Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tündérke!
Még Andris is szopizik, főleg ha csendben akarom tartani éjszaka. Pedig van egy hónapja hogy abbahagyja, mert január közepén mi elmegyünk síelni egy hétre. Szegényt már most sajnálom, meg a nagyit is :)
Szerintetek ha megjövünk fogja folytatni? És lesz tejcsike?

Fog: Még mindig csak 4-4 metsző van kint és egy tüskényi örlő áttörés, de már olyan régen. Mintha nem akarna tovább jönni.

Szilbee!
Ügyesek vagytok kajálás ügyeben. Hogy csinálod, hogy ne legyen minden maszatos? Nálunk már viaszkos terítő van fent és állandó készültségben van a felmosó.

Kép
flocika
 
 


Brigi!
Levente is pont ugyenzt csinálta. Felriadt, de egy alkalom kivételével sikerült megnyugtatnom és visszaaltatni. Én fogmosás után szoktam az ujjammal végigtapogatni az ínyét, de neki is klasszul látszanak a szemfogai, mikor nevet.
Leventénél alapvetően csak pár dologból tudom, hogy fogzik, mivel elég magas a fájdalomküszöbe és hát nem sír miatta... A krémes kaki, meg hogy csuklóig a szájában matat... néha az az érzésem, hogy a manduláival fallabdázik, olyan mélyre dugja a kezét. :lol:

Floci!
Azért nálunk is akad maszatolás, de leginkább az arcát keni össze. Levettük most már az etetőszék asztalát, így most már egy asztalnál eszünk. Van egy nagy bocis tányéralátétje, amit hál"stennek csak akkor pakol, ha nincs rajta kaja. Egyébként gőzöm sincs, hogy Levente hogy nem keni össze a konyha falát, meg a szekrényeket... Biztos jó éhes már, amikor nekilátunk... :oops: :lol:

Szopi:
Még Levente is anyatejes, de már csak este, fürdés után. Már én is készülök lelkiekben, hogy leadom az esti szopit is... pedig olyan jó, csak hát... lassan (8 hónap kb.) bölcsi, de ami fontosabb, hogy a gyerekorvos észrevette, hogy a csontkorja egy kissé elmaradott és ez lehet az anyatejtől is (ami gátolja a kálcium és a foszfor felszívódását). :( Mondjuk ennek totál ellentmond a 85 cm-je, meg a 14 foga... a kutacsáról nem is beszélve... Ő sem igazán értette a dolgott. Mindenesetre 1-2 hét és megjön az eredmény Pestről, hogy van e felszívódási zavar vagy sem.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Kajla! Most láttam az obiban hidegpárásítót dec. 14-24ig érvényes az újság. Kép
Bocsi a kép nem lett a legjobb. :roll:

Szilbee! Mi az a csontkorja? Még sosem hallottam róla.

Andi
andrea27
 
 

 
 

Sziasztok! :)

hú de sokat kell megint visszaolvasni,pedig csak tegnap hagytam kia a topikot :?
A szopival kapcsolatban annyit,hogy Leonie még mindig sokszor szopik,napközben is,folyadék helyett is sokszor,bár kinálgatok más innivalót is,de tölem nem nagyon fogadja el..na ez nem is gond,nagyon szeretek szoptatni,valszeg,mert érzem,hogy többet nem lesz rá alkalmam az életben...
egy kicsit csodálkozva olvastam flocika,hogy 1 hónap múlva szoptatás ellenére elmész egy hétre...hmmm..és fejni fogsz egy hétig?akkor szerintem még lesz tejed,olyan hamar biztos nem apad el...de ha nem fejsz,akkor hamar elapad...szegény gyerköcöd..bocs,hogy ezt most igy leirtam neked,nem kritizálni akartalak,de én bizti nem tenném :wink: ..drukkolok,hogy minden ugy legyen,ahogy eltervezted :)mindenesetre kemény egy hét lesz a fiadnak..

