumáltunk a kozmi csajjal, nagyon jóban vagyunk, 7 éves ikerfiai vannak, képben van teljesen gyerek ügyben. :)

Nálunk is jól teltek az ünnepek, szép ajándékokat kaptak a fiúk, jó sokat ettünk és nagyon finomakat! :) Félek, hogy fel is ugrott 1-2 kiló, de most nincs kedvem ellenállni, majd januártól behúzom a kéziféket. :)

Mindjárt vissza is olvasok. :) :) :)

benianyu

Visszaolvastam, nézzük mi maradt meg..... :? :oops: :wink: :)
Nagyon szép képeket tettetek fel, minden kislány nagyon csinos, szépséges, a fiúk meg elegánsak és nagyon nagyon helyesek mind, ahogy örülnek a karácsonyfának és az ajándékoknak! :)

Totka,
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!! (kicsit megkésve :oops: )
Az a baba Pannád mellett nekem sem igazán szimpatikus, tényleg mű. :? A pici babák sokkal helyesebbek. Olyan zenélője van Daninak is. Nagyon előnye, hogy le lehet halkítani. :)

Juci,
Remélem mindketten jobban vagytok mára. Szegény Marci, tényleg van elég baja, ez a köhögés nagyon nem hiányzott. :(

Rokica,
Remélem, Zsuzsa már valamivel jobban van! Sajnálom a kálváriádat. :( Szomorú, hogy egy pocakos anyukát nem enged előre egy beteg gyerekkel. :(

And,
Esztiapunak is jobbulást! A gyógyszer elképesztően drága. :? Remélem hatni fog és Eszti nem kapja el.
Örültem olvasni tőled, hogy beadatod majd Esztinek a bárányhimló elleni oltást, én beadattam Beninek, Daninak még nem, de azt hiszem ő is meg fogja kapni.

Kati,
Örülök, hogy feltűntél. Sajnálom, hogy Trisztán ilyen beteg lett megint. :( Nincs esély, hogy kinője 6-7 éves kora körül?
Jó olvasni, hogy ilyen jól megvannak a fiúk. Beninek elég kevés türelme van Danihoz, eljátszanak ők is, de az legfőképp birkózás vagy kergetőzés meg szekálás Beni részéről. :wink: :? :)

Zsuzsa,
Ez az Annababa tényleg jobban érzi még magát odabent. :) Vagy cak megvárja míg anyukája meggyógyul, hogy legyen ereje a szüléshez! :)

benianyu

Sziasztok!

Nálunk is megvolt a karácsonyozás, és jól sikerült de nagyon gyorsan elmúlt :( Rohan az idő.

Január 4-én kötjük az adásvételit ház ügyben.

És megkapjuk az első részlet pénzt is :)

Úgy-hogy haladhatunk a házzal is szerencsére.

Mi itthon fogunk szilveszterezni, lehet ártjönnek barátok is, de nem lesz csak csendes buli :)

Ti hol fogtok Csajok?

Mindenkinek sok puszit küldünk!

Mea
mea

El is felejtettem a lényeget, hogy ki lett lőve a füle Lívinek :)
És nagyon hősiesen tűrte, kb. 1 percig ha sírt utána :)
Majd teszek fel képet is valamikor, csak legyen időm feltenni a képeket végre :wink:

Mea
mea

Kuha,
Jobbulást Gergőnek is!!! Gyógypuszik mennek neki is! :)
Olyan jó, hogy Gergő nem ijedt meg a Déditől és ilyen szépen elvoltak együtt. Biztosan tényleg jót tesz a lelkének, hogy Gergővel és veletek lehet. :)
Vörösmarty tér ügyben nem tudok segíteni. :?

Nyúlné,
Beninél is sokszor előfordul, hogy kihányja a váladékot. Az a lényeg, hogy kijöjjön és megkönnyebbüljenek tőle. Szegény Kisnyuszi jól megviselte a fogzás, de most talán újra megerősödik a kis szervezete! :)
Nagyon édesek lehettek Fannival. :) Fényképek? :)

Barbi,
Nagyon komoly Nolcsi ezzel a majommal, kész voltam, hogy a majom is öltöznyben ment Anyukádékhoz! :)
De annyira jó látni, hogy ennyire örül egy régen vágyott ajándéknak! :)

Jucc,
Éljen a digigép!!! :) :)

benianyu

Még felteszek néhány képet, aztán próbáljatok lelőni. :wink: :wink:

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

benianyu

Emese!
Fogakhoz gratula, sajnos Leon is hajlamos rá, hogy kihányja a taknyit :(
Karácsonyi képek nincsenek? :D

Nemesek!
Sajnálom, hogy Trisztán pont karácsonykor lett ilyen beteg, remélem már jobban van. Édesek lehetnek, ahogy így játszanak :)

Duda!
Jó gazdag Jézuska járt nálatok is :wink:

Zsuzsa!
Betegség :(

Évi!
Édes Gergő, ahogy örül a csomagnak! :D

Benianyu!
De jó képek a fiúkról, látom a vasút a sztár Beninél! :D
Leon is kapott Boribon könyvet, csak a Boribon beteg címűt :wink:
Fiúmentesség :D Mentek is valahova?

Én nemrég jöttem haza, barátnőmmel taliztam, aki most kint van Németországban, csak hazajöttek az ünnepekre.
Olyan jó volt kicsit dumcsizni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést és az érdeklődést...

