Új privát üzeneted érkezett!

Csics!

Én hiába innám a baracklevet... Kép
Sajnos nem szoptatok, a kapott anyatejet meg ugyebár nemigen tudom befolyásolni. Így Lili 4,5 hónapos kora óta naponta 1X gyümölcsöt kap, így van rendben a széklete, bár tegnap mi is megszenvedtünk vele...

bera
berka
 
 


Ilke, igy hirtelenjeben ezt talaltam, de ha rakeresel a "megjott" szora, sokat felhoz meg, csak most nincs idom tovabb bogaraszni, bocsi:

"nekem 6 hét után megjött és sokáig tart. " /Tikk

"A héten megjött. Nektek is ilyen brutálisan sok volt elõszõr? Tisztára, mint a gyermkágyas idõszakban. Már a tenát is elõ kellett vennem. Elég lehangoló." /Menta

A "megjött" téma: nekem már Ármin négy hónapos korában megjött, holott most is gyakorlatilag kizárólag anyatejes, régebben szinte nem is éreztem, szülés óta görcsöl a hasam, szóval, nekem sokkal rosszabb lett, mint volt. Ja, és tök hosszú és rendszertelen /Marti

"Nekem mar kétszer megjött és nagyon csodalkozom,de se görcsölés,se nagy mennyiség.Ugy latszik mazlim van. "

Alapbol azt mondanam, hogy ezek szerint surun elofordul, hogy eros az elso, de sose lehet tudni ugyanakkor.
Dontsel Te inkabbKép
-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Csak pár szó. Gabi 5560 g és 6 hetes lesz holnap!Kép 2 kg-ot hizott!!!

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 

 
 

Köszi a hozzászólásokat!

Forti,
Neked külön sok-sok köszi!Kép

Áfonya,
Már én is elõvettem a Tenát, meguntam, hogy óránként járok cserélni és nem merek leülni. Így remélem kicsit nyugtom lesz egy darabig. De hogy hogy megyek le így sétálni és boltba?Kép

Pusz,
Ilke és a 4hónapos Lili

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok Lányok
Petike ma végre megkapta az oltását és nem is sirt csak mikor már kint voltunk akor kezdet el de akor kapot kaját és ivot is most itt alszik mögötem már kapot 1 kupot és mindjárt beborogatom a lábát kiváncsi vagyok mien esténk északánk lesz mert ez a 3 honapos oltása volt .

Puszi Csics és Petike
csics
 
 


Ilke!
Nekem ugyanígy volt, mikor Noémi után elõször megjött. Szoptatás után felálltam az ágyról, és majd' elájultam, csupa vér volt minden, azt se tudtam, mit csináljak hirtelen. Ez az oxitocin miatt van, ha kevesebbet szoptatsz, normalizálódik a mensid is. Persze, amíg viszonylag sûrûn szoptatsz, ne várd, hogy szabályos legyen. Nekem volt úgy, hogy 3 hónap is eltelt kettõ között. Most még egyelõre semmi jele, de nem is bánomKép.

Sasha!
Ne is várd, hogy Gabi kakiljon, ha ennyit hízik!KépKépKép Nem is marad semmi, ami kijöjjön.

Csics!
Kellemes éjszakát! Arra számíthatsz, hogy holnap kicsit aluszékonyabb lesz Peti, ez az oltás "mellékhatása" egyeseknél.

Ádám már elég rég óta nem akar este szopi közben elaludni, de most éjszaka szintén ezt csinálta. Felkelt, meg akartam szoptatni, de kettõt szívott, utána csak tekergett, nem kellett neki. Betettem az ágyába, és 2 másodperc múlva aludt. De akkor meg mi a csudának kel fel? Ahelyett, hogy hagyna engem is aludni. Valakinél elõfordult már hasonló?

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ma 3 orat setalgattam Rekaval, hulla vagyok. Ez volt az elso alkalom, hogy aludt, majd ebren is majdnem egy orat elnezelodott, majd mikor jottunk volna fel, megint elaludt. Ennek mar mondjuk annyira nem orultem, mar untam/faztam/ehes voltamKép

Panda,
nekunk egy parszor volt ilyesmi. Elvileg Reka mar ataludta akkor az ejszakat, ezert furcsalltam en is. De sokszor eleg volt, hogy bementem, hasra forditottam csendben, egy hatarozott mozdulattal es aludt is tovabb. Aztan volt, mikor nem jott beKép

Sasha, ez igen. Megneztem, Reka pont 3 honaposan volt ennyi! Igaz, mi most is csak 6,5 kg-val szerenykedunk, viszont meg mindig napi 4-5 kaka van.

Joejt:
-Afonya

ui: nem is tudom mar, ki irta, hogy elszallt az uzije a frissites miatt. Nekem sose frissit es sose szall el automatikusan, pedig nem allitottam semmit szerintem. Tobbieknek is van ilyen frissitgetes?
afonya
 
 


Sziasztok!

Ilke, RZsuzsa

Az oltással minden rendbe volt. Beborogattam a kis lábát és adtam neki kúpot. Lázas így nem volt és nem is nyügizett.

Sasha
Nagyon sajnálom Gabi babát, remélem, hogy minnél hamarabb túl lesz rajta és segítenek a cseppek.

Rzsuzsa
A Petra is megfordult az ágyába. Szombat reggel arra ébredek, hogy szopizza az újját és oda megyek a kiságyhoz, még sötét volt és kiakartam szedni és lába volt a feje helyén. Szegényke így aludt éjszaka. A zoknija lecsúszott, nem volt betakarva és a kis talpa is jég hideg volt.

Ilke
Ha a Lili nem tud kakilni akkor próbáld meg a szilvát. Én tegnap ettem szilvásgombócot és a Petrának ma olyan hasmenése volt. Elõször nem tudtam, hogy mitõl lehetett és csak most jöttem rá, hogy a szilva miatt mert nem ettem semmi különlegeset.
Nem lehet, hogy a teától nem tud kakilni a Lili?
Képzeld nekem egyre kevesebb a tejem ma már nem is fejtem. Ténleg ér valamit ez a tea, mert akkor én is elkezdem inni.

dec8
Megoldodott apróblámám, most már eszik a Petra mind a két mellembõl. (ez csak egy napig tartott)

Forti
Mi pont a hétvégén vettünk játszószõnyeget és vékony szivacs van benne. A Kikába nagyon sok féle van és aranyosak is. Én is elõször arra gondoltam, hogy varrok de sajnos arra nincs idõm.
Megnéztem a falvédõket, nagyon aranyosak. Ezekbõl lehet is venni?

Képzeljétek a Petra megtanulta kidugni a nyelvét és két napja csak lógatja, még szopizni is logó nyelvvel akar.

Petra
Petra
 


Hali!

