Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon nagyon jók a tali képek!!!Mindenkit felismertem rajta,természetesen a babákhoz párosítottam a mamákat!Mindanyian szépek és karcsúak vagytok és csak úgy ragyogtatok!!Örülök hogy jól sikerült! kiváncsi lennék én is a szopcsistanácsadóra hogy miket kérdeztetek tőle és tudott e segíteni.
A vidékiek és az otthonmaradottak nevében további képeket követelünk!! :lol:

Mamy
Hogy vagytok??Voltatok sétálni??
Képzel már 3 napja a Laura sem kap az esti szopi után pótlást,igaz csak 60 at eszik este 11 kor de reggel 5 ig kitart.Nagyon örülök neki és remélem hogy végleg elhegytuk mi is a tápot,mint ahogy ti is!

Beuka
Tabló ,szupi ötlet :lol: Milyen képekre gondoltál,csak a babáról vagy a mamáról is vagy közöskép??Hova is kell küldeni?

Angel
Hogy megy a torna?Elsősorban a babára gondolok!Esetleg te is nekifutottál már?Probálok felrakni tornászos képet Lauráról.

Timi
Próbálkozom majd a képpel,ha nem megy majd megüzenem :wink:
Tök jó hogy a kis Marvin reggel 7 ig szunyál :wink: Laura (23-tól )olyan 4-5 -ig szunyál,megébred:megszopiztatom és utána fél 9 ig alszunk tovább,(tudom neked nem lehet reggel nagyon "lustizni" mert ott van Mercike,de ha 7 -ig alszik Marvin akkor te is pihent vagy)Bár már 2x volt hogy csak 6 kor ébredt meg,gondolom ídővel majd csúszúnk mi is!

Kérdés:Laura szerda óta nem kakilt!Normális?Nagyokat és büdiket pukizik de szemmel láthatóan jól van nem kínózza hasfájás,eszik is alszik is ,gyarapszik is.Annyira nem parázok csak holnap megyünk csípőkontrollra meg a 2 hós oltásra és félek hátha pont akkor rottyant, irdatlan mennyiséget tud produkálni :? :shock:

Megyünk sétálni,üdv!
Linda

Kép

Kép
czmelinda

egy kép a kis Édivirágról: Kép

Kép

Kép
czmelinda

Még egy kép az egyik torna gyakorlatról,én fogom a kis kezét őneki meg fel kell emelni a kis fejét.Már nagyon ügyes! Kép

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Húú, csajok ez a hagymatea nálam csodákat tett - tegnap mosott kh@ka voltam, bedöntöttem egy literrel (úgysem éreztem a szagokat) és mára újra embernek érzem magam. Köszi - bárki írta is!

Receptek: írjatok jókat még még! és könnyűek legyenek ám!

SEGÍTSÉG TÁMAD A KOSZMÓ (szt hisezm legalábbis)
ma vettem észre, hogy a gyerek hajas fejbőrén ilyen sárgásfehér rárakódás alakult ki nemtom mitől. Most ez akkor Koszmó?
Vagy ekcéma? vagy az ugyanaz? és mit lehet tenni???

(Elolvastam a Doktor nénis könyvből, de ott csak azt írta, hogy az olajos kenegetés nem hatásos, mert ez alkati és egy gomba okozza, ezért fel kell iratni valami krémet a dokival. De ma már nem rendel.)

Mamy:
Éppen azt szerettem volna kérdezni, hogy Te hogy adod be a cseppeket? Ezek szerint nálatok is mizéria van belőle.
Nálunk már a porszívózást utálja Bendus - de muszáj. Tekereg, izeg-mozog, elrántja a fejét. Úgy sajnálom emiatt.

Osoa+Fruzs:
Mosható pelus - én még terhesen szereztem be Monapel cuccost. Abból van egy külső, egy belső, egy betét, amit vagy beleteszel vagy nem, és még egy vékony papírrézeget lehet beletenni kaki esetére ez könnyebben kidobható. Sajnos ez így igen nagy csomag. Viszont aki ezt használta, azzal beszéltem, s ő csak a külsőt használta, de hagyományos textilpelussal, merthogy a legnagyobb gond az a száradás. Mivel jó a nedvszívása, sajnos lassan szárad (kivéve, ha valaki szárítógépet használ, de hát az meg ugye hol környezetbarát?!).
Én egyszer kipróbáltam hagyományos textilpelus+Monapel külső - háát nekem minden kifolyt.
És a mosásnál az ecetes módszerrel nem jöttek ki a sárga foltok. Osoa Te hogyan mostad???

Bambinomio: igényesebb minőség, de drága.
Kushies: méregdrága.
Egybevarrt pelus - persze ez egyszerűbb, kisebb, de tök drága, hoszen ebből kell min. 15 darab, és szintén igen lassan szárad.
Remélem, hogy tudtam segíteni.

Krisszi:
Foltok :cry:
Mi is mindent elkapunk/kijön rajtunk.

PJ-vel mi újság??? Túlvagy rajta, ha már a büntivel bünteted magad??? Nem vagy semmi gyerek mellett.

Talis képek - jók

Sz_kata:
Részemről benne lennék a januári taliban!!! Mi is befizetnénk egy ilyenre akár Jadey-ék.

Most lépek.

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

gyors bekukk...

EKCÉMA. a dokinő megnyugtatott, hogy nagyon sok babának van - anno egyébként nekem is volt - és kinövi. én még emléxem, hogy kb három évesen üvöltve vakartam a foltokat és anyámék meg mondogatták, hogy nem szabad vakarni. ez az első élményem a gyerekkorból. :? Remélem, Ricsinek nem ez lesz.
mindegy, kaptunk kenőcsöt, a lelkemre kötötték, hogy johnsonos ilyen-olyan illatosított cuccokat használjam el magamra :lol: Ricsinek maradjon a gyógyszertári hidrofiles cucc, Calcimusc hetente 1x, meg ha nagyon csúnya, akkor Fenistil csepp.

Tina - vigantol: egyszerűen a cicire cseppentve észre sem veszik. Ismerős a Brendon-téma :lol: Sajna hozzánk is közel van. mikor még dolgoztam, minden nap ott jöttem el előtte, elég gyakran arrakanyarodtam sajna, de vásárolni nem ott szoktam. ott csak impulzusokat gyűjtök. :wink:
Gazdagréten van a börze, havonta egyszer. Legközelebb januárban lesz, valamikor a közepén. Majd szólok, jó?

Dorka, a sárga mizéria koszmó, ne aggódj. a védőnő az étolajat fogja javasolni, nekem az nem jött be, mert undorítóan zsíros lett szegénykém feje és utána ötször kellett átsamponoznom, ezért inkább vettem hipoallergén Babé sampont, ami kifejezetten újszülötteknek és csecsemőknek koszmó elleni fajta. tök szuper: egyszer bekened, átdörzsölöd, rajtahagyod két percig, lemosod. persze nem olcsó. :evil: 2e ft. de állítólag kitart évekig. egyébként tényleg, alig használtunk belőle valamennyit és akár háromévesen is moshatom vele a gyerek haját.
PJ megvolt szombaton, hét vége felé tudom meg az eredményt, nem tudom............... most meg igen, holnap BEJ. de semmi nyomás nincs rajtam, ha sikerül, sikerül, ha nem nem. akkor tanulok, ha Ricsi alszik vagy a Papájával esztelenkednek. :lol:

pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Boróka!

