Sziasztok, Lányok,
napok óta nem enged be a Babanet, visszadobja a bejelentkezőablakot, minden jelzés nélkül. Ilyenkor a cookie-k ragadnak bent, de nem tudom kitörölni őket, mert a férjemnek kellenek a sajátjai, és most közös gép van... Sz'al e problémák miatt csak olvasgatlak Titeket...
A találkozós képek naggyon jók, és rettentően sajnálom, hogy nem lehettem/lehettünk ott! Nade majd januárban
Mamy,
a Tesco előtt (hozzátok a Fogarasi közel van, nem?) 2500 a fa 1,6 m-ig, azon felül 4 ezer. Mi kicsit vettünk, de láttunk egy gyönyörű nagyot, álomszép volt, a négyezres kategóriában. (Ezüstfenyő.) Ingyé' volt. Az érdi előtt vettük, de gondolom, máshol is uannyi.
A lányok nekünk is felállnak ölben, és egyébként meg gyönyörűen felülnek, forognak. Annyira édesek! Hátrány: nem lehet már egyedül hagyni őket az ágyon. Cebion: én egyenest szájba csöppentek minden ilyesmit. Vasat is... és megeszik simán.
Krisszi,
nekem uez volt, minden évben előjön, én karácsony-szindrómának hivom. Ez az idő szó szerint a tél mélypontja, legnagyobb a sötétség, felhősek a nyúlfarknyi nappalok, nagy a hajtás és a stressz, kimerülnek az ember vitamintartalékai, ám a közelgő ünnep miatt jóval több energiára lenne szüksége, blablabla. Viszont nekem tegnap, a napsütés hatására elmúlt. Na meg végeztem a takaritással is (ami nagyon nyomta a kedélyemet, mert gyülölök takaritani, viszont a koszt sem birom - háziasszonyi dzsekiléshájd
), rendszerint a rendes énem kerül felül, de utálkozik... Plusz neked még a nyomorult vizsgák... Egy pillanatig ne furdalja eminens lelkedet
, ha nem álltál mindenben úgy helyt, ahogy szerettél volna. Az is csoda, hogy pici baba mellett végzed a jogot, más ezt nappalin végzi, ohne munka-család.
Kata,
pelus a zsebben - tök jó! Nekünk van ún. könnyitett pelusunk, gézvékony, ha nagyok lesznek a bébik, befestem majd, jó lesz kendőnek
Mamadivat 2007. Inkább ilyeneket hozna a Kismama, mint a méregdrága divatkreációkat, nem igaz?!
Sue,
négy naptárat rendeltünk. A férjem a feltüntetett méretben megvágta, optimalizálta, igy ha rondák lesznek, tuti, hogy az ő saruk, és nem fogjuk átvenni. Köszönöm, hogy szóltál, végig fogom pörgetni a lapokat. Egyébként tegnap vehettük volna át, de holnapra marad (férjem ma még dolgozik estig).
Linda,
Laura nagyon szép, és milyen jó húsban van! Vese
Ügyesen mozog! Figyeld meg, nemsoká emelgetni fogja a kis karját, és kérni, hogy húzd fel...
Betegségek:
az elmúlt egy hétben mindössze a sarki közértig vittem a lányokat, és magamat is. Nem akarok összeszedni semmit. Sajnos, kénytelenek leszünk kimozdulni, mert egy-két dolog még hiányzik Karácsonyra, de nagyon vigyázni fogok, hogy tömeg-helyre ne menjünk. Gyógyulást minden mamának-babának-papának!
Lányok,
pelus-téma: rossmannos tapasztalatok?
Midit vettem, minden negyedik-ötödik selejtes. Az extra dry-t használjuk, először és utoljára.
Babafürdető: kaptunk ajándékba Gabi szappanmentest, érzékeny bőrre valót. Annyira jó! Finom az illata, jó az állaga, a gyerekek jól birják, sőt, még az én arcom is (ami extra kényes a terhesség óta, sokkal inkább, mint a lányoké). Igaz, a csajok a Johnson-t is jól birják. De a Gabi jobban tetszik...
Karácsonyi készülődés:
holnap megejtem a diós kiflit (annak jót tesz az állás), többet nem vállalok, esetleg egy jó kis muffint... Főzés: ami jön. Úgyis lesz trakta anyunál... Bár ha kapnék lazacot, nem lejártat... A karácsonyi diszeket kiválogattam (a mézeskalácsaim szőrén-szálán eltűntek, pedig az lenne a gerinc... Magam sütöttem két éve, plusz az esküvői mézesek - ami marad - is eltüntek, ami külön bosszúság...), a cukrot megkötöztem, az ajándékokat becsomagoltam. Már csak az ünnepi hangulat hiányzik, de az nagyon...
Puszi - Kata