Új privát üzeneted érkezett!

Rita! Navégre! Hiányzol ám te is! :wink: Részemről mennek a drukkok holnap!

Mandula: örülök, hogy ezt mondod, csak tudod Miksa most tényleg minden dokitól parázik, ahogy feljebb írta Ildi. Pedig a mi doktorunk tényleg mindent megpróbál, irtó kedves vele, meg a kukacának se ugrott soha neki csak úgy, előtte beszélgettek, meg matricát adott neki, meg famozaikból kistevét és baglyot, és megnézte a kisautóit, amit akartok. De ha egyszer fájt a gyereknek, amit utána csinált, akkor a feje tetejére is állhatott, úgyis csak a fájdalom számított. Most mióta nem nézi meg a kukacát, kicsit javult a helyzet, de azért feszült még mindig.

Ildi, kérdezted: húzgáljuk a kukacot, persze, de a kádban nem engedi, fürdés után tudom megcsinálni. És mindig harc árán, pedig már nem fáj neki.

Az én uram is reggel ment és csak holnap jön :cry: De aztán holnaptól nyugi újévig állítólag :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok
Bocs hogy ismeretlenül beledumálok. nem is tudom hogy kerültem ide, nem is fogyózom :lol: :lol:

Szirom
csak Neked szeretnék írni a mandiról.
Az én fiam is 3 évesen került oviba, és akkor kezdődtek a fülgondok. 1 év leforgása alatt 7-szer volt neki fülgyuszija.
Fél év várakozást kaptunk, aztán nyáron nem járt oviba nem is volt baja, ahogy ősszel vissazkerült ismét állandóan fülbaj volt. Így azt javasolták vetessük kiaz orrmandit, annak ugyanis csak 2 éves korig van funkciója és utána ha nem fejlődik vissaz csak gubancot okoz. Pl. az én Gergőm állandóan horkolt, ez is arra utal.
Nos, ha láttál már gyreket, aki semmi macerát nem bír, akkor az enyém olyan, mindig örjöng minden körömvágás, hajmosás, orrszívás, dokik miatt.
Ennek ellenére az orrmandulaműtét egyáltalán nem volt gáz. Reggel kellett bemenni éhgyomorra, akkor kapott egy bódító szörpöt, ettől nagyon jó kedve lett, így vittük a műtőbe, ahonnan 10 perc múlva ki is jött. picit vérzett az orra, meg az első órában nyügös volt, utálta az infulziót, de utána már kutya baja nem volt, csak az, hogy miért nem ehet rendes kaját csak pudingot :lol: egy éjszakát kellett bent maradni, aztán reggel már jöttünk is el. ennek két hónapja, azóta nem volt a fülével gond, kopp-kopp.
szóval csak azt akartam mondani, hogy még nem biztos, hogy Nálatok is ilyen sokszor lesz gond, de ha mégis és ki kell kapni, akkor ne ijedj meg, mert tényleg nem olyan gáz 8) 8)

mondjuk a garatmandisok jobban kínlódtak, nagyobb a seb, meg a nyelés rosszabb... remélem azt megússzuk.

sziasztok

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


bocs a hibákért

Besztinek gratula itt is :)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 

 
 

Sziasztok!

Megint gyors leszek: 5-ÖS LETT AZ ÉLETTAN VIZSGÁM.
Majd kiugrom a bőrömből olyan boldog vagyok.

Majd este jövök.

Márti
mártus
 
 


Hahó!

Márti! Gratulálok :lol: De most már tényleg gyere mesélni, ne csak ígérgess ám!

Juti! Nagyon szépen köszönöm, megnyugtató amit írsz! Nem te vagy az első, aki hasonlókat mond, szóval igyekszem nem parázni, ha arra kerülne a sor. Még nincs eldöntve semmi, egyelőre csak beszéltünk a lehetőségről. Örülök, hogy ti ilyen jól jöttetek ki belőle. Ti melyik kórházban voltatok?

Csajok, kipattant a fülem :wink: Még nem tökéletes, szóval szerintem kell még egy pattanás, de kezdek hallani egész jól :wink:

Jön még valaki ma este? Motiot, te például igazolatlanul hiányzol! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hali Szirom!! :wink: :wink:

Én itt vagyok, de már húzok is aludni.Végre alszik mind a három gyerkőc, mi még kivételesen nem, és becsomiztam a maradék ajándékokat. :D

De már megyek, mert vár az ágyikóm :D

Márti, gratula!!
Ügyi vagy!!!!
Kép

jóccakát!!
vas
 
 


Jó éjt Ildi!

Én meg csak félig vagyok itt, mert PDA-t kerestem az uramnak. És találtam :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Az meg mi a szösz ???? :roll:
vas
 
 


megtaláltam:okos vagyok!!! :lol: :roll:


Personal Digital Assistant Olyan kéziszámítógép, amely asztali számítógéphez csatlakoztatva adatok, információk fel- és letöltésére használható, így tulajdonosa függetlenítheti magát PC-jétől


:lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


Meg van benne GPS is, azt is szeretne :wink: A te urad még sose akart ilyet? Pedig olyannak tűnik a pasas :lol:

Ő az, ezt találtam neki, ami megfelelhet. De majd ő megveszi, én ilyennel nem kísérletezek :wink: : http://www.acer.completeoffice.hu/?p=de ... 9&type=PDA

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Az enyém IWC-t szeretne, ezt üzeni neked :lol:
és amilyen barom, meg is veszi :wink:
vas
 
 


És az mi? :oops: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Először is:
mi is nagyon-nagyon gratulálunk Besztiéknek! :):):) MÉg nem teljesen vagyok képben szülésileg... Mármint nem olvastam a történetet, csak a legfontosabb adatokat, de majd pótolom :)

Egyszóval jó egészséget, sok boldogságot a kis Simonhoz!