Zsuzsa éjszakája egész jó volt, de reggelre megint láza lett. Kihívtam hozzá a doki néninket, aki megnézte, azt mondta, a füle-torka jó állapotban van, a tüdeje továbbra is tiszta... ellenben most pöttyös. :( Valami kiütése lett, reggel még nem volt, de mire a doktor néni megnézte, addigra ott virítottak a kis piros kiütések a törzsén. Doki néni erre azt tippelte, vírusos, de azt mondta, ha mégse menne le a láza holnap estig, akkor felír egy másik antibiotikumot, mert a vírusok nem szoktak hosszantartó lázat okozni, de a bacik igen. Ma este mikor leraktam aludni, 37,7 volt popsiban a hője, de annyira nyűgös volt, hogy az volt a sanda gyanúm, éppen felfele megy a láza, mert akkor szokott így nyűgösködni. Persze az is lehet, egyszerűen kimerítette ez a nap... engem is. :? Kapott egy kúpot, és egy órával előbb kidőlt, mint szokott, még csak nem is vacsorázott.

A rossz hír, hogy anyukám is belázasodott. Ma ő vigyázott Zsuzsára míg elmentünk a 4D ultrahangra. Mikor hazajöttünk, egymáson aludtak a kanapén ülve Zsuzsával. :? Remélem anyukám hamar kilábal belőle, meg azt is hogy Zsuzsa is. Így hogy doki néni elérhető és van egy elképzelés, hogy mi történjen, sokkal nyugodtabb vagyok.

Sajnos Davidet viszont most érte utol az idegeskedés, most már ő is sík ideg, és szinte mindenért veszekszik... csodálom hogy eddig bírta, én már több bőgős epizódomon túl vagyok itt az ünnepek alatt, kezdődően az autóval a villamos síneken... Jó lenne saját magamat valahogy rendbe tenni idegileg, megnyugodni, de elég nehéz... David szerint azért idegeskedem ennyit emiatt a betegség miatt mert első gyerekes anyuka vagyok. Eddig nem gondoltam volna magamról hogy paramama vagyok, de ez a karácsonyi kálvária tényleg kikészített. Anyukám szerint is túllihegem ezt a betegséget, mert szemmel láthatólag nincs olyan rossz állapotban Zsuzsa. Csak bennem állandóan az él, hogy jaj ha valamit nem csinálok vele jól, akkor rosszabb lesz, tüdőgyulladása lesz vagy fel kell szúrni a fülét/arcát, mert ÉN valamit nem úgy csináltam vele ahogy kellett volna. Ezenkívül nagyon nehezen bírom lelkileg ha látom hogy szenved, még akkor is ha csak kicsit. És főleg akkor ha nem tudom, meddig szenved és miért szenved...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!
most tényleg csak spuriban!
csak hogy megnyugtassak minden agódó topiktársat,Kisnyuszinak nincs ám baja már régóta,ez a taknyihányás csak rémísztő volt és valszeg ez zavarhatta és ettől lehetett ilyen hangja,de már teljesen jól van! :P

képeket meg tudjátok,hogy nem tudok feltenni,csak,ha Csibi felteszi nekem,de Fannija éppen most van a nagyon izgága,kúszó-mászó korban!puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Naszóval hogy jót is írjak...

Szilvi baba még mindig Szilvi baba, nem nőtt fütyije itt az elmúlt hetek alatt. :) Szép nagy baba ő is, mint Zsuzsa volt, már most 2 kg-ra saccolta a gép, és átlag 32-33 hetesre, pedig még nem töltöttem be a 32-őt. Készült róla sztárfotó is, majd mindjárt bescannelem, ha David el tud szakadni a futball játékától egy 10 percre... Egy pici aggasztó momentum, hogy több magzatvizet látott a szonográfus, de holnap megyek orvoshoz, majd rákérdezek. Lehet nem ártana megismételni a vércukor vizsgálatot...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Szerintem teljesen normális, hogy aggódsz! Remélem túl vagytok a nehezén és hamarosan teljesen jól lesz Zsuzsa! Sajnálom, hogy ennyire kiborultál és megértem, amit érzel! Fel a fejjel!

Benianyu!
Tündériek a fiaid! :D

Na, kaptam a sógornőmtől pár képet, felteszek néhányat!
Anyósóméknál készültek.
csillagszórót nézve
Kép
Húúú, mi ez?
Kép
Nati a mocin
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Emese
erre nem írtad, hogy meló... :oops:
azért én most felrakom...

Ikrek,ajándékbontogatás és mamibontogatás a végén:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Duda!

Köszi szépen! :)

Lányok!

Másnál ez hogy működik? David egy ideig bírja, ha én ideges vagyok (főleg a terhesség alatt nagy önfegyelmet tanúsít), de aztán ő is kiborul, aztán úgy is marad egy ideig, és ha ideges, akkor mindenféle hülyeséget összehord és veszekszik/kötekedik. :? Mondjuk eleve nem egy nyugis fajta. Jobb, ha én meg tudom őrizni a nyugalmamat, de terhesen nem erről vagyok híres... Pedig azelőtt szinte semmi nem tudott kizökkenteni, most nagyon könnyen kiborulok. Remélem ez majd lesz még máshogy is!!!

Sztárfotó Szilviről!

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Erre viszont igen...
:shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Nálunk is szépen telt a karácsony. Maja sok szép ajándékot kapott, a favoritok a búgócsiga és a xilofon, az fp szék is menő, de csak nagyon rövid időre köti le a figyelmét, na és persze nem tudja magával cipelni, pedig az nagyon fontos nála. :lol: A diós bejgli nagyon bejött neki, csak úgy falta.
Tegnapra viszont marha nyűgös lett, de mivel semmi külső nyom nem volt, nem aggódtam. Aztán mára kiderült, hogy fülgyulladása van :evil: , tiszta ragacsos-gennyes füllel ébredt, úgyhogy a mai délutánt a Bethesdában sorbanállással töltöttük. Iszonyú mennyien voltak. :shock: Kis hős volt, ahogy hagyta , hogy a drbácsi kitisztitsa a fülét. Mondta, hogy a másik is piros igy kapott antibigyót (Aktil), Cataflam-ot meg Fenistil cseppeket. A kedve este nem volt olyan rossz, amiért aggódom az az, hogy egyáltalán nem eszik, már két napja semmit. :( :?

