Sziasztok!
Okriszti!
Nagyon sajnálom, hogy végül így alakult, kívánom, hogy a körülményekhez képest hamar megnyugodjatok. Mást ilyenkor nem is lehet mondani
Sonjus!
Sajnálom, hogy szünetet tartasz, de megértelek. Remélem meg lesz az eredménye, mindenesetre szorítok hozzá!!!
Lara!
Kár, hogy neg. lett a mai teszt, de bízom benned és drukk-drukk, hogy a második már kétcsíkos legyen!!!
Kamilla!
Neked is nagyon szorítok az elsejei teszthez, ez most nagyon izgi Karácsony-Szilveszter lesz Nektek...
Angel!
Hatalmasnagy gratula a 7 kis életkéhez. Én is akartam kérdezni, hogy hányan mennek vissza, de már válaszoltál. Többiekkel ilyenkor mi történik?
Sok sikert holnapra és az azt követő napokra (hetekre)!!!
Nálunk az új fejlemény, hogy végre sikerült megtalálnom azt az orvost, akihez mostmár járni fogok és reményeink szerint a szülésnél is ott lesz. Nagyon kedves, mindnet rlszletesen elmond, lehet bátran kérdezni, nem az a futószalag típus. És ami nekem nagyon fontos: nagyon természetesség párti (emiatt is kerestük fel Őt és reménykedtünk, hogy elvállal).
Sztem a hétfői uh-ról nem írtam, így gyorsan arról is: most is azt mondták, hogy egy héttel idősebb a Babó (akkor volt 12+4, 11+5 helyett). Nyakiredő most is rendben volt, a méhlepényre is rákérdeztem, azt mondták, hogy egyelőre ne foglalkozzak vele, mert ebben a terhességi korban 90%-ban még mindenkinek így helyezkedik el. Kicsit megnyugodtam.Legközelebb január közepén megyek vizsgálatra (afp vérvétel).
Vizsgáim sikerültek, úgyhogy jól drukkoltatok, köszi.
Még lesz egy jan. elején, arra is kéne kepesztenem rendesen.