Bocsi lányok, de nem is olvastam végig, jó sokat írtatok, csak belenéztem az írásokba, és látom, hogy a link meg nem ment el nektek :( Hát, biztosan nagyon béna voltam tegnap, és nem másoltam be az üzenetekbe :oops: Bocsi :oops:

Apa ma céges bulin volt, így este 9-ig egyedül voltam a gyerekekkel. Hát, a végére már kezdtem meghülyülni :D Lacust simán megfürdettem, de Zsoltikát nem tudtam. Hiába aludt el Lacus, félórán belül 2x is felébredt szopizni... Én meg nem bírok egyszerre kétfelé szakadni, egyik gyereket szoptatni, közben a másikat fürdetni! De végülis nem volt gond, csak kicsit később fürdött Zsoltika :)
Viszont az olyan rossz, hogy Lacust egész este dajkálgattam: szopi, büfi, kendőben séta, éneklés, peluscsere, stb., és érzem, hogy Zsoltikára mennyivel kevesebb figyelem jut. Napközben azért más, mert akkor Lacus (gondolom pihentebb lévén) sokkal jobban elnézelődik a pihenőszékben, pl. ma totál komolyan nézte, ahogy Zsoltikával labdázunk a szivacslabdával. Lacus volt a közönség :D

Holnap este is egyedül leszek, brrrr... Na de csütörtöktől már szabadságon van Apa, és jan. 2-ig nem is megy dolgozni! :):):)

Mégiscsak írtam :D De olvasni tényleg holnap fogok, mert lepottyanok a székről.

Jóéjt,

pgaboka
 
 


ez a házi feladatod holnapra kitalálni :lol:
(írd be a keresőbe, én is úgy találtam meg a tiéteket :wink:)
vas
 
 


Haha :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


:lol: :lol: :lol:


"A magyar kormány úgy döntött, hogy hazánk még az idén csatlakozik a Nemzetközi Bálnavadászati Tanácshoz (IWC), amely épp a legutóbbi tanácskozásán döntött arról, hogy a jövőben bálnavadászatiból bálnavédelmi tanáccsá alakul át. A döntésben komoly szerepet játszott a Greenpeace magyar bálnakampánya is. "

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Még karórát találtam. Komolyan karórát akar? :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


na, álmos vagyok, tényleg megyünk aludni :lol:

Óra, igen :lol: :lol:

jó éjszakát Gabi neked is :D :D
vas
 
 


Aszittem az is valami ketyere, már épp aggódtam, hogy meg ne tudja az uram, hogy mit lenne érdemes még megvenni, de az óra nem veszélyes. Imádja a sajátját, nem cserélné le semmi pénzért :wink:

Jó éjt nektek! Tényleg, már annyiszor akartam kérdezni, nem lesz négyeske? :wink:

Gabi! Örülök, hogy jöttél! Elhiszem, hogy fáradt vagy, hogy a fenébe ne lennél fáradt! Pihenj jól!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Hú, micsoda forgalom volt itt az éjjel. Én meg fél 5 óta csak forgolódom. Aztán felkeltem, reggeli, elkezdtem olvasni a könyvemet és rájöttem, hogy inkább nektek írok az sokkal izgibb mint a monopólium és a tökéletes verseny összehasonlítása. Szerintetek is?

Ildikó!

Szirom azt hiszi, hogy éjjel fél 12-kor nem alszotok akkor jön is a négyeske? Forognak a kerekek, mi?
Az ékszerek gyönyörűek, sírd ám ki valamelyiket. Vagy nem is kell sírni érte?

Szirom!

Annnyira sajnálom a mi veletek történik. Tényleg nagyon tömény lehet ez így Miksának és persze vele együtt neked is.
Gyerkőc koromban én is állandóan lázas meg orrfolyós voltam aztán Anyuék kivetették a garat mandulámat (tudom Miksánál az orr manduláról van szó) és szinte egy csapásra megoldódott a gond.
Az írtó jó érzés mikor kipattanik az ember füle hírtelen úgy felerősödnek a hangok az emberben több napi süketség után, hogy úgy érzi mindenki kiabál vele.

Gabi!

Szerintem én még adós vagyok egy névnapi jókívánsággal, így utólag akkor nagyon jó egészséget, boldogságot kívánok neked.

Beszti!

Én is gratulálok a kis Simon születéséhez. Nagyo ügyesek voltatok. Totál hasonlóak András méretei is, Ő 3640g, 56 cm volt és Ő is kb. másfél óra alatt született meg.
Képeket kérnénk majd.

Motiot!

Tényleg nincs ám igazolásod a távol maradás kapcsán. Csak nincs vmi. gond Ábellal?

Rita!

Szövettan, csonttan? Akkor még az elején vagy az anatómia tanulásnak. Nekem annyival könnyebb, hogy a tanár eltekintett a szövet és sejttantól, de viszont latinul kéri az egészet. Persze tőlem óhéberül is kérhetné annyit értek az egészből egyenlőre. De még nem is idegesítem magamat vele mert a matek lesz úgyis a döntő ebben a félévben.
Milyen tárgyaid vannak még? Ja, és milyen szakra jársz pontosan, mert én sem tudom ám.

Tegnap 3 percenként néztem a Neptunt, hogy mikor teszi fel végre a Csaj a jegyeket, aztán mikor megláttam, hogy 5-ös azt hittem elájulok. Elötte meg még azt tervezgettem már magamban, hogyha nem fog sikerülni, hogy szervezem át az egész tanulási folyamatot. Annyira nem akartam hinni a szememnek, hogy este még legalább 3x megnéztem nem javította-e ki a Csaj esetleg 1-re mert mégis elcsúsztak a sorok neki. Ez nekem most egy írtó nagy ajándék lett, meg egy nagy lökés lett, hogy talán a matek is sikerülni fog. Persze ez annyira lutri. Olyan vad feladatokat is adhatnak, hogy azt sem tudom melyik oldalára kell majd leülni a monitornak.