Nagyon szépek a képek!

Barbi!
Ti aztán tényleg megadjátok a módját! :lol: Nagyon tetszik! Nagyon szép család vagytok! :D

Totka!
Utólag is Boldog szülinapot!
Még a nagyidról meg az elképesztő mennyiségű bejgliről készült képről akartam irni, hogy mennyire megható. :oops: :D

Zsuzsa!
Már nagyon izgi a helyzet. :D Rendes Annától, hogy hagy kilábalni a náthából. :lol:

Roki!
Remélem Zsuzsa mostmár hamar meggyógyul és az újév csak jót hoz nektek, mert elhiszem, hogy úgy érzed, hogy mostanában rátok járt a rúd. :? Szilvi gyönyörűséges pocakbaba és szerintem nagyon Zsuzsás a kis szája. :D

Nyúlné!
Nagyon cuki a huncut mosolyú huligán lovagunkról készült sorozat. :D Szerintem se kéne gondolkodnod azon, hogy mihez kezdjél, ha pályát akarsz módositani. :wink: :lol:

Benianyu!
Nagyon édesek a fiúk együtt. A kedvencem az, mikor Dani simogatja Beni arcát. :D

Mea!
Gratulálok a ház adás-vételhez! A régi is nagyon szép volt, biztos az új is gyönyörű lesz. :D

Mindjárt teszek én is fel egy pár karácsonyi képet amik anyáméknál készültek.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!!

elöször is a karis képek mindenkinél szupik, nem is lehet kiemelni közülük :)

Majola, babócád idén ki fog jönni még? Vagy megvárja már 2007-et? :) :) :)

Nyúlné, nálunk is szokott Roli öklendezni orrszívás után ,bár még sose hányt ki takit.

Mea, de jó hogy mentem adásvételit kötni, meg Livi fülbevalója is. Rakjál róla képet fel. Egyébként is rég láttam már őt.

Róki, gyönyörű a sztárfotó Szilviről.

Más:
Ma nálunk is volt Heim Pálos sebészet látogatás... :(
Roli már nagyon álmos volt, de nem akart aludni. Ezért el is vágódott, de úgy ,hogy a szájával lefejelte az üvegasztalt. Elkezdett ömleni a szájából a vér és ordított.
Én elkezdtem egyből öltözni, férj meg, hogy nem kell menni, semmi komoly baja csak kicsit felrepedt a szája :?
Akkor vártunk. elált a vérzés és Roli elaludt. Fél óra múlva felkelt és elkezdett nagyon ordítani, szájából megint ömlött a vér. Szóval indulás a HP-ba.

Ott megnézték és egy kis vérduzzanat volt neki a felső fog és ajak közötti részen. illetve azt mondták mozog az első két foga...
Átküldtek minket a Központi Strom. Intézetbe a Szentkirályi utcába. Ott senki nem volt. Megnézték nekünk a szájsebészeti ügyeletet és mentünk vissza a HP mellé az István kórházba. :(

Ott szegénykét leecsetelték kapott lidokaint. De azt mondták nem fáj ez neki csak nagyon tud vérezni mivel van rajta egy 1 mm-es repedés. És amint elkezd sírni egyből felreped. Össze is varrták volna neki, de megkegyelmezett a dokinéni és azt mondta, hogy gézt szorítsunk neki oda ha vérzik, de inkább ne hagyjuk kicsit se sírni nehogy szétrepedjen. Egyébként tud enni, semmi baja nincs más. Szerencsére. Ja és hogy nem mozog a foga.

Tényleg, van más is akinek CSAK 7 FOGA VAN GYEREKÉNEK?
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Csikken!
Szegény Roli :( :( :(
Majának is csak hét foga van. Az is csak kb. 2 hete. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Cleo!

Majácskának mihamarabbi gyógyulást!!! Én is a fülgyulladástól rettegtem, mert olyan ijesztőket hallottam, hogy mennyire megviseli a gyerekeket, de Maja ezek szerint jól viseli! Nagyon szépek a Karácsonyi képek! :) Búgócsiga jó ötlet, Zsuzsa is el van ájulva tőle ha lát egyet...

Csikken:

Nálatok detto... remélem mihamarabb rendbejön Roli szája. Kéne valami statisztikát csinálni, hogy csak nekem tűnik úgy vagy tényleg több a baleset/betegség ünnepek alatt??

Rólunk:

Zsuzsa tegnap hatkor kidőlt, éjjel kettőkor felébredt meginni a grízes rizstejet amit lefekvéshez akartam adni neki (mivel vacsora nélkül ment aludni), de akkor nem kérte. Azóta alszik. Igaz, abban voltak a Fenistil cseppjei, lehet az ütötte ki, mert lassan 13 órája alszik...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csibi!
mert ez nem az!küldtem egy karácsonyi melósat és írtam is! :lol: :lol: :lol:
azért köszi :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Róki!

Én is remélem, és nagyon kívánom, hogy az új év már csak csupa jót hozzon nektek, mert az utóbbi időben egy egész évnyi rosszból kijutott nektek!

Szilvinek tényleg olyan Zsuzsás szája van! :lol:

Mea!

Gratula a szerződéskötéshez! És várjuk ám a fülbevalós Lívis képet!!!!!

Cleo!
Maja nagyon csini szokás szerint, a nyakláncos Maján meg igazán jót mulattam!! Legfőképpen azért, mert olyan,mintha magamat láttam volna viszont...
Két évesen, karácsonykor, kb. én is ugyanígy magamra aggattam az "ékszereket", amiket kaptam. Nem emléxem, csak anyum mesélte, hogy a keresztapám hozta nekem Rómából, és teljesen el voltam ájulva tőle, és a többi dolog nem is érdekelt, csak a tükör előtt billegtem a műanyag golyókból készült nyaklánccal, meg karkötővel stb... :D :D

Majola!
Mizújs veletek? Jobban vagy már??

