Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Málnalevél teát én ittam szorgalmasan az utolsó hónapban, de most hogy használt-e vagy sem, hát fogalmam nincs. Így is 17 órát vajúdtam, lehet, nélküle még hosszabb lett volna? :shock:

Viszont van aki nagyon utálja az ízét, én úgy csináltam, hogy jó erősre megfőztem egy bögrében egy teafűkanállal (mi is ennek a becsületes neve?), aztán felhigítottam fél literre egy Nestea-s üvegben, adtam hozzá cukrot/citromot, és így finom volt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jóreggelt! :)

Újfent 6 előtt ébredtem.... :( Lányok, ha ez most már mindig így lesz, én nem fogom kibírni! :shock:

Azért dobok egy táblát nektek!

Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt!

Timocska
amikor a párom reggelre megy dolgozni én sem tudok visszaaludni :cry: ráadásul picurka ilyenkor olyan aktív. Most is mindkét oldalon püfölt egyszerre, olyan ari. :D :D

Rókica
neked nem lesz sok időköz a két szülés között. Azért általában ez jó hatással van a nyílásra :wink: :wink: :wink: hátha
A gátolajat nem használtad?

Barbus
jó pihenést otthon :D :D

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

 
 

Jó reggelt!

Timi, nekem éjszaka van mostanában olyan hajnali 1-2 körül, hogy felébredek és nem tudok hosszabb ideig visszaaludni :shock: Az sem a legjobb... :(

Na, ma megyünk téli gumit feltetetni.
Tegnap beszéltünk a sráccal, ahol a bútort megrendeltük, és azt mondta, hogy lehet, hogy megérkezik ma reggel, és akkor még reggel hív minket, hogy mehetünk érte. Még nem telefonált :( Mondjuk azt nem beszélték meg Gáborral, hogy ki mit ért "reggel" alatt... Férfiak :lol: Szóval lehet, hogy lesz ma bútorunk, de én már sok reményt fűzök hozzá :( Sebaj, elvileg legkésőbb jövő héten megérkezik.
Olyan jó volt azzal a tudattal ébredni, hogy most van végre 2 hetünk csak kettesben - bocsánat hármasban :D Megyek is!
Legyen szép napotok!
Vendég
 


Sziasztok!

Delben keltem!!!!! Addig aludtam!! Bibbiiiiiii! :)

Hajnal 1-ig varrogattam ugyanis. Egesz jol haladtam, lehet, hogy telleg befejezem, mire Gedeiapu hazajon. Kepzeljetek, negyed 5-kor kuldott SMS-t, hogy hazaert!!!!

Gatolaj: a sima Extraszuz olivaolaj a legjobb ra (mindenkinek a Bertollit ajanlom, igaz Barbi te is??? Annal nincs jobb, tisztabb marka! :) Viccen kivul. Az volt a kedvenc gyaram, a kedvenc termekem...) Mi jogan azt irtuk errol: a 34. hettol, EC olivaolaj + E-vitaminkapszula por belseje osszekevere, percekig masszirozni kell a gatat, huvelykujj+mutato / kozepso ujjal, aztan a huvelybe nyulva tagitani kell azt kifele es lefele torteno mozdulatokkal. 1 het redszeres masszazs utan akar 4 centit is nyulhat a gat, 2 het utan 7 centit is. Innentol kezdve eleg 2 naponta a masszazs. Es a legfontosabb: emellett INTIMTORNA kell!!! Reggel es este.

Megyek, szetnezek a lakasban, hogyan tehetnem magam hasznossa...
kami
 
 


Sziasztok!

Nincs valami nagy pörgés! :?

Mi most értünk haza! Megjött a bútor!!! :D Mindjárt neki is állunk öszerakni!!! :D
Vendég
 


:) Szia Barbi :) Ovatosan az agynemutartoval :)
kami
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk ultrahangon.
Úgy volt, hogy készül róla 4D-s dvd, de a kisasszony mindennel eltakarta magát amivel csak lehetett. A kezét a lábát maga elé tette és még magárahúzta a méhlepényt is. Még képet se tudott csinálni a doki. Majd legközelebb, 3 hét múlva megyünk újra.
Méretei:
BPD: 62 mm
AC: 212 mm
FL: 44 mm
HC: 228 mm
OFD: 82 mm
Súlya: 807 g
HL: 37 mm

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Tudnátok segíteni: a kisfiam lehet, hogy skarlátos én pedig a 29 hetes terhes vagyok. A skarlát mennyire veszélyes a terhességre? Kerestem a neten, de nem találtam a terhességre vonatkozó kitételt sehol.
Köszönöm.
milla
 
 


Szia Milla,

En nem tudok semmit a skarlatrol, csak azt, hogy valszeg nem tesz jot a terhessegnek. Hivj fol gyorsan egy dokit, ha elmenni nem tudsz, es ot kerdezd meg (mondjuk a terhesgondozo dokidat), o biztos tud neked segiteni.