Magunkról: Hétfőn megvettük a fenyőt. A Férjem mondja, hogy nincs messze tőlünk a Baumax parkolója Ő ott nagyon szép fákat látott. Persze, én a nagy okos először körbe futottam a fél várost és közbe állandóan azt mondogattam szegénynek, hogy nincs ám nekem sok időm, meg sietek haza. És persze hol vettük meg? A Baumax parkolóban. Kb. fél óra alatt el lehett volna intézni az egészet így meg egy egész de. elment rá. Nagyon szép 2 m-es norman fenyő. Úgy várom már ahogy Kiscicám majd áll előtte, nagy szemekkel és totál elhiszi még, hogy ezt a Jézuska hozta Neki és az ablakon emelte be. Kérdezgeti ám, hogy szerintem megkaphatta-e a Jézuska a levelét? Ezek tényleg talán a legszebb gyermek évek, olyan kis ártatlanok, hisznek a mesékben, a csodákban.
A fa díszítés még rejtély lesz, hogyan foglyuk megoldani mert a du.-i alvás kész tébolyda. Ebéd után még nem nagyon akar elaludni aztán olyan 3-4 között kezd kibukni és alszik olyan 5-ig. De ha mákom lesz vasárnap egyáltalán nem akar majd elaludni úgy fel lesz spanolva a nap miatt, na én akkor fogom befonni a szemöldökömet.
András ajándékai már meg vannak, magunknak szerintem idén nem lesz semmi. Egy álló lámpát akartam volna, de nem kaptam olyat amilyen tetszene, aztán Apa akart venni egy szép láncot-karkötőt persze ez idén az is elmarad, nem is ragozom miért.... :(

Na ezt most elküldöm aztán majd még jövök.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Sziasztok,
itt vagyok ám én is, csak nem nagyon tudok jönni. Szombat óta itt vannak anyukámék és hát én is úgy vagyok ilyenkor, hogy nincs nagyon képem leülni ide...

De!
Beszti, naggyon nagggyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk nektek kicsi Simonnal!!!! Istenem, milyen boldogság ez! Már úgy szeretném én is!!!

Szirom, Miksának tényleg lehet, hogy jobb lenne a mandulakivétel. Én még emlékszem az enyémre, kb 3 éves voltam én is, abszolút nem fájt, két nap volt az egész a kórházban,ma már ez lehet, hogy ambuláns dolog, nem tudom. De a lényeg, hogy nem fájt és utánna nem voltam már beteg. Szóval érdemes meggondolni!
Jobbulást kívánok nektek!!!!!

Ildi, nagyon szépek az ékszerek, amiket kinéztél! Apa is kérdezte, hogy nem kérek-e valami ilyesmit, de én a jegygyürümön kívül nem hordok semmi mást. Anyós példája elijesztett, mert ö meg olyan, mint a karácsonyfa, minden ujján legalább 3 van, na meg az 1000 karkötö, meg bokalánc meg nyaklánc, szóval tényleg olyan, mintha a Jézuska hozta volna :lol: :lol: :lol: Már csak az égök hiányoznak róla :lol: :lol: Na viccet félretéve, nagyon szépek a cuccok tényleg, azt a második gyürüt én is szívesen elfogadnám!

Márti, nálunk sem lesz ajándékozás, Ábel kap egyedül, meg anyukáméknak vettem egy pár apróságot, amire tudom, hogy szükségük van, aztán ennyi. A lényeg, hogy együtt vagyunk.
Mi apával megbeszéltük, hogy januárban, ha lejjebb mennek megint az árak közösen "kapunk" egy hordozható dvd lejátszót, amit kocsiba is meg bárhova vinni tudunk magunkkal. Ennyi.
Na meg én a Jézuskától még egy kétcsíkos tesztet is kértem, de azt is csak januárban fogja majd hozni, ha egyáltalán megkapta a levelemet :wink:

Gabi, szegényke, képzelem milyen nehéz lehet két gyerköccel egyedül, nekem még az egy is elég voltaz elején, soha nem tudtam zuhanyozni vagy bármi csinálni, csak ha apa is otthon volt, mert Ábel tuti akkor nyüsszögött, mikor magammal akartam volna foglalkozni.
Na épp ez az én dilemmám s, hogy Ábel biztosan kevesebb figyelmet fog kapni legalábbis az elején, ha lesz kistestvére. Nagyon fáj már most a dolog, de hát ezt mindenki átéli szerintem, neki sem fog megártani, biztos. De hát olyan rossz érzés, ahogy te is írod.

Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Lányok, ha nem jövök sürün, akkor azért, mert nincs pofám...
De azért majd igyekszem.

Puszi mindenkinek, most megyek sütni ( csokikenyeret :lol: )

Motiot
motiot
 
 


Hahó!

Novégre Motiot, gondoltam, hogy valami ilyesmi van :wink: De azért időnként benézhetsz! És érezzétek magatokat a családdal nagyon jól, és legyen finom a sütid!

