Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!
Hű Leon ülve már majdnem akkora, mint Noel!
Tök jó, hogy festenek. Andrissal még azért nem merek, mert mindent megeszik. Ma példjul a níveakrémet :oops:

ayse

A 2006/7 téli babáknál van egy most született kis gyönyörűség :D!

ayse

Megann!
Itt vettem nálunk az mdf piacon....nem volt egy nagy összeg, de már lassan egy éves.
Igen műanyag és pont azért, mert az asztal 1-2 nap alatt tiszta filctoll, kréta, stb foltos lett :(

Ayse!
Ráadásul ezek a képek kb. 2 hónapja készültek, csak most találtam meg őket :wink:
Szerencsére Leon már kezd leszokni arról, hogy mindent meg kell kóstolni :lol:

Na én is léptem aludni, Gabi már itt horkol mellettem....

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Háromszoros hurrá az új ruhába öltöztetett lépcsőnknek. Hurrá, hurrá, hurrá. Nagyon szépséges lett. Férj és Apukám este f10-ig szenvedett vele, de megérte.

Duda
Én paradicsom paszírozóval szoktam paszírozni a halat és azzal tényleg nagyon egyszerű. Kevesebb gond van vele mint egy bablevessel.

Ayse
Az én álmom is az volt, hogy az ünnepekre eltüntessem a hegyet a vasaló környékéről. Nekem is mániám a mosás (nem is értem egy 14 hós gyerek és egy autószerelő férj mellett), így soha nem érem utol magam. Mosás, vasalás, mosás, vasalás, stb, stb.
Brigi is PA-nak hívja a lámpát. Lassan már kezdem érteni, hogy mikor mit mond, bár a BA-t nagyon sok mindenre használja.

Ancsi
Kalács :wink:

Megann
Ezt a hiszti kérdést én is nagyon nehezen kezelem. Anyósomnak tetszik és ilyenkor jól kineveti a Brigit. Megkértem, hogy ne nevessen rajta, mert a végén még azt hiszi, hogy ez milyen jó dolog, így tetszik a többieknek, akkor többször csinálom. Egyébként nálunk ez a hiszti sikoltozással jár. Hát ne tudd meg.....

Majola
Nem kérdezek semmit, csak várom a híreket :wink: :P . Az Istvánban szerintem is nagyon jó orvosok dolgoznak. Te kinél szülsz (szülnél, szültél :P ) én a Gasztonyinál szültem és a következőt is nála tervezem.

Totka
Nagyon szépet írtál én is teljesen meghatódtam. Olyan fura így karácsony környékén mindig sokkal jobban elérzékenyülök. Én is szeretem a jó nagy családi összejöveteleket.

Bindeg beteg babának és mamának kötelező gyógyulást írok elő az ünnepekre.

Holnap, illetve ma még vár a takarítás úgyhogy megyek is aludni. Jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
maresz

Tök jó... Zsuzsának ma reggelre hőemelkedése lett... eddig tök jól elvolt egy kis köhigcséléssel, mióta gyógyszereljük, egyre rosszabb lesz. :evil:

Szegény, és pont Karácsonyra. Mondjuk neki jókedve van. De nincs olyan folyadék már amibe ne raknék neki valami gyógyszert...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt lányok...
Tüncsi még alszik!!!!!!!!!!!!!!! És nem kelt éjszaka!!!!!!!!!!!!!!!! (vagyis én nem ébredtem fel hozzá :lol: )
Ilyen sem volt még, hogy nem ő ébreszt... :lol:

Ma végre átvesszük az új kiságyat! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Róki, ha Tüncsinek hasmenéssel járó baja van én sem adok tápit neki...viszint a Rízstejes sinlacot is szereti!

Kép

Kép
prüntyi

Lili mindenütt angyalszárnysuhogást vél hallani! :D:D:D

Prüntyi!
Éljen az alvás!
Andris ma engem kétszer keltett, ezt azt jelenti az olvasatomban, hogy ezek szerint már jobban vagyok (és tényleg :))

Rokica!
Zsuzsabetegség :(
Nem lehet, hogy a hőemelkedés fogtól van?

