Vitte,
Ebben 2.7-16 kg ig lehet benne hordani a babat. Mondjuk nem valoszinu hogy a 15 kg-os gyerekemet meg ebben hordom, de ez van a leirasaban. En vettem hozza egy hozza tartozo parnacskat is ami jol megtamasztja a fejet es a gerincet, ez ajanlott, amig nem tudja tartani a fejet. Sok helyen lehet online venni a neten, szinte mindenhol szallitanak kulfoldre is. Hogy alapbol lehet-e kapni Europaban azt nem tudom.
A neve: New Native Baby Carrier
En innen rendeltem:
http://www.mom4life.com/catalog.php?ite ... tegory%3D4 Ok szallitanak kulfoldre is.
Van rola csomo video is a neten, hogy hogyan kell hasznalni, csak keress ra. Tok egyszeru egyebkent, nekem ez volt a legszimpibb. Egyebkent ha gondolod megvarhatod, hogy elkezdjuk hasznalni es akkor mar szemelyes velemenyt is tudok rola mondani neked, vagy kepet kuldeni... Hatha segit, megha nem is ilyet veszel, de valami hasonlot nalatok...
Gatmasszazs: ok ertem a problemat. Hat ez engem nem zavart, eleinte picit furi volt az igaz, de most mar nem az. Mikor eloszor csinaltuk, akkor a parom a nyakaig felturte az ingujjat, teatralisan bemosakodott, majd a kezeit ugy tartva mintha mutetre keszulo orvos lenne, eloadta a nogyogyaszom altal hasznalt frazisokat, minthogy "kicsit lejjebb kene huzodni a vizsgaloasztalon", meg hogy "ez itt a kezem es enyhe nyomast fogsz erezeni", meg "bocs ha kicsit hideg lesz" stb. Elobb utobb mar fuldokoltam a rogogestol es egyatalan nem volt zavaro a helyzet. Ulofurdot nem szoktam venni elotte, csak lezuhanyzom es igen, 5 perc lenne naponta, de nalunk mindig tobb. Ne ertsd felre amit most mondok, nem szexualis elvezetet nyujt, hanem olyan mint egy hihetetlen joleso masszazs, szoval mi nem sietunk vele (mar ami a gatat illeti). Persze nem akarlak rabeszelni, mar csak azert sem, mert meg azt sem tudom, hogy nalam bevalik-e majd... de ha picit is segit, akkor mar megerte.
Kepek: Azok is erdekesek. A kepeken mindig nagyobbnak latom magam mint a tukorben (feltehetoleg azert mert nagyobb vagyok
). Nekem is foleg az a fura amikor a parommal vagyok lefotozva, mert o pont olyan mint mindig, bezzeg en...!
Nanett,
Olvastam es tanitottak is a gatmasszazst.
Panaszkodj nyugodtan, mi ezert vagyunk itt! Azert remelem a "majdnem elajultam" csak "majdnem" marad! Jobbulast! Amugy teljesen egyetertek veled, nekem is nagyon pozitivan kell gondolkodnom ahhoz, hogy ne akadjak ki a kenyelmetlensegeken, a kialavatlansagon, a turelmetlensegen... folytassam
?
A malnalevel teat en a 35. heten kezdtem, a legtobb ajanlas azonban a 36 hetrol szol. Szerintem 1-2 napnak nincs jelentosege, en legalabbis nem foglalkoztam vele.
Bacilivi,
Bizony bele kene huzni!