Igen, koszmó. :cry:
Nagyon ronda tud lenni, de nekünk már javulóban... (?) Tényleg elmúlik! Mi napr. olajjal fürcsi előtt bedörzsöljük a fejét, jó, ha egy ideig rajta tudod hagyni. Aztán textilplussal ledörzsölheted, majd fürdéskor lemosod. Nekünk kénes sampont is javasolt a doki, de azt csak végső esetben kenném a gyerekem fejére... :cry: Viszont a Babe-s sampont nekünk is ajánlották, na de tényleg rohadt drága... :shock:
A lényeg, ha már nem bírod nézni és a dörzsölgetések se hatásosak, szerezz be vmi sampont.

Pelus:
mi BM-et vettünk, most tesztelem. :lol:
Én mosószódával mosom, hogy ne maradjon a pelusban semmilyen allergizáló cucc és ecettel öblítem- szintén ilyen okok miatt, no meg persze így környezetkímélőbb... Kimosom mosószappannal a foltot, de érdemes frissiben (de ez nekem se mindig sikerül :cry: ) , aztán ecetes vízben áztatom és aztán jöhet a mosás 60 fokon.
Én a Monapelről sokat olvastam, de a vásárlói vélemények nem mind voltak meggyőzők... :roll:

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Halihó!!!

Edi, Livi :Én krumplipürével tálalom, de rizzsel is isteni!!!

Dorka: Nekünk is volt koszmó. Kezelés: 12h körül olajos vattával átdörzsi, vékony sapi rá, este fürcsinél koszmó elleni samponnal (patika: kb1200ft kxva drága, de szupi!!!) megmosni, utána jól megdörzsi, kifésülni. Kb,4 nap és nyoma sem lesz!!!

KépKép
Kép
jadey

Tina!
Jöhettél volna még 1 után is, mert mi 15.30-ig ott voltunk és nem tudtunk betelni egymással :lol: .

Sz_Kata!
Igen, hamarosan akár szervezheted is a következőt, esetleg januárra :wink: . Egyébként nagyon jó volt, hogy legalább 5 órán át a miénk lehetett a terem, mert így volt idő mindenkire és nem kellett rohanni haza.

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Sziasztok!

Krisszi, Osoa, Jadey:
Naggyon-naggyon köszi a koszmós tanácsokat - annyira de annyira jó hogy vagytok és expressz válaszoltok a paramamának!!! :lol:
Tehát a két kulcsszó olaj és koszmó elleni sampon.

Teljesen kikészültem a mai naptól (és az előzőek hatása is) - bendus délután semmit nem aludt, csak sírt, üvöltött a fáradtságtól. Közben vendég is jött, és persze szerintem most a tejem is kevesebb. de nem csüggedtem, kb. óránként mellre tettem, plusz ittam alk. mentes sört és szopiteát. Még beülök egy kád forró vízbe és MUSZÁJ, hogy reggelre legyen megint sok tejecske.
Költői kérdés: Miért ilyen bonyis ügy ez a szoptatás és miért kell Bendusnak mindent elkapnia, illetve produkálnia???

Csajok én ismét mélypontra értem - annyira várom már a tavaszt, úgy érzem magam, mint szomjas gólya a Szaharában!!!

Én kis naív úgy képzeltem a kismamaságot, hogy tök nagy nyugi, végre délelőtt is sétálhatok az erdőben, a babázás meg tiszta hepinesz.
Hát nem. Iszonyat kemény munka, éjszakázás, tejtermelés, és rengeteg türelem, s ha eljutok sétálni, vagy a közértbe az maga a mámor. Bendussal még mindég nagyon-nagyon nehéz.
Mindekitől elnézést kérek a kifakadásért. Akit fárasztok ugorja át.

Megyek kádazni.

puszi,

Dorka

boróka1973

Dorka,

akkor te is bedőltél a reklámoknak :lol: :lol: én meg azon aggódtam, mivel fogom lefoglalni magam, ha itthon leszek a gyerekkel..... :roll:
sz_kata

Sziasztok!

Mai szerzeményem: :D :) :o :lol: :wink: :lol:

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Kép

A lányom ma igy kért tölem bocsánatot..Hát nem haláli?Ezek a mai gyerekek..

Gesztenye:
Ha ezt tudtam volna hogy ilyen sokáig vagytok akkor tutira elmentem volna még..
Vendég

Sziasztok!

Edit!
Ez igen! :wink: És magadnak vetted, vagy Katának? :lol:

Dorka!
Ismerős a szitu. Én is ugyanígy gondoltam, hogy milyen jó nyugis lesz itthon, de tényleg csak akkor lehet átérezni az anyaságnak a súlyát, ha már gyakorlod... :roll:

Linda!
Szuper, hogy nem kell tápszer!!! Csak így tovább!!! Ha elvan a 60-al reggelig, akkor biztos elég neki, ha éhes lesz úgyis jelzi. Én már régen nem mérem, mennyit eszik Geszti, nem paráztatom magam még ezen is... Napközben kb. 2-3 óránként eszik, attól függ hogy alszik-e két etetés között. Mostanában már sűrűbben előfordul hogy elszundít. Este mindig hosszabb ideig eszik, előtte meg iszom jó sok ásványvizet, legalább másfél litert, és akkor jó sok tejci jön. Azzal eltelik a kis pocija, és alszik reggelig mint a bunda.

Sz_Kata!

Januári talira én is benevezek Gesztivel!

Koszmó téma: csak olvaslak titeket, és közben csodálkozom, hogyhogy nálunk nem jött elő?... Persze örülök neki.

Cebion:
a kanalas verzió jött be, Geszti simán lenyelte. Kicsit fanyalgott, de lement. Nagyon hősies volt!

Lányok!
Basszus, lehet hogy nekem is megjött... :shock: :evil:
Pedig olyan jól elvoltam nélküle... Az alhasi nyomás is ismerős volt, ebből gondolom hogy ez már az. Bár most estére elmúlt, legalábbis alig van valami... :shock: Vagy akkor ez még nem az?...

Na játszom egy kicsit, kell az agyi rágógumi, aztán csicsi.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy

Edit:
Ez aztán a kabala..Ajándék vagy csak ugy....Kata baba nem ijedt meg töle?Marvin egy kb 20 centis télapó figurátol sirogörcsöt kapott.. :shock:

Linda:
Laura hatalamasat nött.Nagyon ügyesen emeli a fejét..

Mamy:
Megint NFS carbon??Én nem tudok vele játszani mert állandoan lekapcsolnak a zsaruk.. :oops: :oops:
Hát igen lehet hogy ez már az!! :roll: Én a hétvégére várom a másodikat pont mint tavaly.Megint karácsony este.. :twisted: :twisted:
Vendég

Tina, Mamy!
Katának vettem a kutyust, még nem látta, majd a karifa alá teszem. Ugyis lefotózzuk meg lekamerázzuk, kivi leszek mi lesz a reakció. De szerintem tetszeni fog neki, mert a szekrény tetején van egy hatalmas sárga kacsa, meg egy másik hatalmas dongó és azokat szokta lesni. Amúgy ez a kutyus tök puha, nagyon tetszik. Jó lesz Katának majd hozzábújni. :) (meg nekem is)

Tina!
Nagyon jók a Marvin képek, nagyon divatos a fiú. :)

SzKata!
Jól hangzik a süti recept is, majd kiírom és kipróbálom. :)

Mamy!
Nálam is szokott lenni alhasi fájdalom, meg egyéb jel, kb 26naponként, volt már kétszer, de alig volt vmi, szinte nulla. Nem tudom mi ez, de dokihoz nincs kedvem elmenni. :oops:

Edit

Kép
Kép
edi78

Edit!
Nagyon kíváncsi leszek, mit szól majd Kata a macihoz. Mi is egy nagy plüss macit vettünk neki, de sokkal kisebb, mint ez. Kb. akkora mint ő maga. Finom puha, nem szőrös. Mivel mindent a szájába vesz, szőrös állatkát nem merek neki adni. Így is állandóan szedegetem a szöszöket a szájából, meg a tenyeréből, ujjai közül.
Nekem sincs kedvem dokihoz menni.... Örülök hogy vége a dokihozjárásnak, és csak 1 év múlva kell menni. Lehet, hogy már nálad is az jelentkezik, csak lájtosan. Előbb-utóbb beindul...