De nezd csak mit talaltam neked.
Kérdés:
Azt szeretném megtudni, hogy veszélyes - e a skarlát a terhesség alatt. Gyermekkoromban nem kaptam el ezt a betegséget.
Válasz:
A skarlát egy streptococcus nevű baktérium által okozott gennyes gyulladás. A kérdés, hogy tényleg meg is kapta, vagy csak fertőzés-veszélynek volt kitéve? Maga a betegség szív és vese szövődményei miatt veszélyes minden életkorban. Penicillin készítményekkel gyógyítható, esetleg sor kerülhet tartós kezelésre is (ez akár Maripen, vagy Semicillin is lehet - mindkettő a babára ártalmatlannak tartott szer). Ha csak skarlátgyanús környezetben volt, ne verje félre a harangokat. A betegséggel szemben - tekintettel a baktérium nagyszámú variánsára - nincs specifikus védettség, tehát teljesen mindegy, hogy volt-e gyermekkorban ilyen betegsége. Ismereteink szerint magzati rendellenességet - a vetélési, koraszülési kockázat növelésén túl - nem okoz, de az anyai szervezet számára szövődményeket rejt. Előny, hogy a terhesség alatt is korrektül és eredményesen kezelhető!
Dr. Nagy László

Udv,
Kami
kami
 
 


Sziasztok! :)

Megint jó korán van, de legalább nem 6-sal kezdődik az óra! :D

Tegnap egész nap úton voltunk, Dunaújvárosban apósoméknál, aztán pedig megejtettük a karácsonyi nagy kaja-pia bevásárlást. Este már hulla fáradtan értünk haza, csak bedőltünk az ágyba! :)

Remélem mindenki jól van!

Barbi!
Na, megjött a bútor! Össze is szereltétek? Majd ugye teszel fel képet?

Kami!
Hogy van a kis örökmozgó? :)

Gabi!
Nálatok mi újság? Hogy vagytok?

Lin!
Örülök, hogy minden rendben van a babátokkal, szerintem pont jók a méretek. Kár, hogy ennyire szégyenlős volt a bébi, de majd legközelebb biztos tudnak jó sztárfotót csinálni róla! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Karbantartás miatt nem működnek a lilypie-s vonalzók, ideiglenesen csináltam másikat.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Szia Timo! meg mindenki, aki itt van!

Az en vonalzom ott van! Igaz, mar fel 11 van... megint most sikerult kimasznom az agybol... Zsebibaba meg alszik... Na majd a reggelitol felebred! :) Tegnap nem volt hiperaktiv, inkabb csicsikalt, biztos erzi, hogy nincs itt az apja es en nem beszelek, meg egy helyben ucsorgok (hat hogyne, csinalom a goblent :)) es teli almot alszik :) De azert neha folebred es akkor nagyon is eleven...

En tegnap megint fel 2-ig csinaltam a goblent, de mar mindjart kesz. Bizony! Ha elkeszul, folteszem, milyen lett. Aztan gyorsan kimosom. Holnap vasalas, a heten elviszem bekereteztetni. Imadkozzatok, hogy legyen sima natur (lakkozott) fenyo keret a valasztekban!

Ma jon haza Gedeiapu Jaszberenybol, 2 korul indulnak, szoval addigra meg rendbe is kell rantanom a lakast kicsit. A nappaliban szet vannak pakolva a fenyodiszek... biztos nem orulne, ha igy varnam...

Na, erot veszek magmon es hivatalosan is folebredek :) De persze gepkozelben leszek, szoval no punnyadas, irjatok!!!

Puszika,
Kamka + Alvo Zsebike
kami
 
 


Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég
 


Szia Kami!
Nagyon köszönöm a gyors választ.
Most jöttünk a rendelőből, sajnos tényleg skarlát, bár azt mondta a gyerekorvos, hogy gyenge lefolyású. Szerinte felnőttek ritkán kapják meg, ennek ellenére biztosági okoból azt tanácsolta, ne nagyon legyünk egy légtérben a gyerekkel.
Még egyszer köszönöm.
Milla
milla
 
 


Nincs mit, Milla. Jobbulast a koloknek!!! Es vigyazz magadra meg a bebire a pocakodban!!!
Szia,
Kami
kami
 
 


Sziasztok!