Fogak:Leonienak is már 14 foga van,neki is szinte egyszerre jöttek a szemfogak..naprol napra jobban látszanak és olyan hegyesek :) ..nátha végre elmúlt,én meg erre vagyok nagyon büszke :lol:

Szilbee
én is szeretném tudni,mi az a csontkor... :wink: ..és tényleg gátolja az anyatej a foszfor és kálcium felszívodását?erröl nem is hallottam..(igaz,utánananézhetnék google :wink: )Leonienak a kutacsa mindenesetre teljesen összenött sok foga van,84 cm :) úgyhogy szoptatok tovább :wink: anyatej még mindig jobb a tehéntejnél :)
az egyszeri esti szopi miért akadálya a bölcsinek? :wink:

Tündérke
köszi :D ..öö..igen majdnem sötétben alszik,egy kis piros macialaku lámpa ég..de nagyon kevés a fény...gondolod,hogy esetleg fél egyedül?bár vannak napok,hogy max. 1-szer ébred fel..ráadásul annyira éberen alszik,minden kisebb zajra felkel.. :( ..lehet,hogy tölem örökölte,én is elég éberen alszom..a nagylányom viszont kisbaba korátol kezdve problémamentes ilyen téren :)

kajla
küldöm a képeslapot..már odáig eljutottam,hogy megvettem :)

ma rosssz napom volt, Nina lányom sorra hozza a szarabbnál szarabb dolgozatokat haza,mint ma is. :( ...pedig eddig egész jól ment neki a suli...gimibe készült..(nálunk 4.osztály után befejezödik az ált.isk.)..és pont most lenne nagyon fontos,hogy tanuljon..beszéltem tanárnöjével,ö arra gyanakszik,hogy kezdödik nála a tinédzserkorszak :o ..elég korán :( ...bocs,tom ez most nem idetartozo téma volt..de ki kellett adnom magambol...

jó éjt,puszi

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok!

Még egyben..:)

Kajla, ha vesztek hidegpárásítót, csak a macisat Hauser.:)
Mediaban is 10 000 max. viszont garantáltan jó!

A babó nem kaar kibújni, lehet tényleg pontos baba lesz belőle??
Napról-napra jobban várom a pillanatot.. :P

Amint van vmi, írok, puszi: Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Ritago

csak gyorsan...

CSontkor:
Kéztőcsont vizsgálat... röntgen. Leventének 6 hónapos babáénak felelt meg egy hónappal ezelőtt.
Mivel a vérvizsgálat azt mutatta, hogy elegendő foszfor és kálcium van a a vérében, ezért valszeg valami akadályozza a felszívódását. Ergo: vagy felszívódási zavara van vagy az anyatej akadályozza a felszívódást. Hát ha lehet választani, akkor inkább ez utóbbi legyen!!! Nem tudom pontosan hogy hat az anyatej a felszívódásra, de ha a főorvosasszony azt mondja, hogy ez gyakran előfordul, akkor én hiszek neki!! Nyilván többet tud a dologról, mint én... Egy bizonyos kor után bizony nem feltétlen a legjobb dolog az anyatej. Ezt korábban én is másként láttam, de hát az embernek néha be kell látnia, hogy tévedhet.... :wink: Érdemes minél több infót összegyűjteni a témáról és csak azután dönteni el, hogy valójában mi is jó a gyerkőcnek...

Csak nagyvonalakban... A bölcsi ideje alatt fenálló esti szopi túlzott kötődést eredményezhet a gyerkőcnél, ami a bölcsibe való beilleszkedésnél okoz gndot.
Eredménye:
-szorongás :arrow: gátlásos lesz :arrow: nehezebben alakít ki kapcsolatot más gyerkőccel...stb.
szilbee
 
 


Sziszike!

Remélem a Karácsonyt már otthon töltitek!! :wink: :D
Akkor várjuk a fejlemyéneket holnap a párodtól!!! :wink: :lol:
szilbee
 
 


Andrea!
Köszi, de közben kaptunk egyet kölcsönbe! Kicsit hangos, de remélem jó lesz! :D

Rita!
Köszönöm előre is, aranyos vagy!!!!
Hát a tinikor elég kemény dió! Keresztlányomnál is voltak gondok, meg gondolom, velem is :shock: csak ere már nem emlékszem!
Remélem, megoldódik!!!

Sziszike!
Szorítok, hogy minden jól menjen!!!Karácsonyi baba lesz???