Tina!
Gyakorolni, gyakorolni, szorgalmasan... :wink: Eleinte engem is lekapcsoltak, de belejöttem. Most már zúzom őket.
Szegény, hogy pont karácsonyra... Remélem, nekem addig elmúlik. De főleg azt remélem, hogy ez nem befolyásolja majd a szopit.

Na most már tényleg jóéjt.

Kép
mamy

Sziasztok!

Olvasni nem nagyon tudtalak Titeket, pedig olyan jo kikapcsolódás, dehát más az úr a háznál. :lol: Most is bömböl szegénykém, de odaadom apának, legalább már egy kicsit hagy írjak!

pénteken megvolt a kéthós oltás, szerencsére nem volt semmi gond, csak egy kis sírás, de ugy sajnáltam szegényt. Már 5270gr és 64cm.

Nekünk sem volt még szerencsére koszmó, csak egyszer fehér pöttyök voltak a fenekén, de már elmút neki. Állítólag gomba volt, hát nem hangzik valami jól.

Edit
Jó nagy maci. :) Mi is vettünk Artúrnak egy nagy micimackót, nagyobb, mint ő. Egyenlőre a kiságya sarkában csücsül.
Nekem is hasonló jel volt még hó elején, de nem tudom hogy megjött-e, de lehet. Nekem is alig van valami.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Napsütéses Jó Reggelt Mindenkinek!

Sétára fel - gyönyörűen süt a napocska!:lol: :lol:

Hol vagytok lányok??? :shock:

Babaúszás:
Vki magyarázza már el, hogy mi a különbség a Kalovits és a többi módszer között??? Mások a gyakorlatok? Elolvastam azt a honlapot, de nem jöttem rá. :oops:
Megyek és felveszem a harcot a koszmóval!!!:o :o

Puszi,

Dorka

boróka1973

Sziasztok!

Na van egy kis időm mert Kitti reggel 8-óta alszik. Ilyet is régen csinált már. Tegnap is elmentünk anyámékhoz és 3 órát aludt egyben. Miért csak anyáméknál alszik ilyen jót? Kell neki a környezetváltozás? Ki érti ezt?

SZ_Kata: reggel volt a dulád a reggeli csak csajokban az Rtl klubban. Persze csak a végére értem oda, mert én is 9:20-ig aludtam. De jó volt!!!!
Ja-ja jöhet a köv. tali és még egyszer nagyon köszi a szervezést, valóban talpraesett vagy, örülhet a párod, na meg hogy konyhatündér is vagy. ÉN nem nagyon komálom a konyhát, csak enni szeretek, na de megcsinálni?

Ranpo: köszi az uszis infót. Majd a párommal megvitatom. Szeretném ha jönne, de ő állandóan melózik. HÉtvégén is van?

Beuka: Nálunk is alvás van, de jó nagy! Máskor meg alig alszik el.

Mamy: örülök hogy már jobban vagytok

Dorka: Hagyma tea, most már mi is kipróbáljuk, habár nem vagyunk betegek de nagyon izgin hangzik:) És fel a fejjel, lesz ez még jobb is, amikor rádvigyorog és azt mondja anya :) Akkor biztos elfelejted ezt a sok macerát amit most élünk át. Legalábbis remélem így lesz. ÉN nem vagyok valami türelmes ember sajna. :oops: Azt hiszem pár hónap alatt igen keményen megtanultam káromkodni....(De csak magamban)

Cicire cseppentés: anno multkor mondtam a védőnőnek hogy én úgy adom be, erre azt mondta, hogy az nem az igazi mert megtapadhat a mellbimbón. :roll: Szóval én mindig máshogy adom be, van hogy anyatejet csöpizek a kanálba, vagy amikor csuklik akkor a citromlöttybe teszem. Szegényt kínzom mindennel:)

Na de a tegnapi nap nem volt semmi. Átmentünk a szüleimhez, és anyámmal elmentünk a lehelre egy kicsit shoppingolni, addig apámmal volt a Kitti. Persze akkor surrantunk el amikor aludt. Kb. másfél órát voltunk el, inkább fel sem hívtam, hogy mizu, nehogy ideges legyek ha meghallom hogy sír. Hát mire hazaértünk nem volt nagy gond, apám közölte, hogy éhes volt, így adott neki teát, és megetette banánnal :shock: :lol: Azt mondt hogy nagyon ízlett neki:) Utána nem is kért enni csak fürcsi után. Szóval mi már be vagyunk avatva a "jóba". Apám azt mondta, hogy még a kenyér csücskén is gondolkodott, de azt sajnálta volna :D Hát így hagyjátok a nagyszülőkre a bébyket.

Na megyek mert most már ébredezik.

Puszi nektek: Kittiék

Kép
bettus79

Sziasztok!
Jó volt olvasni,hogy mindenkinek tetszett a tali a fotók is ezt mutatták.

Koszmó ,sajna nálunk is volt -van és semmivel nem tudom eltüntetni,pedig már a tejfölt is kipróbáltam,de semmi,most kapirgálom minden nap egy -két foltot a fejéről.
:)

Szopi téma, egyre nehezebb,csak 60got eszik és 2 óra múlva megint kér,ami normális ,de ahelyett ,hogy többett enne kevesebbel is beéri.
úgy látom jön a foga,a keze álandóan a szájában, csorog a nyála és dudorodik az ínye.
Boróka,ne aggódj Nálunk is ez a téma 2-3om óránként etetés, éjjel is 3 óránként még mindig.séta?ha nem a ház mögött maradok Vele és huzogatom a kocsit, fél órát sem alszik.No meg amit nem értek este 11kor még nem alszik.....
De én azért örülök,ilyenkor mindig szegény unokatesóm jut az eszembe,Neki ikrei vannak és nagyon nehezen bírja,mert igen mozgékonyak,akár hányszor telefonálok Neki mindig ordít valamelyik.....

Ákata ,Te rendltél a dm-ből naptárt?vagy rosszul emlékszem?akkor bocsánat.
Ma elhoztam Én is, de borzalmasan néz ki,ugyhogy lányok ha valakinek szándékában áll keressen mást.4000 forintért szemcsés a kép, kicsi,sokkal nagyobbra gondoltam és valamelyik kép foltos is.
:(

Megyek mert nem tudom miért nyafog a lányka....
sue
suezika

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Suezika!
Ez azt jelenti hogy jön a foga? Mert Gesztinek is egész nap a szájában a keze, van hogy 4 ujja is, (néha öklendezés a vége), és csurog a nyála de rendesen, és ahogy észrevettem nem szopja, hanem rágcsálja az ujjait, és a miénket is, ha a szájába veszi pl. a kisujjamat, inkább rágja a kis ínyével. Még nem néztem, hogy dudorodik-e, de mindjárt megnézem. Nem korai ez még? Mármint a fogzás.

