Sziasztok!
Egy ideje mar itthon vagyok es sziesztazom. Megjartam a
Westendet, sajna fenyofa kepkeret nincs, csak vilagosabb fa keret, ugyhogy azt valasztottam (volt egy nagyon dogos nadkeret is, csak nagy bumszli lett volna a kephez), januar 4-en mehetek is erte. Korbejartam a WE mindegyik emeletet, de igazabol nem hatott meg semi sem (csak a Marks & Spencerben egy renszarvasos csomipapir, de nem vettem, nem volt kedvem vacakolni a sorbanallassal + fizetessel), a tomeg is turheto volt es oda-vissza volt helyem a metron is. Hazafele meg betertem a Plazaba is, hogy harapjak valamit, de egyik kaja se tetszett igazan, igy elmentem a Matchba es vettem selyemkalacsot, hmmmmmmm! Azt ebedeltunk Zsebivel, vajas kalacsot + kakaot. Fincsi volt, el is tuntettem a kalacs felet!!! (Mentsegemre szoljon, hogy csak egy bogre tejet reggeliztem...)
Amit a legjobban utalok ezekben a maszkalasokban, az a lepcsozes itthon: meg mindig nincs lift es az otodiken lakunk. Majd' osszetojom magam, mire folerek. Mindegy, milyen lassan jovok, az ajtoban ugy kapkodom a levegot, mint egy asztmas balna. De - elmeletileg - csutortokon mar hasznalhato lesz a lift, addig meg csak kibirom valahogy! Napi 1 lepcsozes amugy sem art...
Barbi! nagyon szep a kisszoba! En mondjuk a vilagos fenyobutorokat szeretem, de szep harmonikus, izleses lett es ez a lenyeg! Lennek nalatok baba
Az a himbalozos szek meg egyenesen kiraly! Egy baratnomeknek is van, nemreg voltunk naluk, beleultem es nem voltam hajlando kiszallni belole (csak mikor pisilni kellett mennem
), annyira jol elringat!!!!
Holnap jonnek anyukamek meglatogatni Debrcenbol. Az iden masodjara (!!!) talalkozom veluk. Ahhoz kepest, hogy egy honapja kb meg nem is beszeltunk, ez nagy szo toluk. Remelem nem fogunk veszekedni, de valahogy nem hiszem. Anyu tokre orul, hogy felhivtam a multkor, tiszta lelkes (na emiatt egy kicsit felek...), szoval csak elleszunk jol...
Hu, lanyok, csak ovatosan a
pocikemenyedesekkel. Akinel ez jellemzo, pihenjen jo sokat. Tudom, hogy rengeteg a tennivalo, karacsony meg szules hamarosan meg minden egyeb - de higgyetek el, a baba a legfontosabb. Ha barmi bajotok lesz, vagy a babanak, megette a fene az egesz keszulodest a karacsonyra meg szilveszterre meg stb. Ez most a legfobb feladatunk: VIGYAZNI a kolkokre! Mondom en, aki jon-megy, mint a mergezett eger - mentsegemul csak az szol, hogy nekem semmilyen panaszom nincs egyelore... de akinek van, az vegye ezeket komolyan, nem jo dolog, hogy az utcan / boltban elakadtok, mert gorcsol a poci!!! Fekudni, fekudni, amikor csak lehet! Probaljatok meg kitalalni, kinek mi legyen az ajandek es a listat adjatok at a kedves parotoknak! Ti meg szepen agyban ulve becsomagoljatok majd az ajikat. Sutes-fozest megintcsak apura bizni! Nem kell "kitenni magunkert" ezalkalommal, csak mert jonnek a szulok meg vendegek - a karacsony lenyege a szeretet es a csalad, az egyuttlet, nem pedig a flancos ajik meg kajak. Es aki meg utazik a csaladhoz - amellett, hogy meresz - extra vigyazzon magara! Hatsoulesen ulni, labakat foltenni, hatatok moge kabatokat begyurni, apu meg vezet elol!!!
OK, ramjott a tanarneni, le is allitom gyorsan. De komolyan! Ami engem illet, a 31. hetben vagyok, szamolok azzal, hogy BARMI johet BARMIKOR. De lassan ti is itt fogtok jarni es ezt jo eszben tartani!!!
Na, eldugulok. Ne utaljatok a fenti szonoklatert, de halalkomolyan gondolom. PIHENNI, VIGYAZNI, FEKUDNI!!!
Kamimami + Zsebibaba