Új privát üzeneted érkezett!

zsana, neked sincs sok már :D :D :D
érzem, hogy itt hamarosan babaeső lesz!!!!!!!! alig várom a szüléstörténeteket, meg a képeket a picikről!!!!!!!

barbamami, NAGYON ÉDIARIK HELYESEK A GYEREKEID!!!!!köööszi a képeket!!! :D :D és a pocak, nem semmi formája van és már jóókora!!! ÉS NE TESSÉK BÚSULNI!!!!!!!!!!

őzi, jó lenne belehúznunk még az idén.... :lol:

BETTI? HOL VAGY?
Vendég

Sziasztok!

Betti most írt SMS-t. Még mindig nincs semmi, talán csütörtökön, addig viszont a dokija sem ér rá. A szülésindításhoz osztályvezetői engedély kell. Panaszkodik, hogy egyáltalán nem tud aludni, már tele van mindene. Üdvözletét küldi nekünk.

Őzi,
a málnalevél teát a betöltött 36. héttől lehet inni vagy már most elkezdhetném szerinted? Ezt a számolgatást sosem tudom.

A gátmasszázst olvastad vagy megtanították? Nekem is kicsit fura ez a dolog, mint Vittének, meg nem is tudom, hogy mit kéne csinálni.

El tudom képzelni, milyen "légiesen" mozoghattál a videón.

Én is egyre inkább úgy érzem, mintha a saját nagymamám lennék és már fulladok is egyre többet. Annyira várom már én is a találkozást a babával, tényleg terhesség már ez az áldott állapot és egyre türelmetlenebb vagyok. Ma megint rosszul lettem, majdnem elájultam. Gondolom, a vérnyomásom volt. Na, de nem panaszkodok tovább.

Ja, mérlegre én sem merek állni a karácsonyi menük miatt. Mondjuk már ott tartok, hogy örülök, hogy élek, a kilók a legkevésbé fontosak már nekem.

Remélem, mindenkinek szépen telnek az ünnepek!

KépKép
nanett

Vitte,
Ebben 2.7-16 kg ig lehet benne hordani a babat. Mondjuk nem valoszinu hogy a 15 kg-os gyerekemet meg ebben hordom, de ez van a leirasaban. En vettem hozza egy hozza tartozo parnacskat is ami jol megtamasztja a fejet es a gerincet, ez ajanlott, amig nem tudja tartani a fejet. Sok helyen lehet online venni a neten, szinte mindenhol szallitanak kulfoldre is. Hogy alapbol lehet-e kapni Europaban azt nem tudom.
A neve: New Native Baby Carrier
En innen rendeltem: http://www.mom4life.com/catalog.php?ite ... tegory%3D4 Ok szallitanak kulfoldre is.
Van rola csomo video is a neten, hogy hogyan kell hasznalni, csak keress ra. Tok egyszeru egyebkent, nekem ez volt a legszimpibb. Egyebkent ha gondolod megvarhatod, hogy elkezdjuk hasznalni es akkor mar szemelyes velemenyt is tudok rola mondani neked, vagy kepet kuldeni... Hatha segit, megha nem is ilyet veszel, de valami hasonlot nalatok...

Gatmasszazs: ok ertem a problemat. Hat ez engem nem zavart, eleinte picit furi volt az igaz, de most mar nem az. Mikor eloszor csinaltuk, akkor a parom a nyakaig felturte az ingujjat, teatralisan bemosakodott, majd a kezeit ugy tartva mintha mutetre keszulo orvos lenne, eloadta a nogyogyaszom altal hasznalt frazisokat, minthogy "kicsit lejjebb kene huzodni a vizsgaloasztalon", meg hogy "ez itt a kezem es enyhe nyomast fogsz erezeni", meg "bocs ha kicsit hideg lesz" stb. Elobb utobb mar fuldokoltam a rogogestol es egyatalan nem volt zavaro a helyzet. Ulofurdot nem szoktam venni elotte, csak lezuhanyzom es igen, 5 perc lenne naponta, de nalunk mindig tobb. Ne ertsd felre amit most mondok, nem szexualis elvezetet nyujt, hanem olyan mint egy hihetetlen joleso masszazs, szoval mi nem sietunk vele (mar ami a gatat illeti). Persze nem akarlak rabeszelni, mar csak azert sem, mert meg azt sem tudom, hogy nalam bevalik-e majd... de ha picit is segit, akkor mar megerte.
Kepek: Azok is erdekesek. A kepeken mindig nagyobbnak latom magam mint a tukorben (feltehetoleg azert mert nagyobb vagyok :D ). Nekem is foleg az a fura amikor a parommal vagyok lefotozva, mert o pont olyan mint mindig, bezzeg en...!