Panda!
Nem is várnám, hogy olyan sürün kakiljon, ha nem bántaná!!! De mivel látom hogy nyom, erõlködik és mikor nem sikerül akkor ordit akkor már baj van sajnaKép De ma volt hajnal 6-kor és este 9 körül 1-1 kaka aminek örültem és a Gabika is mert ma már jobb a kedve és van, hogy 4 órát is alszik egyszerre!Kép
Igaz, hogy tegnap óta fõtt burgonyán élek ala nature, meg kamillát iszom, meg a gyerkõc is issza minden meggyõzõdésem ellenére, mert valamit tenni kell, mert az a legkevesebb, hogy a karom szakad le, ha cipelnem kell az 5,5 kg-os fenekét, de neki ne fájjon mááánKép És tényleg úgy néz ki valami használKép Vagy az én diétám, vagy a kamilla, vagy a Grape WaterKép Holnap még csak burgonyát eszem, aztán elkezdem a pulykahusit is enni már úgy váromKép Remélem meghozza a várt eredményt!

Áfonya!
Na igen! Gabi 6 hetesen úgy néz ki mint egy 2-3 hónapos! Tartja a fejét, nézelõdik meg minden! Ha valamit nagyon néz és én pont fogom és elfordulok vele akkor elforditja a kis buksiát ugyanabba az irányba. Meg már kezd magyarázni, néha mond valamitKép De ki érti a babanyelvet?Kép Még az AU párosát tanulgatja meg az A-tKép Ja és az a durva, hogy 3 hete volt 4040 g, most meg ugye 5560. 3 hét alatt a másfél kg szerinted is baromira sokkk?Kép Hát mondjuk én se voltam piskóta, inkább a "mislen" gumiemberre hasonlitottam, mert 6 hónaposan voltam 12 kg! Ha a Gabi is ezt a tempót folytatja akkor nem is tudom mi leszKép Csak gyõzzem tejcivel, meg alkarralKép Na meg az a tudat sem elhanyagolható, ha igy hizik akkor a Rékát (5 hónapos ugye?) kb 3 hét múlva utol éri súlyban!

Ma voltunk a védõnéninél és volt ott egy 7 hetes ikerpár akik még 50-es rugit hordanak és kisebbek, mint amilyen a GAbi vlt a születésekor és egy 5 hetes aki szintén olyan csöpp volt és mindegyik olyan kis "erõtlennek" tünt a Gabimhoz képest. Voltak ott babák akik már ültek, vagy ülni tanultak, hát én inkább hozzájuk mértem a fiamat! 1-2 62-es rugi már rövid neki! Nagyon sok 68-ast hordunk.
Szerintetek ez a gyors növekedés lassulni fog? Vagy 1 évesen lesz egy látszatra 2 éves fiam?Kép

Na megyek puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Hali újraKép

Én megint fent, a gyerkõc meg már szerencsére elaludt, de nagyon nehezen akart elaludni, fájt a pocakja, de már korántsem annyira mint eddig és mára már tegnap reggel 6 óra 2 kaki is volt a gatyóbanKépKép Nem olyan húú de nagyok de volt kakiKép Öröm a köbön újraKép
Tettem fel 5 hetes képet a profilomba, de iszonyuan nagy lett, de most nincs kedvem lekicsinyiteni. Ezt a képet csinálta meg a párom kulcstartónakKép Most ott fityeg, tök jóKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Petra
a laktoherb nálam hatásos volt nem sokal lett több tejem de lett ogyhogy nyugodtan kiprobálhatod szerintem .

Panda
Petike is csinál ilyet néha ilyenkor lehet hogy csak egy kis simogatásra vágyik vagy csak szomjas különben pont tegnap este csinált ilyet petike apja kivete megakarta etetni-itatni de egyik sem kellet csak egykis simogatás kézben tartásra volt szüksége és már alut tovább Kép

Sasha
nyugi igen lefog lassulni 3honapos korban már nem fog anyit hizni ezt tudom hisz petike uncsitesoja most 3honapos és 7000gr és csak anyatejet kap és ö is pont ilyen ütembe hizot de mostmár kicsit lelasult és ö rá már a 68-as ruhák is kicsik Kép bár az uncsiteso is idösebbnek nézki a koránál kb egy 6honapos baba sulyával rendelkezik Kép . majd le adja ha elkezd mászni .

Lányok
a tegnapi napunk egész jol telt oltásilag ahogy hazajötünk rögtön beadtam a kupot igy nem lett lázas a lábát is borogatam amig hagyta Kép a kuptol szépen elaludt és estig és csak egyszer kelltfel de csak azért szerintem hogy kicsit dajkájuk mert rögtön elaludt ahogy apja fölvete és megakarta etetni-itatni este lefekvés elött még kapot egy kupot éjszakára hogy ne legyen lázas most viszont éjszka felkelt megint pedig már átaluta az éjszakákat evet és utána aludt fél hatig amikor is fel kelt és orditva követelte a kajáját miután evet vissza aludt Kép .

Puszant Csics és Petike Kép
csics
 
 


Petra
igen úgy tudom hogy lehet venni belõle, de ezt Cilivel kell megbeszélni hogy mennyire van elhavazva. Itt a fórumon találtam egy topikot, ha gondolod megkeresem és bemásolom hogy hol tudod elérni.
Amúgy mennyiért vetted a játszószõnyeget? Mert én csak trapézzal együtt láttam, horibilis összegért, de azt már vettem külön.

Sasha
Nem semmi méretei vannak Gabinak, láttam a képet, nagyon édes, igaz tologatni kellett, hogy lássam a kis arcát. Kép

Mi is tegnap voltunk tanácsadáson Levi 6800 gramm.
Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Ilke
Mennyi volt a plüss anyag?
Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Panda,
Akkor ezek szerint ki is maradhat majd esetleg, hiába jelentkezett már a mensi? Szerencsére már jobban vagyok, kicsit kevesebb is már, azért a tegnapi napom elég durva volt. Ezzel az óriási Tena-val a gatyáimba sem fértem bele, így a sétáról is lemondtam. De ma bepótolomKép. Már alig várom, hogy lemenjek és egy pár friss péksütit betankoljakKép)).
Nálunk sem alszik el mostanában Lili az esti szopinál. Van, hogy a tejcsi sem kell neki nagyon. Nyel egy pár kortyot, aztán õ is mocorog, tekereg. Ilyenkor leteszem 5-10 percre aztán megint megpróbálom. Van, hogy 3x-ra sikerül csak megetetni. Az hogy szopi közben elalszik, olyan hetente kb. 1-2x van. Viszont õ nem kel fel éjszaka enni. Az elalvás nála szerencsére nem nagy gond, kicsit nézelõdik, gagyog, szopizza az ujját ezerrel aztán bealszik.

