Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt.

Nekünk még nincs konkrét tervünk azonkívül hogy itthon leszünk... de gondolom azért valami módon megünnepeljük.

Juci:

Zsuzsa egy kisasztal-szék kombinációt kap Karácsonyra tőlünk. Rendeltem még neki angol nyelvű dalokat, mert állandóan a Cd lejátszójával játszik és a CD-jét hallgatja, nagyon szereti, csak sajnos az még nem érkezett meg. Tőlünk ennyit kap Karácsonyra. Anyukám hintalovat vett neki, a többiekről nem tudok.

And!

:( Jobbulást neked... Remélem nem kínoznak sokáig a vörösök...

Az a baj a tejmentességgel, hogy mivel amúgy is rendszertelenül bukott, ezért csak ha egy hétig hagyom el, akkor nem látom át... mert heti egyszerinél nem szokott többször alap esetben. Jó lenne ha a köhögése elmúlna, de egyelőre az még van... gondolod ha az a tejtől lett volna, két nap alatt az is megszűnik?

Képzeljétek, ma reggel amerikai palacsintát (pancake) sütöttem a családnak, csak raktam bele zabkorpát is, hogy kicsit tartalmasabb legyen. Zsuzsa kb egy felet evett meg belőle, viszont a házi baracklekvárt kézzel tömte a szájába. Meg kéne próbálni csinálni neki kompótot, az mégiscsak nagyobb gyümölcstartalmú. Nem mintha nem enne elég gyümölcsöt így is.

Na jó, most megyünk bevásárolni. Tegnap volt az utolsó bölcsis nap.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci, PÜ-ment
[/b]

Kép

Kép
prüntyi

Lehet, hogy véletlen és nem az augmentin volt, de ma éjszaka végre nem éreztem azt az állandó irritációt a torkomban/ hörgőmben és aludtam egy kicsit. Persze azért voltak kemény pillanatok. A tükörben én is megijedtem saját magamtól :(. Andris, amióta beteg vagyok, végigalussza az éjszakát! Hiába, rendes gyerek, tudja, hogy ez most nagyon gáz :).

Tegnap olyan aranyos volt. Mikor felébredt, mutogatta nekem vadol, a lámpákat, mintha én még nem láttam volna és azt kutjongatta, hogy PA, PA, PA!!!! :)

Duda!
Igen, megyünk a Piramisra, ez a mi karácsonyi ajándékunk egymásnak :).

ayse

Szilveszter:

BULIBULIBULI!!!!!

Szerencsére közel lesz az anyósomhoz. Lefektetjük a gyerekeket és lelépünk. Szerintem alkoholizálni is fogok egy kicsit, persze mértékkel és az időkorlátot betartva, hogy Andris már ne kapjon belőle :).

ayse

sziasztok!
drága vagy Totka,mindig gondodkodsz arról,hogy senki se érezze úgy,hogy senkinek se hiámyzik!köszi neked! :P :P :P
tényleg nagy lótifutiban voltam,de nyuszim is nagyon beteg lett!úgy látszik őt is teljesen kicsinálja ez a fogzás dolog,most még lázas is lett
jaj,ENTER :wink:
anyumhoz vittük tegnap reggel,mi meg beszereztük az utolsó ajándékokat,kellékeeket is Karira,de anyum hamar talafonált,hogy két és fél óra alvás után nyuszi lázasan ébrdet! :( mire hazahoztuk,már lejjebb ment és kezdtünk megnyugodni,de estére újra felment és nagyNyúl ki is ment vele apóshoz,biztos ami biztos,kapott is kúpot! :(
após szerint is a fog a ludas....
az esténk egész jó volt,bár éjjel 2kor ébredés volt és kajakövetelés(mivel alőző nap nem volt túl nagy étvágya adtam is neki)aztán reggel 7ig aludt,úgyhogy azért tud pihenni és izzadni!
de ma reggel megint forrón és sírva kelt,úgyhogy kapott kúpot és nagyon megdolgoztam a nózit két részletben,mert eszméletlenül el volt dugulva,de én győztem!most alszik! :P
amúgy kapja a szokásos bigyókat(fenistil csepp,cebion,ech....bogyók,fogzásbogyók,orrfolyásra hydrastis cana...)és most még kap kúpot,oscilumcos...(ebből 10bogyót kap 3szor egy nap)és apósféle orrcseppet,ami nem cseszi szét az orrát!ennyi mindent!szegénykém!a torka nem piros,ataknyi fehér,a popó már nem kiütéses,szóval nincs nagy veszély!
most sátrazunk 8)
megküzdünk a 11,12. foggal rendesen! :? is!

amúgy azért jól van,egész jól viseli,bár a huligánkodást csak mértékkel űzi :twisted:
ja és após azt mondta,hogy majd ha 24én nem javul az állapota,akkor ad neki szurit,de szerinte addigra leküzdi ezt a fránya izét!
viszont megint lesoványodott egy picit,pedig már olyan jó kis kalácsképe volt

DE legalább minden megvan Karira,csak takarítani kell még,de azzal nem lesz gond,hogy hogyan érek rá,mert nagyon nem mozdulunk ki nyuszink miatt,nagyNyúl is szabin van már,úgyhogy így azért könnyebb a dolog,csakhát úgy terveztük,hogy Karácsonyig nagyokat sétálunk,villamosozunk,buszozunk,ilyenek,erre! :?

ja és nagyon rossazság nyúlszülők voltunk,mert bár elhatároztuk,hogy csak a szivacs fotet kapja tőlünk(meg is vettük a KIKÁBAN)de nem bírtuk otthagyni egy nagyon édes felmosós.takarítos szettet,mert hogy itthon az a sláger és csak 1000ft volt és egy egyszerű hintát is :oops:,ha nem jön be,majd odaajándékozzuk az IKreknek! :P

jaj,nagyon várom a Karit és nagyon szeretném,ha legalább valamennyire meggyógyulnánk,mert különbennincs igazság!bár hármasban is biztosan nagyon jó lenne,csak hát annyit készültünk az ajándékokkal!és anyukám pilményit főz,ami a legeslegfinomab orosz kaja a világon! :P :P :P

minden beteg babának és mamának jobbulást és kívánom,hogy Karácsonyig mindenki leküzdje az ilyen-olyan kórokat!
azért még biztosan tudok jönni,puszi nektek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szia-mia Nyúlné!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jaj, nagyon sajnálom, hogy Marci beteg, lázas! :cry: De Apóssal legyőzitek a bacikat, vírusokat, fogszenvedést!Pussz.