Maresz!
Éljen az új lépcső!
Fotót kérünk!

ayse

Sziasztok!!

Mivel már nemigen jövök errefele,ezért:
Békességet,boldogságot,csengőszót és gyertyalángot!
Ajándékot,szeretetet,s mindent ami fontos neked!
Ajtód elé fehér bársonyt,
BÉKÉS BOLDOG SZÉP KARÁCSONYT!!!!

Kép

ancsi26

Sziasztok,

Zsuzsának felment a láza 39 fölé popsiban, most kap lázcsillapítót is. Mindemellé iszonyú hasmenése is van, kb félóránkét teljes ruhacsere. :( Minden egyes gyógyszer amit kap, "okozhat" hasmenést, és úgy tűnik, meg is teszi. Alig várom, hogy abbahagyhassuk ezt a gyógyszerkavalkádot, azelőtt csak köhögött, most lázas, hasmenéses, és ki van csípve irdatlanul a popsija. :( Szép kis Karácsony...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szegény Zsuzsababa! Jobbulást neki!

Na, úgy tűnik, én már csak jövőre szülök ... már nem gondolom minden percben, hogy indulni kell, elterveztem az elkövetkező napokat.
Maresz, én Hetényi Gábornál szülök, elvileg persze, ha itthon lesz. Julcsi is nála született.
Ma éjjel is felébredtem kétszer-háromszor jóslófájásokra, de aztán semmi.

Holnap nagy főzést rendezek, mert 25-én ctg-re kell mennem, épp ebédre érünk haza.
Szóval ha nem jönnék:

Boldog Karácsonyt kivánok nektek, vidám és egészséges babák örüljenek az együtt ünneplő családnak, az ajándékoknak, a csillogásnak!!!

Azért helyzetjelentést adok, ha van valami.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Megjártuk a piacot, egész tűrhető volt, nem volt olyan tömegnyomor, mint amire számítottam. :wink:
Gabi elszaladt a Media Markt-ba dvd tokot venni, kell egy ajándékhoz.....délután meg kicsit pakolgatunk, én rendberakom a fürdőt, konyhát, aztán meg pihi.
Fát holnap díszítünk, amíg alszanak a gyerekek.
Ja én még ma mostam egy gép ruhát, meg megy a második is.... :oops: :oops: Gabi teljesen rosszul volt, hogy hogy fognak holnapra megszáradni. Most a nappaliban szárítom, remélem holnap le tudom szedni.

Róki!
Jaj szegény Zsuzsa, sok-sok gyógypuszit küldünk neki, holnapra remélem már jobban lesz!

Zsuzsa!
Talán jobb is, ha az ünnepeket kivárja Anna, nem?! Mármint a karácsonyt.......gondolom azért jó lenne még idén szülni.... :wink: :P

Maresz!
Biztos nagyon szép az új lépcső! :D

És a végére egy Nolcsiszáj, ami ugye még nem volt. Mostanában már egy csomó vicces, megdöbbentő dolgot mond ő is.

Na az előzmény, hogy anyu elnevezte Nemecseknek, mert mindig mindenre NEM a válasza :lol:
Tegnap fürdik a kádban, de nem akar se fogat mosni, se kiszállni, se játszani....
Mondom neki, Nolcsi megint Te vagy a Nemecsek?
Erre döbbenten néz rám és "De Anya, én eszek, nem látod??"

Valóban mézeskalácsot evett.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

:(
nem sikerült mégse,Kisnyuszi lázasabb,mint valaha és alig tudjuk lenyomni neki,azért szerencsére 38 és 38,4 volt a legmagasabb!holnap úgyis apóséknál kezdjük a Karit,meg is vizsgálja,hogy nem e bakteriális! :(
a kedve se az igazi,illetve az egész jó,csak takarékra állítva és étvágya sincs nagyon,csak a májkrém(minden nélkül :shock: ),szőlő és a tápi,azért ez is valami!de a husilevest ma köszönte nem kérte! :?
úgy sajnálom szegénykémet,állandóan ki akar menni sétálni,de én lázasan nem szeretném!
mentem is ,még van mit csinosítgatni a lakáson,bár nagyNyúllal elég szontyoli a hangulatunk :?