Puszi mindenkinek!
Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Sziszike :lol:
Nagyon szurkolunk!!!
Minden nap eszembe jutsz és jövök ide, hátha van fejlemény. Hajrá és kitartás!!!

Szopi: Vani 13 hósan hagyta abba, de újabban sokszor odabújik és úgy csinál, mintha szopizna. Vetkőztet és mosolyog az egészen. Aranyos.

Fogakkal hadilábon állok, nem mutatja meg. Ha nevet, akkor kukucskálok és nézek nagyokat, hogy megint több és több van, és egyre nagyobbak. Néha benyúlok megszámolni, ha jól érzem, akkor most jönnek a szemfogak. De se éjszakai sírás, nemalvás, nyáladzás, semmi jele a fogak bújásának. Szerencsére fel se veszi.

Vasárnap voltunk Pom-pom mikulási ünnepségen. Rengeteg gyerek volt, nagyon élveztük mindannyian a zenés műsort. Vani sokat tapsolt és jól érezte magát. :)

Puszi!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Hát eljött a nagy nap vagyis csak a kiírt nap.
Remélem tényleg összejön ma.

Köszönöm, hogy gondoltok ránk!!
Hamarosan indulunk CTG-re, majd megkeresem a dokit is..később írok...vagy, majd a párom..:wink:

Puszi: Sziszike.


Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Ritago! Mi úgy oldottuk meg a felébredéseket, ( Bálint is minden neszre felébredt) hogy beraktunk neki egy kismagnót, és éjjel nappal nagyon halkan szólt. Így megszokta a zajokat, és nem riadt fel mindig.

Fogak! Bálintnak már 16 foga van,(4,5 hónaposan bújt ki az első) de így is állandóan nyálzik. Mindig előke van a nyakában, mert eláztat mindent. Úgy néz ki mindig mint aki enni készül. :P

Sziszke! Szurkolunk! Várjuk a híreket! :P

Andi
andrea27
 
 




Sziasztok!
Teszek néhány képet képet... ilyenre már úgyis rég volt példa...


esti ágyazás...
a nagy huppanás előtt...
Birkózzuk le az ágyat!

Andrea!
Jesszusom, mennyi foga van Bálintnak! :o :)
szilbee
 
 


Szilbee! Nagyon aranyosak a képek. :P
Igen mi sem ehhez voltunk szokva a Lilinél. 7 hónaposan bujt ki az első fogacska. Bálintnál pont oltás után voltunk, mikor elmentünk a vadasparkba. Mire kijöttünk forró volt a gyerek. Lázcsillapító be. Pár óra múlva megint nagyon lázas volt, már éppen mentünk volna az ügyeletre, mikor egyszer csak megharapta az apukája ujját. Mi meg csak néztünk, mert eszünkbe sem jutott, hogy fogzás miatt lenne lázas. Egyszerre két foga bújt ki. :P

Andi
andrea27
 
 


Kedves anyukák,azert irok,mert tanacsot szeretnek kérni.Peneszesedik nálunk a fal és féltem a 1,5 éves kislányomat,nem okozhat-e ez nála valamit.Ő is nyári baba azert ide irtam.A problámámat kifejtve leirtam az ÉLETMÓD/"Esz a penesz" topikba,akinél előfordult hasonló tegye meg legyen szives,hogy oda átkukkant és ir nekem.Azert oda,mert nem akarok itt ilyen dolgokkal zavarni.

Köszönöm szépen!

Julcsi
julcsianyu
 
 


Sziasztok!

Egy tuti jó cd ajánlat: :)
zene ovi-téli ünnep...ezt énkeljük az oviban..(tatabányai ovis gyereket éneklik,ahová anno kb 30 éve jártam :lol: *büszkevagyok*
Nagggyon jóoo! :lol: érdemes megvenni,én kissé meghatódtam,mikor elöször hallgattam :oops:
Leonienak is tetszik,táncol,illeg billeg,ha meghallja :)

puszi

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok!


Csak egy gyors bekukk: letelt a 10 nap az oltás után, hál'isten
nem történt Annaval semmi, megúsztuk.
Kibujt tegnap este 2 örlőfoga alul, de szerencsére ez sem viselte meg.