Többi beteg babának, mamának(Ayse) is jobbulást, van még 2 nap az ünnepig, addig tán a bacik is távoznak!

Remélem, este tudok jönni!
Puszi Mindenkinek!
És hajrá ajándékbeszerzés, takarítás, stb, stb.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Na most erre varrjatok gombot...

Zsuzsa jobban köhög most mint két napja mikor elkezdtük az antibiotikumot... doki nénink ugye szabin, úgyhogy felhívtam a rendelőt, a helyettessel beszéltem, csak annyit akartam tudni, adhatok-e Zsuzsának köptetőt segíteni felköhögni a cuccot. Azt mondta a helyettes, hogy ezt látatlanban nem tudja megmondani, menjek be, most úgysincs senki a rendelőben. Oké, ez korrekt, gondoltam én, berongyoltunk Zsuzsával, hogy nézze meg. Elszörnyülködve mondta, hogy nagyon piros a füle is, torka is, orra tele van gennyes (?!?!) váladékkal. Elmondtam neki a történetet, hogy szerdán voltunk fül-orr-gégészeten, kaptunk Augmentint. Hát az semmit sem ér, térjünk át egy másik antibiotikumra, most azt ő fel is írja, meg valami orrcseppet is amit csak 2-3 napig szabad használni, és mellette napi 5x (!!!!) porszívózzam az orrát Sterimarral. :shock: :shock: :shock:

Előadtam neki a tejes mizériánkat is, ezt már elég szkeptikusan fogadta, és a tejmentességre csak rázta a fejét, hogy hát azt nem lehet, mert nőnie kell a gyereknek, kell neki a fehérje, nem lehet tejterméket teljesen kivonni az étrendjéből (?!?!?!) hanem inkább felír HA-s tápszert.

Na most legyen valaki okos...

Én megyek a családi ismerős gyerekdokihoz, akit legalább ismerek, hogy akkor most tegyen rendet nekem a sok recept és ütköző vélemény között...

Tudom, tudom, negyedik vélemény nem biztos hogy ez a megoldás a három eddig vélemény egyeztetésére, de nem tudok jobbat.

Ti mit csinálnátok a helyemben?!?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :)

Beteg babáknak és mamáknak jobbulást kívánunk!!!!!!
Reméljük karácsonyra mindenki jobban lesz!!!!!

Más:
Úgy néz ki elkel a házunk, csak alacsonyabb áron jóval, mint szerettük volna.
Csak becsngettek a vevők 2 napja.
viszont a legnagyobb rész kp-s a többit meg a bank utalja nekünk.
Így nem mertünk várni, mert nekünk max.őszig kell eladnunk és ki tudja ki vesz ennyiért meg egy házat.
Ezért így döntöttünk, hogy inkább most kevesebbért mintha nem menne el évekig......
Remélem jó döntést hoztunk azért :?

Úgy néz ki, hogy nyár közepét tudjuk megbeszélni kiköltözési határidőnek.

Már csak egyetlen bibi van, hogy még telket kell keresnünk ahová műhelyet csinálhat párom :?
És mivel ebből élünk, nagyon nagyon drukkolok, hogy összejöjjön...............ha már miattam megtette ezt a nagy lépést, hogy eladjuk a házat, amit szinte csak ő csinált, rengeteg munkával.......szegénykém, ezért kívánom neki, hogy a műhelye összejöjjön, nagyon fogok segíteni neki!!!!!!
Ezt kívánom jövő évre magunknak!!!!!!!

A marosi házon már új tető van, meglett emelve és most betonozták a tetőtér alját.

Nagyon aranyos lesz, nekem elrendezésben sokkal jobban tetszik mint ez, és igaz, hogy a kert sokkal kisebb, de a Duna-part(sétány szemben Visegrádi várral) az utca alján van :)

Sokkal meghittebb barátságosabb ház.

Ez is nagyon szép meg minden, de valahogy túl nagyok a terek, belmagasság, udvar.

Ezt fentartani+gondozni túl sok lenne.
Mi meg kertészt nem akarunk fogadni.
Azt meg könnyen rendben lehet majd tartani :)

Azért fáj a szívünk nagyon nagyon, mert nem jött vissza pont páromnak a munkájának ára, és ezért borzasztóan sajnálom őt :cry: :cry: :cry:

Drukkoljatok, hogy azért összejöjjön neki is aműhely, ha már én szeretnék visszaköltözni ennyire a szülőhelyemre!

Ne haragudjatok, hogy megírtam ezeket, de jólesett+várom a véleményeteket :)

További szép készülődést karira.

Nekem még az ajándékokat be kell csomiznom :)

Puszika

Mea
mea

Hibákért elnézést!!!!

Mea
mea

Lányok!

Most csak gyorsban jövök, este talán bővebben, de egy kérdés:

Gergő kedden kapta meg a 15 hós oltást. Eddig semmi baja nem volt, most viszont lázas.
Már gyanús volt, mielőtt letettem aludni, de annyira fáradt volt, hogy már nem bírtam megmérni a lázát.
Nemrég kelt fel, tök forró volt, 38 fok.

Szerintetek lehet az oltástól??? Vagy mi a franctól?? Tök jó, így karácsonyra... :(

Mea!

Gratulálok, hogy sikerül a házat eladni!!!!
Tök jogos az érvelésed, inkább menjen el most egy picivel olcsóbban (pláne, hogy sürgős az eladás), minthogy tényleg évekig ne tudjátok eladni!

Ügyik vagytok!

Most lépek!

Pussz : Évi

Kép
kuha

Sziasztok!!

Rohanás-rohanás....