Duda!
Hát Ti is nagyon csinik voltatok karácsonykor (is), mondhatom!
Szerény meglátásom szerint Nati tiszta anyukája! Pláne az első képen!
Moci nagyon vagány! :lol: :lol:

Barbi!
Hát vinnyogtam, mikor előadtad, hogy Noel kitalálta, hogy a majmot is öltöztetni kell!!
Gondolom, nagyon örülsz! :wink: :wink:
De milyen kis élelmes!
És különben is!! A majomnak is szépen fel kell ám öltözni!

Benianyu!

Úgy látom, Dani semmit sem vesztett karácsonyra a huncutságából...
Sőőőőt!!! :wink: :wink:
Ja, és azt akartam még írni, hogy úgy tetszenek azok a képeitek, ahol Beni (mint óvó báty) , ölelgeti, puszilgatja Danit!
Olyan megható képek ezek!
Ja, és mégegy: hirtelen, első pillantásra azt hittem az egyik képről, hogy Nyúlné nálatok töltötte a karácsonyt :) :oops:
De aztán leesett... :roll: :roll:

Nyúlné!
Kisnyúl sorozat :lol: :lol: :lol: Ollllyan szép ez a kölök!! :lol:
De azok a szemek!! Na, azok egy képen sem állnak jól!!!!
Csajok, és anyukáik!!! Szerintem néhány év múlva mindenki retteghet!!!

Annamami!

Hol jársz? Sejtem, de azért mégis??? Nyaralás milyen volt? Karácsony??

Ayse!
Te még pihenjél egy kicsit, de azért kérünk ám beszámolót a koncertről...
Tegnap eszembe voltál, amikor olvastam a hírekben, hogy az első koncerten, a Som egész egyszerűen csak állt egy darabig a színpad szélén, majd egyszerűen eltűnt a színpadról, és kb. a koncert végén keveredett elő. És hogy senki sem tudja , hogy hol járt, és mit csinált.
És hogy még szerencse, hogy fel voltak erre készülve, és bebiztosították magukat egy "csere" gitárossal.
Csodálkoztam volna, ha miatta nem történik semmi gigszer.
Mert hogy már nem 100-as az ürge, abban 1000%-ig biztos vagyok!
És várjuk a sok-sok képet, amit beígértél!!!

Csajok, nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem már kezd kiidegelni az FP tanulószék szövege, dallama...
Először is, a kis könyvben ( a hogy csinál a kutya, cica stb.), nekünk rossz infók vannak, ugyanis a kacsához érve azt mondja: "a libák azt mondják, háp-háp" :shock: :shock: :shock:
Na már most nem azért, de igaz , hogy nem vagyok egy falusi csirke, sőt, kimondottan városinak vallom magam, de hát ezt még én is tudom.
A széken már megtaláltam a gombot, amivel jócskán csökkenteni lehet a hangerőt, mert már nem bírom hallgatni. Nálunk egész nap ez megy:
"Számoljunk este és reggel! Számoljunk lefekvéskor és éjszaka!... Szeretek számolni, számolni a székemen..."

Hát ne tudjátok meg, hogy már az agybaj kerülget, arról nem is beszélve, hogy egész nap ez jár a fejemben, és egész nap ezt dúdolom már én is!

Sebaj, a lényeg, hogy Gergő élvezi... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

Ja, még azt akartam írni, hogy:

Csikken!

Szegény Roli, remélem, már sokkal jobban van.
Nem tudom, melyik a jobb. Hogy összevarják, és úgymond le van a gond, vagy arra ügyelni, hogy semmiért se sírjon, nehogy újra meg újra felrepedjen...

Egyébként meg nyugi, mert Gergőnek csak 6 fog virít a szájában, és egyáltalán nem úgy néz ki, mintha készülne még...

Kép
kuha

Roki!
Hihetetlen jók ezek a képek Szilviről! :)

Kuha!
Köszi! :oops: :D
Anyukám szerint Nati rám hasonlít, tiszta olyan, mint én voltam kicsinek. Csak nekem göndör hajam volt. Sajnálom is, hogy Natinak nem az. :? :)

Csikken!
Jaj, szegény Roli! :(
Bosszantó lehetett, hogy ide-oda küldözgettek benneteket! :evil:

Cleo!
Szegény Majácska! :( Remélem gyorsan helyre jön a füle!
Én rettegek a fülfájástól, kicsi gyerekként műtötték a fülem középfülgyulladással és többször fel is szúrták. :(

Nyúlné!
Kisnyulad gyönyörű! :) Már ha lehet ilyet mondani egy fiúra! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt! :) :) :)

Tegnap nem mentünk sehova Apával, itthon élveztük a nyugalmat. Megnéztük dvd-n a Kisértetház című filmet. Nagyon tetszett! :) :) :)
A fiúk egy hang nélkül aludtak az Anyuéknál, Dani 7-7-ig, Beni egy kicsit később ment aludni, de egyszerre keltek. :)

Köszönöm a bókokat a fiúkról! Hízom is tőle rendesen! :)

Rokica,
De jó ez a 4D kép Szilvibabáról, akinek nem nőtt közben fütyije. :) :) :) Tényleg Zsuzsás a kis szája!
Én is kívánom, hogy legyen vége a rossz szériátoknak!