Nanett,
Olvastam es tanitottak is a gatmasszazst.
Panaszkodj nyugodtan, mi ezert vagyunk itt! Azert remelem a "majdnem elajultam" csak "majdnem" marad! Jobbulast! Amugy teljesen egyetertek veled, nekem is nagyon pozitivan kell gondolkodnom ahhoz, hogy ne akadjak ki a kenyelmetlensegeken, a kialavatlansagon, a turelmetlensegen... folytassam :D ?
A malnalevel teat en a 35. heten kezdtem, a legtobb ajanlas azonban a 36 hetrol szol. Szerintem 1-2 napnak nincs jelentosege, en legalabbis nem foglalkoztam vele.

Bacilivi,
Bizony bele kene huzni! :)

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Kellemes karácsonyi ünnepeket (így utólag) és boldog új évet kívánok Mindenkinek!

Sajnos én megint elveszítettem a babánkat. Most a 8. héten. :cry: :cry: 20-án műtöttek. Nem ilyen karácsonyt képzeltem.......

Legyetek jók!
Vendég

Ozi,

annyira, de annyira nevettem a ferjed professzonionalizmusan :D :D :D Bezzeg az ilyen szovegeket gyorsan megjegyzik :lol:
Meggyoztel, valszeg belekezdunk holnaptol...
Bar nekem nem mutattak meg, de gondolom eleg, ha utana olvasunk alaposan (ezt mar megtettem), aztan majd rajovunk. Olajat mar vettem hozza.

A kendovel kapcs, koszi a linket, meg is neztem, nagyon tetszik, es varom a tapasztalatokat. Remelem hamarosan ki tudjatok probalni :wink: Milyen anyagbol rendeltetek es csak erdekesseg keppen, szint milyet valasztottatok?

En is nezem a ferjem, olyan kis csinos, pedig elotte neha raszoltam, ha picit kiallt a pocija, most meg szinte gizda hozzam kepest... A tukor NAGYIT! Erre mar en is rajottem :? :roll: :oops:

Nanett,
Abszolut ertelek... az aldott allapottal kapcs :( Azert vigyazz nagyon magadra...
Bettinek udv tolunk!!! Es persze nagy drukk!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Gyugyi,
Irtam privit...

KépKép
KépKép
vitte

Gyugyi,
Privi...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Vitte,
Mi is ugy kezdtuk el, hogy a neten neztem meg hogy hogy is kell ezt csinalni, de aztam megkerdeztem a dokimat is, hogy jo-e ugy ahogy csinaljuk. Igazabol semmi ujat nem mondott, de nekem a megerosites eppoly fontos volt. Most mar nagyon belejottunk, ez is csak egy masszazs, csak szamunkra szokatlan helyen, JP-vel is siman megoldhato, nem nagy ordongosseg. A legfontosabb tanacs, hogy egyatalan nem szabad fajnia semminek!!! Valamelyik forumon olvastam egy kismamat, aki baromira felreertett valamit, mert o szo szerint elkezdte tagitani magat, es hat ez eleg elmebeteg dolog. Persze ez teged nem fenyeget, csak gondoltam elmeselem... En egyszeru mandualolajat hasznalok hozza, mert ez is jo es ez volt is itthon. Te milyet fogsz? Masodik jotanacs: de gondolom ez a te leirasodban is benne van, hogy lazits! Ezt ertem mentalisan es fizikailag egyarant. El kell tudni lazitani a gatizmokat...
A kendovel kapcsolatban pedig remelhetoleg par het mulva mar meselhetek... ;)

Nanett,
Kozben rajottem, hogy nem voltam tul egyertelmu, tehat legtobben 36+0-tol ajanljak a teat.