Köszönöm a sütis dicséreteket!!!
Képzeljétek,most kel megint a tésztám ,mert este apával nem birtunk ellenállni!!! :oops: :lol:
A mákos bejglit most vettem ki és a diósat mindjárt teszem be!!! :wink:

Megvan a karácsonyi menü is:
halászlé
aszaltgyümivel töltött csirke
bacon-ös-füstöltsajtos pulykamell
mustáros halfilé(ez fagyasztott! :oops: )

Ayse.
Felveszel a cukidba dolgozni?? :lol: :lol: :wink:

Mea.
Megy a drukk,hogy minden jól alakuljon!!!

Jajj,látom sok beteg van!!! :( :(
Nagyon-nagyon gyors gyógyulást hozzon a jézuska!!!! :)

Majd még jövök!!

ancsi26

Kuha!Anita! :)

Köszi :)

Kuha! :)

Szerintem tuti az oltástól van és remélem el is múlik gyorsan!!!!
Gyógypuszik mennek!!!!

Mea
mea

Roki! :(

Sajnos én sem tudnám mitévő legyek a helyedben! :(
jobbulást Zsuzsának is!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Csak bejelentkezésre futja, olvastam is, de muszáj haladnom, ha el akarok készülni mindennel...

Minden betegnek gyógyulást!

Este próbálok jönni!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Rokica
Én is megmutatnám a negyediknek, mint ismerősnek.
És asszem tejterméket kicsit szüneteltetném, nem dől össze a világ ha kimarad 1-2 hétig, még ha nem is attól van.
És az alapján,hogy mit mond az ismerős döntnék, hogy az újabb gyógyszert adom e, vagy ezt.

Mea
Nem tudom mennyi az a "jóval" kevesebb. Attól függ a véleményem is :wink:

KUha
Simán lehet oltás. Reméljük, hogy csak az.

Rohanok. Ordítás van.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Voltam a dokinál, belenézve a torkomba elszörnyedt. Felírta az augmentint (nem szóltam, hogy már önhatalmúlag szedem), meg libexint a köhögéscsillapításra. Mivel légcső- és hangszálgyulladásom van, egyszeren nincs mit felköhögni, csak kínoz. Hát remélem, hogy ez már helyrerak (másik doki volt, basszus, már jól lehetnék, ha egy hete is ő lett volna).

Mea!
Szerintem is nagyon jól tettétek, hogy léptetek. Ne legyen igazam, de szerintem a megszorítások miatt jövőre pangani fog az ingatlanpiac. Ha jól értem, a pénz meg kell. És ha kész lesztek, biztos hogy azt fogjátok mondani, hogy megérte, és de jól tettétek. Csak most még nem vagytok ott.
A leírás alapján nagyon jó kis házikótok lesz :)!

Ancsi!
Oké ezt lefixáltuk! :D
Karácsonyi menü csodlatos!

Rokica!
Szerintem is jó, hogy meghallgatsz egy negyedik véleményt és az se baj, ha elhagyjátok egy-két hétre a tejet (én pl. egyáltalán nem ittam már kicsinek se a tejt, szívből utáltam és nem vagyok sem alacsony, sen csonntörő). Ha kilábaltok a bajból, addigra legalább kiürül a szervezetéből (ehhez állítólag 2 hét kell), és akkor ha fokozatosan visszaadagolod neki, kiderül, hogy a tej-e a ludas.

ayse

Lili észrevette a karácsonyfát a teraszon. Mondtuk neki, hogy az angyalok hozták éjszaka és majd még egyszer erre fognak szállni, hogy feldíszitsék. Teljesen transzba esett :).
Éles kontraszt van ahhoz a beszélgetéshez képest, hogy hol és mennyiért vettük a fát. Persze az ünnep másik olvasata is fontos, hogy ezt mi adjuk egymásnak és a mi munkánk van benne és ez ugyanolyan szép lehet...de egyelőre még annyira misztikus és éteri a hangulat.

ayse

Sziasztok!

Beteg babáknak mamának jobbulást kívánok!!!

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Valószínű, hogy már nem jutok gép elé karácsonyig :(

Minden Évának Boldog névnapot így előre! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ayse! :)

Köszi :wink:

Juci! :)

Az irányára eleve magas volt, de amennyit szerettünk volna(minimum) ahhoz képest 4 mill. kevesebbért adtuk végül el.
:wink:

A párom munkája vele, az nem térült meg, az a rengeteg meló.

Amennyiben volt a ház(költség) annyiért adtuk el kivéve a munkadíja.

Mea
mea

Ayse! :)

És jobbulást kívánok! :)

Mea
mea

képzeljétek egy óriási alvás,zsinórban két hatalmas lábas sátrazás és panadol együttese megtette végre a hatását és kisnyuszinak lement a láza! :P :P :P aztán örömében befalt egy hatamas adag husi levest és fergeteges jókedvel átvészeltük a maradék időt!fürcsi és orrszívás után(megjegyzem nem is nyafogott csak nézte a tévét,ami egyébként nem jó,mert így nem lehet rendesen orrotszívni,sajna az ajó,ha visítanak :? )csak 37 re ment fel,de kapott estére egy kis panadolt még és persze ,ha elalszik megyek megint sátrazni!nagyon rétegesen van felöltözve,szerencsére már a hálózsákot is elfogadja,mondjuk ilyen nyáribb típust,de a semminél ez is jobb és remekül izzad benne!
és annyi,de annyi folyadékot iszik,hogy nekem kell pisilnem helyette is! :lol:
úgyhogy nagyon jó beteg a nyuszi,ha holnap nem megy fel a hőmérséklete,akkor megyünk levegőzni is! :P
imádom ezt a gyereket!nagyon!
Totka,köszi! :P :P :P
ja!és jó lett a hajad szine,szerintem neked nagyon jól áll a vöri!
anyukám Hennázik,hááááááát,nagyon brutál szineket hoz ki néha,pedig neki is nagyon jól áll a vörös,de azért van egy határ....na ő azt átlépte :roll:
mennem kell!pusszantás mindenkinek és
SOK SOK SOK SOK SOK SOK SOK GYÓÓÓÓÓÓGYPUSZI ODA ,AHOL SZÜKSÉG VAN RÁ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Holnaptól teljes gőz....!
Délelőtt megsütöm a gesztenyés tekercset, délután meg anyuéknál leszünk, Panni átadja a Panna első éve c. Dvd-jét nekik karácsonyra(tegnap este készítette el férj).Megterítünk, amit tudunk elkészítünk vasárnapra.Mióta Panni megszületett, nálluk van a szenteste, 14 fővel.....(anyuék, tesómék, nagyik, tesóm, ill.az én keresztszüleim)Na most ennyi emberre főzni, sütni kell, és anyukámnak csak kéne segítség, ne szakadjon minden az Ő nyakába.
(ja, és készülünk az éjféli misére is)
25-én de.-t dédizünk, du.tán anyuék jönnek el picit, este meg már vagy 5-6 éve hivatalosak vagyunk(szintén ez a bagázs) unokatesómékhoz Jánosnapozni, és karácsonyozni.
26-án délután anyósékhoz megyünk, este pedig barátainkkal megünnepeljük az én szülinapomat, ami az idén már a 29.-ik lesz. :oops: 8) :roll: :?
Szerintetek unatkozni fogunk??????
Panna szertntem nagyon élvezni fogja, hogy ennyi embernél Ő van (lesz) a középpontban!!!!!
Csabával be vagyunk tojva, hogy szétberheli, felborítja a fát...!Imád pakolni, és a csilli-villi újdonságokat!
Egyébként, mivel elég családcentrikus az én családom(Csabáé már kevésbé-anno nehezen is szokta ezt a nyüzsit meg), ezért élvezek minden percet, amit együtt vagyunk.Panna is-ebben nem az apjára ütött...! :P