Megyek , mert még mindig van elmaradásom a vásárlás terén, úgyhogy ma pótolom!

Sziasztok!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!


Csak egy gyors bekukk: letelt a 10 nap az oltás után, hál'isten
nem történt Annaval semmi, megúsztuk.
Kibujt tegnap este 2 örlőfoga alul, de szerencsére ez sem viselte meg.

Megyek , mert még mindig van elmaradásom a vásárlás terén, úgyhogy ma pótolom!

Sziasztok!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu!
Nem akralak elkeseríteni, de nekünk a 20.napon kezdőtek az oltás mellékhatásai. Még ne kiabáld el!!

Szilbee!
Nagyon édesek a képek!

Andi!
Te jó ég! Andrisnak csak 8 foga van :) és egy hetek óta áttört, de ki nem bijt örlőcsücsök.És minden darabbal kőkeményen megszenvedünk. :(

Rita!
Az én lányom is 10 éves, kamaszodás ügyben még majd reagálok, de most rohanok.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Csucsu!
Mi múlt hétfőn kaptuk az oltást és most kedden,szerdán volt hőemelkedése(37,8)és nagyon nyűgös még most is.De már nincs hőemelkedése.Pöttyök nem voltak és remélem nem is lesznek már.Bízom benne,hogy ennyi volt az oltás hatása.
Mirtillnek is jönnek a fogai de Őt nagyon megviseli minden egyes foga.2hete jött ki a 9.de nagyon rossz volt.Nagyon nehezen ill.sokára jön ki egy-egy foga ez is kb.2hónapig tartott.Most duzzadt az ínye megint folyamatosan a szájában nyúlkál és éjjel is többször felsír de nem fehérlik még sehol szóval sokára fog kijönni.

Nekem azt mondta a kórházban a gyerekorvos,hogy fogzás miatt nincs nagyon magas láz max.38fok.Ha attól magasabb biztos más a gond.

Mirtill is nagyon szereti a zeneovit mindig azt hallgatja.A barátnőm kisfia is abba az oviba jár.

Flocika!
Szerintem nem apad az a tejcsi olyan könnyen el.Én már május óta nem szoptatok és még mindig van tejem.Írt a doki fel fogamzásgátlót azt mondta attól elapad de még mindig van tejcsi.Szóval nem hiszem,hogy 1hét alatt elapad.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Még egyben.:)

Dokiról:
Ami bosszantó, hogy Anna 16napos késésénél nem esett kétségbe, de most ilyet szólt. Ha hétfőig nem szülünk, akkor elbeszélgetünk a megindításról, mert az sem jó, ha tovább, túl hordom.
Ennek a hátterében is tutti az ünnepek vannak és amikor mi haza megyünk neki is ott kell lennie, magyarul ne esen bele a karácsony, most ezen vannak!

Én viszont nem annyira szeretném a megindítást! De persze meghallgatom, majd mit mond.

Mai nap: CTG-m nem lett vmi jó, arra gyanakodott a drnő(Járányi) lehet belekaksitott a pici, szóval magzatvíz vizsgálatra küldött, ami teljesen tiszta volt.
Viszont ott azis kiderült, hogy 1 ujjnyira járható az út.:)
Ennek örültem, haza felére meg kaptam betkót, hátha vérzés stb lenne. Eddig semmi.:)

Este vissza kell mennem 7re CTG-ra újra....nagyon azt érzem itt vasárnapig babó lesz.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike :)
Nagyon szoritunk továbbra is! Egy gyors összebújás apájával :?: :!: Hmmm, az csodákra képes egy ismerösöm szerint :lol:

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziszike!
Mizujs? Várjuk a fejleményeket!!!
szilbee
 
 


Sziszike!
Az összebújást apájával én is hallottam, bár nekünk nem jött be. :)
De próba cseresznye :D Drukk megy!!

Kép
flocika
 
 


Hello csajok! :) Igen, mi még egyben vagyunk. :)

Húúú, Sziszike már a finishben?! Repül az idő! Innen is megy a drukk!!! :)

Nagyon szégyenlem magam, hogy így eltűntünk... Néha, ha volt egy percem, beleolvastam a topicba, de írni már sosem volt időm.
Kiköltöztünk Szentendrére, azt hiszem azóta nem jelentkeztem. Mostanra szépen belaktuk a házat... Nagy mázlink van/volt ezzel a hosszú ősszel!