Petra,
Örülök, hogy ok volt az oltásKép. A Laktoherb nálam egész jól bejött, szerintem azóta valamennyivel több a tejem. Köszi az ötletet kipróbálom a szilvát, mert hát tegnap megint nem volt kaki. Egyébként más teát nem iszom, ez meg nem hiszem, hogy megfogná a pociját, meg hát tegnap nem is ittam. Szóval nem hiszem, hogy összefüggés lehet.

Sasha,
Hû, hát nem lehet egyszerû nektek. Gabi jó kis vasgyúró lehetKép. Egyébként Lili is eddig 2 hetente hízott fél kilót, de pár hete neki is lelassült a gyarapodás. Most 4 hónaposan 7 kg.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Forti,
Úgy, hogy vettem alá 1 m termo-t is így összesen azt hiszem 4000.-Ft volt kb. de ebben benne van pár virág is amit majd rá akarok varrni, tudod ez olyan elõre hímzett szép kis margaréta. Tegnap egyébként már meg is rajzoltam a formákat ma kiszabom és holnap már el is kezdem összevarrni. Ha sikerül küldök majd képet róla, ha gondolod.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Ilke
Az jó lenne, én is lassan neki akarok állni, csak még meg kell venni az anyagokat. Hol vetted??? Újpesten valahol? Mert pénteken megyek oda és megnézném.
Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Forti,
Az Árpád úton van egy anyagbolt (hogy hány szám alatt azt nem tudom), de a központtól kb. 5 percre van az Árpád Üzletház felé, a bal oldalon. Ott van elég sok féle plüs. Persze más anyagból is lehet csinálni. Nekem a puhasága és az élénk színek miatt tetszett meg ez az anyag.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem, hogy baj van. Úgy érzem, hogy egyre kevesebb a tejem. A Petra egésznap cumizza az újját még szopi után is.
Tudom, hogy a cumizás még magába nem jelent semmit, de fejni sem tudok csak nagyon minimálisat 20-30g-ot.
Az a furcsa, hogy hétvégén még volt, napi 350g-ot leszoktam adni. Ilyen hamar eltud apadni? Vagy lehet, hogy nekünk most van a három hónapos ugrás mert hogy a Petra egy hónappal korábban született? A melleim is teljes puhák és mikor elkezd szopizni már nem érzem az a bedurranást közbe.
Most lemegyek a gyógyszertárba és veszek teát. Ez mennyi nap múlva hat?

Forti
Örülnék, ha megtudnád keresni a Cilinek a címét.
A Kikába a játszószõnyegek 3990.-,4990.-,5990.-ért voltak,
attól függ, hogy mekkorák. Szerintem érdemes megnézni. Van maci, teknõs, halacska még sima négyszögletes ami 100X140-es. Te hol láttad a trapézosat? Én kerestem de nem találtam csak újságba láttam ilyet. a Megatoysba is néztünk szõnyeget de nekem azok nem nagyon tetszettek azok 5000.-ba kerültek. Én is gondolkoztam a varrásba de mire megveszek
4-5 féle anyagot plusz a szivacs meg a varrás már szerintem árilag ugyanott vagyok. (meg hát idõm sincs)

Petra
Petra
 


Olvasás után
Kataa
Én is így vagyok a terhességgel akár már már most az lennék megint.

Csics
Szerintem jó ötlet a találkozó csak meg kellene szervezni.
Nem semmi, hogy Petike nem sírt az oltásnál.

Nyuszi
Mi volt az oltásnál? Hogy viselte?
Különben bolgog 4 hónaposságot!

Ilke
A Lili este az ágyába alszik el? Mi két hétig csináltuk, hogy mindig betettük de még ekkor is volt sírás. Most úgy van, hogy kint van velünk a nappaliba ül az ölünkbe és elalszik kb 10 perc alatt.
A vérzés miatt végül nem mentél el az orvoshoz?

Sasha
Hát jó súlyba van Gabibaba.

petra
Petra
 


Petra!

Pont most irt a szopis topikba egy lány Panna akinek 3 hónapos a babája és hasonló gondokkal küzd. Azt hiszem Menta tett fel egy rahedli kérdést neki és ha azok közül egyikkel sincs gond akkor tényleg "csak" a 3 hónapos ugrásról lehet szó.Kép Azt hiszem õ azt tanácsolná, tedd gyakrabban cicire amig ez az átmeneti állapot tart, pár nap elvileg!Kép

Forti!
Mondtam hogy jó nagy a kép!Kép Kb akkora nagy mint a fiamKép Hehe... Levi is szép súllyal rendelkezik.

puszika
sasha

Kép
sasha
 
 


Ilke!
Igen, ki is maradhat, meg össze-vissza jöhet meg. De ez nem törvényszerû, lehet, hogy Neked teljesen normális lesz.

Sasha!
Eleinte Ádám is fél kilót hízott hetente, meg is kaptuk egyhónapos korában, hogy 4 óránként kellene etetni. Mondanom sem kell, hogy egybõl áttértünk a 4 óránkénti szopiraKép, és persze teát is bõven kap, ahogyan azt szintén ajánlottákKép. A hízás mostanra lelassult, kb. 10-15 dkg hetente, mikor hogy, de már így is közelítünk a 8,5 kg-hozKép. Én örülök, hogy nem hízik többet, mert nagyon nehéz. Fõleg most, mert valami olyan jött rá, hogy ha nem lát, sír, így mindig velem kell lennie, de a babahordozóban nem marad meg órákig, úgyhogy marad a cipelés.
Különben a védõnõ rá is azt hitte 6 hetesen, hogy 3 hónaposKép.

Nyuszi!
Kihevertétek már az oltást?

Ma délelõtt séta közben Ádám úgy elkezdett üvölteni, mint a sakál. Pedig mindig 4-5 perc alatt bealszik a babakocsiban, de ma nem. Visszafordultunk, gndoltam, berakom az ágyába, és alszik ott. Erre, mikor bekanyarodtunk a ház elé, elaludt. Végül kint hagytam az udvaron.
Megérkeztek a mosható pelusok külsõi, erre elromlott a mosógépKép. Hihetetlen! Ez a mosógép egy nagy nudli! 2,5 éves, és már harmadszorra kell hozzá szerelõt hívni. Whirlpool- másnak is van ezzel a fajtával gondja?

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Tettünk egy képet a profilomba GrétárólKép

Csics!
Az jutott eszembe, hogy ha mégis kaka lenne az idõ, akkor az Árkádban a kajálós szinten lehetnénk, mert ott simán le lehet ülni sokaknak is és odajutni is elég egyszerû. Mit szólsz?