Na rohanok etetni, majd még jövök.

Kép
mamy

Sziasztok!

Ma megvettük a fenyőfát, hát jól megkérik az árát. Tavaly még egy ezressel olcsóbb volt. Azt hittem, hogy lesz max 5 ezer forint, mert kisebb fér el oda ahova szánjuk, de 8 ezer lett a vége.

Jot sétáltunk, szépen sütött a nap is.

Na mennem kell, megint sír.

hettie

Csak vaklárma volt. Szokott olyat csinálni, hogy sír álmában, kb fél percig, aztán abbahagyja.
De még jó hogy kimentem, mert feltettem krumplit főni és elfelejtettem a nagy netezés közben, már ennyire hülyülnék? :oops:

Nagyon jok lettek a tali képek, tök jo helyen is volt ugy látom. Ha lesz még ilyen, később, monjuk tavasszal jo lenne elmenni, de majd meglátjuk mi lesz.

Fog téma:
Már jöhet akár 4 hónaposan is, a szomszéd babának is akkor jött. De az egyik rokonunk kislányának még 9 hónaposan sem volt egy foga sem. Érdekes milyen különbözőek ezek a gyerekek.

Bettus
Banánt kapott. :lol: És előtte is adtál már neki valami hasonlót, vagy így hirtelen banán volt neki az első? Akkor nagypapi kezdte meg a kajára való áttérést. :lol:

hettie

Mamy

Nekem doki mondta,hogy kibújni csak 5-6 hónaposan fog,de belül már elindult,azért van a nyálazás és a rágcsa....
Nektek lassan várható,jé most látom köztünk pont egy hónap van.

Lányok,Nekem Viki minden evés után dörzsöli a fejét a vállamhoz annyira,hogy csupa piros lesz a pofija ,orra.
Nektek is csinálják és minden kaja után pöttyösek vagyunk.
Doki azt mondta érzékeny,de mostmár 3om hónapos meddig lesz ez így?
sue
suezika

Kismanó már du 3 ota alszik!!! :shock: :shock:
Ilyen még nem volt. Nem tudom nem e azt hiszi hogy éjszaka van, mert tök sötétben alszik, amugy meg nem szokott csendben meg sötétben aludni napközben, csak éjjel. Aztán éjjel meg nehogy ne aludjon. Hát remélem aludni fog. Már felkapcsoltam az ablakvilágítást, de semmi. Pedig fürdeni is kellene. De hát ő tudja.

hettie

Úgy látom a babanet órája megint meghülyült, még csak 19 30 van.

Hol van mindenki???

hettie

Sziasztok!

tényleg, hol van mindenki? Csak nem a nagy Xmas-készülődés, főzés-mosás-takarítás??? :lol:

Csajok, lehet, hogy rajtam most jön ki a szülés utáni depi????
full sz@r kedvem van, tök nyomasztó minden, a lakás romokban, főzés semmi, vizsgá(ka)t elb@sztam.
Még szerencse, hogy Ricsi tündér és egész nap rötyög. ja, és átaludt két éjszakát egymás után, minden trükk - láncetetés,álometetés, kutyaf@sza :lol: - nélkül.
de akkor is, miért vagyok ennyire szomorú meg fásult?

le kell mennünk vidékre (Szoboszló és vonzáskörzete) rokonlátogatni, de annyira nincs kedvem, félek az úttól meg a megváltozott körülményektől. a fél házat össze kéne pakolnom, hogy nyugodtan útnak tudjunk indulni.
(Ha ezt valaki más írná, azt mondanám, hogy ne menjen sehova, de a másik dédimama-dédipapa még nem látta az unokát és ha mi nem megyünk, nem is fogják látni. annyira szar ez az egész. miben fog Ricsi aludni? mózes kicsi, babakocsiban azért éjszakára nem altatnám. na mindegy, nem rontom itt a hangulatot. :? )

pusz Mindenkinek,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Sziasztok,
Krisszi, a szülés utáni depresszió közvetlenül a szülés utáni hetekben jö(het) ki. Te már ezen túl vagy. :)))
Hettie, Te nem szoktad felébreszteni??Nekem is fáj a szívem, de azt mondta a doktornő, h fel kell ébrszteni enni...
rolex

Sziasztok!

Krisszi!
Érdekes, hogy most van rossz kedved... Nem hiszem hogy most jönne ki a depi, ez csak sima fáradtság szerintem, ami kihat a hangulatodra. Nekem is szokott lenni ilyen érzésem, főleg ha körülnézek a lakásban, mert semmit nem tudok megcsinálni normálisan, amit kéne, a múlt héten is úgy takarítottunk ki, hogy én szinte semmit nem csináltam, Apa takcsizott ki mindent. Meg a főzés terén is leveszi a vállamról a terhet, amikor itthon van, de mégis olyan rossz érzés, pedig tudom, hogy most Geszti a legfontosabb, mert még tehetetlen és pátyolgatni kell.
Nem tudok mit tanácsolni, hülyeséget meg nem akarok írni. Foglalkozz csak Ricsivel, a dolgok meg úgyis alakulnak maguktól. Menjetek csak dédiékhez, kell azért egy kis környezetváltozás is. Alvásra max. az a tippem, hogy ha van ott egy használaton kívüli kanapé, én arra tenném, úgy, hogy körbevenném mindenféle puha párnával és takaróval, hogy ne tudjon legurulni. Csak ennyi jut az eszembe momentán, mert zokni vagyok...

Linda!
Akartam még neked írni, a felültetős képpel kapcsolatban, hogy milyen ügyes Laura! Most még szépen felül, de majd ha annyi lesz mint Geszti, akkor jön az a verzió, amit kb. egy hete csinál, hogy ha ugyanígy fel akarom ültetni, akkor kimerevíti a lábait és megtámasztja az ágyon, és ahogy emelem, feláll!!! Egyszerűen nem hajlandó behajlítani magát, és olyan erősen merevíti a lábait, hogy áll. Persze nem hagyom, ilyenkor azonnal visszafektetem és próbálom elvonni a figyelmét. Csekély sikerrel...

Suezika!
Aha, akkor ezért rágcsál. Ilyesmire gondoltam én is. Mert nem láttam különösebben duzzadtnak az ínyét. De olyan aranyos, ott van a két kis tejfog, látszik a körvonaluk az íny alatt!!! Meg kell zabálni!!!

Hettie!
Mekkora fát vettetek ti?... Itt nálunk 4 méterig darabja 3000. Mi majd 23-án vesszük meg, mert nincs erkélyünk és nincs hová tenni. Egy éjszakát talán kibír szegény, másnap reggel úgyis díszítjük.

Jó éjt!

Kép
mamy

Sziasztok!

Mamy!
Nálunk is pár napja nem öklözés megy, hanem a mutató, ill. hüvelyk. "evés". Annyira lenyomja néha, hogy bokákol, meg furcsa képet vág hozzá Kata. Rágcsálja. Én is látom az iny alatt a fogacskákat. :)

Orsi!
A talin lefényképeztél mindket hármasban (apa, Kata, Edit) azt a képet átküldenéd nekem az astax@freemail.hu-ra, köszi.