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Gyugyi irtam privit! :(

Kép
elizabeth25

Kép
Köszönöm......
Vendég

Képzeljétek kb. 5 perce rúgott először a fiam! :))))))))))))))))))))

Gyugyi, nincs msn-ed, vagy skypod esetleg? :(

Kép
elizabeth25

És megvan lányok az első felszedett kg-m is! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Szomorúan olvasom, hogy nem mindenkinek volt nyugalmas karácsonya. Remélem hogy idővel rendbe jönnek a dolgok.

Nekem is lenne pár apró problémám. Egy ismerősöm, aki szintén babát vár (24. hétben van), azt mondta, hogy neki naponta többször is bekeményedik a méhe, és hogy az jó, mert azt jelenti, hogy tágul. Neki már a 22.héttől volt ilyen. Nekem még egyszer sem. Most aggódjak? Amúgy a picurka mocorog rendesen.

A másik, kb. két napja érzékenyebbek a fogaim, az őrlő fogaim kicsit bizseregve, enyhén fájnak. Elég gyakran szoktam fogat mosni. A védőnő még anno azt mondta, hogy majd a 7. hónap táján menjek el újra fogorvoshoz kontrollra.

A harmadik: most éppen szédülök egy parányit, kb. egy órája kezdődött, eddig ilyen sem volt még.

Bocs, hogy ennyit terheltelek titeket a nyavalyáimmal.
Továbbra is nagyon drukkolok nektek, akik közel vagytok a szüléshez és kíváncsian várom majd a beszámolóitokat.

Puszi,
Edina

Kép
Vendég

Sziasztok!Remélem mindenkinek jól telt a karácsony!Hát nekem is,csak úgy elrontottam a gyomrom,hogy 1.5napja piritós és főtt krumpli az ünnepi ételem!Szerintetek szóljak az orvosomnak-már nagyon unom az állandó járkálást a budira!?Nem lehet nagyobb baj?
Ezt a gátmasszázst hol tudom megnézni?mikortól érdemes csinálni?
Gyugyi:hát nem lehetett könnyű,sajnálom!
Elizabeth:gratula!

KépKép
vicuska

Edi:én úgy tudom,hogy a keményedés nem jó!Szédülés előfordulhat!Vérnyomásoddal minden rendben?Ne aggódj!Én még egyszer sem éreztem,hogy bekeményedne a hasam!

KépKép
vicuska

Vitte, Ozi
en is gondolkoztam mar ezen a kendos megoldason, ti nem tartotok attol, hogy a derekatok nagyon fog fajni ha abban cipelitek a picit? En eleg derekfajos vagyok amugy is egy gyerekkori gerincproblemabol adodoan...

Amugy Vitte ha van Becsben "Premaman" uzlet akkor ott lehet kapni pont ezt a tipust amit Ozi ajanlott (ez egy belga lanc, europaban a legtobb orszagban van boltjuk)

Kepzeljetek mostanaban mar rendes joslofajasaim vannak, a ferjem meg tisztara hulyenek nez sokszor amikor mosolyogva kozlom, hogy de jo mar megint faj! :D :D
Annyira varom mar a szulest de nekem meg van elvileg tobb mint egy honapom!

KépKép
KépKép
pannica

És nem hiszem,hogy ilyen idős terhesen már tágulni kéne!De javitsatok ki ha az én információm rosszak!

KépKép
vicuska

Edisztem se kellene tagulnia meg kemenyednie, en legalabbis a huszonvalahanyadik hetekben nem ereztem semmi ilyesmit, kicsit korai...

vicuska
sajnalom a gyomorrontast, piritos-sultkrumpli, te szegeny.. ne felejts el inni rendszeresen, hogy ne szaradj ki... kitartas bizti jobban leszel holnapra :)

lanyok jot nevettem a kacsazason, sztem en sem tudok mar normalisan jarni, remelem video nem keszul rolam :oops:

KépKép
KépKép
pannica

edi5: Nem tudom, h mi a jó, nekem a terhesség elejétől fáj a hasam, kb. a 16. héttől keményedik és erre azt mondták, h nem jó! A huszon valahanyadik hét óta óriás adagban szedem a magnéziumot és akkor már seduxent is írtak fel, most meg már 1 hete spiropen-t és veropamint is szedek ezek mellé, úgyhogy ne izgulj, sztem addig jó, míg nem élsz ennyi gyógyszeren! Amúgy álítólag az utolsó 5-6 héten kezdődika az a méhösszehúzódáa, ami már a szülésre gyakorol!! :o

Kép
gyanixi

Sziasztok

Most jöttem meg a shoppingolásból! :)
Dominak vettem rucikat, hát tündériek. Ha párom hazajön, akkor teszek majd fel egy-kettőről képet! :) Olyan furi volt, ilyen pici ruhákat nézegetni, megfogni......még nem is fogja fel az agyam teljsen! :)
Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]S írta:elizabeth25ziasztok

Most jöttem meg a shoppingolásból! :)
Dominak vettem rucikat, hát tündériek. Ha párom hazajön, akkor teszek majd fel egy-kettőről képet! :) Olyan furi volt, ilyen pici ruhákat nézegetni, megfogni......még nem is fogja fel az agyam teljsen! :)
Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?

Felfogni? Nem, egyszerüen nem megy, pedig most már nemcsak kis paca a drágaság az UHn:D Majd ha kezemben lesz, majd talán akkor. Most csak a kis kétségek vannak, mennyire leszek jó anyucija neki, vajon tényleg azt adom majd, amire tényleg szüksége van? Persze párom nyugtat, minden rendben lesz, mégis, annyira tudok aggódgatni. Persze utána jól megsimogatom a pocit, és megnyugtatom, vigyázok rá:D

Kép
horpika

Sziasztok!

gyugyi:Írtam privit..

Edi:
Én kb.a 18. héttől keményedtem. Nekem írt rá a dokim Spiropent-et, ugyanez volt a 2. babával is,bár vele később kezdődött,vagy csak később vettem észre.. Olvastam valami "Braxton-Hicks" összehúzódásokról,állítólag ezek normálisak,és segítik a méh növekedését(tágulását - gondolom,erre értette az ismerősöd a "tágulást"),mert megfelelő keringést biztosítanak a méh vérereiben.. Hát igen,csak mennyi a normális,és mennyi a túl sok?... Fogalmam sincs. Mindenesetre szedem a gyógyszert,még így is érzem naponta párszor,de ebből a Petivel sem lett semmi gond,remélem,most sem lesz..

Őzi:
Jó fej a párod! Tök jó,hogy ilyen! :D

Sajnos,úgy látszik,a Jánosban semmi nem változott,mióta megszültem ott a lányom, nem tudom,minek kell osztályvezetői engedély a szülésindításhoz. BETTI,DRUKKOLOK!!!!(bár gondolom,most már nem leszel gépközelben a szülésig..)

Minden finis-kismaminak nagyon-nagyon drukkolok,és várom a jó híreket!! :D :D :D
Mostanában jórészt ezért nézek be,hátha megérkezik valahol a gólya... :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Jaj,még egyet elfelejtettem:
Tegnap voltam meglátogatni a barátnőmet és a 6 napos kis(?..) babuciját,ha minden igaz,és sikerült lekicsinyítenem a képet,teszek fel róla.. Hát egy tündéri kis gombócka,mivel ilyen óriási (4.5kg), Kép szinte nyakincája sincs,csak a hurkák!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

elizabeth,
én is vettem az elején pár rucit, csak úgy azért, hogy mégis legyen már valami babacucc otthon és csak néztem őket, hogy ezeket tényleg majd az én gyerekem fogja hordani??? :D :D
hol vetted a rucikat? raksz fel képet?

edi,
nekem volt a 20 hét körül keményedésem, de a munkahelyi stressz miatt...ahogy abbahagytam a melót megszűnt és pár hete van ismét(ami már normális szerintem) szoval inkább örülj, hogy neked nincs!!

vicuska, szeegény...jobbulást!

na képzeljétek épp most hozta meg a postás azt a zenei dvd-t amit a férjemnek rendeltem KARIRA!! :evil: végülis legalább megjött...

REMÉLEM MINDENKINEK JÓL TELTEK AZ ÜNNEPEK!!!!??
Nálunk ez volt az első, hogy 24-én csak ketten(vagyis hárman :D ) voltunk a férjemmel...OLYAN JÓÓÓ VOLT!!!!!!!! Azt leszámitva, hogy reggel 10-3ig a konyhában főztem és estére akkora lett a bokám, mint egy elefánté :lol:
Vendég

barbamami, aztaaa...mekkora gyerek!!! meg nem mondanám, hogy csak 6 napos... hogy nézhettek ki a mégnagyobb férjeink??????????????????? :lol: :lol:
Vendég

Bacilivi, a Flóriánban, te biztos tudod hol van, hiszek nem messze laktok tőle! :)

Persze, rakok majd, a párom négy óra fele hazajön, és akkor csinálok képeket a telcsijével! :)

Kép
elizabeth25

elizabeth! nem is tudtam, hogy ott is van bababolt!!!! na akkor elsétálok valamikor oda!! :D
Vendég

Őzi,
Nem semmi, ahogy leírtad a férjed hogyan látja el a feladatát! Nagyon szakszerű.

Köszi a segítséget a málnalevél-teához. Akkor egy-két nap múlva én is elkezdem, pár nap nem számít.

Vitte, Őzi: köszi a támogatást a "sorsközösségben".

Elizabeth: Még csak az első kilót szedted fel??? Gratulálok a babád első jelzéséhez.

Gyugyi, írtam privit.

Edi, én is csatlakozom a többiekhez. Tudtommal egyáltalán nem jó, ha ilyen korán keményedik a méh. Ennek elkerülésére is szedünk jópáran magnéziumot. Fura dolgokat mond az ismerősöd. Szerintem menj el megint fogorvoshoz, ő biztos tud segíteni. a szédülés nekem az alacsony vérnyomástól van, valószínű neked is. Ez a kellemetlenségen kívül nem jelent gondot. Ha tudod, mérd meg a vérnyomásod.

Vicuska, sajnálom, hogy most már csak nézheted a finomságokat :D Reméljük, hamar rendbejössz.

Pannica, Neked már vannak jóslófájásaid? És ilyenkor mit érzel? Csak mert nekem még nincsenek.

Horpika, nekem is folyton ilyen gondolataim vannak, mostanában egyre többet. De próbálok magabiztosnak tűnni.

Barbamami, komolyan 6 napos az a baba, nem írtad el?? Hogy tudott megszülni egy ekkora óriásbébit?

Bacilivi, szerintem Te már pihenj többet és ne dolgozzál ennyit a konyhában! Készülnöd kell a nagy eseményekre!

KépKép
nanett

Nanett, igen, még csak az elsőt, hála......

Kép
elizabeth25

Csináltam képeket a kisrucik egy részéről! :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
elizabeth25

Betti most írt: Holnap reggel adnak neki indító tablettát a méhszájhoz és meglátják, így mi lesz, beindul-e a szülés. És persze üdvözöl mindenkit.

KépKép
nanett

Huu nanett ez nagyon izgalmas... persze sajnalom szegeny bettit biztos nem jo a korhazban unalmas is meg igy sztem jobban stresszel is az ember hogy pontosan tudja, hogy meginditott szules lesz.

a joslofajasokrol: remelem ez az amit erzek, nem vagyok 100%ig biztos benne. Mensiszeru gorcsok, amik nekem teljesen rendszertelenul jelentkeznek, altalaban 30-60 mp-ig tartanak es neha tobbszor ismetlodnek aztan megszunnek. A haskemenyedest nekem nem sikerult megfigyelnem, nekem mindig kemeny a hasim.... :? vagy legalabbis en annak erzem. Aztan vannak hirtelen villamszeru nyilallasok kozvetlenul a szemeremcsontomba. Na ez kicsit kellemetlen de foleg azert mert mindig meglepetesszeruen tor ram :( Ilyeneket ereztek Ti is?????

KépKép
KépKép
pannica

Elizabeth:
Ezek tündériek! Nekem egyébként is a kockás és a csíkos a mániám.. Igazi kis pasi lesz bennük!!! :D :D

Nanett:
Nem írtam el,tényleg 6 napos,ma egy hete született. Csak hát aki 4.5 kilóval jön a világra.. Szegénykének hátul a tarkóján végig lila bevérzések vannak,nem volt egyszerű kibújnia. Meg hát szegény anyukája......... És ehhez képest EGY (azaz 1db) varrattal született vágás nélkül!!! 3 óra alatt!!

Bacilivi:
Kerestem baba képet a páromról,megpróbálom felrakni,de nem tökéletes a minősége,mert lefényképeztem.. Ezen a képen körben fel van párnázva,mert eldőlne,mint egy kugligolyó.. Szóval itt 4 HETES!!!!!!!!!!!!!! Valami elképesztő.. És ehhez képest az esküvős képeken talán látszik,hogy nem az a kifejezetten kövér típus.. Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok! :lol:

Hát sajnos,hamar elteltek az ünnepek,de nagyon jól. :D
A baba nagyon aktív továbbra is. Szerencsére nem híztam,még mindig 6 kg-nál tartok,éppen ma reggel mértem magam,pedig a kajálásban nem igazán fogtam vissza ám magam! :lol:
Jó ez a kendő,de én inkább babakocsi párti vagyok.
Bbetti szurkolok nagyon!

Kép

Sokan mondták,hogy simán elmegy 8,5-9 hónaposnak a pocim! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Barbamami nekem is azok tetszenek a legjobban! :)

Én is rakok fel egy esküvői képet rólunk lányok:

Kép

Kép
elizabeth25

Ez a templomi volt, a polgári nekünk előbb volt valamivel, az pedig ilyen: :)

Kép

(Csak, hogy dicsekedjek :) )

Kép
elizabeth25

Lanyok nagyon szepek az eskuvoi kepek! Elizabeth pazar ez a ruha, egyszeruen alomszep!!!! :o

Boszibaba nem is nagy a pocid, sztem szep formas, latnal csak engem :D

KépKép
KépKép
pannica

Hello Lányok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.

Őzi, Vitte: köszi az érdeklődést, mi jól vagyunk, bár változó minőségban alszunk... ma pl.: jól aludtunk, egyébként azt veszem észre, hogy a szervezetem igen csak kívánja az alvást egyre többet, mintha csak készülne a szülésre. Ma pl.: 11 óráig aludtam, na jó de éjjel 2-kor aludtam el és nem tudom hányszor keltem fel pipilni... A málnalevél teát én is ki fogom próbálni, hátha. Ja, és nem tudom ti hogy vagytok vele, de tegnap a kisbabóm nagyon mozgékony volt, szinte egész nap éreztem, hogy mozgolódik, na mára kifáradhatott, mert ma "normálisan" nyomogatja magát. Reggelente arra ébredek, hogy csuklik, már most nagyivó... :wink:

Őzi: drukkolok ám nagyon, de úgy is tudja a kis Levi mikor akar kibújni. Már én is nagyon türelmetlen vagyok...,pedig még van időm, és mégis.

Vitte: kint milyen idő van? azt hittem legalább felétek lesz fehér karácsony. Jól vagytok? Hogy alszol?

Nanett: én is megyek ctg-re januárban, de még nem tudom melyik nap. Vagy pénteken vagy csak a köv héten, csütörtökön (januárban) megyek a dokihoz, aztán egyeztetek a szülésznővel, mert ezt is már Ő fogja csinálni. Na, ezzel kapcsolatosan is merültek fel bennem kérdések, pl.: szerinted ilyenkor már "illik" adni valamit, vagy majd a végén... igazából nem kérdeztem meg sem őt sem a dokit, hogy mibe fog ez nekünk kerülni, szándékosan, majd csak akkor, ha megvagyok elégedve a végén... azért jó lenne összefutni a kórházban, még a szülés előtt.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

A méhösszehúzódásokról annyit, hogy normális egészséges terhességnél is van már kb a 26-28. héttől... a méh gyakorol, de ez nem rendszeres. A szülésznő azt mondta, hogy az utolsó 8 héten pedig legalább napi 10-szer kellene érezni méh összehúzódást, mert az a normális. Na mindegy, nekem is keményedik néha a méhem. Jósló fájásaim még nincsenek, ami nem is baj, viszont néha érzek olyat, amit eddig nem. Próbálok nem megijedni. Ja és a szeméremcsontom van amikor kifejezetten fáj, van amikor semmi. Szerintem a babó elhelyezkedésétől függ...
Kilókról nem vagyok hajlandó nyilatkozni... 2 hete nem álltam mérlegre, majd januárban legközelebb... addig nem izgatom magamat, bár kicsit úgy vagyok vele mint Nanett, most már nem is izgat igazán, inkább a babóka.

Nanett, tényleg hogy alszol mostanában?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Látom (olvastam) nem mindenkinek volt boldog karácsonya!
Nekünk jól telt,csak kár hogy már vége.
Nagyon tündériek a baba rucik. :) Mi is ma vetünk a lánykánknak pár darab rucit.

Mivel tetszenek a lagzis képek,gondoltam én is rakok fel egy képet az esküvönkről! :)
Ezen a képen éppen a polgári esküvőnkről jöttünk ki!
Kép

Majd pocis képet is rakok fel de majd egy kicsit késöbb.
Holnap megyünk UH-ra,már alig várom hogy láthassam a pocaklakómat megint!!

Dica
Vendég

nanett, mit mondjak, nem is fogok többet ennyit főzőcskézni, de karikor mégsem akartam másra bizni...

elizabeth, tündériek a rucik!!

pannica, nálam isigy vannak a dolgok! egyik este annyira belenyilalt ott lent, hogy azt hittem, hogy itt a vég és megyünk szülni... :lol:

barbamami, jajj naagyon édii a kiskori férjed!!! kis golyóóóka. 4 hetesen...nem semmi!!!!!!!!!!!!és tényleg, most meg milyen vékony!! az enyémről már csak több hónapos képünk van, ott már nem akkora golyó.

TÖKJÓK AZ ESKÜVŐS FOTÓK!!! majd lehet én is töltök fel...
Vendég

Nagyon szépek az esküvői képek, csinosak voltatok!

Boszibaba, nagyon szép pocid van!

Zsana, az alvás most is szörnyen megy, és egyre fáradtabbnak érzem magam én is. Későn alszok el, valamikor éjjel 1-2 között legtöbbször és inkább reggel tudok aludni, ahogy Te is írtad. Ma pl. 9-ig aludtam, régen én ilyet sose csináltam. De hullafáradtnak éreztem magam. Ja, és már nem is számolom, hányszor megyek ki WC-re egy éjjel.

A haskeményedések nálam is megvannak, de jóslófájásaim még nincsenek. A szeméremcsontom is hol fáj, hol nem.

A szülésznőnek gondoltad, hogy illik-e már adni valamit? Szerintem csak a végén szoktak, de lehet, hogy nem jól tudom.

Nekem is tegnap volt sokkal mozgékonyabb a baba, ma csendes.

Remélem, hogy összefutunk majd a kórházban.

KépKép
nanett

Sziasztok lányok

nagyon szépek vagytok az esküvői képeken.

Nekem már szerintem vannak jóslóim mensi szerű görcs de nem tudom még mérni mert egy nap egyszer van és kb 5-10 percig folyamatosan és a hasam sem keményedik vele együtt.

Holnap megyek az első nst-re.kiváncsi leszek akar e mozogni a babó mert reggelenként nem nagyon akaródzik neki.inkább délután de majd viszek valami kaját.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!Szépek vagytok az esküvői képeken!
Szerintem majd a végén kell adni a szülésznőnek!

