Sziasztok!
Giga, gratulálok Lilihez, sok örömöt, és jó egészséget kívánok! Gyönyörű a kislányod!
Nircee, én is felvetettem a cumi témát régebben. Sára nem cumizik, én sem szerettem volna, ha cumizik, elvből. (én több, mint négy éves koromig cumiztam, visszanézve a fényképeken olyan ronda, hogy egy olyan nagy gyereknek lóg a szájába a cumi, nem akartam, hogy Sára is cumizzon. De néhányszor majdnem feladtam, volt is a szájában újszülött korában párszor, nyugtatás képpen, de nem is nagyon kellett neki. A cici jobb
Ő az öklét kezdte el mostanában csócsálni, az egész bent van a szájában, és nagyokat cuppog hozzá.
Kati, már én is nagyon vágyom korizni, sokat koriztunk a tesóimmal régebben. Tavaly télen már nem mentem jégre kis pocaklakókám miatt, az idén meg még nem jutottam el. De majd egyszer...
Nálunk a karácsony elég mozgalmasra sikeredett, 24-én itthon Pécelen a férjem családjával, 25-én otthon Nyíregyházán a szüleimnél. 27-én jöttünk haza, addig nagyik, dédik látogatása. És a két ünnep között sincs vége a rokonok babavizitének.
Szilveszterkor itthon leszünk, pihenünk. nem tudom, hogy fogja Sára viselni a sok petárdát, meg tűzijátékot.
Képzeljétek, tegnap úgy gondolta a kislányom, hogy nem alszik. Reggel fél nyolc, és este 11 között 2×fél órát aludt. Nm volt nyűgös sem, csak egyszerűen nem aludt. Este már közénk vettük, hátha úgy elalszik, és fél 11-kor még olyan kdélyesen csevgett közöttünk az ágyban, mintha az lenne a világ leg természetsebb dolga. Aztán éjfélkor ébrdtem arra, hogy már nincs a szájában a cici, és ő is alszik, és akkor tettem vissza a kkiságyába. De ma bepótolta az alvást, délelőtt három órát aludt, délután egyet, és most is alszik. Kíváncsi leszek az estére...elvileg hétkor fürödnénk...
Czakoca, nagyon cuki leánykád abban a kisruhában!!