Sziasztok!
hú de sokat kell megint visszaolvasni,pedig csak tegnap hagytam kia a topikot
A szopival kapcsolatban annyit,hogy Leonie még mindig sokszor szopik,napközben is,folyadék helyett is sokszor,bár kinálgatok más innivalót is,de tölem nem nagyon fogadja el..na ez nem is gond,nagyon szeretek szoptatni,valszeg,mert érzem,hogy többet nem lesz rá alkalmam az életben...
egy kicsit csodálkozva olvastam flocika,hogy 1 hónap múlva szoptatás ellenére elmész egy hétre...hmmm..és fejni fogsz egy hétig?akkor szerintem még lesz tejed,olyan hamar biztos nem apad el...de ha nem fejsz,akkor hamar elapad...szegény gyerköcöd..bocs,hogy ezt most igy leirtam neked,nem kritizálni akartalak,de én bizti nem tenném
..drukkolok,hogy minden ugy legyen,ahogy eltervezted
mindenesetre kemény egy hét lesz a fiadnak..
Fogak:Leonienak is már 14 foga van,neki is szinte egyszerre jöttek a szemfogak..naprol napra jobban látszanak és olyan hegyesek
..nátha végre elmúlt,én meg erre vagyok nagyon büszke
Szilbee
én is szeretném tudni,mi az a csontkor...
..és tényleg gátolja az anyatej a foszfor és kálcium felszívodását?erröl nem is hallottam..(igaz,utánananézhetnék google
)Leonienak a kutacsa mindenesetre teljesen összenött sok foga van,84 cm
úgyhogy szoptatok tovább
anyatej még mindig jobb a tehéntejnél
az egyszeri esti szopi miért akadálya a bölcsinek?
Tündérke
köszi
..öö..igen majdnem sötétben alszik,egy kis piros macialaku lámpa ég..de nagyon kevés a fény...gondolod,hogy esetleg fél egyedül?bár vannak napok,hogy max. 1-szer ébred fel..ráadásul annyira éberen alszik,minden kisebb zajra felkel..
..lehet,hogy tölem örökölte,én is elég éberen alszom..a nagylányom viszont kisbaba korátol kezdve problémamentes ilyen téren
kajla
küldöm a képeslapot..már odáig eljutottam,hogy megvettem
ma rosssz napom volt, Nina lányom sorra hozza a szarabbnál szarabb dolgozatokat haza,mint ma is.
...pedig eddig egész jól ment neki a suli...gimibe készült..(nálunk 4.osztály után befejezödik az ált.isk.)..és pont most lenne nagyon fontos,hogy tanuljon..beszéltem tanárnöjével,ö arra gyanakszik,hogy kezdödik nála a tinédzserkorszak
..elég korán
...bocs,tom ez most nem idetartozo téma volt..de ki kellett adnom magambol...
jó éjt,puszi