Nórika tündér, nagyon vidám, kedves kislány, ontja a puszijait mindenhol, mindenkinek... Még csak szavakat mond, nem sokat, viszont amire rém büszkék vagyunk, az az, hogy 6-7 dalt dúdol, abszolút felismerhetően. Rengeteget énekel, utána meg jól megtapsolja magát. :) Remélem a második lányunk is pont ugyanilyen lesz!!!

Kistesóval most léptünk a 9. hónapba. Szerencsére még problémamentesebb ez a terhességem, mint az első volt, még mindig le tudok hajolni Nórikával az ölemben leesett dolgokat felszedni, de ami nagy szó, fel is tudok állni utána! :O

Most indulunk sétálni, mindenkinek sok puszi! Kellemes Karácsonyt és Boldog Ój Évet, ha addig nem találkozunk!

KépKép
KépKép
jdora
 
 


ÚÚÚj évet, bocsi! :oops:
Most nézem, csak 33 nap. :shock:

KépKép
KépKép
jdora
 
 


Dóri!
Akkor ezek szerint lánykát vársz a szíved alatt?? :D
Milyen nevet választottatok?
Mikorra is vagy pontosan kiírva?
szilbee
 
 


Dóri!

Hú de jó, hogy jelentkeztél!!! Olyan sokat gondoltunk Rátok, mi lehet veletek.
Örülök, hogy problémamentes a terhességed, és ilyen jó formában vagy.
És gratula Norikához, mert nagyon ügyes!!!
Aztán most el ne tűnj ilyen hosszú időre! :)

Sziszike!
Jaj, én már úgy izgulok értetek! Szerintem is próbálkozzatok az összebújással, hátha bejön. Vagy valamelyik tea (málnalevél).

Szurkolunk!!! :lol:

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég
 


Sziasztok!

Igyekeztünk, ade még mindig egyben.:)
A tea jól esik, de nem hozott még várt hatást..ma megyek dokihoz, talán utánna többet tudok, majd!

Később jelentkezem még.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

El vagyok kenődve kicsit.:(

A babával természtesen minden rendben nagyon jól érzi magát anya pocijában.:)

CTG jó lett, majd a doki azt mondta, nem értett még a méh szájam, így megindítani sem lehetne...aztán az UH-on is minden rendben volt-az áramlást nézték.

Dokim kedves volt, de annyira beleéltem magamat!!!
Párom édes, azt mondta nélkülem nincs karácsony, meg amúgy se izguljak, hiszen hosszú a mai nap és a honap is.:):):)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Rita!
Még egyszer szeretném megköszönni a lapot! Nagy örömet okoztál vele, aranyos vagy!!! :D
Sokszor puszilunk!
Kép

Kép
kajla
 
 


Minyu!
Megjött a suff! Köszike! :D
Kép
szilbee
 
 


Sziszike,
Ne kenődj el :lol: Inkább várjuk a hóesést, estére hátha hull egy kis hó, és a kedved is jobb lesz :lol:

Dóri,
Tényleg milyen rég nem jártál erre... És te is lassan szülsz, milyen gyorsan telik az idő :roll:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

Sziszke! Ne kenődj el tényleg, hátha igaza lesz Ritának, és megjön a hó. Annakidején a lányomnál a havazás indította meg a szülést. :P

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam már... :oops:

Sziszike
Drukkolok nagyon...
Vendég
 


Köszi, hogy drukkoltok és lélekben velem vagytok..én már elfogadtam és igaz nagyon várom, de türelemmel.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!
Még mindig drukkolunk!

Betsy!
De jó hogy jöttél,lehetnél kicsit beszédesebb.
Ja, és ez csodálatos: Kép Ismerős?

Dóri!
Rólad is jó hallani, gyere gyakrabban.Milyen Szentendre? Nekünk is van pár rokon arra felé, de kirándulásnak is szeretünk oda járni. Majd meglepünk. :wink: Már meg sem ismernéd Andrist.