Panda!
Nekem is olyan a mosógépem, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Még semmi gond nem volt vele. eddig.Kép

Lányok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de eddig nem fejtem, de most szeretnék, hogy legyen tejci a fõzelékekhez mjd. Szóval, mikor fejjek, hogy lefagyasztható mennyiség legyen? Ha két szopi között kifejem, akkor lesz elég a szopira? Mert ha utána fejem, az nudli mennyiség. Ti hogy csináljátok?

Pusszancs
Pemeske és Gréta
pemeske
 
 


Jo reggelt mindenkinek
Pemeske
nagyon jo ötlet az árkád nekem megfelel Kép ha a többieknek is jo az Árkád tali szempontjábol.

Petra
ép azt probálom öszehozni de nem nagyon tolonganak a jelentkezök Kép ahogy fentebb olvashatod Pemeskének irt válaszom rossz idöben talizhatnánk az Árkádban elég jol meglehet közeliteni metroval és buszal is ugyhogy remélem mindenkinek tetszik az ötlet .

Lányok
ahogy egyszer már irtam szeretnék egy talit össze hozni a helyszin is megvan rossz idöre mostmár csak idöpont és természetesen jelenkezök hiányoznak Kép akinek van kedve az szoljon Kép

más:
petike ma éjjel megint föl kelt fél 1-kor és 3-kor és bevágott 1-1 üveg tápit és még fél ötkor is fel kellt akor megitatam elaludt de 5perc mulva már fönt volt hogy ö éhes Kép de kaja még nem volt kész igy várnia kelet .de mielöt megköveznétek Kép hozá kell tegyem hogy azért nem tudtam szoptatni mert megjöt és mivel nagyon rosszul éreztem magam bevetem egy fájdalom csilapitot és amelett meg nem lehet szoptatni az van ráirva a dobozra . és most 6kor sikerült elaltatnom és most alszik .

na befejezem mert regény lesz

Puszant Csics és Petike Kép
csics
 
 


pemeske
ari Gréta baba nagyon!!! Kép Kép

Ilke
tudom melyik az az anyagbolt, akkor lehet hogy benézek oda. Köszi.

Petra
Trapézzal együtt levõ játszószönyeget a Brendonban láttam a Váci úton, de nagyon húzós az ára. Asszem 24e Ft, de lehet hogy 29? passz.
A Kikát köszi.
Cilit itt éred utol:
Babanet Társalgó: Keres - kínál: Babaszoba-berendezés textilbõl

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Petra,
Nyugi, nálam is volt egy ilyen idõszak, de helyreállt. Én is teljesen beijedtem, hogy most akkor mi lesz, hogy fogok én 1 évig szoptatni, ha már most éppen hogy elég. Aztán átgondoltam a dolgot és szépen nyugodtan elkezdtem mindent kipróbálni, amit itt mondtak a lányok, meg amiket olvasgattam. Már nem tudom pontosan mi hatott, de helyrejött a dolog. Lehet, hogy minden egyszerreKép? Szóval amire én figyeltem: napi min 2 liter folyadék (én úgy csinálom mostanában, hogy abból 1 liter a Laktoherb tea, és a többi ásványvíz és gyümilé.) Az elsõ ilyen keserves napokban, szinte óránként mellre tettem Lilit, szerencsére õt nem idegesíti ha nem jön annyira, így jó sokáig tudott szopizni a látszólag üres cicin is. És én is váltogattam a melleimet egy szopi alatt, akár 3-4x is. Figyeltem arra is, hogy minden nap napközben is aludjak kicsit. Leginkább Lilivel aludtam be a szopi alatt, ezt különösen szeretjük mindkettenKép. Ja és semmi stressz. És szerintem ami a legfontosabb, ne is gondolj arra, hogy nem fog helyreállni az állapot. Hinni kell benne. Én drukkolok NektekKép!
Igen Lili mostanában szinte mindig az ágyában alszik el magától.

Nyuszi,
Ti, hogy álltok koszmo ügyben, kipróbáltátok azt a kencét? Nekünk már szinte alig van, szerintem 1-2 nap és eltûnik teljesen. Szerintem hamarabb is elmúlt volna, de sajna pár napot kihagytunk és szépen visszajött.

Pemeske,
Én mostanában az esti fejés mennyiségét szoktam lefagyasztani. Kifõztem egy kisebb jégkockatartót, és abban fagyasztom le, így egészen jól használható kicsi adagok lesznek. Már van is egy zacskóval.

Csics,
Nekem nagyon tetszik az ötlet, hogy találkozzunk, de sajnos az Árkád elég messze van tõkünk.

Forti,
Mi itt lakunk a bolttól 2 percre, ha gondolod összefuthatunk ott.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!

Régen irtam, de azért olvasgatok ám!
Képzeljétek, Nátán tud hasról hátra fordulni. Kedden még nem tudott! Tegnap rájött, és azóta tud. Ma éjszaka is és reggel is már a hátára volt fordulva, amikor mentem szopiztatni.
Beninek ma mütik a fitymaszükületét, végül mi is a körülmetélés mellett döntöttünk.Kép (1. hallottunk olyat, akinek a sima plasztika után többször kellett müteni, mert nem sikerült 2. beszéltünk felnöttel is, akit felnöttként metéltek körül, és nagyon pozitiv volt a véleménye róla).
Én egy kicsit izgulok, mert nem tudtam én bemenni Benivel, mert Nátánnal nem tudtunk volna mit kezdeni (engem nem zavart volna, ha ott szopizik, el lett volna a babakocsiban, viszont azt mondták, hogy hiába sebészet, lehetnek beteg gyerekek is, ami Nátánnak nem jó). Ez az igény szerinti szopi hátránya, remélhetöleg többet nem lesz ilyenre szükség.Kép
Épp most hivtam öket, még nincs bent a mütöben, épp pizsamában játszik apjával.

Pemeske!

Viszont a szopi utáni "nudli" mennyiségeket (akár 10-20 ml) összegyüjtheted naponta (egész napig minden szopi utáni fejést), egyszerre lefagyaszthatod, az már elég egy adag fözelékhez. Csak arra kell figyleni, hogy a lefejt tejet hütöben tárold, és a következö fejést ne öntsd rá közvetlenül, csak miután az is lehült.

Panda!

Én is hallottam már róla, hogy valakinek ennyi baja van a Whirlpool mosógépével, de nekem is az van, 5,5 éves, és még soha semmi baja nem voltKép, túlélt egy költözködést isKépKép Pedig két gyerek mellett strapálom eleget.

Csics!

Én benne vagyok a taliban, mivel tölünk minden messze van, lehet akárhol.Kép Az Árkád is jó!
Csak elég elöre beszéljük meg, hogy aznapra meg tudjam szerezni férjecskémtöl a kocsit (ehhez az kell, hogy szóljak elöre, és akkor nem tervez olyan programokat, amihez fel-alá kell mászkálnia a városban).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Pemeske,
Greta baba igen jol pozol mar a fenykepezogep elottKép Ezzel a fozelekhez valo tejcsivel en is gondban vagyok, lassan itt az ideje. En meg nem fejek, ezert nem tudom, hogy kene megoldani.