Barbi,
Én is megvettem a Boribon beteg címüt mesekönyvet is Beninek, de aztán úgy gondoltam, hogy elrakom és a mandulaműtét után fogja megkapni a kórházban. Kapott még Kippkopp-os mesekönyvet is, az is Marék Veronika, imádja azt is. :)

Cleo,
Jobbulást Majácskának is! Szegény, a fülfájás az annyira kellemetlen! :( Nagyon szépek a ti karácsonyi képeitek is!
Mi van abban a nagy csíkos csomagolású dobozban? :) :wink:

Nyúlné,
Ez a sorozat Kisnyusziról annyira szép! Tényleg nagyon profi vagy! Még egy szavazat a fotós pályafutásodra! :)
Hogy tudod megcsinálni, hogy Kisnyuszi ennyiszer belenézzen a kamerába? Vagy ez a profizmus? :) :wink:

Duda,
Nati is nagyon édes, ahogy meghatódottan áll az ajándéközönben! :) Nagyon jó ez a bicaj, tavasszal vagy nyáron már lehet, hogy fogja tudni hajtani! :)

Csikken,
Ti is min mentetek keresztül! :( De nagy szerencsee, hogy nem mozog Roli foga és az is hogy nem kellett varrni! :)

Mea,
Ügyes volt Lívike a füllyukasztásnál, hogy nem sírt! Kérünk képeket! :) Gratula a ház eladásához! :)

Kuha,
Ahol négyen vannak a gyerekek az a két nagytesó, Andi és Ádi. Olyan jó lett az a fénykép, hogy feltettem. Ők úgy sem látják, ha netán tiltakoznának. :)

benianyu

Sziasztok!

Kuha!
Köszi a hiányolást!!!!

Először is mindenkinek gratulálok a csodaszép karácsonyi képekhez!!!
(aazem nálam az ünneplő ruhás majom vitte el a pálmát :lol: ).
Viszont Megannék karácsonyfájáról szívesen megnézn :lol: k egy-két felvételt.

Kis betegeknek, sebesülteknek jobbulást kívánonk! Tuti, hogy eza genya idő is felelős mindezért. Jó lenne már egy kis havazás! Megjegyzem, mindjárt az antibika végére érek és még messze nem nyílvánítanám magam gyógyultnak. A gyereke is köhögnek, szerencsére lájtosan.

Rokica!
Ennyi bajtól bárki kikészülne. Zsuzsa biztosan meggyógyul és erősödik az immunrendszere. Én októberben voltam kikészülve, amikor egyikből estünka másikba, rögtön azzal a béna herpanginával kezdve. Aztán Lili úgy összeszedte magát, hogy ezt a kögincsélést leszámítva két hónapja semmi (kopp-kopp-kopp). Pedig az oviban azért eléggé ki van téve az elemek támadásának.

Nemesek!
Jóhallani felőletek, sajnálom Trisztánt :( és a nővéredet :(.

Rólunk:
A karácsony kiválóan sikerült, Szenteste 8-an voltunk, másnap 12-en, harmadnap 8-an. Az az igazság, hogy az én 2 törördögöm anyira igénybe vesz, hogy egy ilyen vendégségsorozat már nem jelent különösebb terhalést a mindennapokhoz képest :).

Tegnap voltunk a koncerten és iszonyúan marha jó volt!!!!!
Először is nagyon szeretem ezt a zenét. Aztán tök profi volt minden, a fények, a kihangosítás...hát az fényéveket haladt előre azóta, hogy legutóbb rockkoncerten voltam (az pedi Lili születése előtt volt :oops: ). Nagyon szuper volt. Som tényleg eltúűnt most is, de szerintem ez tudatos volt, nem bírt volna több számot lejátszani. Révész viszont az előző napi koncerten achilles-szakadást szenvedett, úgyhogy ülve nyomta le a koncertet, de így is léggé jelen volt a színpadon, nagyon inenzíven hányta-vetette magát. A hagja meg semmit sem kopott :):):).
És az is jó volt, hogy az én korosztályom volt, sőt főleg nálam idősebbek, így aztán tök jól kiláttam a fejek felett (igazából magas vagyok, csak az akceleráció keresztbetett). És persze jó volt kettesben kiszabadulni, lelazulni, nosztalgiázni...és május elsején újra játszanak a Tabánban :D:D:D

ayse

Tegnap amúgy is jó napom volt. Voltam a nőgyógyásznál és azt mondta azon kívül, hogy minden oké, hogy ez egy cérnadarab és semmi gondot nem okoz, úgyhogy békén kell hagyni és még fel is szívódhat.

Aztán bementem a c&a-ba. Vettem magamnak szilvesztere egy nadrágot meg egy blúzt, meg egy vékony garbót, mert olcsón adták, megy egy vastag lazacszínűt, mert jól állt, és mindezért 15 ezer forintot fizettem :D:D:D. És nagyon élveztem, hogy nem kell sietnem, és senki nem szól bele, hogy mi nézzek, hova menjek, mire gondoljak :D:D:D.
(Apa meg otthon gyakorolhatta, hogy mit is jelent a két gyerek).

A Westendben voltam, ahol leszólítottak:
- SZIA, A SAJÁT KÖRMEIDET VISELED?
Kedvem lett vona azt válaszolni, hogy általában igen, de ma kölcsönkértem a hugimét :lol: :lol: .

Most a szüleimnál vagyunk, ők vigyáztak a gyerekekre a koncert alatt. Képek itt is vannak, majd feltöltöm őket!

ayse

Ayse,
Éljen a koncert, meg a gyógyulgatás, meg a tegnapi vásárlás, meg főleg a jókedv és nem utolsó sorban Apa gyereknevelési gyakorlata. :)
A körmös kérdés és majdnem válaszon halálra röhögtem magam. Meg Apának elmeséltem a Som sztorit és azon is jót röhögtünk. :wink: :wink:
Én most készülök egy kicsit vásárolgatni egyedül!!! :wink: :wink: Van egy C&A-s 50%-os kuponom, amit még nem váltottam be Daninak, nézek neki valami jó overállt, biztos lesz rá szükség még a télen. :wink:

benianyu

Benianyu!

