2001.06.29 07:10
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Leirom, hogyan tudok lefogyni en. Nekem ugyan meg nincs gyerekem, de a tervezgetesben mar bennevagyunk. Jovo nyaron szeretnek teherbeesni, addig le kene fogyni.
Szoval az elmult 5 ev alatt kb 15 kilo plusz jott fel ram. Szepen, lassan... Befejeztem az egyetemet, ahol sportoltam ugyebar, teniszeztem, usztam, hegyet masztam, es 57 kg voltam. Aztan.
Jott a munkahely, sport nuku, buszozas, ulomunka, lift, es persze ettem annyit, mint azelott.
Es egyre kevesebb regi ruhamba fertem mar bele, illetve amortizalodtak is. Csak egyre nagyobbakat kellett vennem.
Mivel en evekig kulfoldon eltem (Az Eszaki-tenger mellett), nem volt gond, hogy hogy nezek ki nyariruhaban. Ott nem hordtam ilyeneket. Furdoruha sem volt rajtam. Kabe marcius tajekan kis hijan zokogasban tortem ki a tukor elott, mert januar ota itthon vagyunk, es 5 ev elmultaval felprobalgattam a regi nyari gonceimet, sortocskaimat, szoknyacskaimat, keszulve a nyarra. hat ne tudjatok meg!!!!!!
Szoval nekialltam. Megvettem Biro Ica egyik kazettajat, egy oras program, eleg faraszto. Hetente 3-szor vegigcsinalom. Eszem rendesen, kiveve a keso esti vacsit, amit kihagyok. Ezt ugy tudom elerni, hogy reggelizek, aztan ebedre csak egy-ket kifli (ez inkabb egy kesoi tizorai), es gyumolcs, aztan 4 ora korul eszem meleget. De csak annyit, hogy jollakjam, ami kevesebb, mint amennyit azelott ettem (haha).
Utana kabe 8-ig nem vagyok ehes, es akkor is csak iszom. Jol teleiszom magam, es akkor tele lesz a gyomrom. Utana nem eszem. Az ebed, amit eszem, az nem csak parolt zoldseg, hanem barmi, a hagyomanyos, kedvenc eteleim, csak nem sok.
Es ezzel a modszerrel aprilis ota 7 kilot fogytam mar. Nem vagyok ehes, mozgekonyabb is vagyok. Bar a Biro Icara nagyon nyogtem eleinte, vegig sem birtam csinalni, ma mar nem gond. Eloszor szenvedtem az ebed miatt, kevesnek ereztem, de mara teljesen megszoktam. Es mivel 4-kor jollakom, este mar a vizecske is eleg.
Nem tudom, mason segit-e ez a modszer. Megjegyzem, sose tudtam pikk-pakk lefogyni. Ezt viszont remelem, tartani tudom. A legjobb az egeszben, hogy nem erzem ugy , hogy fogyokurazom, tehat nem gondolok arra, hogy jaj, ezt sem ehetek, azt sem ehetek. Egyszer-egyszer megeszem egy szem csokit is (kethetente egyszer), mert hianyzik, ennek ellenere fogyok. Azt szeretnem, hogy oszre-telre visszamenjen az egesz.
Azelott fogyokuraztam ugy, hogy mindenfele specko dietakat tartottam. Orokke dog ehes voltam, es a kura utan visszajott az egesz. Persze nem komoly feleslegek voltak, de nem is ert semmit.
a vizvesztest eloidezo gatyirol csak annyit, hogy ha tul sok vizet veszit valaki, akkor valoban kilokban merheto a dolog, de a vese begorcsolhet!!!!!!
A folyadekot mindog rendesen potolni kell!
A kovetkezo lepes a zsiregetok beiktatasa lesz. Azt mar akkor fogom szedni, ha tobb idom lesz a mozgasra, es hatekonyabb is vagyok.
Sziasztok
Angela