Jó éjt! Edit

Kép
Kép
edi78

Edit!
Igen, Geszti is ezt csinálja, a hüvelykujját úgy eszi, hogy közben a többi négy ujja felfelé áll és a szemét nyomorgatja vele... Néha tiszta piros a szemhéja. És ő is bokákol tőle (aranyos ez a szó), és olyan grimaszt vág, mintha nem is ízlene neki. De azért eszi ezerrel! :lol:

Kép
mamy

Sziasztok, Lányok,

napok óta nem enged be a Babanet, visszadobja a bejelentkezőablakot, minden jelzés nélkül. Ilyenkor a cookie-k ragadnak bent, de nem tudom kitörölni őket, mert a férjemnek kellenek a sajátjai, és most közös gép van... Sz'al e problémák miatt csak olvasgatlak Titeket...

A találkozós képek naggyon jók, és rettentően sajnálom, hogy nem lehettem/lehettünk ott! Nade majd januárban :wink:

Mamy,
a Tesco előtt (hozzátok a Fogarasi közel van, nem?) 2500 a fa 1,6 m-ig, azon felül 4 ezer. Mi kicsit vettünk, de láttunk egy gyönyörű nagyot, álomszép volt, a négyezres kategóriában. (Ezüstfenyő.) Ingyé' volt. Az érdi előtt vettük, de gondolom, máshol is uannyi.
A lányok nekünk is felállnak ölben, és egyébként meg gyönyörűen felülnek, forognak. Annyira édesek! Hátrány: nem lehet már egyedül hagyni őket az ágyon. Cebion: én egyenest szájba csöppentek minden ilyesmit. Vasat is... és megeszik simán.

Krisszi,
nekem uez volt, minden évben előjön, én karácsony-szindrómának hivom. Ez az idő szó szerint a tél mélypontja, legnagyobb a sötétség, felhősek a nyúlfarknyi nappalok, nagy a hajtás és a stressz, kimerülnek az ember vitamintartalékai, ám a közelgő ünnep miatt jóval több energiára lenne szüksége, blablabla. Viszont nekem tegnap, a napsütés hatására elmúlt. Na meg végeztem a takaritással is (ami nagyon nyomta a kedélyemet, mert gyülölök takaritani, viszont a koszt sem birom - háziasszonyi dzsekiléshájd :wink:), rendszerint a rendes énem kerül felül, de utálkozik... Plusz neked még a nyomorult vizsgák... Egy pillanatig ne furdalja eminens lelkedet :wink:, ha nem álltál mindenben úgy helyt, ahogy szerettél volna. Az is csoda, hogy pici baba mellett végzed a jogot, más ezt nappalin végzi, ohne munka-család.

Kata,
pelus a zsebben - tök jó! Nekünk van ún. könnyitett pelusunk, gézvékony, ha nagyok lesznek a bébik, befestem majd, jó lesz kendőnek :lol: Mamadivat 2007. Inkább ilyeneket hozna a Kismama, mint a méregdrága divatkreációkat, nem igaz?!

Sue,
négy naptárat rendeltünk. A férjem a feltüntetett méretben megvágta, optimalizálta, igy ha rondák lesznek, tuti, hogy az ő saruk, és nem fogjuk átvenni. Köszönöm, hogy szóltál, végig fogom pörgetni a lapokat. Egyébként tegnap vehettük volna át, de holnapra marad (férjem ma még dolgozik estig).

Linda,
Laura nagyon szép, és milyen jó húsban van! Vese :cry: Ügyesen mozog! Figyeld meg, nemsoká emelgetni fogja a kis karját, és kérni, hogy húzd fel...

Betegségek:
az elmúlt egy hétben mindössze a sarki közértig vittem a lányokat, és magamat is. Nem akarok összeszedni semmit. Sajnos, kénytelenek leszünk kimozdulni, mert egy-két dolog még hiányzik Karácsonyra, de nagyon vigyázni fogok, hogy tömeg-helyre ne menjünk. Gyógyulást minden mamának-babának-papának!

Lányok,
pelus-téma: rossmannos tapasztalatok?
Midit vettem, minden negyedik-ötödik selejtes. Az extra dry-t használjuk, először és utoljára.
Babafürdető: kaptunk ajándékba Gabi szappanmentest, érzékeny bőrre valót. Annyira jó! Finom az illata, jó az állaga, a gyerekek jól birják, sőt, még az én arcom is (ami extra kényes a terhesség óta, sokkal inkább, mint a lányoké). Igaz, a csajok a Johnson-t is jól birják. De a Gabi jobban tetszik...

Karácsonyi készülődés:
holnap megejtem a diós kiflit (annak jót tesz az állás), többet nem vállalok, esetleg egy jó kis muffint... Főzés: ami jön. Úgyis lesz trakta anyunál... Bár ha kapnék lazacot, nem lejártat... A karácsonyi diszeket kiválogattam (a mézeskalácsaim szőrén-szálán eltűntek, pedig az lenne a gerinc... Magam sütöttem két éve, plusz az esküvői mézesek - ami marad - is eltüntek, ami külön bosszúság...), a cukrot megkötöztem, az ajándékokat becsomagoltam. Már csak az ünnepi hangulat hiányzik, de az nagyon...

Puszi - Kata

ákata2

Ákata!
Felülés alatt gondolom azt érted, hogy segítséggel ülnek fel a lányok, ugye? Tehát így, ahogy Laura is. Igaz, ők már majdnem 5 hósak, de az önálló felülés még kicsit korai, nem? Aztán persze bocsi, ha tévedek!
Én nem is merem Gesztinek hagyni, amikor "feláll" mert biztos nagyon terheli a kis gerincét, keresztcsontját stb. pedig olyan energia van benne, tiszta kemény a combja, úgy megfeszíti az izmait. Tetszik is neki a szitu, vigyorog ezerrel, és nem tetszik neki túlságosan, amikor visszafektetem.
Érdekes, amit a karácsony-szindrómáról írtál, meg hogy nincs hangulatod. Még az sem dob fel, hogy ez a lányok első karácsonya? Én már alig várom, bár tudom hogy még nem sok mindent fognak fel belőle, de mégis...

Na megyek mert Geszti nyügi.

Kép
mamy

Sziasztok!!

Nem jelentkeztem eddig,mert még nem sok időm van Míra mellett.sajnos nagyon kis aluszékony,így folyton kelteni kell,hogy egyen,és az is egyenlőre sok idő.Különben nagyon kis tündér,nem lehet betelni vele.

Jadey mindig informál mizujs a neten.
Hallom jól sikerült a tali.megnéztem a képeket,nagyon édik a babák!!!

Hallom a baconos receptem is terjedőben.Nem fogtok csalódni benne!!

SZÜLÉSTÖRI:

Nov 21-re voltam kiírva,de nyuszifül csak nem akart megérkezni.
Kaptunk beutalót 1 hét múlvára,ha addig semmi,be kell feküdni.Eltelt 1 hét,sehol semmi,zárt méhszáj,de kaptunk még haladékot,csak vizsgálatokra kellett bemenni.
Dec 3-án a szokásos nst után vérnyomást mértek,ami elszomorítóan magas lett,így nem engedtek haza.Gyógyszer hegyek,de szülésnek nyoma sincs. :cry:
Dec 4-én Oxitocinos terhelést kaptam,amire beindulhat a szülés,és emellett tanakodtak mi is legyen velem,mert hosszú ciklusaim vannak.Végül a várakozás mellett döntöttek,és leszámoltak 1 hetet.
Idegileg már teljesen kimerültem a bizonytalanságtól.