Nekem is van C&A-s 50 %-os kuponom! :lol: :lol:
Én szerintem már idén nem fogom tudni beváltani, viszont legközelebb csak a februári hónapban lehet.
Nem tudom, mi lesz vele, mert csak 92-es méretig lehet beváltani, kérdés, hogy februárban jó lesz-e nekünk még az a méret.
Már most 92-es gatyát hordunk...

Legfeljebb odaadom valakinek itt a Babaneten, aki kisebb növésű Gergőnél...

Ayse!
Hát ez aztán tényleg jó kis nap volt. És tényleg jól bevásároltál!!!
Köröm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De hogy, csak úgy leszólítottak, menet közben???
És miből gondolhatta az a valaki, hogy esetleg nem a sajátod??? Olyan szépen ki volt festve???

Egyszer engem is megszólítottak a buszon. Tudjátok, én nagy műkörmös vagyok (voltam :cry: :cry: ), és ülök a buszon, a busz tömve, és éreztem, hogy aki áll mellettem csaj , egyfolytában a körmömet stíröli.
Egyszer csak odaszólt, hogy ne haragudjak, de nagyon tetszik neki a műkörmöm, és szeretné megnézni közelebbről a mintát, ha nem haragszom.
Egyébként mindig franciára volt feste, semmi mintha benne, de ez pont az esküvőm előtti napon volt, és hát bele volt "karcolva" némi minta.
Tényleg nagyon szép volt, és tök büszke voltam.
Dehát ugye nálam nem az volt a kérdés, hogy a sajátom e, vagy sem.

Egyébként nem tudom, hol bújkál Megann, de már én is mondtam, hogy nagyon kíváncsi vagyok a karácsonyi képeire :roll: :roll: :roll: :roll:

Képzeljétek, Gergő egy hős. Reggeli után beadtam neki az összes gyógyit, és komolyan mondom, nem kellett kergetnem, hogy belé tudjam tukmálni , hanem szépen tátogatta a száját.
Az hozzá tartozik, hogy reggeli után, szertartás szerűen, megkapja mindig a Cebiont meg a D vitamint.
Csak egy kanálból hajlandó megenni, az AVENT-es kis fehér kanálból.
Ezt tök jó be is veszi minden reggel.

Na, ma is ezzel kezdtem, csak ugye ott volt még a Fenistil csepp, meg a Rinathiol, meg az antibika.
Szerencsére mindegyik ízesített, úgyhogy mint egy kisangyal, ült az ágyon, és csak tátogott, ahogy közelítettem a kanállal felé.

Ja, még azt akartam írni, hogy senki sem reagált nekem, hogy vajon van -e még a Vörösmarty-n ünnepi vásár, és hogy jól emléxem-e , hogy töki pomposék is kinnt voltak.
Tudjátok, szombaton mennénk pompit enni, de ne kelljen már felmenni azért Esztergomba!!!

Kép
kuha

Halihó!

Itten vagyok, csak a gonosz vasalnivalók kettéosztódással szaporodtak ma reggelre :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Mondjam?????10 férfiing?????? :evil: :evil: :evil:
És ez még csak a kezdet :evil: :evil: :evil: :evil:

Lesznek képek megigérem...... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Na gyorsan egy két kép, ha már igy követelitek :P :P :P :P :P

A monstrum karifa:
Kép

Ami igazából akkor látszik monstrumnak ha Léna mint egy morzsaszem melléáll:( a papucs a dohányzóasztalon természetesen NEM az én művem, és nem is APÁÉ :oops: :oops: :P :P )
Kép

És amit Ayse Lilijének tilos meglátnia :? :? :? , (és ami csúcsdisszel korrigálható lett volna, ha elég alapos vagyok :oops: :oops: )
Kép

Léna mintha megint érezte volna, hogy nektek csinálok képet éppen, és hogy gyorsan meg kell hazudtolni engem :twisted: :twisted: (mivel azt állitottam, rá se tojik a fára) ezt tette az ördögLéna:
Kép

És a Karácsony legboldogabb pillanata számomra :cry: :cry: :cry: :P :P :P É
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Köszönjük-köszönjük!! Ez aztán tényleg monstrum fa!
És tényleg nagyon szép lett!

Léna meg egy nagy huligán!!!!!

Kép
kuha

szép napot!

Roki,
Szilvi-hiradót köszönjük,legalább vele minden rendben van!
ti meg csak helyrerázódtok és szerintem is tök normális,hogy kiborultok ettől a sok csapástól!hajrá! :P
MAJA!!!!!szegény kicsi fülére küldünk sok-sok szerelmetes nyuszis gyógypuszit!nehogy már ne hallja majd meg,ha Kisnyuszi bele szeretne susogni valami bókot! :wink:
Roli!!!!!szegényke!Kisnyuszinak is egyszer csúnyán felrepedt a szája és én is azért pánikoltam,mert az istennek nem állt el a vérzés és az egész ágya tiszta vörös volt és különben is...rémes volt! :shock:
de mindenki azt mondta,hogy ugyan már mit pattogok,mert sajna a száj már csak ilyen! :evil:
Duda
:lol: :lol: :lol: ari lehettél,ahogy elkezdted végig gondolni ezt a közös karácsonyi partit :lol: :lol: :lol:
Kuha,először is lehet én még nem köszöntöttelek névnapod alkalmából(bocvsika)!BOLDOG NÁVNAPOT!!!!!!!!!virág,virág,virág!
FPszék
:lol: :lol: :lol: ,nekünk is volt egy játékunk,ami állandóan mondta a magáét,de kikapcsolhatatlan volt és az istennek nem akart lemerülni az elem benne,a végén a hűtőszekrényben tároltuk,mert éjszaka is víjogott!aztán kölcsönadtuk Fanniéknak,meret a kiscsajnak nagyon bejött,de pár nap múlva ők is a hűtőben tárolták! :twisted: :twisted: :twisted:
mekkora a hűtőszekrényetek?bár itt Gergő a működtető! :roll: gondolkoztatok egy hangszigetelt,gumi-gyerek szobán? :twisted:

