Juci!
Igen, a barnább
Akkor tudod, miről beszélek......bocsi hogy itt okoskodtam
Marci hogy van?
And!
Remélem már jobban vagy!
Róki!
A kisasztl-szék tök jó ajándék, nálunk is nagyon szeretik, Leon is már egyedül leül, ha rajzolni-festeni szeretne.
A miénk is ikea, csak Gabi még (1 éve
) nem pácolta be olyan színre, mint a bútorok......
Én is megmutatnám az ismerős gyerekdokinak. Közben olvasom, hogy túl vagytok rajta, remélem kicsit megnyugodtál.
Ayse!
Doki nem semmi, de a lényeg, hogy most már talán javulás lesz!
Fenyőfa
Nekünk is kint van az erkélyen, remélem nem szúrják ki a fiúk....
Emese!
Jaj, szegény Nyuszi, de közben olvasom, hogy már javultok!
Gyógypuszik repülnek
Mea!
Hát, jó sokat engedtetek az árból, de mindent akkor kell eladni, ha viszik.....
Később lehet, még ennél is olcsóbbért eladtátok volna, csak szabaduljatok. Így jó, ahogy van
Évi!
Biztos a rohadék oltás
Jobbulást Gergőnek!
Ancsi!
Ez a menü
nyami-nyami
Tényleg szakácsnak vagy cukrásznak kéne menned
Hajni!
Én annyira szeretem az ilyen nagy családos karácsonyi bulikat, nálunk is mindig ez van
Szenteste most nálunk lesz, jön anyu, mostohaapám, öcsém, nagyim. 25-én megyünk Gabi szüleihez, ahova jönnek keresztszülei, unokatesói családostul...jóóóó sokan leszünk mi is!
26-án megyünk anyuékhoz, 27-én jön barinőm, aki kint dolgozik Németországban, nem láttam majd 4 hónapja. 28-án Orsi barátnőmék Rékusékkal, 29-én szerintem Gabi szülei, meg a többi rokon.....30-án még nem tudom, ki jön, vagy mi hova megyünk, de valami tuti lesz.
Gabi ma a szokásos céges karácsonyi bulin volt, ami minden évben fenyőfa vágással kezdődik. Kimennek Dobogókő mellett valami telepre az erdőben, mindenki kiválasztja, hogy milyen fát szeretne és azt kivágják neki. Mi már 3 éve nem vesszük a fát.....
Idén egy 2 méteres, spanyol valamit hozott, ami tartósabb, mint a normann, tuti nem hullik, viszont isteni az illata. Meg nagyon szúrós......
Én a fiúkkal a Camponában voltam, igaz csak dél körül értünk oda, mert Leon reggel nem akart felkelni, 10-kor kivertem az ágyból.
Van Mikulás vasút, ami holnapig közlekedik és a múlt héten megígértem Nolcsinak, hogy megyünk majd vele. Akkor már nem volr rá idő.
Na ezt is bepótoltuk, ebédeltünk, béreltem nekik kis taxit, aminek a nagy hibája, hogy csak egy gyerek fér bele
Na ment a vita folyamatosan, meg a sírás, hogy ki vezesse......
Ja és a legjobb, hogy nem vittünk babakocsit, Leon is gyalogolt. Egész jól ment, de azért nagyon elfáradtam én is.
Este meg takarítottunk, pakoltunk, holnap reggel megyünk még piacra, délután meg a konyhát, fürdőt rendberakom és KÉSZ!