Mártikám! Nagyon jó ötlet volt, hogy írtál végre :wink: Annyira ügyes vagy ezekkel a vizsgákkal, csúcs! Persze irtó sokat tanulsz is, látom ám én! Ezt most úgy írtam, mintha én lennék a Mikulás, ő szokott ilyeneket mondani, nem? :lol:

Nálunk még nincs fa, majd ha apuék megjöttek szombaton, akkor elmennek az ő pick-up-jával, és vesznek egyet. Azzal azért lényegesen egyszerűbb hazahozni. Az uram nem szívesen gyantázza össze a szőnyegborítást a kocsijában, ez érthető. Csak én ilyenkor mindig izgulok egy kicsit, nem nagyon szeretem az utolsó percre hagyni, nehogy addigra elvigyék a legszebbeket :oops:

Ildi! nem kaptad föl a vizet a négyeskén, ugye? :lol: Remélem, nem azért nem jössz :wink:

Sütöttem délelőtt habos kókuszos tekercset, most először. Nem lett olyan szép, mint anyué, de fincsinek fincsi. Namost elmesélem a menüt, jó? :wink: Az uram nem túl édesszájú, de ezt a kókuszost szereti, ezért is gondoltam erre. Még lesz a mézes (tegnap begyúrtam a tésztáját, baromira kemény, nem is tudom, hogy nyújtom ki), a diós és a mákos bejgli, aztán egy túrós-mogyorós kifli (tavaly sütöttem először, azt meg apu szereti nagyon), illetve egy tojáslikőrös golyó (olyan Raffaello-szerű), meg egy diós-csokis torta (ezt meg magam miatt sütöm, mert már tavaly kinéztem, de tavaly nem fért bele az életembe már). Soknak hangzik, de három napig itt lesznek anyuék hárman, illetve 26-án az uram családja, ők gyerekekkel együtt nyolcan jönnek :wink:

Aznap egyébként kacsát sütök (apám hoz egy 5-6 kiló közöttit), előételnek lesz kacsamáj és tepertő (apu hoz még plusz 3 májat, meg van ugye ami a kacsában van. Egy ekkorában egy 50-70 dkg-os szokott lenni). A múltkor a Gundel-könyvből sütöttem a májat, és ők teszenk bele zöldpaprikát és hagymát is, ami nagyon finom a hideg máj mellé, de a kacsazsírnak ad egy ízt, ami nem annyira jó, ha később is akarja az ember használni. Szóval szerintem sütök ki külön zöldségeket a májhoz. Valószínűleg friss zsemlét is kell sütnöm, mert 26-án sehonnan se lehet friss kenyeret szerezni, márpedig anélkül a friss tepertő sz.rt se ér. Mivel a kacsa nem lesz elég ennyi embernek, még valami sült vagy fasírt készül, illetve még csinálok salátákat a szokásos hagymás tört krumpli és a párolt káposzta mellé. Szóval 26-án ennyi.

24-én este mi mindig halászlét eszünk, amit BOGRÁCSBAN főznek a pasik az udvaron, akárhány fok van. A hidegtől függően boroznak vagy pálinkáznak :lol: Egyetlen egyszer nem volt így, amikor orkánerejű szél fújt. A 25-ét még nem tudom biztosan, de az uram töltött káposztája az tuti. Nekem hiányozna, ha nem lenne franciasaláta és majonézes krumpli, úgyhogy az lesz, és valószínűleg oldalas vagy tarja, esetleg töltött csirke, ilyesmi. A 26-ot már mondtam.

Nálatok hogy lesz? Közvéleménykutatok :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Itt jártam!

Majd írok este felé.

Szirom!

Jól vagytok?

Márti
mártus
 
 


Köszi Márti, jól! Vagyis jobban, sokkal jobban. Holnap meglátjuk, mit lát a doki Miksa fülében. De már csintalan, széthordta nekem a lisztet a lakásban és hasonlók :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


LÁNYOK? MERRE JÁRTOK?

TESSÉK JÖNNI!!!
mártus
 
 


Sziasztok!!!

Szirom, nyugi, nem sértődtem meg :lol: a négyeske hallatán.
DE: nekünk nem lesz négyeske!!!!
Ez tuti.
Sőt, januárban megyek vissza a dokimhoz felrakatni valami cuccot, nehogy véletlenül is bekukkantson hozzánk egy újabb bébi :lol:
Ezt néztem ki, vagyis ezt beszéltem meg vele:
http://www.babaszoba.hu/info/sponsors/sch?id=2
Rendes spirált nem akarok, bogyókat nem akarok szedni, gumi nem az én műfajom, kockáztatni nem akarok, marad ez.


Tegnap azért nem jöttem, mert Pesten voltunk az urammal, meg a két kicsivel.Először átvettem az új kártyám, aztán nagyon kicsit Ikeáztunk, (5 perc), csak 1-2 kiegészítő kellett.(9 után alig voltak még)
Aztán Árkádba mentünk, hogy veszek magamnak swarovskit.
Szerintetek volt????
NEM!!!!
Bakker, oylan szomi lettem, aztán átmentünk a Duna Plázába, és ott lett az első számú gyűrű.
A vastag bőrös karkötő az egész magyarországi hálózatukba nem volt.A vékony kristályos is csak a Bajcsy Zs. utcai boltba, azt meg ma reggel áthozza a csaj, és az uram megveszi nekm!!!!!!
Persze a gyűrűt is ő vette :wink:
Így teljes a boldogságom!!!!
A vastagot meg majd megveszem Ausztriába jövőre valamikor :lol:
Aztán még mentünk a BuyWay-be egy kicsit, dm- pelus+babakaja.
meg még vettem egy csipogó, zenélő , világítós táviráynítót Natusnak. :D
Így barom jól telt a napunk, tök elfáradtam, de legalább kimozdultam innen, láttam embereket, az urammal voltam, tök jó volt :D
Aztán a karácsonyfánk is megvan :D
Este meg begyúrtam a mézekalácsot, Szirom, én most találtam egy olyan receptet, ami "puha mézeskalács"címen fut, a nyers tészta eddig tényleg puha, most szaggattam ki az előbb.Kíváncsi leszek, ha megsül is, puha lesz-e. :?