Csics,
sajna nekem Pest is eleg messze van. Petike hogy halad a mocorgasban, fejtartasban?

Petra,
Ne aggodj, vannak ilyen megallasok. A Laktoherbnel figyelj Petrara, mert vannak babak, akiknel szeleket, hasgorcsoket okoz.

Beszti,
szoritok BeniertKép Remelem, jol viseli a pici. Van itt egy korulmeteles topic, biztos olvastad. Abban volt az a tema nemreg, hogy fiutestverek hogy reagalnak a testver "massagara". Te beszeltel Natannal errol?

Nalunk is valami "valtozo-kor" van, mert tegnapelott is felkelt Reka hajnali 3kor enni, meg tegnap is eloszor csak felsirt 11 fele, akkor eleg volt csak felvennem 1 percre es visszaaludt, de hajnali 3-kor mar szopi volt, aztan 7-kor ebresztett megint. Remelem, nem veszi fel ezt az uj szokast.
Persze most meg elaludt, igy delben kicsi a valoszinusege, hogy sikerulne elaltatni, pedig ugy terveztem a napot. Valamelyikotok irta, hogy mire kialakul valamifele napirend, naná, hogy megvaltoztatjak ezek a babak. Hat stimmKép
-
afonya
 
 


Sziasztok,

Panda, Petra

Köszi az érdeklõdést, túl vagyunk a 4 hónapos szurikon.Kép Az elsõnél megint nem sírt, a másodiknál persze igen.Kép De nem nagyon, mikor felvettem hamar megvigasztalódott. Utána kúp, egy kis borogatás és alvás következett. Aztán este már olyan hangosan hancúrozott, hogy az angol nagyija nem gyõzött csodálkozni, mikor behallatszott a telefonba.Kép
Egyébként 5740g vagyunk.
Kép

Petra

Nektek is boldog 4 hónapot!Kép

Amúgy tiszta álomkóros a lányom mostanában. Szerintetek az normális hogy 3 órát alszik egybe nappal? Pici pár hetes korában nem aludt ennyit napközben.Biztos emlékeztek, folyton panaszkodtam. Nem értem.
És mostanában kiabál szopi közben. Lehet hogy megváltozott a tejcsi íze? Kapkodja a fejét össze-vissza és tekereg. Ma a reggeli szopi után adnom kellett neki egy kiskanál Gripe Watert (most bontottam ki, kb 2 hónapja ott áll a szekrénybenKép) És napközben sokszor már csak 4 óránként eszik. Megint fejlõdési ugrás van, vagy mi a fene? És fogytam egy kilót...Kép...pedig annyit zabálok mint egy ló...

Ilke

A koszmo tünedezik, már másnap látható volt a krém hatása.Kép Most kicsit abbahagytam, mert a doktornéni szerint már eleget kentem, de ahogy látok megint rajta kicsit, be fogom kenni. Az a baj, hogy amúgy is nagyon száraz a bõre és nem mindig tudom megállapítani, hogy csak hámlik, vagy koszmó. Mindegy, kaptunk egy gyógyszertári testápoló kencét is, majd azt használom.

Beszti

Emike is visszafordult a minap kétszer hasról hátra. De még szerintem nem volt tudatos.Kép
Szurkolok, hogy minden rendben legyen Benikével.Kép

Na megyek, felébresztem a Manót, mert már több, mint 3,5 órája alszik....

puszi
Nyuszi és már nem is tudom hány hetes Emília (talán 18)
Nyuszi
 


Sziasztok!

Ma mi is megkaptuk a 3 hónapos szurit. Balázska egész tûrhetõen viselte.
Egyébként 62cm és 7750g. Nekem is úgy tûnik, hogy már csökken a gyarapodási üteme. A kezdeli heti 0,5kg- ból mostanra már kb heti 25dkg lett, mivel 2 hónaposan 6800g volt Balázska.
Jelenleg még alszik a manócska, de majd kiderül, hogy mennyire viseli meg a szuri.

Sziasztok
Pszi és Balázska (majdnem 14 hetes)
pszi
 
 


Áfonya!

Kép Tessék? Nátánnal beszéltem-e Beni körülmetéléséröl?Kép Nem hiszem, hogy megértené...Kép (Nátán fiatalabb 4,5 hónapos, Beni az idösebb, 3,5 éves.)
Természetesen forditva elmeséltük (Beninek), hogy Nátánnak nem biztos, hogy lesz, mert nála a dokibácsi még nem tudott mit mondani (túl kicsi hozzá, azt mondta, meg se érdemes vizsgálni, majd csak 2,5 éves korban...). Egy kicsit persze gondban vagyok, mert apjának sincs, meg a szomszéd kisfiúnak sem, de majd csak sikerül jól megoldani azt, hogy neki miért is van.Kép
Azért nagyon aranyos vagy ám, csak nevettem egy kicsit, ugye azt szabad?
Egyébként teljesen jól van, végeztek, már jönnek haza, azt mondja, hogy nem fáj (csak késöbb se fájjon)Kép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti,
jaja, ezt akartam kerdezniKép Direkt meg is neztem a profilodat, aztan ugy elfilozgattam a Natan neven, hogy mire leirtam, ez lett beloleKép
Es orulok, hogy jol vagytokKép
-Afonya
Névtelen
 


Kedves Újpestiek!
Miért nem jártok baba-mama tornára???!! Tessék jönni Kép) Mi most kedden voltunk elöször Julival (lányok, Julinak hivják a gyerekemet, nem LilinekKép), és nagyon élveztük. Az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban van kedden 10 órától. Mi a Vizafogón lakunk Angyalföldön, de átjárunk tornázni.

Csics: én szivesen taliznék, bár akkor troliznom kéne, és arra babakocsival felszállni horror (meg le is).

Nyuszi: Juli is kiabál szopi közben, de szerintem nem mérgében, hanem a hangját szereti hallani KépKép Meg jókat dumál mostanában a tárgyakkal is.

Képzeljétek, járt nálunk a fogmanó Kép Alul már lehet érezni hogy ott fogacska lesz, volt is töle 2 napig hasmenése. Azóta is nyálzik ezerrel KépKép

zsani
zsani
 
 


jo estét mindenkinek

Ilke
hol laksz hogy mesze van neked az árkád ? hanyadik ker.ben? ha szabad kérdeznem ?

Beszti
nekem bár melyik héten és napon jo kivéve a hétföt és a csötörtököt mert akor kell menünk tornázni .bár én legsziveseben jövöhéten taliznák Kép

Pemeske,Petra
nektek jo a jövöhét vagy keresünk egy másik idöpontot ? és akor jo lesz az Árkád ?

