Sziasztok!
Na, hát ilyen még nem volt. Képzeljétek. Este mindkét gyereket el kellett ringatnom. Annyira sírtak, hogy nem voltak hajlandók egyedül elaludni. Dorka kezdte, majd Livi is bekapcsolódott. Végül mindkét gyerek a karjaimban tudott csak elaludni. Szerintem nem fájt semmilyük, de azért le viszem ma őket tanácsadásra, nem akarom, hogy karácsonykor valami legyen. De bízom benne, hogy csak anyahiányuk volt.
Barbi, nagyon sajnálom, hogy fáj a derekad. Még szerencse, hogy van segítséged. A Felector tapasz valóban tuti, remélem ahmar segít. Megnéztem a homeos kiskönyvemet. Van benne egy ilyen:
Arnica Montana 15 ch naponta 2X5 golyócska A hátfájás a baba cipelése vagy rossz mozdulat, sérülés miatt alakult ki.
Árpi is ezt szedte az ínyhüvelygyulijára flector tapasszal. Ezt együttesen ajánlották neki a gyógyszertárban. Persze te tudod, de egy próbát megér.
Edit, én azt hittem az a zöld izé a gyerekek feje alatt olyan levegővel teli bigyó, hogy ha a vízbe teszed fent marad a tetején és rá lehet feküdni. Azért tetszett meg, mert gondoltam milyen jó lesz majd a nagy vizekben is. De azért mégse veszek egy fürdőkádat. Meg mondjuk nem tudom a ti kádatok beférne-e a leendő elég pirinyó fürdőszobába.
Timi, nagyon sajnálom Hannát!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a mandulakivétel segíteni fog. Mikor írtad, hogy sírtál a fülszúrás után, én is könnyeztem. Olyan szomorú, amikor beteg a gyerek és nem tudunk segíteni rajta. Tarts ki, reménykedjünk benne, hogy a mandulakivétel valóban beválik.
Boldog szülinapot az egyéveskének. Remélem már nem érzi magát ramatyul. Ill. már amennyire lehet jobban van. Sok-sok puszit küldök neki, nyünyürgesd meg helyettünk is.
Márti, örülök, hogy megjött a hangod. Ha nem így történt volna, megyünk Árpival oszt seggberugdosunk.
Én meg kicsit elárvult vagyok. Árpival azon tanakodunk mi a csudát csináljunk. Amiket majd most írok, meg fogtok kövezni.
Na szóval. A csajok új alvási rendszert kezdtek kialakítani. Reggel kilenckor ébrednek először (ne dobjatok túl nagy követ), ami tök jó. Viszont emiatt még alszanak ebéd előtt egyet és ebéd után, kb. 1 órákat. A Dorinának ez az alvás kevés én egész nap fáradtnak látom. (Régebben először 7 körül keltek kajáltak majd szunyáltak még egyet a végleges ébredés előtt + még kétszer a nap folyamán.) Gondoltam már a vérszegénységre is, mert asszem az is fáradtsággal járhat. De lehet, hogy csak szimplán kevés neki a két alvás. Ez az egyik. A másik, hogy az új alvási rend miatt borulnak az evések. Így nincs meg a napi 5. Kérdés, mi van ha 4X esznek egy nap? Vagy legyen meg az öt, de ne legyen meg a 4 óra közte? Eddig úgy csináltam, hogy esznek 9 aztán 11, + még 3X. Utoljára 21 körül. ( a megevett adagok változók) Nem tudom, hogy most ez jó így. Szerintetek? Vagy egyenek 4 óránként és 4X? Nem nagyon akarok adagokat emelni, mert szerintem csak megterhelném a gyomrukat így is mindig labda méretű a pocijuk kaja után. Vagy ébresszem fel őket korábban? Vagy annyira már nem picik? Bocsi, hogy terheltelek titeket, tudom, mindenkinek van nagyobb baja, de ha valakinek lesz kedve írjon valamit.