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Jelentem Ikea asztal/székek összeszerelve, ahhoz képest amire számítottam, tök zökkenőmentesen ment. Most a csomagolás közepén vagyok, aztán eldugom az összeset az autóba, hogy vasárnap már csak be kelljen ülni és menni anyukámékhoz a nagy ünnepségre.

Voltam az ismerős doki bácsinál, ő azt javasolta, maradjunk az Augmentinnél, egyrészt mert pont elég erős az is, másrészt mert nem szerencsés félúton váltani. A szteroidos orrcsepp receptet egyszerűen széttépte, adott helyette valami mást, amiben nincs szteroid. Ezenkívül kaptunk még egy csomó instrukciót... Normaflore-t kell naponta kétszer, hogy ne tegye tönkre az antibio a bélflóráját (kicsit elkéstünk vele, mert ma már echte hasmenése volt, és úúúúgy kicsípte szegénynek a fenekét, hogy rossz nézni...), a köhögésre Mucopront-ot naponta kétszer, a gyulladásos állapotra Fenistil cseppet naponta kétszer... szóval érdekes lesz összehangolni az összes gyógyszert, mert van amit nem szabad együtt adni. :? Szegény kis baba, a kezelés is jól meg fogja viselni a szervezetét... És állandóan ezeket a gej gyógyszereket kell etetni vele.

A tejmentes diéta mellett viszont jó éhes, a rizstej nem annyira laktató mint a tápszer vagy a tehéntej, hogy a napi sajt és joghurt adagjáról ne is beszéljek. Ma este pl még a csirkehúsra is ráfanyalodott, viszont a máskor imádott borsóját nem kérte. Ebédre rántott halat evett zöldséges paradicsomszósszal, úgyhogy étkezésileg egész jó napunk volt, legalábbis fehérje szempontjából. Érdekes, ma a gyümölcsöt nem nyomta annyira mint szokta, csak egy pár falat almát, banánt és mandarint evett. Máskor megeszik egy egész banánt, több szem mandarint. De mindegy, gondolom ő is megérezte, hogy valahonnan össze kell szednie a hiányzó kalóriákat, és ez gyümölcsből nehézkes lesz. Lefekvésnél viszont nagyon reklamált a másfél deci rizstej után, láthatólag még éhes volt, úgyhogy kapott még. Azon gondolkozom, mivel tudnám felturbózni ezt az esti rizstejet, hogy laktatóbb legyen. Ha búzadarát vagy zabkorpát teszek bele, hogy szívja ki a lukon?!? Ötletek?

Oké, nagyobb lukú cumi...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
nem írígyellek! :( Én is elvinném a negyedik dokihoz, bár lehet, hogy Ő a negyedik variációt mondja. :( De ha ismerős, és jó szakember, akkor az Ő tanácsa lenne számomra a mérvadó, de ez én vagyok, aki paramami a javából!Jobbulást Nektek!
Ayse
Ugye kíméled a hangszalagjaidat?????????

Szilveszter
eddig mindíg nálunk voltak vendégek, és az idén végre bejutunk a városba egy nagyot bulizni!!!!!Apa nem egy bulizós, de most nem volt ellenére, remélem, ez 31-ig így is marad!!!
Jó lesz táncizni, és alkoholt inni!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Imádom a pezsgőt, persze, az édeset!

Juci
Nem semmi, hülledezve olvastam, hogy az olaj se használt Marcinak!!!! :shock: :cry:
A tejbezabit, én is akartam Neked írni!!!(nállam tuti, két napig nem kell erőlködnöm tőle :oops: )Ahány deci tej, annyi dl.zabkorpa, felforralni, cukrozni, és kész, szerintem fini, nem érzed, hogy nem gríz van benne!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica
most olvasom, hogy voltatok dokinál!
Tök jó ötlet a korpa, v.a gríz, kiskanállal, v.az általad készített nagylukú cumi.... :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, Juci, most olvasom, milyen baromságot írtam le a tejbezabi elkészítésénél, ne haragudj! :oops:
Szóval helyesen:ahány dl. tej, annyi EVŐKANÁL zabkopa.

KépKép

Hajni&Panna
totka

zabkopa=zabkorpa
Tiszta zizi vagyok! :oops: :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok, csak bekukkok.
Elég sok dolog van most nálunk is az Ünnep miatt így nem biztos, hogy jövök már Kari előtt.
Mea, szerintem is jol tettétek, hogy eladtátok mert nem biztos, hogy azon az áron is elkelt volna vagy ha igen akkor is lehet, hogy sokáig kellene várni.