Dec 5:zárt méhszáj :cry: ,talán másnap újabb OTT terhelés.

Dec 6,hajnal 2 óra.Felébredtem,hogy menses szerű görcseim vannak.Elhessegettem a gondolatot,és próbáltam aludni.csak folytatódott,10 percenként,de nem volt vészes,így csak a szobatársaimnak említettem.2-5-ig tartott,majd elmúlt.

8óra:felhívtam apát,beszámoltam az éjszakáról,és mondtam,talán 1-2 nap múlva baba lesz.

9 óra:a dokim hivatott,nst:fájásokat mutat.
9:30:vizsgálat,ÉS LÁSS CSODÁT A DOKIMNAK FÜLIG ÉRT A SZÁJA,2 UJJNYI MÉHSZÁJ,HURRÁ SZÜLÜNK!!!Azonnal szóltam apának,jöhet!!

Előkészítettek,10:30-kor burkot repesztettek.Onnantól lassan jöttek a fájások,10 percenként,ami nem volt vészes.Beszélgettünk a szülésznővel,a férjemmel,néha bejött a doki megnézni minden ok-e.
Majd lassan telt az idő,úgy sűrűsödtek a fájások.Kértem labdát,sok órán keresztül azon vajúdtam.
Majd kezdett besötétedni,és a fájások egyre csak durvultak.Lassan úgy éreztem ezt nem lehet kibírni,nem leszek ura magamnak.Sajnos lelassult a dolog,így kaptam némi kábító fájdalomcsillapítót,majd oxitocint is.
Mondták,hogy szóljak ha van tolófájásom.Hát nemigen volt.
majd egyszer csak eltűnt a méhszáj,hurrá,lehet nyomni.Én már annyira fáradt voltam,hogy az sem dobott fel igazán,hogy talán nemsokára vége,és megláthatom a pici lányt.

Felfeküdtem az ágyra,és tiszta erőmből nyomtam,és próbáltam a külső utasításokra figyelni.
Aztán egyszer csak előbbukkant a fejecskéje!!A szülésznő lelkesen mondta,hogy igazi hajasbaba.Még egy nyomás,és megérkezett a mi kis tündérkénk!!!Ekkor már 18.30 perc volt.Hihetetlen hajzattal.Ez az érzés valóban maga volt a csoda.A mellkasomra tették,én meg csak csodáltam,és próbáltam felfogni mi is történt.Megfürdették,rendbe tették és megkaptuk.nagyon csodás érzés volt,család lettünk!!!

Nagyon hálás vagyok az orvosomnak,és a szülésznőmnek,nagyon sokat segítettek!És nem utolsó sorban a férjemnek.Úgy éreztem nélküle nem tudtam volna végigcsinálni!!!

És most itt van a mi kis csodánk,aki minden fájdalmat megért!!

KépKép
rönci

Sziasztok,

Ákata,

nekem akkór ez a karácsonyi kórságom van! A lakás úszik (miért, ó miért van az, hogy két nappal takaritás után úgy néz ki a kecó, mintha bomba robbant volna?!) a konyha csatatér, és egyenlőre csak elméletben és virtuálisan szakácskodom....ajndékok becsomagolva?? még csomagolópapirt sem vettem. Rühellek kimozdulni, mert utálom ezt a karácsonyi bevásárlós őrületet....Ja és az sem segit, hogy tegnap rájöttem, nagyon le vagyok lakva :cry: a céges télapóünnepségen az összes anyuka olyan csini volt. A ruhájuk is, meg az alakjuk is....és nagyon ramatyul éreztem magam, bár Peti fiamra irtó büszke voltam, mert vigyorgott az összes csajra, meg nyomta a csajozós dumáját, amit ugyan nem értek, de olvadt tőle mindenki rendesen :lol: De annyira nem érzem nőnek magam és ez kiborít...utálok tükörbe nézni. a körmöm lerágva(erre most szoktam rá) a sarkamon vastagszik a bőr, hetente mosom csak a hajam, szőrös a lábam és hájas a hasam (de nagyon!)
elég ok, hogy depi legyek??

Bár ma azért értek kellemes élmények, Fruzzsal voltunk piacolni, és igazi látványosságok voltunk, a két kendőbe kötött bébivel :lol: annyira kedves volt velünk mindenki! még a sorban is előre akartak tukmálni :lol: A legviccesebb beszólás az volt, hogy de édesek, ikrek ?(az arcuk ugye nem látszik a kendőben..) Logikus, két gyerek, mindkettő kendőben, hát csak ikrek lehetnek nem? :lol: :lol: :lol:

Na, öltöztetem Petit, megyünk a három hós oltásra.....csak éljük túl
sz_kata

Sz-Kata!
Pontosan Én is így érzem magamat,ahogy leírtad. vettünk egy nadrágot szombaton és olyan szarul érzem magam benne ,dagadt vagyok de nagyon.Igaz mindenki azzal vígasztal mire befejeződik a szoptatás lemegy Rólad ,de hol van a 45 kg?Most 54 vagyok és baromira soknak tartom.Szóval úgy nézek ki mint egy töltött csirke.

Most meg elkapott engem is a takonykór,prüsszkölök köhögök,folyik orrom.Viki meg mindig kikerekíti a szemeit ,utána meg vigyorog...
csak Ő el ne kapja,mert visítok.
Gyógyszertárba nem adtak semmi gyógyszert csak homeopátiásat,de az már a szüléskor se jött be így most mégtaknyosabb vagyok,bár a torokfájásomat elmulasztotta.

Ákata!Remélem Nektek jobb lesz a naptár,Párom tegnap azt mondta,lehet,hogy a feltöltés a netre az tette ilyenné a képeket.Ő kételkedik,hogy egy ekkora cég ilyen szar munkát végezzen,valszeg a felrakás....de írd meg milyenek lettek.
Most megyek,mert jönnek fel mamával a lenti alvásból.
sue
suezika

Helloka!

KRISSZI: A megoldás UTAZÓÁGY!!! Auchanban nem drága - most azt hiszem 6000 HUF a legegyszerűbb, de azt hiszem a Corában van olyan is kicsit drágábban, aminek állítható a magassága. Vagy vigyél el esetleg egy összecsukható hálós járókát, ha olyanotok van.
Depi az teljesen indokolt vizsgák+Richi+Karácsony egyben - ez túl vegyes felvágott. Tényleg kicsi a mózesetek??? nekünk még abban alszik, bár egyre szűkebb, de imádja, mert olyan kis kuckószerű.

Sz_kata: Fel a fejjel! Ha ez egy kicsit is vígasztal - hájas hasikóm nekem is van és nem tom mitől, mert oda eddig SOHA nem híztam Párom már reklamált is. De szerintem a kinyúlt pocak teszi, meg persze egy "kis" plussz hájacska.
(Nekem a s@eggem is nagy.)

Oltás: remélem nem lesz komplikáció - pont Karácsonyra!

Lakás nálunk is dettó szalad. No kaja, no sütés és ajándék csak minimálisan. Azt hiszem majd éjjel megyünk el a Tesco nem zár be úgysem.