Roki,Zsuzsa lánynak is sok gyógypuszit és mindenkinek,akinek szükség van rá!nem szép dolog ennyi gyereket megbetegíteni Karácsonykor :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na még nem fejeztem be ám!

lehet ma már nem jövök és holnap igyekszünk ki Gyálra,így:

MINDEN BABÁNAK,POCAKLAKÓNAK,KICSI és NAGY GYEREKNEK,PAPÁNAK,MAMÁNAK,NAGYPAPÁNAK,NAGYMAMÁNAK és MINDENKINEK A VILÁGON NAGYON BOLDOG és BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁN A NYÚLCSALÁD :P !!!

és köszönöm,hogy vagytok!
:P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

úúúúgy feltennék képet Kisnyusziról,de sajna nem tudok!
:(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és Boldog Névnapot Vikinek!!!!!!!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Bassza meg....nem tudok már mit mondani, hogy ezek a nyamvadt betegségek még Karácsonykor sem kimélik a kicsijeinket :evil: :!: :evil: :evil: :evil:

Zsuzsababa és Nyuszimuszi!

Én azt kivánom Nektek Karácsonyra, hogy éjszaka látogasson meg titeket a karácsonyi angyalka és gyógyitson meg titeket holnapra, hogy a családdal ünnepelhessetek és bontogathassátok az ajándékaitokat.

LÁNYOK!!!!

MIVEL ÉN IS TELJESEN KISZÁMITHATALAN VAGYOK....EZÉRT ÉN IS NAGYON SOK SOK BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK NEKTEK ÉS A CSALÁDJAITOKNAK.
KÉSZITSETEK SOK KARÁCSONYI FOTÓT..HOGY LEGYEN MIBEN GYÖNYÖRKÖDNÜNK :wink:
EGYETEK SOK HALÁSZLEVET :wink: AKI NEM SZERETI, AZ BEJGLIT :wink:, AKI AZT SEM SZERETI AZ RÁNTOTTHUSIT :wink: .
GYŰJTÉSTEK BE A FENYŐILLATOT MAGATOKNAK, HOGY MÉG JANUÁRRA IS JUSSON BELŐLE.
ÉS SZERESSÉTEK NAGYON EGYMÁST.

BOLDOG KARÁCSONYT :P :P :P :P :P

És most még nyúzlak titeket egy kicsit....

Rókica!
Please, give me the recept arról az ilyen olyan lazacos fincsiségről..mert mióta tegnap elolvastam hogy ezt fogod főzni...hát nem birom kiverni a fejemből :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

SZÁMITÓGÉPZSENIK!!!!

Help, help!
Én sem tudtam kiirni a CDre a Lénavideot ugy hogy az le is játsza a dvd...van valami speckó dolog?
Vagy bele kell nyugodni hogy csak számitogépen lehet nézni???? :cry:
Még annyit hogy férj ledigitalizálta, ami nemtom mit takar...de ő biztos :lol:

Ayse!
Állati nagy lett a fánk..este hozza a Jézuska...amikor már Léna alszik...izgulok....de azt hiszem, nem lesz égigérő :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Azért majd megpróbálok ám jönni még..ha ma nem akkor holnap :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Rokica!
Hát ez nem a Ti évetek!
De legalább a jövő év jól kezdődik!