Róki, etetésileg szerintm a Mammos Xes cumival etesd mert azon átfolyik a sűrűbb is...
Nekem pl. még a tápszert is azzal issza (mert most egy ideje megint iszik napi kétsze 2 dl-t) DE csak ezzel a cumival mivel nem hajlandó erősen szívni.

Beteg babócák gyógyuljanak meg!!!! és anyócák is. :)

Kép

KépKép
Kép
csikken

Szóval még pár szó, utánna mentem aludni.

Mivel az elég sűrű programok miatt valószínű, hogy ünnepek után jövök csak(persze, bekukkintok, hátha Majola pici babáját meglátom), ezért:
KEDVES VIKI, ÉS KUHA
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kedves CSAJOK!
Nagyon köszönöm, hogy így befogadtatok, és talán meg is kedveltetek, pedig, mint tudjátok, elég beszari voltam...! :D (és a regisztrációm környékén volt a kajabalhé, ami miatt még beszaribb lettem), talán a falusi komplexusom, talán a luxusdolgokat nem igen engedő anyagiak miatt. De mivel nem ezek határozzák meg az emberi lélek szépségét, nagyon kedvesek, barátságosak vagytok velünk, és ezt nagyon köszönöm MINDENKINEK, és nagyon jól érzem magam VELETEK, KÖZTETEK!

Mindenkinek, békés, boldog, szeretetteljes karácsonyt kívánok!

Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Itt vagyok... :P :P :P :P

Visszaolvasok egy kicsit..

M.

Kép

Kép
megann

Na végigpörgettem

Kép

Kép
megann

Csikken!

Jó hogy mondod! Olyan még van is itthon, csak mérgemben jól eldugtam, mert tejhez, vízhez túl nagylukú volt...

Most egy analfabéta háziasszony kérdés... hogy főzzek meg egy-két kiskanálnyi búzadarát??? Asszem a rizstej nem alkalmas a főzésre, tehát vízben kéne megfőzni. Talán mikróban???

Már csak egy ajándékot kell becsomagolni, aztán kicipekedni az autóba. Apropó autó. Ez nem az enyém, kölcsönkaptuk a nagybátyámtól amíg az enyémet meg nem javítják, és mit ne mondjak, életet ment így Karácsony táján. Az enyém állítólag kész van, csak a gumit nem tudták még kicserélni, azért kell rá várni. De így hogy van kölcsönautó, nem is sürgetem őket.

Olyan álmos vagyok, de ahelyett, hogy nekiesnék a teendőknek itt ülök és verem a billentyűzetet...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci!
Igen, a barnább :wink:
Akkor tudod, miről beszélek......bocsi hogy itt okoskodtam :oops:
Marci hogy van?

And!
Remélem már jobban vagy! :)

Róki!
A kisasztl-szék tök jó ajándék, nálunk is nagyon szeretik, Leon is már egyedül leül, ha rajzolni-festeni szeretne. :)
A miénk is ikea, csak Gabi még (1 éve :evil: ) nem pácolta be olyan színre, mint a bútorok...... :?
Én is megmutatnám az ismerős gyerekdokinak. Közben olvasom, hogy túl vagytok rajta, remélem kicsit megnyugodtál.

Ayse!
Doki nem semmi, de a lényeg, hogy most már talán javulás lesz!
Fenyőfa :D
Nekünk is kint van az erkélyen, remélem nem szúrják ki a fiúk....

Emese!
Jaj, szegény Nyuszi, de közben olvasom, hogy már javultok! :D
Gyógypuszik repülnek :D

Mea!
Hát, jó sokat engedtetek az árból, de mindent akkor kell eladni, ha viszik.....
Később lehet, még ennél is olcsóbbért eladtátok volna, csak szabaduljatok. Így jó, ahogy van :wink:

Évi!
Biztos a rohadék oltás :twisted: :evil:
Jobbulást Gergőnek!

Ancsi!
Ez a menü :shock: nyami-nyami :P :P
Tényleg szakácsnak vagy cukrásznak kéne menned :wink:

Hajni!
Én annyira szeretem az ilyen nagy családos karácsonyi bulikat, nálunk is mindig ez van :D
Szenteste most nálunk lesz, jön anyu, mostohaapám, öcsém, nagyim. 25-én megyünk Gabi szüleihez, ahova jönnek keresztszülei, unokatesói családostul...jóóóó sokan leszünk mi is! :lol:
26-án megyünk anyuékhoz, 27-én jön barinőm, aki kint dolgozik Németországban, nem láttam majd 4 hónapja. 28-án Orsi barátnőmék Rékusékkal, 29-én szerintem Gabi szülei, meg a többi rokon.....30-án még nem tudom, ki jön, vagy mi hova megyünk, de valami tuti lesz. :P

Gabi ma a szokásos céges karácsonyi bulin volt, ami minden évben fenyőfa vágással kezdődik. Kimennek Dobogókő mellett valami telepre az erdőben, mindenki kiválasztja, hogy milyen fát szeretne és azt kivágják neki. Mi már 3 éve nem vesszük a fát.....
Idén egy 2 méteres, spanyol valamit hozott, ami tartósabb, mint a normann, tuti nem hullik, viszont isteni az illata. Meg nagyon szúrós......
Én a fiúkkal a Camponában voltam, igaz csak dél körül értünk oda, mert Leon reggel nem akart felkelni, 10-kor kivertem az ágyból.
Van Mikulás vasút, ami holnapig közlekedik és a múlt héten megígértem Nolcsinak, hogy megyünk majd vele. Akkor már nem volr rá idő.
Na ezt is bepótoltuk, ebédeltünk, béreltem nekik kis taxit, aminek a nagy hibája, hogy csak egy gyerek fér bele :(
Na ment a vita folyamatosan, meg a sírás, hogy ki vezesse......
Ja és a legjobb, hogy nem vittünk babakocsit, Leon is gyalogolt. Egész jól ment, de azért nagyon elfáradtam én is.

Este meg takarítottunk, pakoltunk, holnap reggel megyünk még piacra, délután meg a konyhát, fürdőt rendberakom és KÉSZ! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szóval:

Ayse!

:? :? :?
Remélem hamar meggyógyulsz..gáz ez az orvososdi..