Kép
flocika
 
 


Betsy!
De jó, hogy jelentkeztél Te is!!!
Nem írtál jó ideje. Mi újság baba ügyben?

Sziszike!
Hát megvárakoztatja a szüleit ez a kis apróság. Biztos Ő szeretne lenni az ajándék a fa alá. :lol: Türelem!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Ő , ígyis ajándék lenne a fa alá, ha haza is hozhatnám az lenne az igazi.
Nem baj, ha késik csak tudnám mikor akar jönni-tudnék, akkor tervezni, így viszont nehéz, mert már nem nagyon merek sehova sem menni és minden pillanatban készülhetek.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike
És majd masni is lesz a legszebb ajándékon? :lol: :wink:

Flocika
:lol: :lol: :lol: :lol:
Beszédesebb... mire vagy kiváncsi?
Andris?
Vendég
 


Sziasztok!
Sziszike! Nyugi és türelem! (könnyen dumálok!)

Dóri! Végre jelentkeztél!

Betsy! Sikerült? Vagy kabalából nem írsz róla? Csatlakozom Flocikához!

Tegnap megkapta Milán a 18 hós oltást. Remélem most is megússzuk mellékhatások nélkül. Bár így az ünnepek előtt ez merész kérés volna! 13.56 kg a drága!

Mindenkinek puszi és kellemes ünnepek előtti készülődést kívánok!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!
Az ünnepekre elutazunk, aztán meg költözünk, így nem leszek netközelben egy jóideig :cry:

Ezért most szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánni! Sok szép babával!!! :lol:

Puszi Lányok!

Kép

Kép

Kép
kajla
 
 


Betsy,
Tényleg rég nem írtál! Mi van veletek?

Kajla,
Nektek is Kellemes Ünnepeket!!!

Sziszike,
Drukkolok ám nagyon!!!! Főleg azért, hogy úgy és akkor történjen minden, ahogy nektek a legjobb :lol:

Képzeljétek felhívtam ma a doktor nénit, hogy időpontot kérjeka 18 hós oltásra, és azt mondta, hogy nincs oltóanyag, és fogalmuk sincs róla, hogy mikor lesz... Kellett nekünk új oltási rend, a régiből legalább volt mindig :? Járt így valaki?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

kellemes ünnepeket és nagyon boldog uj évet kívánok mindenkinek!..ünnepeket alatt nem tudok írni valószinü..

nincs is most semmi ujdonság nálunk...minden ok,várjuk a jézuskát :)
hiányolom a jobbnál jobb receptötleteket itt a fórumon :wink:

kajla
jó költözést és gyere vissza mielöbb! :) örülök,hogy megérkezett a lap.szívesen,bármikor :)

bockbrigi
jó húsban van Milán :)

megyek,kisasszony nyafizik..és egyre hangosabb lesz,ha nem megyek be hozzá :?

Kép
Kép
ritago
 
 


Ha nem jönnék egy darabig ... :)
Kép
... és sok havat kívánok Mindenkinek!! :D
Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Valószínű én is eltünök pár napra és mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk:
Kép


Csucsu és Annababa

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Még mindig egyben.. :lol:

Tegnap este is mentem CTg-re, mert reggel nem nagyon mozgott, ekor a jóslók miatt megvizsgáltak 2ujjnyira vagyok nyitva, de még nagyon hátul van a méhszájam.
A magzatvíz viszont nagyon tiszta.:)

A mai CTg-m is jó lett....

A nyákdugó meg már 6.napja jön belőlem, a baba 3.napja kevesebbet mozog jóval..szóval lehet hamarosan itt a nagy nap.

Nem tudom mikor lenne a legjobb, talán , amikor elkészült már a babó is, minél előbb, ha lehet..az se baj, ha a aJézuska hozza.:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Csajok!
Én is mindenkinek NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!

De én azért jövök még, kíváncsi vagyok rátok, Sziszike :lol: Olyan izgalmas :lol: :lol: :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziszike
Nagy drukk nektek....
Vendég
 


Mindenkinek nagyon szép, békés, boldog karácsonyt kívánok!
Kép



(kíváncsi vagyok, hogy a picurjaink, hogyan élik majd meg az ünnepet...)


Kép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?