Jóóó reggelt!
Lányok!
Nálunk tegnap este szakadt a hó!!!
De most gyorsan felhúztam a redőnyt, és szerencsére semmi, de semmi sem látszik belőle. Azért ennek örülök
Bocs, hóimádok...
Megann!
Befenyítettem Apát, hogy jössz, úgyhogy gyorsan megdícsért, hogy így is nagyon jó volt a töltött pari!
Egyébként szerintem is, mert azért egy picit megkóstoltam...
Ancsi!
Köszi a montázs linket, ma mindenképp megnézem azt is!
Róki!
Te szegény, tényleg nagyon durva napotok volt tegnap. Na, én az orvosi rendelős résznél már tuti bőgtem volna.
És még csak nem is vagyok pocakos, de alapban megviselt volna ennyi negatívum...
Majola!
Gyerekdoki
És bosszant, hogy ezen a nyamvadt településen nincs választási lehetőségem, csak ez az 1 doki van.
Tudom, hogy nézhetnék Gödöllőn, vagy Bp-n, de kocsi nélkül nem találom túl egyszerűnek a dolgot.
Csatlakozom Ancsihoz, én is nagyon izgulok már, hogy mikor kezdődik nálad is a nagy esemény.
És tényleg annyira szép lene, ha karácsonykor születne meg a baba!
(Bár, én valszeg attól is sírnék odabennt, hogy karácsony van, és nem lehetünk otthon, a családdal)
Anikó!
Ebéd...
:)
Csikken!
8 bejgli???? Az igen! Nekem anyum süti, azt hiszem, nem lennék hozzá elég erős lelkileg.
Én tegnap nekiálltam a mézeskalácsnak. Ugye, előző nap bekevertem, állt egy napot a hűtőben.
Én még soha nem csináltam, úgyhogy nem tudtam, mire számíthatok.
Hát, először is, úgy belekötött a hűtőben a tálba, hogy csákánnyal kellett kiütni belőle
Na, aztán nagyjából pár perc alatt gyúrhatóvá vált.
Ki is sütöttem az első adagot, majd kivettem a sütőből. Hát kb. olyan volt az állaga, mint a pudingnak.
Úgyhogy mentem is apához a szobába, hogy jöjjön, nézze meg, mert ezt most tényleg kib...szom a kutyáknak, ezt már
nem bírom idegileg elviselni.
Jött, megkóstolta, az mondta, ez tényleg löttyedt, de csináljam meg a többit is, mert viszont k...va finom, és ha kell,
kiskanállak vakarja ki a tepsiből, de megeszi.
(Nem nagyon örültem neki, hogy így reagált, mert nem volt túl sok kedvem tésztát nyújtani, meg formákat gyártani, de aztán végülis rászántam magam.)
És milyen jól tettem, ugyanis pár perc pihenés után, érdekes módon a kisült mézeskalács kezdett megkeményedni.
Úgyhogy újúlt erővel álltam neki a többinek.
Nem lett olyan szép, például a formák eltompultak, a csillagnak nem lett kimondott csillag formája, stb, de ehető, és ez a lényeg.
Igaz, amiket megkentem tojással, azok mind megrepedtek sütés közben, amit viszont nem kezdtem meg, az tényleg szép lett.
Na de sebaj, ahhoz képest, hogy ez volt az első.
Igaz, korábban úgy gondoltam, hogy kari előtt sütök mégegy adagot, mostmár azért másként gondolom...
Ayse, Zsófi!
Nem ellenőriztétek le az ulead-ot, miután letöltöttétek, de még mielőtt megnyitottátok vírusirtóval??????
Én addig nem nyitok meg semmi letöltött progit, míg le nem csekkolom!
Totka!
Disznótoros???:):):)
Én tudod mit ennék, de úgy?? A (pontos) nevét nem tudom, de olyan jó kis finomságokat, amiket disznóvágáson reggelire szoktak csinálni.
Olyan velőset...