Nyúlné!
Jobbulást! :(:(:(

Az én mosógépem zárlatos lett...
A férjem délelőtt levitte anyósomat az ügyeletre, mert belázasodott. Az orvos azt mondta, hogy nincs receptje, menjenek vissza délután 3-ra a másik orvoshoz (de ehhez persze végigülték a kétórás sort). A férjem még sehol, a lakás romokban, holnap 8-an leszünk, holnapután 12-en. Amit lehetett, kitakarítottam, de fel kellene vinni a padlásra egy csomó cuccot, mert addig nincs értelme elkezdeni, én meg betegen, egyedül a két gyerekkel nem lépcsőzök, létrázok 32.szer. Brrrrrrrrrrrr

ayse

És Lili alatt leszakadt Andris ágya....

ayse

Ayse, nem mondod!!! Hogy a fenébe?
Egyébként ma jött meg Tüncsi új ágya...a régi eladó :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Emese!
Jobbulást Nyiszinak, nagyon sajnálom, hogy karácsonyra ilyen beteg szegény :( :(
Talán holnapra lemegy a láza, már az is sokat számítana.

Megann!
Nem tudok a cd-ben segíteni, én nem csináltam :oops:

Ayse!
Hú, a Ti napotok se a legjobb :(
Jobban vagy már?

Nálunk a lakás szuper tiszta, még a szőnyeget is kititsztítottam vanish-el, apa játszik a fiúkkal, zenét hallgatnak és táncolnak :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Remélem a mi helyzetünk is javul nemsokára. :?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

halihó!
a du.alvás alatt ismét levittük a lázát és most is lázmentesen ,sőt hőemelkedés mentesen fektejük le!olyan ari,amikor éppen jobban van,akkor neki kezd zabálni,de mindent!remélem jó éjszakánk lesz,bár szerencsére ez idáig nem volt gond,sőt ma f8kor volt az ébredés,pedig még egy kis orszívás is volt hajnalban!
ami érdekes,szinte már minden gyogyit,bogyót gond nélkül bevesz,de ez a Panadol gumibogyószirup nem ízlik neki,úgy lehet vele,mint én a mézzel,egy ici-picit még csak elnyalok,de kétkanálnyit már úgy kell magambaerőltetni,pedig édesszáju vagyok,de mégse bírom és Kisnyuszi is mint az kiderült :oops: ,édesszáju!
na mindegy,ezt csak mint érdekesség mesélem!
akkor mi holnap pattanunk apóshoz,úgyhogy mindenképpen családi körben lesz megtartva a SzentEste és 25ére csak meggyógyit minket apósdoki és akkor anyumék és nővérremék társaságát is élvezhetjük,nagyon jó lenne!

jaj,de tömény már megint! :oops:
nem baj,Kari van és szerettek engem és meg titeket! :P :P :P :P

jó éjszakát és mégegyszer BOLDOG BOLDOG KARIT MINDENKINEK!!!!!!

a gyógypuszikat már vehetitek természetes velejárónak a hozzászólásaimhoz!na pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Mi is Békés, Boldog Karácsonyt kivánunk mindenkinek!

A kis betegeknek gyors gyógyulást! (de legalább láztalalanságot holnapra :? )

Zsuzsának meg a legcsodállatosabb ajándékcsomagot karácsonyra! :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Halihó!

Na csak bekukk....

Davallia!
Köszi :(
Sajnos akkor ezt bebuktuk..anyuméknak nincs számitógépük :(

Nyúlné!
Gyógyuló Nyuszifül :P

Képzeljétek meghozták a tálalóbútor felét meg a nappalibútor felét...és ÁLLATI JÓL NÉZ KI... :P :P :P :P :P :P :P
Férj már be is üzemelte az uj plazmatv-t( :oops: :oops: )
(megjegyzem nekem nem tetszik :shock: :shock: hülye szélesfejű lett mindenki benne :shock: :shock: :shock: )

Úgyhogy most pancsi..aztán beköltözik a fenyő és karifát csinálunk belőle... :P :P :P :P

Már tök fáradtak vagyunk mindketten :oops: :?

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Rohanásban vagyunk, nem hiszem, hogy tudok jönni még, ezért most szeretnék:

Nagyon boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!