Róki!
Szintén gáz..az orvososdi...
Egész egyszerűen elképesztő...4 en négyfajtát mondanak :shock: :shock: :shock:
Hmmmmmmmm én nem vagyok orvos...de annyiban igazat adnék a saját szivem szerint, hogy én mondjuk biztos bevetném a HA-s tápit..mert ugye ha Zsuzsa még a husit sem eszi....akkor bizony honnan szerzi meg a napi szükséges fehérjét...... :roll: :roll: :roll:

Képzeld, Léna is ikeás faasztalt és székeket kap anyóséktól..
Persz ő is ma vette meg(annak ellenére hogy már hónapok óta megszűnt a munkahelye), ő is imád tologani :lol: , és ráadásul még engem is molesztált telefonon hogy akkor most a peremeset vegye, vagy a másikat, mert igy,mert úgy... :twisted: :twisted:
Tiszta röhej... :lol: :lol:

Egyébként szerintem ez tök jó ajándék :wink: , mert abszolut szeretni fogják a gyerekek és használják nap mint nap... :D

Juci!
Na tessék...már csak ez kellett...igaz nem látom hogy hol irtad, hogy Marci is beteg...csak láttam valaki reakcióját...
Sajnálom :(
Még ez is....... :evil:
Mielőbbi gyógyulást...
Húzottszeműek...csikszeműek...(igy pl nevezheted őket :wink: :wink: :D ) 2 nap 2 éjjel szórakoztattak minket...
De már elmentek haza..
De mondom nekem nincs bajom a vendégekkel, csak ne egy nappal hamarabb jöjjenek mint várjuk őket.. :twisted: :twisted:

Barbi!
Képzeld ma tök eszembe jutott Nolcsi és Réka....
Biztos azért mert lementettem Léna csókolózós képét KuhaGergővel..és elküldtem a barátnőimnek...és akkor meg pont eszembe villant Nolcsi meg Réka, akik tök egymásba voltak tapadva a kiruccanásotokon... :P :P
Tuti hogy van már ilyen korban is "szerelem" :D :D

Nyúlné!
Még szerencs hogy Nyuszkó jobban lett...képzeld el...ki bontotta volna le a Karácsonyfát ha Nyuszkó betegen lábadozik??? :lol: :lol:
Most viszont már nem kell tartani tőle hogy egyben marad..

Karácsony:

Hmmmmmmmm....amig a lakásban laktunk akkor Karácsonykor mindig a nappaliban aludtunk a fenyő mellett..hogy érezzük az illatát...
Most azon agyalok, hogy lehet hogy felállitjuk az utazóágyat a nappaliban...és lent töltjük a Karácsony éjszakákat megint a fenyő mellett :P :P :P :P :P :P

Erről jut eszembe,....ma röhögtünk férjjel...beszéltük hogy hogy is lesz a program.....

23-én fektetés után feldiszitjük a fát...
24-én reggel Léna szembesül a ténnyel, hogy a Jézuska meghozta a Karácsonyfát...
24-én.....ŐRIZZÜK A KARÁCSONYFÁT LÉNA ELŐL..
25-én ANYUKÁM ÉS ANYÓSOM KARÁCSONYFÁJÁT ŐRIZZÜK LÉNA ELŐT...
26-ÁN A SAJÁT FÁNKAT ÉS A DÉDI FÁJÁT ŐRIZZÜK LÉNA ELŐL

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jó program, nem??????? :lol: :lol: :lol:

Ayse!
Ja még annyit, hogy Lili is eszembe jutott :D :D
Hogy 220 magas a fánk, és morfondirozok, hogy elér e majd a plafonig, mert ha nem.......na akkor Lili biztos reklamálná a mi fánkat is... :wink: :wink: :wink:

Olyan vicces hogy egy egy sztori úgy megmarad az emlékezetembe innen a topikból meg a babáktól..hogy tényleg kezdem úgy érezni, TI VAGYTOK AZ ÉN KOZMIKUS ÉTERI CSALÁDOM :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Totka!

Én meg annak örülök, hogy közénk keveredtél :wink: :wink:
Ritka az ilyen jószivű és kedves ember, akinek minden szavából a szeretet sugárzik :P :P :P :P
Irtam már talán...hogy banyának érzem magam melletted :lol: :lol: :lol:

folyt..

M.

Kép

Kép
megann

Léna:

Hát nem nagyon javul a helyzet nálunk..
Léna múlt éjjel is sokat fent volt...
Ma tök sokat hisztizett...nyűgösködött.....mászott rám...nem volt hajlandó a földön lenni, csak kéreckedett a kezemben.....

Húúúúúúúú én annyira béna vagyok....

Mert most én nem tudom hogy hogy kezeljem az ilyen dolgokat......
Mert pl ma nem kapott kölesgolyót és éketelen üvöltésbe kezdett....(ami nekem egyenértékű a hiszivel) és éppen ezért nem is vigasztaltam egyálatalán mert nem akarok ugye teret engedni a hiszti elharapódzásának..
Igen ám...de ugye tök nyűgös egész nap, tapad mint a pióca....
Lehet hogy a foga....
De lehet hogy mivel az elmúlt 2 délutánt anyóssal töltötte..legalábbis 2-3 órát....akivel ugye mindent meg lehet csinálni..igy gondolom hogy a 2-3 óra tetemes részét kézben töltötte....
Na szóval ennek sem nagyon akartam engedni...hogy fölkapdossam percenként..hiszen nálunk ez soha nem volt úgymond "szokás"
És ugye itt van a lelki oldala is ...hogy kb 0-t tudtam az elmúlt napokban foglalkozni vele. :cry: :cry: :cry: ..jól megkinoztam az árkádos bevásárláskor.. :cry: :cry: :cry: :cry: és lehet hogy ezért változott meg ennyira a viselkedése...
Az oltásról nem beszélek..mert ezt mostmár kezdem kizárni..

Jajjjjj nem tudom mi tévő legyek....
Maradjak következetes..vagy engedjek..vagy mit csináljak?????

Én úgy csodálom azokat az anyukákat, akik biztire tudják hogy ez vagy az a baja a gyereknek...fog, hascsikarás stb...
Én szégyellem, de ebben én nagyon rossz vagyok...ráadásul most hogy összejött minden.....