Szirom, te aztán nem aprózod el a sütikészítést.Én még nem tudom mit csinálok, nem akarok túl sokat, meg az uram úgyis hozott egy csomó Danesita piskótatekercset(ezen élnek a gyerekek 2 napja :lol: )
Kapták a danesitásoktól, én nem nagyon szeretem, de sos sütinek jó az is.
Joghurtos pitét akarok majd csinálni, meg valami aprósütit esetleg.De lehet, hogy nem is.Én most nem sütizek,nem akarom a nehzen lement kilóimat visszaszedni 2 nap alatt.
Tegnap sárgarépatortát ettem a meki kávézójában.Baromi jól nézett ki, de nem volt finom.Ez volt az ebédem. :D Most már szigoríthatok , úgysem szopik Natka :?
Szirom, azért ez az óra , ami az uram vágyálma, nem olyan kis kaliber, elég húzós ára van, simán kapni lehet rajt egy autót is ennyi pénzen.De úgysem lesz neki ilyen(legalábbis nem most :lol: )De ahogy ismerem, tuti beszerez valamikor majd egyet. :shock:

A nap híre: Olit pelus nélkül altattam éjjel, és nem pisilt be :shock: :D

Gabi, na, milyen volt a másik este egyedül????
Most képzeld a helyembe magad néha :lol:
(nem csoda, hogy kifulladtam)
Mentek Szentesre karácsonykor?
Vagy Lackó még nagyon kicsi az úthoz, nem?
Meg szerintem ilyen kis picurin tök megérzik a helyváltozást is.

Motiot, gondoltam én is, hoyg itt vannak anyudék, jó pihit, karácsonyt, szórakozást...stb.Azért kukkants be, ha tudsz :D :D

Márti, izgi lehetett a fenyő után szaladgálsá, és ott vetettek tök közel.Na, ez az én formám, Natika felébredt
kajáltatni kell, aztán még egy utólsó bevásárlás a plusban, (egy -két doldog hiáynzik még a kjához)

RITA????
Már csak te vagy eltűnve
vas
 
 


Szia Ildi, nem vagyok eltűnve, csak takarítok. Maja iskolában, Bernát a piacon a nagymamával, ki kell használni az időt. Lehet, hogy délután berakok nekik valami filmet és úgy folytatom, olyan jó egy kicsit szorgoskodni...
Kicsit át is rendeztem a nappalit, hogy beférjen a karácsonyfa. :)
Úgy irigyellek a súlyod miatt, Ildi! itt van előttem a terhesség alatti hízásod, meg az ideális egy kis cetlin, háááát, nem igen közelítek hozzá. Az elmúlt öt hét egy kilót jelentett megint, mert persze a tanulás mellett nem bírtam figyelni. Este, ha nagyon le voltam plattyanva ettem egy kis sütit, csokit, íme az eredmény... :? Elvileg 2-3 kilónál kéne tartanom, én meg közelítem a négyet... Na mindegy, most egy kicsit megint lesz energiám figyelni remélem, bár a karácsony nem a diéta időszaka... :)
Ennyit a nyafogásról...
Örülök a szép ajándékodnak! Én nem tudom, mit kapok, mindig meglepetés. :) Azt mondta egyik este az uram, hogy aza baj, nem emlékszik, mit is vett meg nekem, hogy megvette-e, vagy csak akarta... :lol: Na, majd szenteste kiderül... :lol: :lol:

El akartam mesélni egy kis kavarásomat: Az e-bayen (német árverezős oldal) vettem az uramnak valamit, nem merem még elmondani mit, mert ugyan soha nem olvas babanetet, de mi van, ha most mégis... Meg is jött a csomag, mikor máskor, mint múlt szombaton délelőtt, amikor én az anyukáméknál tanultam, ő volt itthon a gyerekekkel. Szépen feltette a konyhapolc tetejére, csak reggel vettem észre, akkor meg ők mentek el itthonról, hogy tanulhassak. Beszéltünk napközben telefonon, mondom neki, láttam megjött a csomag. Igen, kérdezi, hogy mi az. Azt mondtam gyorsan, hogy a barátnőm rendelte az e-bayen, csak nem sikerült elintéznie, ezért én leveleztem az eladóval, nekem küldték el. (Ez egyébként hihető is, volt ilyen már). Még azt is hozzátettem, hogy örülök, hogy megjött, mert karácsonyra kell... :) Hétfő este mentem találkozni a barátnőimmel, többek közt az említett lánnyal is, és már indultam volna, amikor Zsolt szólt, hogy vigyem a cuccot... Jajj, köszi, igazad van, de jó, hogy szóltál, mondtam, és vittem a csomagot. :) Nem mertem berakni akkor a babakocsitárolóba, mert az hallatszik a lakásunkból, így elvittem a cuccot teázni, hazavittem és akkor rejtettem el... :lol: A többiek jót nevettek rajtam persze...
Most megyek, folytatom a takarítgatást, ami idén nagyon kis ilyen-olyan lesz, de nem baj. Kép

Ja, és tegnap volt az egyes számú anatómia vizsga, szerintem meglesz, olyan boldog vagyok!

Látjátok, már a 16. hetet is betöltöttem! 27-én megyek csapolásra, lesz egy vércukorszintem gondolom, akkor jövünk haza anyósoméktól... :shock: :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Voltunk a doktornál, sokat javult Miksa füle, majdnem tökéletes. Végigszedjük még ezt a gyógyszert, azt mondja a doktor, hogy muszáj, mert ha marad a bacikból akármilyen pici is, akkor újraindul a műsor. Jövő pénteken kell a gyerkőt újra megmutatni. Addig úgysincs ovi meg semmi, gyógyuljon meg szépen. És úgy egyeztünk meg, hogy most szépen rendbejön, januárban elkezdjük az ovit, és ha nem kap be semmi ehhez hasonló nyavalyát, akkor megnyugszunk és nem csinálunk semmit. Ha viszont újra kezdődik, akkor azonnal fül-orr gégész, és akkor ki kell venni az orrmanduláját. Azt mondja a doktor, hogy szerinte kisebb megrázkódtatás, mint ennyi gyógyszerrel bombázni, mint amennyit most kap. Egyetértünk végülis.