Minden betegünknek jobbulást!!!!!

Zsuzsa!
Drukkolok! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Jelentem, a karácsonyfa kész!!!! Tüncsit reggel csodaszép élmányvárja! :lol:

Békés Karácsonyt mindenkinek!

Kép

Kép
prüntyi

Hahó!!

Jajj,olvasom ezt a sok beteg babócát és muszály irnom,hogy kivánom minél hamarabb gyógyuljanak meg...mondjuk reggelre!!! :wink:

Megann!!
Én is a NERO-val tudtam olyat csinálni amit lejátsza a dvd!!

Jujj,megyek aludni,mert holnap nagy főzés vár ránk apával!!!! :D

Mégegyszer BOLDOG KARÁCSONYT!!! :D

ancsi26

Hali!

Kész a Karifa!

És minden túlzás nélkül állithatom hogy EZ ÉLETEM LEGGYÖNYÖRŰBB FENYŐFÁJA :P :P :P :P
Jó választás volt ez a bronz-arany-szalma variáció :P :P :P :P :P

SZOKÁS SZERINT MAJD BEHUGYÁLTAM AMIKOR TÁVOLRÓL MEGNÉZTEM :P :P :lol: :lol: :lol:

Teljesen transzba estem.... :P :P :P :P

Jó éjt :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Jóreggelt,

Zsuzsa most éppen jobban van, különben nem jönnék rontani a karácsonyi hangulatot...

De a tegnapi nap borzasztó volt, óránként-félóránként-negyedóránként kakilt, és gyakran annyit hogy teljesen át kellett öltöztetni. A feneke lángvörös volt és már sírt ha hozzányúltunk. Mikor elaludt, akkor pedig fülben 38 fokos láza volt. :( Annyira megijedtem, hogy próbáltam minden orvost elérni, de senkit nem lehetett. :( Végül tehetetlenségemben PZitától kértem tanácsot, hogy most mi a fenét csináljak a gyerekkel, felkeltsem hűtőfürdeni? Ő végül jól rámijesztett, hogy ha nem szűnik a hasmenése, ő bizony kórházba vinné megnézni. Végül felhívtam az ügyeletet, azt mondták, hagyjuk abba az antibiotikumot, aminek nagyon örültem, mert tudom hogy ez hajtotta meg ennyire. Egész éjjel adagoltam neki a panadolos teát (Nyúlné, próbáltad már innivalóba keverni? mióta Zsuzsa pici korában egyszer az egészet visszaöklendezte rám, én minden ilyen gej dolgot innivalóba keverek), reggelre így lement a láza, nem is kakilt, és most tök jókedvű. És majdnem reggel kilencig aludt a kis szerencsétlen, pedig máskor már hatkor kukorékol. Gondolom ez a lázas éjszaka őt is kiszívta. Meg engem is. :?

Most abban maradtam magammal, ha ma elmúlik a hasmenése és úgy tűnik, jól van, akkor kivárjuk a szerdát és visszamegyünk a dokinéninkhez, mert nem kell nekem hogy most egy ötödik orvos ötödik kezelésbe kezdjen vele. Eddig is tök jól elvolt a köhécselésével, ha nem nyúztuk volna meg ezzel az antibioval, szerintem ezt az egészet kihagyhattuk volna... No mindegy, ha nincs hasmenés és jól van, akkor inkább várunk. Inni iszik, enni eszik, jókedvű (mikor éppen nem a feneke fáj), úgyhogy nem bolygatom.

Nyuszinak is jobbulást!

És mindenkinek boldog karácsonyt!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hihetetlen, hogy tegnap arra se volt időm, hogy bekapcsoljam a gépet! Fél kettőig díszítettem a fát, Apa ott horkolt mellettem a kanapén / arra nagy nehezen még rávettem, hogy állítsa be a fát a talpába, aztán kidőlt-mármint Apa /.