Segitsetek lécci, vagy legalább véleményt mondjatok.. :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Hajni!
Jaj, úgy meghatódtam azon, amit írtál :oops:
Én is nagyon örülök, hogy itt vagy!!! :D

Megann!
Képzeld, én is pont ma meséltem barinőmnek a Lilis plafonig érős fenyőfa szorit. Meg hozzátettem, remélem a fiúk nem találnak ki hasonlót, mert itt 4 méter a belmagasság :lol: :lol:
Mondjuk egyszer anyum vett egy akkora fát, aminek le kellett vágni a tetejéből, hogy a elférjen.....csúcsdísz az nem volt rajta, annyit már nem lehettett levágni :lol: :lol:

Hisztire hasonlóan reagálok, mint Te, nem viselem el egyátalán. Pl. Leon ha kezdi a hisztit az etetőszékben, akkor megkérdezem, hogy feláljak és elmenjek? Erre persze mondja, ill. sírja, hogy NEM. Ne erre a válasz, hogy akkor hagyd abba a hisztit kisfiam. És lőn csoda, 90 %-ban rögtön abba is hagyja....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea!

Hááááááááát elhiszem hogy fáj a szivetek azért a szép házért meg a férj beleölt munkájáért...

De azt hiszem hogy a Ti helyetekben én is igy döntöttem volna.
Ha ennyire visszavágysz......
Igaz nem kicsi az áldozat, nem kevés pénz amit irsz....

Az meg hogy mi lesz az ingatlanpiacon...na azt meg az úristen sem tudja megmondani....

Mivel a férjem ingatlannal(is) foglalkozik...igy eléggé képben vagyok...

Az is igaz amit irsz...de az is..hogy mivel KAMATADÓ, KAMATADÓ..és még kitudja mi lesz...ezért az emberek egy nagy része úgy gondolja, hogy a lóvét inkább érékálló ingatlanba rakják...
Ez tuti...férj cége kiárulta az összes elfekvő meg megmaradt ingatlanját....Volt olyan is..ami már 2éve állt üresen...és most meg licitáltak rá a vevők :shock: :shock: :shock:
Szóval az éremnek sok oldala van...és ez most leginkább közgazdasági oldalú...ami nekem nagyon fekszik...de most nem kezdek hosszú fejtegetésbe hogy még mi minden játszhat közre és ellen az igatlanok keresletének-kinálatának alakulásában..
Remélem megbocsátod :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Na ti aztán nem fogtok unatkozni???
Piheni is fogtok valamikor????? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Majd jövőre, ha megyünk wellnesezni a fiúk nélkül :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

hihihhihhihi...fenyőfa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én láttam ám szép nagy fákat...esetleg az önkormányzatok által a városközpontokba állitott fenyőfákért még harcba szállhatsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hiszti:
Jajjjjjj de jó..hogy nem csak én vagyok "a kegyetlen".
Na ezt a kajatémát már ne is mondd.....
Léna reggelire ivott 1 deci tápszeres tejet..)2 deci helyett), 2 cikk paradicsomot, egy falat kegyeret :shock: :shock: ..ebédre 1/3 üveg bébiételt(1 üveg + 1 nasi helyett) :shock: :shock: , 3 kor 1 deci kakaót(2 helyett)...uszonnára 3 kanál gyümölcspépet...
Már teljesen majd föl robbantam idegemben, hogy ez a gyerek már semmit nem akar enni??????
Pedig ebédre is a favorit joghurtos rizses halat adtam ami az igazi NO1. neki..de még az sem kellett....
Szerencsére vacsira megette a maradék 3/4 üveget és még egy másikból is 1-2 kanállal....

Szerinted mi lehet fog, oltás, lelki? :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Leonnak is vannak napjai, amikor alig akar enni, még a reggeli kakaó sem kell. Pedig reggel úgy keltem, hogy már viszem is a kész pohár kakaót a kezemben és azt azonnal egy húzásra megissza....
Szóval nálunk a fog tuti bezavar, meg a betegség is mindig. Még akár az oltástól is lehet.
Pl. most hetekig alig akart darabosat enni, azt most egy pár napja megint kezdi elfogadni. De már én is hülyét kaptam, hogy nem eszi, csak az üveges gyümit, mindent turmixolok, stb.
Ma spagettit evett ebédre, narancsot uzsira simán gerezdekre szedve és kissebb darabokra vágva. Ki érti ezt? :shock:
Szóval ne aggódj, azért valamit evett, éhen halni nem fog. A lényeg, hohy igyon sokat. Mondjuk Leonnál ezzel nincs gond, ha nem eszik, a teát azért vedeli. A vizet persze már kevésbé :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na most leülök ide egy jól kiérdemelt tál csokis tejbegrízzel és élvezkedem...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!
Hú én is szeretem nagyon a tejbegrízt! :wink: :D
Jó étvágyat! Mindjárt én is hozok be valami sütikét..... :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki!

Azt én is kérek.. :lol:

Barbi!

Hmmmm....volt már egyszer kétszer ilyen hogy pár napig alig evett...de már teljesen elfelejtettem...elég rég volt....
Belenéznék a szájába, hogy mi újság..de nem engedi :? :?

Egyébként milyen értelmes ez a Leoncsi....hogy már igy érti, hogy ha hiszti van..akkor mi lesz a következménye...

Léna leragadt az APA szónál...de azt lelkesen gyakorolja...
Valamikor reggel arra kelek...hogy szónokol a kiságyban, hogy APA APA APA.... :lol: :lol:
Viszont sir is..ha apa elmegy itthonról..mert szegény ezt elég sokszor látja..hogy apa csak jön meg megy..Léna meg marad az unalmas anyával :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy sajnálom szegényt, mert olyan csalódott akkor :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Jól van tartva ez a Szilvibaba :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ja még annak nagyon örülök..hogy amig nem tudtam nagyon jönni, nem maradtam le az igérkező izgalamas dolgokról..azaz

Majola még egyben és nem kettőben :D

Lehet hogy tényleg karácsonyi baba lesz belőle???? :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Teszek fel képet, hogyan "alkotnak" a törpéim :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na jóccakát.....

And!
Jöhetsz :wink:
Jobbulást :(

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Na ha igy haladnak, akkor bérelheted a Szépművészetit.. :wink:
Cuki a teritő az asztalon..
Műanyag gondolom..hol szerváltad????
Csak hogy Léna se az asztalt zsirkrétázza össze ha lehet...
Bár Léna a karácsonyi asztalteritőt sem tűri meg a dohányzóasztalon :twisted: , de a plüssmackót sem a hintájában(lábánál fogva rángatja ki :? ), de a másik plüsst sem az etetőszékben... :twisted:
Kicsit aggódom, hogy nagyon irigyke lesz.. :roll: :roll: :roll: , ja és persze rendetlen... :twisted: akár az anyja :twisted: :twisted:
Pedig egy rumlis nő elég egy házban nem????? :D

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!
De jó, hogy Nyuszkó végre jobban van!!!!

Megann/Barbi!
Most sikerült egy olyan magasságút benni, hogy egy kicsit le is kell ágni belőle :P . De tuti, hogy a cantival mérjük, nehogy már 1-2 centi híja legyen! :wink:
Amikor születtem, abban az évben olyannyira boldog volt apukám, hogy egy nagyon-nagy fát akart venni. Plafonigérőset. AMi nem volt kis kunszt, tekintve, hogy belvárosban laktunk 4,5 m-es belmagassággal. De a papám eltévesztette...és 5 és félmétereset vett...úgyhogy fűrészelhettek ők is :lol: :lol:

Hajni!
Jó karácsonyozást Nektek!!!!

Megann!
Hiszek abban, hogy anya-gyerek kölcsönhatása jelentős szerepet játszik abban, hogy mit lehet még tolerálni. Magyarán ha Te nem bírsz valamit elviselni, akkor így vagy úgy a gyereked értésére tudod adni, hogy ez nem megy. Persze ez függ apillanatnyi tűrőképességtől is és nagyban a személyiségtől. Engem pl. nagyon rövidesen becsukhatnának zártosztályra, ha a gyerekem úgy viselkedne, mint a szomszéd kislány. Dehát az meghaladja a tűrőképességemet és nem is engedek szabad utat az efféle viselkedésnek. Na szóval egy kicsit körülményes vagyok, de talán érted mit akarok mondani.

Ingatlanpiaci jóslatomat arra alapozom, hogy az emberek nagyon nagy része hitelből tudja finanszírozni a lakásvásárlását, nem a bankból/zsebből/párnacihából húzza elő a pénzt. Ha pedig kevesebb lesz, kevesebb fog maradni a törlesztőrészletekre is.

ayse

Megann:

A leggázabb az, hogy a gyerekorvos felülbírálja a szakorvost... de mondjuk ha a sajátunk lett volna, akkor jobban jön ki a dolog, de így hogy nem is ismerem... és talán ha utólag javasol mást, mikor azért megyek be, mert nem használt az első antibio, akkor ad egy újat... de így, hogy szerdán kezdtük a hétnapos kúrát és pénteken már mást akar szedeteni azzal a felkiáltással, hogy az mit sem ér, szerintem ez így sok.

A HA-s tápin én is elgondolkoztam, főleg hogy ma este ment a reklamálás a rizstej miatt. Csak az a baj, ha tejfehérje allergia, akkor a HA-s tápi se ideális, mert az is tehéntejből van, csak kisebbre össze vannak töredezve a fehérjéi. Bizonyított tehéntejfehérje allergia mellett (ami mondjuk nincs neki, mármint bizonyítva), a HA-s tápszer sem adható, csak mindenféle gyógytápszer. Viszont lehet hogy Sinlacot veszek, hátha most jobban bejön Zsuzsának mint régen.

Úgyhogy egyelőre megpróbálom tejtermék és tápszer nélkül. Láss csodát, ma evett húst. Lehet hogy ha nem kap annyi tejterméket, elkezd húst enni. Akkor már csak arra kell vigyázni, hogy elegendő zsiradékot is kapjon.

Asztal:

Zsuzsa minden lehetséges dologra leül, és játszóházakban meg ilyen helyeken kifejezetten megy oda az asztalokhoz, élvezkedik a kis miniatűr székeken. Szóval szerintem tetszeni fog neki a dolog.

Karácsonyfa:

Mivel nálunk anyukáméknál lesz a nagy ünnepség, mi már felállítottuk itthon a kis miniatűr karácsonyfánkat. Zsuzsát nem nagyon hatotta meg, egyszer-kétszer megpróbálta letépni róla a díszeket, de javarészt rá se hederít. Kiváncsi vagyok, hogy a nagy plafonig érő kivilágított fa anyukámnál nagyobb benyomást kelt-e benne...

Kaja:

Mostanában Zsuzsa is kevesebbet evett/eszik. Én mindig gondban vagyok, mi a fenét is adjak neki, most a tejtermékek nélkül méginkább... ma tök büszke voltam magamra, reggelire kapta a zabkorpás palacsintát házi lekvárral meg margarinnal, tízóraira megivott egy adag répalevet és evett egy fél karéj margarinos kenyeret, ebédre halat evett zöldséges paradicsomszósszal, uzsonnára egy fél kiflit meg egy pár harapás gyümölcsöt... mondjuk vacsorázni nem nagyon vacsorázott, a borsójából pár falatot evett csak, és mire ráeszmélt hogy mégis kéne neki egy kis csirke, addigra az apja mind megette. Úgyhogy az össz vacsora egy pár falat párolt borsó és egy pár falat csirke volt. Lefekvéskor megivott 2,5 deci rizstejet, ez kb kétszer annyi mint a tápszerből kapni szokott. Holnap reggelire azt gondoltam kap egy kis meleg zabkását sárgabarack befőttel... az ebédig még nem jutottam el... a vacsoráig meg pláne. David állandóan azzal kapacitál, vacsorázzunk pizzát, de ha szerencsétlen gyerek nem ehet sajtot, akkor miért szivatnám azzal, hogy mi esszük az orra előtt? A sajtmentes pizzát pedig az apja nem kéri. De megérdemelné hogy azt rendeljek ha ennyire nem tud együttérezni a lányával.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?