Sági!
Mogyoróvajkrém sütit (peanut butter cookie!!) szeretnék sütni, de a csokishoz (chocolate chip cookie!!) is sötét barnacukor kell, amit itt nem lehet kapni, csak a nagyon világos fajtát. A különbség az, hogy kivonják belőle a melaszt, így lesz ilyen világos. Arra gondoltam, hátha úgy is jó, ha én a melaszt külön rakom bele.
Holnap megyünk UH-ra!
Remélem minden rendben van, elárulják Szilvi baba méreteit, megerősítik hogy még mindig Szilvi, és hogy nem utolsósorban gyönyörködhetünk benne egy húsz percet!
Szilvi is egész aktív a pocakomban, és mostanában kezdem el azt érezni, hogy egyenesen útban van. Nehézkes lehajolni bekötni a cipőmet, ha Zsuzsát ölbe veszem hogy bekössem az övét, nem érem el a lábát...
És lesz ez még így se. Az az igazság, mostanában rohamosan jönnek rám a kilók, biztos ezért is érzem magam olyan nehézkesnek...
Timocska:
Szép kifejezéssel élve, a kollegáid kapják be!
Nem hogy ők kímélnének téged a 27 heteddel... hanem még puffognak is.
Külön babaszoba: ha van ilyen bébimonitor és jó minőségű, akkor biztos meghallod (bár nekem az volt a tapasztalatom, hogy vagy akkor is recsegett a fülembe mikor nem kellett volna és ezáltal felébresztett, vagy meghallottam Zsuzsát előbb mint a monitor jelzett). Más kérdés, hogy ha olyan babát kapsz, aki gyakran ébred éjjel (és azért jó esélye van hogy legalább az első 6 hétig ezt tegye), akkor te totálkáros leszel a sok császkálástól, míg kikászálódsz az ágyból, áttrappolsz az ő kis kuckójába, mellre teszed, megvárod míg visszaalszik, visszacsempészed az ágyba, visszatrappolsz a saját szobátokba... és mire elaludnál, újra ébred a gyerek. Ezt képzeld el hetekig. Szóval szerintem ha be is rendezitek neki a kuckót, csak akkor érdemes oda átrakni, ha már nem ébred éjjel olyan nagyon gyakran, de én semmiképpen nem kezdeném eleve külön szobával.