Áfonya
petike most egy kicsit vissza eset mert ugyan ugynézki hogy ha a kezemben van akor probája tartani a fejét de ha leteszem hasra akor csak nyöszörög és nem emeli a fejét Kép de viszont már hátrol tudatosan átfordul a bal oldalára és is marad Kép .

Sasha
te nem tudsz el jönni a talira ? van kedved ?

Pszi
remélem nem viseli meg Balázskát az oltás és szép méretei vanak Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics
 
 


Zsani
ne aggodj nekem pedig buszra kell szálnom hogy elérjek odáig igaz csak 1-re de én még buszal petikéstül soha sehol nem voltam Kép csak metroval az könyebb metroval nem tudsz jönni ?

Puszant Csics és Petike Kép
csics
 
 


Sziasztok

Lányok lehet hogy nagyon bugyutának fogtok most nézni, de áruljátok már el hogy mi az az árkád? És hol van? Kép Kép

Zsani
Én is angyalföldi vagyok, mesélj már mit csináltok a baba-mama tornán? Lehet hogy mi is átmennénk keddenként.

Ilke
Még nem fix hogy megyek, de elõtte szólok és talizhatunk. Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Csics!
A találkozó jó ötlet, bár tõlünk szintén minden messze van. Ha úgy jön ki a lépés, esetleg meg tudom kérni a férjemet, hogy vigyen el. Ha nem, akkor majd legközelebb.
A tömegközlekedés miatt nem aggódom, mert Noémivel busz, HÉV, metró ügyben elég gyakorlott lettem, de két gyerekkel nem szívesen próbálom ki egyedül.

Képzeljétek, Ádám már két napja nem kakilt! Ez eddig még sosem fordult elõ, általában naponta többször is szokott. Remélem, nem lesz gond. A hasa nem fáj, jókedvû.

Mosógép... Elõször elszakdt az ékszíj, épp egyéves volt. Azt mondták, ne pakoljam tele. Jó. Tavaly a hõmérséklet-érzékelõje romlott el, csak 60 fok fölött melegített vizet. Akkor azt tanácsolták, hogy fél óra teljen el két mosás között. Ezt is betartom, ráadásul 3 adagnál nem mosok többet egy alkalommal. De csak azért 3, mert nem rakom tele a gépet az ékszíj miatt, különben 2 lenne. Most megint nem melegíti rendesen a vizetKép. De legalább tudjuk, mi a baj, a férjem kicseréli a hibás cuccot, így nem kerül több ezer forintba, mint eddig.

Beszti!
Beni hogy van? Megnyílt az új Auchan itt az M0-ás mellett. Voltatok már?

Nyuszi!
Most egy ideig szerintem ne ébresztgesd Emikét, az oltás miatt nem baj, ha sokat alszik.

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Csics!
Nekem jó a jövõ hét minden nap, kivéve a csütörtököt, mert akkor megyünk ultrahangra. Már alig váromKép Ja, és jó az Árkád.

Forti!
Az Árkád az Örsön levõ bevásárló központ, amit családinak is neveznek.Lent a kajálós rész jó tágas és illatos.Kép

Köszi a fejési tippeket. Már csak azt kérdezném, ha minden kaja után fejek, akkor meg nem lesz túl sok a tejem? Nem szeretném majd mindig fejni.

És még egy. Mit csinálnak az uh-on? Kellemetlen lesz a babának? Készüljünk valamivel?

Pusszancs
Pemeske és Gréta
pemeske
 
 


Csics!

Még nem tudom, melyik nap lesz jó, emrt a férjem csak holnap tud válaszolni. Megoldjuk!Kép

Panda!

Nem voltunk még, kösz, hogy szólsz. Leárazások? Van valami érdekes?
Beni jól van, pisilés az picit fáj, de utána közvetlenül kap rá kenöcsös gézt, és akkor az elmulasztja (Lidocain az egyik krém a kettö közül). Holnap már egyedül leszek vele itthon, remélem semmi gond nem lesz. Szerintem én jobban megszenvedem a fájdalmát, mint ö.

Pemeske!

Ujszülött UH? Az nem fog fájni neki, csak egy kicsit az zavarhatja, ha pucér. Hova viszitek?

Áfonya!

Nátán név: héber eredetü, jelentése: Isten ajándéka, ajándékozó. A Bibliában Nátán próféta a "leghiresebb", Dávid királlyal kapcsolatban találkozni vele az Ószövetségben.
Mi Nátán megfoganására több, mint egy évet vártunk, ugyhogy nagyon rá illik az "ajándék" név.

Nyuszi!

Nátán most már sorozatban csinálja a megfordulást (örülök is neki). Csak azt nem értem, hogy amit egyik nap még nem tudott, az másnaptól kezdve hogyan tudhatja?KépKép Nagyon érdekesek ezek a babák!

Beszti (Nátán talán 19 hetes...)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Csics: a metró nekem nem jó, mert akkor kétszer kell vonszolni a kocsit. A troli meg majdnem háztól a célig visz. Én nagyjából ráérek, bár két napom foglalt elvileg, de én döntöm el, hogy melyik.

Forti: ez tök jó! Képzeld, baba-mama klub is indult a Gyöngyösi u-i oviban, azt is megnézem és majd referálok. A tornán tök jó a hangulat, egy nagyon jó fej nö tartja. A nagyobb gyerekek járkálnak, a kicsik polifoamon fekszenek (én még a kocsis takaróját is leteritettem, tök jól elvolt rajta. Figyelte, ahogy a sok baba ott hangoskodott (de senki se sirt, inkább dumáltak). Maguk a gyakorlatok könnyebbfajták, rendes torna, vagyis minden testrészt megmozgat, van hogy a baba a "súlyzó". Nekem nagyon tetszett, föleg a hangulat miatt, és Juli is élvezte a nyüszit.
Egyébként 4 alkalom 1600 Ft, szerintem nem egy hatalmas összeg.

Pemeske: az UH-n annyi történik, hogy le kell vetköztetni, kennek rá gélt, és egy UH-fejjel megvizsgálják. Abszolút nem fáj, inkább azért szoktak nyüglödni a babusok, mert le kell öket fogni hozzá (neked). De az a jó benne, hogy nem kell az egész testét leszoritani, csak mindig azt, amit vizsgálnak. Szóval bárotság, neki nem fáj Kép

Beszti: gratulálok Nátán forgásához, és tényleg érdekesek ezek a babákok. El tudok olvadni, mikor Juli megsimogatja az arcom. Pár napja még mindig jó nagy "csatt" volt a vége, most meg már nemcsak hogy becélozza a képemet, hanem nem is pofoz fel (na jó, azért még nem mindig sikerül a simi, néha akkorát kapok mint az ólajtó).
Egyébként már akartam mondani, hogy szép bibliai neveket adtatok a gyerekeiteknek (de aztán inkább lenyeltem, mert nem akartam személyeskedni).

zsani
zsani
 


Ja, csak hogy okoskodjak: az UH gél vizes alapú, úgyhogy nem kell félni, ha olyan lesz a ruhája, ki lehet mosni simán.

zsani_ahúdeokos
zsani
 


Helló!