és nem ér elrettenteni a potenciális anyósjelölteket!Kisnyuszival semmi gond! :roll: ma reggel is úgy kezdte a napot,hogy odarohant hozzám,rámnézett és azt mondta,hogy HÁHÁHÁÁÁÁ :twisted: :twisted: :twisted: ,jelezvén,hogy ma formában van!és tényleg! :?

képek továbbra is csodálatosak,engem még azért az nagyon érdekelne,hogy Cleoék fája alatt mi volt abban a nagy-nagy arany csíkos csomagolásuu dobozban???? :roll: :oops: :twisted:

bókokat köszönöm!Kisnyuszi nevében is!főleg az ő nevében!igazán jó alany,összeszokott párost alkotunk és 10ből 8szor belenéz a kamerába! 8) ráadásul még mosolyog is hozzá! 8)
Benianyu,és ha ez megtörténik,akkor a kép közepére az egyik szemét kell tenni!lehetőleg közelire hozva! :wink:

megann fájára én is kiváncsi lennék! :roll:

Nyuszi már teljesen jól van,semmi baja!éppen most!azért nem bízom el magam,még nincs vége a télnek! :? :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hoppá! :oops: :oops: :oops:
Megann és nem megann! :oops: :oops: :oops: bocsika!
és a fa is megérkezett!tényleg szép és hatalmas!a puszis kép megy csodálatos! :P :P :P :( :P

Ayse!
ez a koncert tényleg nagy élmény lehetett!
jövőre azon gondolkodunk,hogy esetleg nálunk lesz a kariparti :roll: ,de ezt még meglátom!az biztos,hogy én szeretek apósékhoz és anyumékhoz járni,mert egész egyszerűen nagyNyúllal ilyenkor úgy teszünk,mintha nem is a miénk lenne a gyerek és mindenki mást hagyunk érvényesülni! :twisted: :wink:
viszont főzőcskéznem se kell!de azért lehet megcsináljuk!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!
Hű ez tényleg jó kiadós fa :):):)!

Kuha!
Az én kedvencem is a francia (körömlakkban is :lol: )!

Volt még egy jó ilyen leszólítós sztorim (ezek engem mindig megtaálnak):
- Az utóbbi három hétben használtál dezodort? - rontott felém a kérdező fiú, minden köszönés nélkül. Én meg:
- SZERINTED?????

Nyúlné!
Most mi is azt játszuk, hogy ezek a gyerekek nem is hozzánk tartoznak! Még pelenkázni is elfelejtettem :lol:

ayse

Nyúlné!

Köszönöm a névnapi üdvözletet!

Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy mindenkit el akarok riasztani Kisnyúltól!!! Dehogyis!!! Csak gondoltam, szólok, hogy jó , ha felkötik azt a bizonyos nadrágot! :lol: :lol:

Ja, és jót nevettem, mert én detto ugyanezt csinálom, mikor anyuéknál vagyok! Én is hagyom anyumat érvényesülni.
Na, azért nem is kerül ez olyan nagy erőfeszítésembe, mert Gergő is partner ebben, imádja anyumat, és én tényleg le vagyok kakilva ilyenkor napokig.
De én nem bánom, mert amikor hazajövünk, akkor minket imád újra.
Nekem meg van egy kis pihenőm olyankor.

És anyukám is élvezi nagyon, apukámmal együtt.

Ja, ma felhívtam a dokit, hogy azért okés, hogy kapott tegnap Gergő egy csomó gyógyszert, de árulja már el, hogy mégis mi baja van.
Gergő annyira üvöltött tegnap, hogy a vizsgálat után az Apja ki is ment vele a dokitól, én meg megvártam még a recepteken, de a nagy sietségben nem kérdeztem meg, hogy végülis konkrétan mi baja van.
Úgyhogy ma megérdeklődtem telefonon, azt mondta, hogy gyulladásos légúti fertőzése van. :twisted: :twisted: :twisted:

Marhára hiányzott, így is esélyes volt, hogy átalusszuk a szilveszteri bulizást, mert Robinak semmi kedves sem volt sehová sem menni szilveszterezni.
Így meg aztán végképp nem megyünk, és örülhet is Robi, hogy van mire fogni, és nem őt fogom okolni, hogy itthon maradtunk.
Áhhhh... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Ayse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kuha
szerencsére mi is szerencsések vagyunk,mert nyuszink igazán barátkozós és egy vadidegennel is elmegy,ha neki szimpi( :roll: ),de lényeg,hogy anyumékkal remekül el van és apósékkal is,csak ott még kevesebb időt töltött,nélkülünk meg semmit!de majd ami késik,nem múlik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jajj a lényeg:

BARBI!!!!!
A VENDÉGEK MIATT KIHÚZTUK A NAPPALI ÜLŐGARNITÚRA ÁGYÁT ÉS MIT TALÁLTUNK OT, NA MIT?????? YESSSSSSSSSSSS, A KIS PIROS AUTÓT!!!!! :D:D:D

ayse

Köszi a bókokat..besöpörtük...a fa is...Léna is...én is :P :P :P

Azért jó hogy mégsem tökéletes a Karácsonyfánk..mert jövőre is van mit korrigálni :P :P :P :P
Ja és nem tudom a kép mennyire adja vissza, de akkora "szoknyája" van a fának, hogy csak 5 kb 180-200 db is égősorral sikerült körbetekerni, azt is úgy hogy a sarokban lévő fanegyedre nem is tettünk :shock: :shock: :shock: :shock:
Állati :P :P :P :P
Azért a szép nagy brongömbök jól eltűnnek rajta, úgyhogy jövőre veszek még egy adaggal, ezt elhatároztam :D

Lányok....