Még annyi a baj, hogy szinte SEMMIT nem eszik a gyerek. Ez lehet a betegségtől, a sok gyógyszertől, meg egyébkét is válogatós iszonyúan. És már én is hülyeséget csináltam, mert a végén már annak is örültem, hogy ha a kekszet vagy a csokit megette, de komolyan. És adtam neki a 100%-os gyümölcsleveket, mert azokban legalább van vitamin. De tényleg egy mókuskerék, mert 2 dl narancslé után megint csak nem éhes, az biztos. Úgyhogy most a doktor javaslatára megy a Vitacolan, és azt mondja, hogy nulla nasi, keksz, csoki egyelőre (karácsonyig :wink: ), és napközben csak víz, gyümölcslevet meg akkor ihasson, ha megette a kajáját. Édességet is csak kaja után kapjon, ha kap. Mondjuk régen ez nálunk így is volt, tényleg nem nasizott a gyerek, és szereti a vizet is, de mondom, örültem, hogy valami legalább lemegy a torkán. De most már olyan vacak a helyzet, hogy kétségbe estem, azért is beszéltem meg a doktorral. És ezt a nem evést a kölyök még megspékeli hisztivel is. Kint a kaja az asztalon, szépen meg van mindig terítve (azt szeretném, ha a családi étkezések mindig kellemes légkörben zajlanának, együtt ennénk, és ezt az elejétől fogva így is csinálom), a gyerek meg ennek láttán hisztizik, ledobja magát a földre, fetreng, elszalad vagy lecövekel és közli, hogy nem tud lépni, lecsúszik a székről és ordítozik, hogy nem tud ülni a széken, lemászik az asztal alá, rángatja az üres székeket, vagy tegnap például visszaköte a levest a tányérjába, szóval komolyan mondom, hogy őrjítő. Biztos nagyon-nagyon benne van a betegség is, gondolom nincs étvágya, de ez így nem mehet tovább. Végre leülnénk, végre beszélgetnénk és akkor jön a cirkusz. Tegnap akkora műsort csinált, hogy megint kapott egyet a fenekére. Aztán kiborogatott minden játékot a földre, és nem volt hajlandó összerámolni. Segíteni sem ebben. Százszor elhangzott, hogy ha nem csinálja, akkor nem lesz mese, de nem :roll: Úgyhogy nem volt mese. Nem is akarta elhinni, hogy tényleg nem lesz. Bekeményítettem, de ez olyan rosszul esik nekem is, és neki is rossz úgy elaludni, befejezni a napot, hogy rossz a szájíze. De most micsináljak, szép szóra nem hallgat, kiabálásra nem hallgat, játékos bevonás nem működik, fenékre csapás nem használ, kifogytam az eszközökből. Úgy egyébként egész nap olyan aranyos volt, segített gyúrni meg minden, még tévézni se akart, úgy élvezte, de estére megzizzent.

Ildi! Köszi a receptet, de nekem ez jó, mert hiába nehéz vele dolgozni, nagyon szép lesz és nem dagad meg. Nem lesznek pufik a mézesek, és a kisházakhoz ilyenek kellenek. Nem fejeztem be különben tegnap, muszáj még ma is csinálnom. De ha a dobozba beletesz az ember egy szelet almát, akkor ez is klasszul megpuhul. Az íze is nagyon finom.

Szóval ékszer egy része megvan, gratula :wink: És nagyon nagyon gratula Olinak is a pelus nélküli alváshoz is! Miksának is lehetne már szerintem, de amíg ki nem kecmergünk ebből a betegségből, addig nem akarom ezzel terhelni.

Rita! Nagyon ügyes vagy, klassz, hogy meglesz az anatómia :lol:

A csomagsztorid meg halálos :lol:

Tényleg lányok, még azt akartam mondani, hogy meghozta az uram a kisvakondot meg pajtásait meg a vakondos hátizsákot is, és arnnyira aranyosak, zabálnivalóak! :wink: A parkolóházat nem bontottam ki, de az is jónak tűnik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Na végre ide értem.

Lányok, aki ma erre jár kérem, hogy 3 és 4 között gondoljon rám, hogy ne csak szép hanem okos is legyek a közgáz vizsgán. Ez lesz az egyik legkeményebb vizsgám.

Puskát szerkesztettem, meg tanultam is, de akkor nagyon nehéz lesz.

Szirom!

Örülök, hogy jobban vagytok már. Azért a karácsony igen rossz lett volna lázasan meg esetleg ne is említsem, de fülfájással. Vigyázz nagyon a Legényre.

Olinak gratulálok a pelusnélküliséghez. Ma is ment?

Ritának gratulálok az anathoz.

majd este felé benézek és elmondom az érzéseimet a vizsgáról.

Szisztok: Márti

ui. aztán estétől egy kibsz*t sort sem fogok írni az iskoláról, csak az ünnepre fogok koncentrálni. (bocs a csúnya szóért de karácsony előtt már tényleg ez az érzésem)
mártus
 
 


Jó reggelt!!
Oli még alszik(peli nélkül, majd meglátjuk mi az eredmény, ha felébred), Natka lassan újból alszik, (ugye aki 6-kor ébred, már elfárad mostanra), én meg kicsit gépezek :D

Márti, gondolok rád. :D
Csúnya szavak ne is izghassanak, én is csúnyaságokat írok(mondok) néha. :lol:

Rita, jó lehetett az ajándék dugdosás, átvétel, sétáltatás...stb.
Még szerencse, hogy nem bontotta ki :roll:
Én meg megmutattam az uramnak a becsomagolt ajándékát, szegény meg azt hitte, hogy philips borotvát vettem neki 70 ezerért :shock: :roll:
Aztán mondtam neki, ne is álmodjon róla :lol: :wink:
Na, és tegnap meghozta a karperecemet is:Olyan szép élőben is!!!
Úgyhogy nem egy része van meg az ajándéknak , hanem az egész.Végülis mindegy volt, melyiket kapom meg a 4 képből.