Reggel nagy volt az öröm, Balázs már úgy ébredt, hogy menjünk ki a nappaliba, hátha... Persze a szokásosnál egy órával korábban keltek... Tegnap elkezdte ő is, hogy plafonig érő fát óhajt. Mondtam, hogy szólhatott volna előbb is. Aztán délben meghozta nagybátyám a fát, és nem tudtam Balázst rávenni, hogy bújjon a szobájába előle / nem szereti a nagybátyámat/, csak az asztal alá bújt el, és mindent látott. Amikor elment, előbújt, és elkezdett kérdezni. Az milyen fa? Mondtam, hogy Nagyanyó küldte / anyukámat hívják így/, hogy ezzel se legyen gondja a Jézuskának, neki már csak föl kell díszítenie. Olyan idétlennek találom ezeket a füllentéseket, de nem veszem el az örömét.
Erre ő egyébként azt mondta, hogy föl is díszíthetnénk, és akkor már csak az ajándékokat kell hoznia. Majd egyszer így is lesz...
/ ja, és nem lett plafonigérő, de alátoltam egy kisasztalt, így viszont igen :wink: Balázs elégedett volt :) /
Naszóval hulla fáradt vagyok, és még van tennivaló bőven, ébresztem is Apát, és teszem a dolgom.

Megann :) Az én anyukámnak sincs számítógépe, de azért kap egy CD-t, visszük a laptopot, és azon megmutatjuk neki. Úgyse nézegetné állandóan...

Nyuszinak és Zsuzsának gyors gyógyulást kívánok, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul indul a Karácsonyotok :(
/ tegnap küldtem egy Viki nevű ismerősnek névnap-sms-t, és akkor tudtam meg, hogy akislányuk kórházban van, mert kiszáradt. Na, ez még csodásabb lehet :( Mi most szerencsések vagyunk, úgy érzem/.

Mindenkinek gyönyörűséges, meghitt, boldog Karácsonyt kívánunk!!!

Juditék

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Évi, Viki!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok mindkettőtöknek! :D

Mivel szerintem ma már nem fogok tudni jönni, így:

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Puszi:

Barbi & Leon & Noel & Gabi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Helló!

Na én is itt...

Kész van Annamami bejglije..Reggel 6 kor keltem hogy elkezdjem :shock: :shock: :shock:

Ahoz képest hogy ez életem első bejglije..nagyon büszke vagyok magamra.. :P :P
Van még mit fejlődni, de azért nagyon fincsi és guszta lett..

Annamami!
Isten hozott titeket újra itthon :P Köszi a receptet :wink:

Hmmmmmmmmmmmmmm Lénát nem nagyon hatotta meg a Karácsonyfa :? :? :?
Pedig annyira monumentális és szép :P :P :P
Na talán már jövőre....

Ja egy sztori...
Reggel Léna odament a fához, vetett rá néhány pillantást, majd fogott egy tűlevelet a földről és visszatette a fenyőnek az ágára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát nem édes????? :P :P :P

Róki!
Örülök hogy jobban vagytok :) .

M.

Kép

Kép
megann

Jelentem kész a halászlém!!! :D :roll:
És nagyon fincsi!! :wink:

Meli még nem látta a fánkat,mert anyukáméknál van és majd délután hozzák!!!

Pussz!!!

ancsi26

BOLDOG KARÁCSONYT, SOK ÖRÖMET, JÓ LAKOMÁT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!

Kuha, Viki!
Boldog névnapot!!!

ayse

MOst olvasom,hogy még mindig van betegeskedés!
Gyógyuljatok meg!
Csak zárójelben,hogy szegény Marci is tiszta takony és nagyon csúnyán köhög! Én meg émelygek és fáj a fejem tegnap óta. (És nem a kistesó érkezik :wink: )

De nem ezért jöttem, hanem

Kívánunk mindenkinek nagyon szép, békés Karácsonyt és az Éváknak (Kuha tudom, hogy téged értint, de azt nem tudom hogy mást is esetleg :oops: ) boldog névnapot kívánunk Családommal együtt!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Lányok!