Egy kicsit tudtok segiteni???
Benéztem Léna szájába, ugye Lénának eddig volt 2 foga lent és a 4 felső-első...
Na most a felső sorban jobbról is balról is van 2 db új fog....de képzeljétek...úgy hogy mind a két oldalon van egy db egy fognyi lyuk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tehát mintha nem a soron következő jönne, hanem az utána lévő :shock: :shock:
Rendben van ez igy????????????????

Ezen kivül Léna új szava: MAMA :P :P :P
És elbújt: ÁBUT :P :P :P (ezt anyósom fedezte föl :shock: :shock: )

Na mostmár tényleg jó lenne visszaolvasni egy kicsit....

Ayse!
A bevásárlásodat már olvastam :P :P
Nemtom miért...ezek a dolgok mindig megütik a szemem(mármint ha valaki ruhát vásárol :oops: :oops: :lol: :lol: )
De jó lehetett...
Férj hogy birkozott meg a feladattal?????

Koncert :P :P
Én a Demjénre mentem volna...fura, de mostanában úgy megváltozott az izlésem...tök eszembe van, amikor az idősebb korosztály Zoránt meg mittudomén mit hallgatott..én meg lehülyéztem őket.. :( , hogy milyen elfuserált pancser zenét hallgatnak...mostmeg....én is énekelem ezeket :shock: :shock: :shock:
Ez az öregség jele??????????

Apropó zenehallgatás:
Lénának beraktam a válogatott gyerekdalok cd-t és olyan jóóóóóóó :P :P :P
Egy csomóra még emlékszem...és ölbeveszem Lénát...,a fülét a számra tapasztja... :shock: :shock: :shock: hogy oda énekeljek neki :P :P :P :P :P :P

Roki!

Hűűűűűűű de nehéz lehet :roll: :roll: :roll:
Én sajnos nem tudok jobbat...TÚLÉLŐ-STRATÉGIA STRUCCPOLITIKÁVAL KOMBINÁLVA...
Remélem hamar túllesztek ezen a rossz perióduson :roll:
És hogy Zsuzsa végleg meggyógyul ebből a rejtélyes kórságból :roll: :roll:

Benianyu!
Nagyon szép képeket csináltatok megint, olyan szép a családotok.
És a fiúk is nagyon vagányak...

Annamamiék!

Jól vagytok????Megjöttetek??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kuha!
Vörösmarty tér.... :roll: :roll: :roll: sajnos én sem tudom....nincs fent a neten???
Egyébként én azt gondolom hogy már nincs....legalábbis sehol sincs...
Max egy két asztalon árulnak trombitát, szilveszteri kellékeket.... :( :(

Mea!

Azért esetleg Liviről is dobhatnál pár képet... :twisted: :twisted: :twisted: .
Tudom hogy izgi ez a házasdi, de azért én kiváncsi vagyok ám a Livire... :P :P :P

Szilveszter:
Mi a szomszédba megyünk(akikkel sielni megyünk 13-án)...
Valszeg mi is ottalszunk, Lénát tuti leteszem ottaludni az utazóágyban és szerintem hajnal 4 kor pl nem szivesen rángatnám haza, hiába van a szomszédban..

Na még olvasok...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
mint megtudtam,igen rendben van,nálunk is így jöttek a fogak!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi
nálunk meg még itt van az autós pohár :oops:
remélem hamar összefutunk,hogy visszaadhassam
:wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Köszi :D
Megnyugodtam :)

Mi ma is megyünk bulizni, azaz csak vendégségbe, bár sok kedvem nincs, tekintve hogy Léna sem 100 as...

Taknyol, köhög..egyébként jókedvű, láztalan.
Viszont mi is mentünk volna Debrecenbe a mediterrán fürdőbe, de igy nem megy... :(

Barátkozás:

Nagyon boldog voltam Juci taliján, mert láttam hogyha Léna társaságban van...akkor gyakorlatilag engem ritkán lehetett látni a lányommmal...mert Léna marha jól elvolt mindenkivel, akár még egyedül is Marci szobájában..úgyhogy volt hogy tök sokáig nem is láttam :oops: :oops: :oops: .
Arra számitok hogy jövő szeptemberben nem lesz baj a bölcsiben.
Úgy látszik hogy tényleg ez a 9 től 12-14 hónapos korig van az anyáratapadás korszaka....amikor senki nem jó, csak az anya...

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Nálunk meg Kisnyuszi kék tálkája, kanállal, meg pelussal :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem lassan teljesen belezavarodunk, hogy ki kinél és mit hagyott el :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Megnézegettem a Képeket....

Olyan szép és meghitt mindegyik.....
Pláne azok ahol van családi kép, anya apa, gyerkőc...
Sajnos ez nálunk lemaradt idén :evil:
Én nem is tudom néha az ember hova teszi az eszét...hogy elfelejt ilyen képeket csinálni, csináltatni..
Úgy haragszom ilyenkor :evil: :evil: leginkább magamra :twisted:

Ja és mégegy.....

Léna kezdi hanyagolni a babakocsiját(is)...
Mondom én...ez a gyerek olyan mint én....tárgyak nem kellenek...csak emberek, sok emberi kapcsolat, sok locsifecsi, jövésmentés, történés, nyüzsgés:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én ehte ilyen vagyok...soha nem gyűjtöttem semmit, nem játszottam semmivel, csak mentem le a játszóra.....

M.

Kép

Kép
megann

Na akkor most lelépek vasalni :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Kép
a mi fánk

Kép
kordonnal elkerítve:)

Kép
anyuméknál nyuszi ült az asztalfőn(valaki látja?)

Kép
apukámmal

Kép
uncsitesókkal nekiestek az ajándékoknak

Kép
nyuszi már nagyon módszeresen bontogatott

Kép
nővéremmel a srácok

Kép
az állatos vonat nagyon tetszett nyuszinak

Kép
a hózen-troger meg mindenki másnak