Natika el is aludt :D

Szirom, szegény kis MIksa, nem is eszik?Próbálj meg neki valami olyan kaját csinálni, ami a kedvence.
Elhisezm, hoyg tömted csokival, meg édességgel, én is ezt csináltam volna, örültem volna, hogy végre valamit eszik :roll:
Reméljük orr-fül-mandula ügyben is mindne oké lesz most már

Olivér kiabál, hali
vas
 
 


Második száraz éjszaka pelus nélkül!!!!

Kép
vas
 
 


Még egy mondat:
a mézeskalács idén is ment a kukába :lol:

Baromi jó tészta recept volt, istenien lehetett gyúrni, puha volt, mindne oké, isteni illatok áradtak a sütőből, miközben sült.
DE: ODAÉGETTEM!!!!!!!!!!!!!!
Natikát ebédeltettem, és mire kimentem a konyhába feketék lettek :?
Úgy odaégettem, mint állat.
Még dísznek se lettek volna jók, feldiszítve is feketék lettek volna.Viszont még így is puha volt, amikor eltörtem.Na, mindegy :? , többet NEM sütök mézest.
Tavalyelőtt szar recept volt, kemény lett.
Tavaly kihagytam belőle a tojást, kemény lett.
Az idén odaégettem, de puha lett :lol:

Csak ennyit hagytam még ki :lol: 8)
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi,
gratula Olinak, nagyon ügyes :) Mi még nem próbálkozunk ezzel, Zsoltika pelusa mindig pisis reggel, de inkább a körülmények miatt nem akarok nekikezdeni. Így is fáradt vagyok a kevés alvás miatt is, ugye Lacus gyakran kel éjszaka, és ha még Zsoltikát is öltöztetnem kéne a bepisilés miatt, meghülyülnék :D
Az én picim fél6-kor kelt ma... Aztán fél 8 körül pár percre elaludt (én is vele persze), de ismét felkelt, mert kakilt, és azóta is itt dumcsizik :D

Gratula az ékszerekhez! Nagyon-nagyon szépek, én is kedvet kaptam hozzájuk! :):):) Bár nemrég kaptam gyűrűt, medált, fülbevalót... :D Szóval épp jól el vagyok látva!

Szirom,
hát, én pirulva jelentem be, hogy bizony semmi extrát nem készítettem, és valószínűleg nem is fogok karácsonyra :( Kicsit szomorú is vagyok emiatt, mindig szoktam bejglit sütni, de most szerintem azt sem fogok.
Apa itthon volt tegnap és ma is, de abszolút semmi időm nem volt pl. sütire, mert még mindig ajándékokat szerez be... Utolsó pillanatban találtuk ki, hogy kuktát veszünk :D De tegnap nem jött össze a vásárlás, majd ma :D
De azért vettem hozzávalókat, így ha lesz extra szabadidőm, tudok sütni szombaton vagy akár vasárnap is.
Nagy dolgot nem akarok, úgyis utazunk anyósékhoz, ott meg lesz többféle kaja, süti, azt meg nem szeretném, ha ránk romlana a munkám eredménye :(

Nálunk az is a baj, hogy Apa nem tud ám főzni :D Itt csak enyém a konyha. Egy sima ebédet is csak úgy tudok ugye megfőzni, ha Lacust ő dajkálja, plusz Zsoltika is itt rohangál... A főétel amúgy bakonyi sertésszelet lett volna, de mostanság a gombától - úgy látjuk - fáj Lacus pocakja, így maradunk a sima rántott husinál :D Sült krumplival, ezt rendelte Apa :D

Örülök, hogy javulgat Miksa füle! Remélem, nem fog már semmit bekapni!

Éa nagyon-nagyon drukkolok, hogy megkaphasd a legszebb karácsonyi ajándékot!!! (egy pozitív tesztet) :):):)

Márti,
nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a mai vizsga!!! Aztán elfelejtheted a sulit egy időre! :) És jöhet a Karácsony!

Rita,
ajándék :D Nagyon kiváncsi vagyok, hogy végülis mi volt abban a dobozban :D Majd megírod?

Lacus eddig bírta, ami szerintem szép teljesítmény :D Ja, Lányok, elküldtem ismét az album linket, kétszer is megnéztem, hogy az üzenetekben benne legyen :D Bocsi, a múltkor nem tudom, hogyan hagyhattam ki, zizi voltam biztosan :D Szóval lehet nézegetni!

pgaboka
 
 


Hát csajok, nagyon halvány, de látszik még egy csík :wink: Most izgulok, hogy ott is maradjon. Senki se gratuláljon, jó? Ugyanolyan a csík mint a múltkori, kb. ugyanolyan halvány.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


nem gratulálunk, oké??? :wink: :lol:
vas
 
 


azért szólj, ha erősebben látszik :wink:
vas
 
 


Gabi, megnéztem a képeket, nagyon aranyos Lacus, és szépek vagytok a családi fotókon is.Meg Zsoltika milyen büszke a kistesójára némelyik képen.Arik vagytok nagyon :D

majd ha tudok még ma, jövök
vas
 
 


Sziasztok!

Hú, Szirom, rengeteget gondolok Rátok! :):):)

Ildi, köszi a dicséretet :D Az imént nem írtam, de sajnálom, hogy odaégett a mézes :( Én imádom a mézest, úúúúgy sütnék :) Csak hát macera, mármint sok időt vesz igénybe.

Kuktát nem kaptunk végül :( Mindenhol elfogyott! Kár, mert ezt szántuk anyósnak ajándékba, plusz magunknak is vettünk volna. De ha nincs, hát nincs.

Viszont Apát hazarendeltem, mert Lacus borzasztóan sírt, Zsoltika meg vadult, mindent szétdobált... Most Apa viszi el Zsoltikát, Lacus meg még alszik, de ha felkelt, llemegyünk sétálni :) Gyönyörű az idő!!!