Nagyon köszönöm a névnapi üdvözleteket!

Viki!

Nagyon Boldog névnapot kívánok neked is.

Remélem, jól emléxem :oops: :oops: , hogy rajtam kívül nincs több Éva, ugye???

Gergő még tegnap is tiszta láz volt, hála istennek mára már lement.
Remélem, hogy ez volt az oltás, és már nem kell majd vele vacakolnunk egy hét múlva...

Mi ugye ma itthon vagyunk, csak holnap megyünk anyumékhoz.
Ebéd már megvolt, harcsapaprikás Robi szerint nagyon fincsa lett, én nem voltam oda érte, amúgy sem, úgyhogy biztos ez volt a baj.
Karácsonyfa kész, Gergő most épp alszik, ajándékok a fa alatt...
Fényképező és videokamera készenlétben, amint felébred Gergő, Apa készenlétbe áll velük.

Kíváncsi leszek a hatásra.

Karácsonfákról (és persze ajándékbontogatásról, meg mindenről) majd tegyünk ám fel jó sok képet!!!!

Megann, a tietekére külön nagyon kíváncsi vagyok!!!

De persze mindenkiére, úgyhogy várjuk ám a képeket!
Majd én is jövök, teszek fel.

Lányok!

Mégegyszer kívánok én is mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt, sok-sok ajándékot, és minimum plusz 5-6 kg súlyfelesleget mindenkinek :lol: :lol: :lol: )
(Csak azért, hogy nehogy má' csak én nézzek így ki... 8) 8) 8) 8) 8) )

Beteg babáknak pedig jobbulást!!!!!!
Évi :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Évi! :)

Mis is nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

A karácsonyfa készen áll nálunk is :wink:
Apa és Lívi alszik, de ha kell Lívi akkor kamera (ami karácsonyi ajándékunk) készen áll :wink:

Mi ma megjártuk már Nagymarost is, sétáltunk egy nagyot Duna-parton+házikót megnéztük :D
Meg anyósomnál volt az ebéd.
De lehet még elmegyünk este vissza, de nem bizti.
Én szeretem a jövés menést ilyenkor :oops: be vagyok mindig sózva ilyenkor.
Pedig tudom itthon kellene ülni, de én szeretem ha többen vagyunk együtt :)

Mindenkinek nagyon szép karácsonyt és ünneplést!!!!!!!!!!!

Mea
mea

Beteg babáknak jobbulást és beteg mamiknak is!!!!

Mea
mea

Kép

Mea
mea

sziasztok!
hazajöttünk apóséktól,megy az altatás és köszönjük a sok gyógypuszit,mert úgy néz ki hatott!vagy annyira megrettent Kisnyuszi,amikor látta,hogy apósék felé tartunk,ahol ugye általában mostanság az orrát szívták,hogy se láz,se hőemelkedés se taknyi csak jókedv,móka ,kacagás jó étvágy! :P :P :P
nagyon jól sikerült a napunk,Kisnyuszinak a mi fánkat még tegnap este feldíszítettük és nagyon örült,huhogott rendesen és megkapta a szivacs fotelt,aminek szintén úgymegörült,hogy örömében hátravágodott és jól beverte a fejét,volt nagy bömbi,de hamar túltette magát és azóta amikor csak teheti megpihen a fotelben,úgyhogy sikeres ajándékvétel volt :twisted: :wink:
apóséknál is nagyon jó és szép játékokat kapott,főleg építőset és egy talicskát,nagyon megörült annak is!
egyszóval az angyalkák kegyesek voltak hozzánk és vigyáztak nyuszinkra!
ja és MEGANN!!!a mi Kisnyuszinkat nem hagyta hidegen a fa,sőt,bár a járókát kordonnak használjuk így is minden praktikát bevet,hogy megkaparinthassa a lelógó csili-vili díszeket!párszor sikerrel is járt ,így át kellett rendeznem egy kicsit!
de milyen érdekes,hogy apóséknál elkerülte az óriási és barikád nélküli fát! :twisted: :twisted: :twisted:
holnap picit karizunk 3masban és sétálunk a levegőn(legalábbis remélem)aztán megyünk anyumékhoz!
ja és ma ott voltak az Ikrek is,nagyon édesek voltak,jól megnőttek pés már kifejező tekintetük van...néha :lol:
holnap meg a nagylány uncsitesók lesznek,megint szétszedik nyuszimat!

na mentem!
remélem mindenkinek boldogan telik a Karija!
jó éjt puszi
és gyóóóóóóóógypuszi halom!!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek !
Kép

Kuha, neked pedig NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk !

Kép
Kép
maresz

Nyúlné!

Örülök, hogy huligán Kisnyúlnál nyoma sincs a betegségnek.
Remélem, így is marad.

Nálunk is megvolt a karácsonyozás, holnap anyuéknál folytatjuk.
Gergő annyira édes volt, mikor a délutáni alvásból felébredve, Apával besétáltak a szobába, és meglátta a fát...
Direkt leengedtem a redőnyöket, hogy sötét legyen a szobában, és csak a karin világított az égősor.
Olyan kis csodálkozó tekintete volt, tetszett neki a fa, és látszott, hogy nagyon-nagyon zavarban van... :)
Azt sem tudta, hogy a fára, vagy Apára, vagy rám nézzen.
Aztán persze jöttek az ajándékbontogatások, amibe az elején Apa mindig besegített, aztán Gergő szaggatta a papírt tovább.
Hát, ez nagyon tetszett neki, egyfolytában ezt hajtogatta:
Húúúú - hűűűűű - húúúúú - hűűűűű.
Nagyon édes volt, és olyan jó volt nézni, ahogy mindenre rácsodálkozik.

Tőlünk kapta ugye a bébi távirányítós autót, amit egyenlőre Apa és én sokkal jobban élvezünk, mint Gergő.
Kapott egy csomó mesekönyvet, egy "első tv-m" nevű felhúzhatós, zenélős, mozgó képes tv-t,
és persze az FP tanulószéket.
Hát, ez aratta a legnagyobb sikert, egyfolytában a lámpát nyomogatja, nagyon tetszik neki.
És olyan mókás, nem ám egyszerűen ráül a székre (az még nem megy :lol: ), hanem felteszi rá az egyik lábát, majd feláll rá, megfordul, és végül lecsúszik, és úgy ül rá.
Jókat röhögünk rajta az apjával.

Na, most lépek, mert igencsak elfáradtam ma.

Na jó, még néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kuha

Maresz!

Neked is köszönöm szépen!

És további szép karácsonyozást kívánok Nektek is!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Minden Maminak, Kismaminak és Babának Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk.

Névnaposoknak Boldog névnapot és Betegeknek jobbulást.

Kép

Nézem ahogy az est leszáll az ablakom előtt,
Ezüstbe és fehérbe öltözik a föld.
Álmaink és bűneink, jó és rossz tetteink
Ma hó takarja.

A világ bármely részén élsz és bárki vagy,
Szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb!
Kívánj igazi ünnepet,
Kívánj igazabb életet, ahogyan én - neked.

Kívánj a szónak nyílt utat
És a dalnak tiszta hangokat;
Kívánd, hogy mindig úgy szeressenek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál,
Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután.
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Békés Boldog karácsonyt mindenkinek!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Mi is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk, sok-sok ajándékkal és finom kajákkal! :) :) :)

Kuha,
Boldog névnapot! :)
Nagyon édes Gergő az ajándékokkal! :)

Viki,
Neked utólag :oops: boldog névnapot! :)

Juci, Rokica,
Jobbulást a kis betegeknek! Remélem, mára ők is jobban lettek, mint Kisnyuszi (éljen!) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!
Millió éve nem jelentkeztem, de most

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Pusz,
Kati és a fiúk
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X