Bakker csajok minden áldott kedden látom, hogy a szembeszomszéd családi házban lakó csajhoz megy a takarítónője - annyira irígylem ére! A héten még ablakot is pucolt! És persze ő is GYES-en van otthon. Ez kérem igazságtalanság a javából.

Üdv,
pelenkáznom kell.

boróka1973

Sziasztok,

Rönci: Megkönyeztem, pedig már hallottam többször is...

Csajok,

Én is totál k.o vagyok!!! Én már tényleg úgy nézek ki, mint egy élőhalott, ennél már csak a lakás a durvább. Szóval én már ott tartok, hogy megnézem irigykedve a csajokat az utcán :oops: Nehogy félreértsék egyszer. Vicces, hogy babakocsis kismama skubizza a csajokat. Persze ők nem tudják, hogy mindössze a féltékenység szól belőlem... Csini ruha, lapos has... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!! Utálom őket! :wink: Szerintem teremtsünk új divatot: CSini szülésutáni pocakosat! NA???

Anyum este felhívott, hogy ígérjem meg, nem fogok megsértődni, de mondania kell valamit :shock: Hmmm, elárulta, hogy meghíztam! Bakker, én is tudom, de rühellem hallani másoktól is!!! Egyszer teszek fel képet, milyen voltam Jadivel, na olyan szeretnék leni most is!!!

Ennek örömére mam ár csak fél tábla milkát nyomtam be :cry:

Azt számolgatom, hogy tényleg csak 24 órából áll egy nap??? Na az nekem nem lesz elég az itthoni teendőkre! Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi lenne, ha szerveznénk egy kis csapatot, és mindenkihez elmennénk segíteni (persze nálunk kezdjük) :lol: így gyorsabb és hangulatosabb lenne a karácsomyi készülődés. Ja és nekem a lábamat sem kellene leborotválnotok, tegnap megcsináltam!!! :lol:

KépKép
Kép
jadey

Boróka: Látom Te is bakkeroztál, én már akkor leírtam :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sue: Jót röhögtem a banánügyön. Persze fordított esetben biztos nem vigyorgtam volna :shock: Klassz, hogy ilyen lazán fogtad fel. Még jó, hogy pöri nem volt otthon. :lol:

Melinda: Nagyon édi a babád és milyen ügyi!!!

Edi: Húúú, vigyázzatok a macival, nehogy Katára boruljon, ez már életveszélyméretű mackó ám!!! :lol:

Ákata: Szupi ügyik a csajszik!!! Én is már alig várom, hogy Bencus csináljon valamit. Tudom ,a nagyobb gyerekek, főleg a kishapsik lustábbak.. Bezzeg Jade 6 hónaposan már felállt. A barátnőm nem hitte el, át kellett vinnem hozzá aznap. hogy élőben lássa :lol:

KépKép
Kép
jadey

Jadey!
:D
Nem nálam volt a banán etetés....
de nem baj,mi is jót derültünk rajta.
A lényeg babának nincs semmi baja....
sue
suezika

Hello megint!

Jadey: Akkor egyszerre jár az agyunk bakker! :lol:
Takarítómisszió - én benne vagyok, de én leszek a második!!!
Lábborotva - na, én még azt sem csináltam meg.
És ma bementem a neten rendelt könyvekért, erre nem érkeztek még meg. Meg egy másik boltban vettem sütőnkhöz alkatrészt - hát az sem illeszkedik.
Na, pont ettől akartam magam megkímélni - de úgy látszik ismét utólért engem a karácsonyi reklamációs elmebaj...

Á_kata:
Dzsekiéshájd - már megint kellett nevetnem. Ugyan inkább női Gandalf vagy a Gyűrűk Urából csak nőben - vagy az Ariel?!

Csajok ajéndékötlet férjecskéiteknek: megjelent Stanislav Lem összes műve egy kötetben, már aki sci-fi rajongó. Sajna én párom nem... (De egy régi ex-pasimigen...Psszt.)

Na, azt hiszem, hogy most takarítás helyett megnézem a Szül. feleségeket videóról!!!!!!!!

Puszi,

Dorka, aki nemfőz, nemmos, nemtakarít

boróka1973

Elfelejtettem elmesélni,ma fejre kellett állítanom Vikit reggel.
kimentem a másik szobába és hallom,hogy kröhécsel ,rohanok mint őrült,még jó hogy siettem,szegényem a saját hányásában fuldokol,oldalra fordítottam csomo kijött még belőle,majd elkezdett pirosodni,nem kapott levegőt,na egy perc gondolkodás se kellett megkaptam.Lányok Én még így nem ijedtem meg sose....
ujjacskáját ledugta a torkára, azért hányt egyébként.Úgylátom mostmár nem hagyhatom egyedül.
na csak ezt akartam még elmesélni.
sue
suezika

Bettus, bocsi, hogy "leSueztalak" :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Lányok! EZ nem maci, hanem kutyus, amit vettem. :D :D

Nem tudom mi van, de ma tiszta idegbeteg vagyok. A városban lökésszerűen iszonyú gázszag terjeng, mintha kinyitná az ember a lakásban a palackot. A gyereket 1órára vittem ki, de néha éreztem. A fejem is fájt, és már 3 napja érezzük a gázt. Nagyon durva.

Nekem vannak rucijaim, de a hájam látszik mindenben tisztára kivagyok ettől is akadva.

Körömrágás nincs, de a körmeim mellett a bőrt tépegetem.
Szőrös láb van. Se percig nem tart leszedni, de erre sincs időm, kedvem.

Tegnap voltam fodrásznál, legalább ennyi. Rövidebb lett, de ugyanolyan amilyen volt.

Karácsony. Nem várom, elegem van, melegem van. Főzni nem fogok, mert megyünk anyához, anyóshoz. Majd csak 28-án SzKata receptjét szeretném megcsinálni.

Süti: kókuszgolyó lesz, de kellene vennem tejport még.

Ti hogy vagytok vele: várjátok már, hogy jöjjenek hozzátok a vendégek? Mert én a hátam közepére kívánok Mkit. Nem elég menni ide-oda a gyerekkel, még jöjjenek is? És mikor fogunk pihenni? Na abbahagyom, mert káromkodok mindjárt.

Megyek, mert etetés.

Sue!
Elhiszem, hogy megijedtél. Nálunk is volt ilyen, de Kata csak nevetett a hányásában, ez persze a jobbik eset.

Edit

Kép
Kép
edi78

Jadey: nem gond, akár Kittinek is hívhatsz, már a rokonság is néha Kittinek hív. Betti-Kitti egyre megy:) Minek kellett ilyen "hülye" nevet választanom mi? De hát nekünk ez tetszett :)

Csajok ma voltunk a 4 hós oltáson. Egy a balba, egy a jobba. Dokinő mondja egészségedre, Kitti megköszönte: oá, oá... De felvettem már vigyorgott is. Most meg már 3 órája alszik :shock:
Dokinéni: lehet adni pici gyümi levét stb. Dokinő kimegy egy kicsit.
Védőnő: nehogy adjon neki gyümit, csak anyatejet.
Ezek jól megérthetik egymást :lol:
És a következő kötelező oltás állítólag majd csak 15 hónapos korban lesz. Tényleg én voltam kuka amikor azthiszem Jadeynek mondtam a talin, hogy minden hónapban kap. Néha el vagyok varázsolva :lol: kismamaagy

Nektek már mondta valaki, hogy asszonyom??? Úgy utálom amikor leasszonyoznak. Jó hogy az vagyok, de azt inkább az idő nőkre illene nem? Mondjuk a hölgyem jobban tetszett volna. :wink:
Habár a régi 55 kilóhoz képest, most 65 vagyok :oops:

Edi: Bocsi akkor kutyus, de nekem annyira macisnak tűnt. Macikutyi

Mamy: Kitti nálunk is jobban szeret állni. A vízszintest már nagyon utálja. Ma 2 percre nem lehetett egydül hagyni mert rögtön hiszti volt. Aztán együtt porszívóztunk, meg felmostunk. Ott lógott rajtam mint egy zsák krumli és nagyon élvezte.

