Sziasztok lányok!!!
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!
Időm semmi, viszont nagyon fini kajákat eszünk!
ma libát csináltam birsalmával meg mindeféle jóval. Apa el van ájulva hál istennek. Johanna is karácsonyi ebédet kapott, anyatej langyosan.
Kandika honnan veszed ezelet az eszméletlenül szép képeket?
babancs gratula a kisfiúhoz, lesz még egy domonkos a topikon!
Ezo, Dimet gartula a szuper UH eredményhez!
ÚÚÚÚgy szeretnék egy pozitív tesztet még az idén!!! Lányok!!!
Okr, azért pihengess, tanulást ne vidd túlzásba!Olyan sokat gondolok rád.
Norka nagyon örülök, hogy Bogi végre beindult. No para, nem lesz itt semmi baj!
Kavicska, ha nem fáztál meg, akkor az egy PÉ volt!4 Bizony-bizony!
DE: Miért késitek mindig le a PÉ-ket??????Komolyan, mintha sportot űznétek ebből. Jó-jó tudom, ügyelettel nem lehet viccelni, meg ha apa műt, akkor műt, bocsi
, dehát valamit ki kell erre találni. Már nem tudom hányszor írtad, hogy megint lekéstük a pé-t.
Írtad nem eszel éddességet egy hete, és egyből jött a Pé, lehet-e ilyen összefüggés. Hááát, nem tudom, én Johanna fogantatása előtt, miko szedtem még a Dianét faltam az édességet, aztán mikor abbahagytam a Dianét, egy falat édesség nem ment le a torkomon, és össze is jött a kiscsaj, lehet benne valami?
Mozgás is biztos használ, de ilyen gyorsan?
Olyan szépeket írtál korábban. örülök, hogy így érzel, hogy jók vagyunk neked. Te is nagyon jó hatással vagy ránk!
Ginuska neked is lett Pé-d. elájulok.
AKAROK egy pozitív tesztet.
Követelem!
Lányok, kinek lett idén nagyon szép fája? rakjon képet, lécci! Imádok karácsonyfákat nézegetni!
Pogi, Alice nálatok milyen lett a fa? Többiek? Nálunk nagyon szép formájút hozott a Jézuska, mint a mesében...
Monyoka, PCO esteén az LH sokkal magasabb szokott lenni, mint az FSH, de néha van olyan is, hogy LH/FSH rendben, mégis PCO-s az illető.
UH kép a petefészkeidről milyen?
A tesztoszteronod magas, vannak ennek kézzelfogható jelei is, mint szőrősödés?
szóval kérdésedre válaszolva ennyiből nehéz megállapítani, hogy ez PCO e.
Inzulin 1-2 mit jelent, éhgyomri az 1, és a második??
magas tesztoszteronra nagyon jó hatású pár hónap Diane szedés, leviszi átmenetileg a tesztoszteront, utána könnyebb teherbe esni. nekem kétszer is bejött.
Van rendszeres Pé-d?
Pogi hogy sikerült a fahéjas szuper karácsonyod?? Beszámoló? Nézem a blogodat is ám! Legalább a Marianne-t nem kell elolvasnom Benzonitól.
Képet a fáról??
bocsi akit kihagytam, 28-án a fiúk vidéken lesznek, akkor tudok jönni!
További jó karácsonyozást mindenkinek, ne egyetek sok sütit!