KépKép
vicuska

Jó estét mindenkinek!

Nem voltam három napig, igaz, most nem írtatok olyan sokat, de sajnos nem vagyok képes mindenkinek személyeset írni, ezért inkább kicsit beszámolok magamról meg a babáról:

A baba nagyon élvezte a Karácsonyt, 2 napig egyfolytában mocorgott, forgolódott.
Én is jól voltam, ahoz képest, hogy már csak 5 hét, még mindig nem vagyok olyan rosszul, fáradtan, mint az első 12 hétben.

A kendőhöz csak annyit, hogy állítólag a kenguru jobb. Még nem tudom, milyent veszünk, de szerintem mindenképp sokszor jobb a babát a testen hordani, mint hordozóban.

Gátmasszázst, málnalevélteát én is fogom alkalmazni, a bábám meg a dokim is homöopátia párti, talán mást is tudnak javasolni.

Korénáról tud valaki valamit? Közös a dokink, de nem tudom az igazi nevét. Ha valaki tudja, küldjön privit.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!!!
Látom vannak betegek, nekik jobbulást!!!

A mindennapos-mindenórás kismamiknak pedig megy a drukk, még mindíg!!!

Felbuzdultam a szép esküvői képeken, hát én is teszek fel. Itt már 3-an vagyunk, mert most készült októberben, de meg volt beszélve az okos kisfiunkkal, hogy addig ne nőjön nagyot, hogy beleférjek a ruhámba. És így is lett, utána viszont úgy elkezdett nőni, mint a bajnok.

Kép

Ja, és nálunk meg ma megy a dorbézolás. Beférkőzött a bordáim alá, néha elég kellemetlen. Mi lesz még később??? És úgy kapálódzik, hol itt, hol ott bukkan elő. Nagyon fürge...

Na, puszi mindenkinek!!!

Főleg Bettinek! Szerintem holnap elkezdjük a baba-születéseket!!!!

sch.judit

Sziasztok!!!
Látom vannak betegek, nekik jobbulást!!!

A mindennapos-mindenórás kismamiknak pedig megy a drukk, még mindíg!!!

Felbuzdultam a szép esküvői képeken, hát én is teszek fel. Itt már 3-an vagyunk, mert most készült októberben, de meg volt beszélve az okos kisfiunkkal, hogy addig ne nőjön nagyot, hogy beleférjek a ruhámba. És így is lett, utána viszont úgy elkezdett nőni, mint a bajnok.

Kép

Ja, és nálunk meg ma megy a dorbézolás. Beférkőzött a bordáim alá, néha elég kellemetlen. Mi lesz még később??? És úgy kapálódzik, hol itt, hol ott bukkan elő. Nagyon fürge...

Na, puszi mindenkinek!!!

Főleg Bettinek! Szerintem holnap elkezdjük a baba-születéseket!!!!

sch.judit

Bocs, nem tudom miért küldte el kétszer, pedig nem nyúltam hozzá.

sch.judit

Lányok van olyan aki szemüveges..............és magas dioptriával van, és simán fog szüni vagy esetleg van ilyen ismerőse?

Kép
elizabeth25

hali!ma voltam dokinál azt mondta kezd kinyilni a méhszájam.a corp 2100.eddig 3000 volt.aszt tudom hogy a 3000 a zárt méhszáj akkor a 2100 aszt jelenti hogy a méhnyak 2cm a méhszáj meg egy ujnyira van nyitva?vagy én tom roszul?aszt mondta már nemvalószinű hogy idei lessz de nekem már pár napja fájdogál pocim.igaz nem rendszeres de egyre kellemetlenebb.meg már sehogy sem jó se ülve se fekve sehogy.a hátam is egyre jobban fáj lehet hogy a doki tévedett???nembánnám.amúgy a 37.hét közepén járok.meg még egy kérdés:a győri korházban mit adnak és mit kell feltétlenül vinni.pelus,popsitőrlő meg ilyenekből??a válaszokat előre is köszönöm!!
kismama18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?