Én is jövök még, ha tudok :)

pgaboka
 
 


Lányok, lassan indulok. Kezd tele lenni a nadrágom. Most úgy érzem, hogy semmit nem tudok.

GONDOLJATOK RÁM!!!

Márti
mártus
 
 


http://www.elfyourself.com/?userid=85bd ... bG06122204


Annyira nem ér röhögni!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(hangot is rakjktok rá :wink: )
vas
 
 


nekem most nem jön be :( , de ha hazjöttünk, akkor elküldöm emilbe mindnkinek!!
pusz

márti, persze, hogy gondolunk rád
vas
 
 


NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

pgaboka
 
 


Sziasztok,
itt vagyok végre,
elöször is, Szirom, nem gratulálßok én sem, de holnap kérjük a helyzetjelentést már korán reggel, jó? :wink:

Márti, drukkolok a vizsgádhoz, de biztosan ez is sikerülni fog, mint minden eddigi!

Ildi, hát a mézes fincsi lett volna, én sem sütök, mert nagyon macerás, na meg annyira nem is vagyok oda érte, apa meg semmi sütit nem szeret, Ábel sem, úgyhogy nálunk marad egy kis csokikenyér, amit már megsütöttem, nagyon finom lett és baromi egyszerü, meg csináltunk kókoszgolyókat meggyel a közepén, meg lesz tiramisu szentestére. Ennyi. A menü hlászlé meg dorozsmai molnárponty, vagyis molnár tengeri halszeletek :lol: :lol: :lol: Még a nevünkhöz is passzol :lol: :lol:
Majonézeskrumpli meg saláta, 25-én a szokásos ünnepi menü, húsleves, fötthus, rántott hús, sülthús különbözö köretekkel, 26-án meg anyuék már mennek haza, én meg asszem kacsát sütök, kaptunk egy szép nagyot anyóséktól karácsonyra.

Ajándékokat épp most csomagoltam be, pont elég lett a papír. Csak egy ismerös kislánynak kell még valamit beszereznem, asszem könyvet kap, vagy valami kis apróságot, talán bögrét, nem tudom, mert meghívtak minket 25-én vacsizni anyuékkal, nem mehetek oda üres kézzel.

A fát mi is megvettük már, nagyon szép, formás, szerintem mi is szombaton este díszítjük, mikor Ábel már elaludt, hogy vasárnap reggelre meghozza a Jézuska :wink:

Gabi, én is mindjárt megnézem a képeket, még nem jutottam oda, csak a múltkor csodálkoztam, hogy nincs link csatolva a levélkéhez :wink: De elnézzük neked, tudom, milyen elfoglalt vagy mostanában! Lacus még mindig hasfájós? Ezek szerint nem használt semmi csodaszer?

Lányok, én már nem merek mérlegre állni. Már "alig várom" persze csak képletesen, hogy elmenjenek anyuék és végre egy kicsit odafigyelhessek a kajára, mert így sajnos nem lehet. Annyi minden finomság kerül az asztalra, hogy nem vagyok képes megállni, hogy ne egyek. De aztán muszáj lesz, mert katasztrofális állapotok vannak.

Rita, te merre kószálsz? Viszgázol te is? Gyere azért!

Apa is mindjárt jön haza, aztán szerintem elmegyünk egy kicsit, mert olyan gyönyörü idö van itt is.

Na mentem, de majd még benézek, különösképpen Szirom miatt!!!!!!

puszi mindenkinek

Motiot
motiot
 
 


Hahó!

Itt vagyok, de nincs semmi különös. Fáj a pocim, és most azon nyavalygok, hogy mi lesz ebből. Miksánál is fájt, de már nem tudom felidézni. Görcsölget, szurkál. Nektek ez hogy volt? Ki sem merem mondani, hogy mennyire jó lenne, ha tényleg... :oops: :lol:

Motiot! Holnap még tutira nem tesztelek újra. Még van egy tesztem, 2 nap múlva ellövöm, ha addig minden rendben. Mondogatom magamnak, hogy miért ne lenne rendben, de az az igazág, hogy ez a görcsölgetés nem valami biztató.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Hááát, túl vagyok rajta. Az biztos, hogy meg lesz. A Srác még az éjjel kijavítja és hajnalban már fent lesznek a jegyek. Holnapra tök okos leszek. Babonából nem rakom el a papírokat meg a könyveimet. Nem akarok a medve bőrére inni előre.

Holnap megírom, hogy hányas lett aztán csönd lesz az iskoláról egy -két-három napig.

Márti
mártus
 
 


Gabi!

Nekem is küldtél képeket? Mert nem találom.

Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Szirom,
ne aggódj! Nekem is volt görcsölgetés! Amikor Zsoltikával lettem terhes, a tesztet délután csináltam, és aznap éjszaka totál mensis fájdalmaim voltak, tuti biztos voltam benne reggel, hogy itt aztán nincs baba... :( De volt, semmi baj nem volt :D

Márti,
igen, elment az album link, nézd meg a privát üzeneteid! Ott csücsül a kimenő fiókomban a Te leveled is :)

CSajok, hogy tetszett a karácsonyi képeslapunk??? A férjem hajnalig készítette tegnap :D

pgaboka
 
 


Gabi!

Bocs, de tényleg nem találom.

Márti
mártus
 
 


Márti,
igazán nem tudom, mi lehet a baj... Az én kimenőim között még mindig ott a levél, ami azt jelenti, hogy nem olvastad el.

Többiek, megkaptátok???

Én úgy látom, mindenki más megkaphatta, mert a kimenőim között már csak a Te leveled szerepel.

Elküldöm Neked a linket e-mail-ben, csak adj egy címet!

pgaboka
 
 


Sziasztok!

4-es a közgáz. megyek vissza sunyni még egy kicsit.

Márti
mártus
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?