Na megyek vasalni :( blööö :evil:

Betti aki szintén nem főz, de ma takarított, és mosott :lol:

Kép
bettus79

Sziasztok!

Bocsi, eltüntem, de tényleg kevés a 24 óra...taksizás (minimálisan), főzés, sütigyártás, naná hogy nem karácsonyra, és már este is van...

Örülök, hogy sikerült a tali! Talán tavasszal már eljutok, előbb kizárt...sajna. Szépek babók, mamák!

Csajok, ki nem sz@rja le a pocit, szőrt, egyebeket...! ...szuskulcs, most szültünk, napi 24 órában melózunk, kőkeményen, plusz szoptatunk (etetünk), pelenkázunk, játszunk, és mosolygunk is, 99%-ban szívből, 1 %-ban kínunkban néha....ne legyenek túl nagyok az elvárásaink. Én hetente egy napon tudom ráveni amgam a borotválásra, hajmosás akkor van, ha Gergő alszik.
Különben is, a szépség relatív, mint tudjuk. Néha olyan vagyok, mint Frankesnstein nővére, aztán egy forró, gyors zuhany, egy kis testápoló az illat kedvéért, és új embernek érzem magam.

Depi: sztem nekem is volt, nálam az olvavsás segített. Most gondolom néztek, hogy NA DE MIKOR????? Szopi közben, néha evés közben...mostanában főleg Christie, meg Fable. Tök jól rendebhozta a lelkivilágomat. Illetve melegen ajánlom a Bud Spencer dvd-ket...hülyére röhögöm magam.

Krisszi, ne add fel, ez tényleg csak karácsonyi depi, akár holnapra is elmúlhat, kívánom neked!!!

Ákata, rossmannos pelust még nem próbáltunk, de ezek szerint nem is fogunk....most a libero ok.

Csengő, azért nem éritek utól a súlyt, mert akkor tele volt a babapoci...mi ugyanígy voltunk, 5300-at mértek, és 2 hét múlva lett tényleg annyi.ű

Czmelinda, nekünk nincs ilyen gyakorlat. én még nem tornázom...se időm, de momentán kedvem sem... :D

Sue, sajnálom, hogy ilyen sokkot kellet átélned! De nagyon ügyes voltál!!!

Csajok, hogy milyen felelőteln anyák vannak....nálunk az egészséges csecsemőtanácsadás hétfőn 8-10 ig van, és 11től a betegrendelés. Lementünk hétfőn oltásra 8-ra, erre nem ott van két 6 éves, hörghurutos gyerek???!!!! Az eszem megáll...és ráadásul a szüleik nem szóltak egy szót sem, amikor a két gyerek sáros cipővel felmászott a pelenkázóra, ahol a csecsemőket tesszük tisztába...milyen anya az ilyen??? Ahova a gyerekem fejét teszem, ott voltak a bakancslábnyomok...

Karácsonyi kaja:

Rántott harcsaszeletek, krumplisali, svédgomba, nekem rántott tintahalkarikák. Süti: méteres kalács, fahéjas csokis muffin, nutellás csiga. (ebből lehet, hogy az egyik ugrik)
Másnap nagyiéknál leszünk, ahol trakta várható, hülyére zabálás garantált...

Teganp voltunk a metróba, Gergőre Nagyi vigyázott, tök jó volt! Vettem egy szuper téli csizmát, és láttam sok-sok embert!!! :D
Most etetek, és megyünk a Corába!!!! nézek pulóvert, mert amióta szoptatok, nem jönnek rám a régi pulcsik... :shock:

Puszi, Angel
Vendég

Sziasztok,

Jadey,

én is bámulom a jó csajokat 8) és közben eszem a kefét....megpukkadok az irigységtől :roll: :lol:

Sue,

nem semmi a lélekjelenléted!

Dorka,

anyám megérkezett, mondom de jó, akkor rábizom Petit és takarítok. Na anyám meg betette a kliságyba P-t, hogy játsszon :x Persze úgy behergelte magát ezen Peti, hogy egy órán át nyugtatgattam, aztán következő egy óra szopi után sértődötten bealudt. Most is alszik (kop, kop) asszem ez már az oltás hatása.
Ja, és még mindig kosz van, majd megvárom a takaritással a férjemet :P
Kariaji a páromnak egyébként: tandemugrás....Remélem, le mer majd ugrani :roll:

Betti,,
elképzellek a kis krumpliszsákoddal :lol: már a talin is figyeltem, mijen ügyesen hurcibálod :wink:

háj: tudjátok, az a furi, hogy kilóban nem vagyok több, csak egy kilóval a trhességem előtti időhöz képes. De valahogy olyan "puha" vagyok, lóg mindenem, és szétfolyok. undorító :( a pocim meg kibuggyan a ruhából, fújj. Pedig volt ám nekem kockás hasam is, rég volt, tán igaz sem volt.....

karácsony: valahogy úgy vártam, most meg annyira nem örülök, hogy karácsony van. Nincs egyáltalán ünnepi hangulatom. ünnep ide vagy oda, Petit egész nap dajkálni fogom, este nem tudom majd megnézni a filmeket, kajálni felváltva fogunk a párommal és éjszaka esti műszak van. hajnalban meg kelés. ez annyira nem ünnepi :?

Kata
aki szeretne pihizni karácsonykor, de nem fog...
sz_kata

Sziasztok!

Rolex
Nekem meg épp az ellenkezőjét mondták, védőnő, meg a kórházban is, hogy alvó gyereket nem ébresztünk fel. De hát ugye ezek nem egy könyvből tanulnak, ahogy már írta valaki. :lol:

Mamy
Csak 2m 20cm-s fát vettünk, de normann fenyő, de hát akkor is sok. Főleg az dühít fel, hogy tegnap beszéltem anyummal, és azt mondta hogy apum meg 3000-ért vett ugyanolyat mint mi. Na hát jo mérges lettem. :evil: Hamarabb szól... Jövöre mi is ott vesszük. A férjemnek meg sem mondom. :lol:

Szkata
Hát én is valahogy így vagyok. A konyha az mindig putri, a rengeteg mosatlannal. Utálok mososgatni!! Mondtam is a férjemnek vegyen nekem karácsonyra mosogatógépet. De azt mondta hogy majd, most még nem. :(

Külső: Én is valahogy úgy vagyok ahogy Jadey is írta. Olyan elszomorító, hogy hogy nézek ki. 42-es ! gatyát kellett vennem, előtte meg 36-t hordtam. Elővettem a régi nadrágokat és olyan, mintha valami gyerek nadrágjait akarnám magamra húzni. igaz, hogy már "csak" 63kg vagyok, de akkor is sírni tudnék. :cry:
És én is utálom azokat akik tökéletesen néznek ki. :!: :!: :!:

hettie

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép