Hali!
Panda!
Nem is várnám, hogy olyan sürün kakiljon, ha nem bántaná!!! De mivel látom hogy nyom, erõlködik és mikor nem sikerül akkor ordit akkor már baj van sajna
De ma volt hajnal 6-kor és este 9 körül 1-1 kaka aminek örültem és a Gabika is mert ma már jobb a kedve és van, hogy 4 órát is alszik egyszerre!
Igaz, hogy tegnap óta fõtt burgonyán élek ala nature, meg kamillát iszom, meg a gyerkõc is issza minden meggyõzõdésem ellenére, mert valamit tenni kell, mert az a legkevesebb, hogy a karom szakad le, ha cipelnem kell az 5,5 kg-os fenekét, de neki ne fájjon mááán
És tényleg úgy néz ki valami használ
Vagy az én diétám, vagy a kamilla, vagy a Grape Water
Holnap még csak burgonyát eszem, aztán elkezdem a pulykahusit is enni már úgy várom
Remélem meghozza a várt eredményt!
Áfonya!
Na igen! Gabi 6 hetesen úgy néz ki mint egy 2-3 hónapos! Tartja a fejét, nézelõdik meg minden! Ha valamit nagyon néz és én pont fogom és elfordulok vele akkor elforditja a kis buksiát ugyanabba az irányba. Meg már kezd magyarázni, néha mond valamit
De ki érti a babanyelvet?
Még az AU párosát tanulgatja meg az A-t
Ja és az a durva, hogy 3 hete volt 4040 g, most meg ugye 5560. 3 hét alatt a másfél kg szerinted is baromira sokkk?
Hát mondjuk én se voltam piskóta, inkább a "mislen" gumiemberre hasonlitottam, mert 6 hónaposan voltam 12 kg! Ha a Gabi is ezt a tempót folytatja akkor nem is tudom mi lesz
Csak gyõzzem tejcivel, meg alkarral
Na meg az a tudat sem elhanyagolható, ha igy hizik akkor a Rékát (5 hónapos ugye?) kb 3 hét múlva utol éri súlyban!
Ma voltunk a védõnéninél és volt ott egy 7 hetes ikerpár akik még 50-es rugit hordanak és kisebbek, mint amilyen a GAbi vlt a születésekor és egy 5 hetes aki szintén olyan csöpp volt és mindegyik olyan kis "erõtlennek" tünt a Gabimhoz képest. Voltak ott babák akik már ültek, vagy ülni tanultak, hát én inkább hozzájuk mértem a fiamat! 1-2 62-es rugi már rövid neki! Nagyon sok 68-ast hordunk.
Szerintetek ez a gyors növekedés lassulni fog? Vagy 1 évesen lesz egy látszatra 2 éves fiam?
Na megyek puszi
sasha