Nekem a karom szakad le mindjárt! Fél órát mászkáltam a Gabival, de nem aludt és mivel hasfájós a lelkem nem merem állandóan a cicin tartani. Igy is több mint 2 órát cicilt. Utána aludt fél órát, utána a nagyija beszélgetett vele mig kakilt meg lukat durrogtatott a kiságyba, utána fél órát mászkáltam vele és ráztam a karomban ami azóta (fõleg a jobb) iszonyú izomláztól szenved. Jó kis bodyzás nem mondom. De rögtön közel 6 kg-al kezdeni.... Aztán végül a cicin aludt be fél órája, de már nyüzsög a paplan alattKép Tegnap éjjel sem aludtam a saját hülyeségem miatt! 1-kor kelt. Én addig 2 órát aludtam. Fél 3-kor leraktam az ágyába, de köhögött kettõt és utána furcsán vette a levegõt 2x én meg kikaptam az ágyból hogy fuldoklik, de semmi baja nem volt, csak furcsán vette a levegõt, hogy idézzem magam. Na jó. Utána leraktam fél 4-kor megint akkor meg bukott egy hatalmasat és tényleg fuldoklott. Felkaptam és beraktam a babahordozóba. Ekkor még nem ébredt fel, de hát ott mégsem alhat alapon vissza akartam rakni az ágyába, na akkor felébredt! Utána visszatettem a babahordozóba és nézelõdött. Felemeltem és kakilt egy nagyot. Na jó tisztába tettem. Utána észrevettem, hogy a pulóvere nedves. Hát igy nem maradhat adtam rá másikat. Utána rá 15 percre újabb kaka, megint tisztába tettem de sikeresen lepisilte az összes ruháját ami rajta volt, úgyhogy teljes átöltözés. Mire én ágyba jutottam fél 6 volt és csak 6 után sikerült elaludnom!!! Mostanra koki vagyok, de legalább már kakil a gyerek magától és naponta legalább van 3!!! Használ a csak burgonya evés? Igaz tegnap reggelire kiflit ettem tartósitószermentes tejjel, meg ma is. Vacsira meg a burgonyához már ettem csirkemellet natúr. Illetve bazsalikommal, curryvel, sóval izesitve. Állitólag ezeket lehet használni. Meg most õszibaracklevet iszok. Szóval a poci nem fáj, 'annyira' de ha ébren van akkor cicilni akar egyfolytába!!! Kicsit nézelõdik is, de orditás a vége mert cici kell! Szerintem most is igy van, vagy visszaaludt volna? Csoda lenne!

Megyek is megnézem mi újság van és ha alszik akkor bedõlök mellé, de elõtte még elrakom a tiszta ruhákat... ajajajajKépKép
puszi
sasha
Bocsi, hogy lükén kezdtem irni és nem válaszoltam azoknak akik irtak nekem, olvastam és köszönöm szépen!!!
Ja azért kezdem lükén, mert lusta voltam újra irni az egészet. Egy másik topikba is ugyanezt irtam.

Csics!
Te kispesti vagy igaz? Nem látlak a kispesti topikban!Kép Az Ismerjük meg egymást-ban van. "Kispestiek hol vagytokKépKépKép" a cime. Három mosollyalKép

Kép
sasha
 
 


Jaa igen!

Panda!
Nekünk nem mondtak arra semmit, hogy ilyen husisak vagyunk! A dokinéni is meg a védõnéni is örült neki hogy ilyen kis hurkás óriásbébiKép Semmi 4 óránkénti evés vagy ilyesmi. Akkor eszik amikor éhes, márha tényleg éhes és nem a hasa fáj, de baromi nehéz kitalálni. Csak akkor jövök rá hogy a hasa fáj, amikor cicn van és már ott is szenved és ordit. Na én olyankor vetem be a kamilla teát, néha kap már csak, mert szerencsére kezd kevesebbet fájni neki.

sasha

Kép
sasha
 
 


Szegény sasha :=(

zsani

(én sem alszom, pedig ki tudja mit hoz az éjszaka)
zsani
 


ZsaniKép

Hát én megint itt! Gabi 1 elõtt kelt valamikor... már nem emlékszem. Most a levegõn altatom a kocsijában. Szegénykém mint egy mislen gumiemberke. Rajta a ruhája, egy jó vastag polár rugi/overall egy pokróc egy takaró és egy jó vastag téli sityak, a szája elõtt pelenka... Most alszik! A páromra meg ráteritettem az én paplanomat is, szegénykém meg ne fázzon, igy sem sejt semmit az egészbõl, mert a kutyával együtt az igazak álmát alusszák. A dögökKép Irigykedem igenis. És mivel 2 gyereket akar eldöntöttem, hogy a második jõvõ november/decemberben születik meg, remélem hama-hama letudom a nem alvos idõszakot aztán...KépKépKép 1 álló hétig húzom a lóbõrt!Kép De milyen érdekes a levegõn kb 5 perc alatt elaludt! Pedig napjában többször is szellõztetve van pont emiatt és a meleget is szereti márcsak a fájós pocakja miatt.
Na megyek kicsukom a hideget aztán kibontom a gyereket, csak fel ne ébredjen. Aztán odatolom magam mellé és ha nyekken akkor tologatom, akkor még be lehet csapniKép Mert persze, ha a lakásban tologatom és nincs nyitva ablak az nem jó neki! Remélem a második nem lesz hasfájos, ha meg igen akkor itt fogok küzdeni egy fogzóval és egy hasfájóssal, jujjj de jó lesz,már elõre váromKépKépKép Nem vagyok ám mazohista!

na puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Ha hogy miért "fagyasztom" a gyerkõcöt? Mert 2x majdnem eldobtamKép A délutáni sikertelen altatásnak köszönhetõen, gondoltam a kocsiból csak nem esik kiKép
És még mielõtt bárki a 6 hetes fejlõdési ugrást emlegetné, hogy amiatt akar cicin lenni állandóan annak mondom, hogy tejci van bõven. Ma is jóllakott délután és aludt be az ölembe evés után. Megnéztem hogy jön e még tej belõle és az 1 méterre ülõ anyukámat lelõttem a tejjelKép Szóval jön mint a barom és még most is van annak ellenére, hogy már megint 2 órát szopott, igaz az egyiket ki is üritette úgy ahogy, de hát mit várok 2 óra alvás után. És végig tudja a Gabi aludni a 4 órát ám ennyivel, mert többször bizonyitotta, de bizots a pocakja fáj és az ébreszti. Van hogy álmában nyöszörög, felsir de alszik tovább. Tudjátok olyan kis panaszosan. De lehet, hogy csak egy hirtelen jött kisebb azért fájdalmas görcs ami el is múlik. Sokszor van, hogy nem múlik ám el és azért ébred fel, na olyankor vagyok iszonyuan tanácstalan, mert ha fáj a pocak és még teli van akkor adjak e neki cicit? Mindig adok mondjuk de ez más kérdésKép
Na tényleg megyek aludni a gyerek sem ébredt fel!Kép
sasha

Kép
sasha
 
 


Jo reggelt
Pemeske
én is alig várom Kép

Lányok
mitszolnátok a keddhez vagy a szerdához ? Zsani,Beszti Pemeske Panda ,és aki még szeretne jöni.mindenkinek megfelel?

Zsani,Panda
én is lassan gyakorlot leszek az utazásban csak én idáig csak metroval közlekedtem buszal még nem utaztam petikéstül Kép én nem választhatok ha rövid uton szeretnék az árkádhoz érni akor buszra kell szánom .de van egy jo dolog buszban amivel megyek csak a végálomására kell kisétánom és ott felszálnom és a másik végálomáson meg leszálok Kép igy csak 2szer kell le és föl szenvednem a kocsit a buszra Kép

Sasha
igen én kispesti vagyok Kép .nem válaszoltál a kérdésemre hogy nincs-e kedved talizni az árkádban hisz ugy tudom te is kispesti vagy .

Lányok
tegnap egy nagyon aranyos dolgot müvelt petike Kép csajozot tegnap a gyogytornán meletünk volt egy 9honapos kislány és a fiam mikor megláta rögtön elkezdet rá mosolyogni -nevetni mondtam is este apjának hogy a fiad egy az egyben rádhasonlit Kép már most csajozik Kép ezen jot nevetünkKép

Puszant Csics és PetikeKép
csics
 
 


Sziasztok!

Sasha,
remélem sikerül kipihenni magad azért nagyjából. A tej és hasfájás kérdéshez hagy írjak neked vmit. Nem a tartósítószer a ludas! Cumika is nagyon hasfájós volt, de nekem senki sem mondta, hogy a tejtõl, tejtermékektõl is lehet.(akkor még nem voltam ilyen okosKép )
Szóval más okból kifolyólag elkezdtem nem inni tejet, és láss csodát, az addig szinte kilóra is mérhetõ bukások megszûntek a kisfiamnál. Próbáltam még 1-2x vagy hasfájás vagy nagy bukás lett a vége. Tudom, hogy nagyon nehéz elhagyni, kell egy idõ, amíg átáll a szervezet, de azért érdemes.
Megnézted az Ötletek, tippek/Mit ehetek, hogy a babámnak ne ... címû topicot? Ott van egy étrend (márc. 21.), állítólag szuper hasfájás ellen. Én már késõn kaptam meg, nem tudtuk kipróbálni.

Csics,
ismerõs a csajozós bébi. Jó úton haladtok affelé, mikor 5 hónaposan a kisfiam majd kiesett a a babakocsiból az utcán (akkor már ült), mert elment mellettünk egy 3 év körüli kislány. És vigyorgott mint a vadalma rá. Ez azóta is tart.Kép

Mindenkinek szép napot:
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Beszti,
Hogy van Beni? Örülök, hogy jól viselte a mûtétet.

Nyuszi,
A hosszabb nappali alvások miatt szerintem ne aggódj, Lili múltkor 5 órát aludt egyhuzamban, igaz elõtte egész de. evett, aztán küzdött mert nem tudott elaludni, hát lementünk sétálni. Az jó 3 órásra sikeredett, aztán még két órát ráhúzott a kocsiban. Nekem nem volt szívem felébreszteni. Nálunk az oltás utáni 1-2 napban volt nagyon álomkóros Lili, szinte napközben is csak enni kelt fel. Szépen gyarapszik Emi babaKép.

Pszi,
3 hónaposan 7750 g? hû, akkor szép kis gömbölyû lehet BalázskaKép.

Zsani,
Szerintem a mi lánykáinkat keverték összeKép. A tornával kapcsolatban, én kb. 1 hónapja felhívtam õket és kérdeztem, hogy 3 hónapos babával mehetek-e, erre azt mondták, hogy min. fél éves babákkal lehet csak menni, ezért így szomorúan de lemondtam róla. Akkor szerinted mégis mehetnénk? Én nagyon szívesen járnék!

Csics,
Mi Újpesten lakunk. Innen vagy busz+2 metro, vagy 3 busz…szóval nem egyszerû, fõleg, hogy a mi kocsinkat egyszerûen nem bírom feltenni a buszra. Azért még konzultálok az apucival, hátha el tud vinni. Hánykor lenne a találkozó? Nekünk talán a szerda lenne jobb.

Sasha,
Írtó nehéz lehet nektek, olvasom a soraidat és csak azt kérdezem, hogy hogy bírjátok?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


ilke: én mailben értekeztem velük, és nekem csak azt mondták, hogy 2 hónapnál idösebb legyen (mondjuk az oltások elött nem is vittem volna). Szerintem jöhet. Itt most Juli volt a legkisebb (3.5 hó), de hárman mentünk együtt, még két babával, ök 4.5 és 5.5 hónaposak. Tök jól elvoltak Kép Szerintem gyere kedden!!

Babakocsi-felrakás jármüre: szerintem nyugodtan meg lehet kérni az embereket, mert segitenek. Lehet, hogy maguktól nem jut eszükbe, de engem még egyszer sem utasitottak vissza.
A tegnapi kirándulásunk a Nyugatiba is királyul sikerült Kép Elindultam, hogy muszáj elmennem a postára, mert apa nem tud, és csak mentem rendületlenül (persze közben rém csalódott voltam, mert a b.nöm hazament tölünk, mert nem tudtunk "idöben" elindulni. Sajnálom, de nem mondhatom a gyerekemnek, hogy bocs, de nem kapsz enni, mert a barátnöm sietne...)

Csics: akkor én most félreértettem? A Városligetben v. az Árkádban lesz a tali? Mert az Árkádig nem megyek el, az nekünk piszok messze van, én a Ligetnél tartok még KépKép

zsani
zsani
 


Ja, és az éjszakáról: Juli ébredt 3-kor, 6-kor és 8-kor... Cseppet sem vagyok álmos. Ma nem leszek olyan hülye, hogy éjfélig fennmaradok...

zsani
zsani
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?