Ha egyszer összerakjuk azt a nyamvadt bútort, akkor teszek fel képet :evil: Nagyon pipa vagyok... Már régóta tervezzük, hogy veszünk egy aksis csavarhúzót, hogy megkönnyítsük a helyzetünket ha szerelés van. Na tegnap miután hazahoztuk a bútort, el is mentük az OBI-ba, mert akcióban volt pont egy ilyen. Gábor összerakta a kiságyat amíg rátettük a töltőre (3-5 óra kell neki), de a rohadék nem akart feltölteni :evil: Elkezdtük a komódot is, de iszonyat meló sima csavarhúzóval... Az a rohadék egész éjszaka sem töltött föl, hiába visszük vissza, megint este lenne mire neki tudnánk állni vele, ha egyáltalán működne, mert ezek után már nem tudom, hogy bízzunk-e egyáltalán benne... :( Gábor hajthatatlan, azt mondta, hogy mostmár összerakja a szekrényt is, mert nem akarja napokig húzni, aztán visszamegy az OBI-ba és rájuk borítja az asztalt :evil:
Bocs, hogy nem reagálok most semmire, csak ki kellett írni magamból, mert nem akarom mutatni, hogy mennyire dühös vagyok, főleg, hogy látom, hogy megint hulla szegény, és a szekrénynek még csak most tudott nekiállni...
Egyébként gyönyörű a bútor :) Na, majd még jelentkezem...
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Látom sehol senki :(
Kész vagyunk a babaszobával :D Nagyon szépséges lett :D Holnap teszek fel képet, mert le van merülve a fényképezőgépünk :?
Na, legyetek jók, pihenjetek sokat! Akik még dolgoznak a jövő héten az Ünnepek előtt, azoknak kitartás!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Teljesen elkapott a karácsonyi sütési láz... nem tudja valaki, melaszt hol lehet kapni???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Halihó! :)

Elkezdődött a visszaszámlálás, már csak 3 nap van a main kívül, amit munkában kell töltenem!!!! :D :D

Ennek örömére reggel a buszon beleültem valami láthatatlan víztócsába, átázott a nacim és baromira fázik a fenekem! :oops: :D Úgyhogy néha ráülök a radiátorra és melegítem! :wink:

Róki!
sajna fogalmam sincs hol lehetne kapni! :(

Barbi!
Hol a kép? :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Rokica
Szerintem melaszt esetleg bioboltban lehet kapni,ha lehet.De igazából nem tudom.Mit sütsz,valami jó kis amerikai teasütit?

Barbi
Gratula a bútorhoz!!!Fotót-fotót-fotót!!!! :lol:

Mi is egy termékeny hétvégén vagyunk túl!Természetesen nem kari ajándékot vettünk-ejj ráérünk arra még-hanem Petikének vásároltunk!Kiságy légzésfigyelő a kukával,pelus,takaró,lepedő...Petikének már szinte minden meg van csak nekem kellene még vásárolni,de azt már csak jövőre! :P
Vendég
 


Ági!
Tök jó, hogy ennyi mindent megvettetek már! Én mindig odázom, most a tömegre fogom! :) (de januárban, ha már itthon leszek, nyakamba veszem a várost és megyek!) :D Milyen kiságyat vettetek és honnan?

Sajna kari ajándék még nálunk is hiányzik egy-kettő! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timo
Fenyő kiságyat vettünk az Rs-ben,14ox7o-es és nagyon szép masszív,két végére macifej van belevésva...Ha osszeraktuk teszek fel képet!
Vendég
 


Sziasztok!

Timi,
Akkor már tényleg nincs sok hátra, ezt már féllábon is kibirod :D

Sági,
Akkor már tis is szinte mindent megvettetek Petinek. Mi majd csak januárban megyünk vásárolni, de január végére már én is szeretném, ha meg lenne minden.
Várjuk a képet a kiságyról.

Barbi,
Már nagyon várom a képeket a babaszobáról :D
Sajnálom, hogy így jártatok a csavarhúzóval. Mi már egyáltalán nem vásárolunk elektromos dolgot az OBI-ban, mert már többször sikerült kifognunk nekünk is a hibás árut.

Róki,
Sajnos én sem tudom hol lehet kapni :(

Kami,
Na elkészült a Zsebi kép?

Móni

Kép
móni23
 
 


Szia Móni!
Hogy vagytok? :)

Ági!
Te mikor mész legközelebb Hábihoz? :) Engem jan.2-3-ra rendelt vissza! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok,

dejóó az otthonmaradóknak! :D Várom a képeket Zsebibabáról, Barbus babaszobájól. Ha már dolgozok, legalább dobjátok fel a napomat, írogassatok és tegyetek fel jó sok képet.

Délután megyek a védőnénihez.
Nálunk babacuccok ügyében csak annyi az előrelépés, h Boldi kapott egy törölközőt az anyukámtól, és a hétvégén összeszereltük a babakocsit, nagyon klasszul néz ki :)
Amúgy én még mindig a karácsonyi ajándékoknál tartok, de már csak egy-kettő hiányzik, asszem védőnéni után bevetem magam valami hatalmas könyvesboltba ebből a célból. Úgyis imádok könyvesboltba járni.

Na, írjatok, h legyen mit olvasgatni a dolgozó népnek.
Ági

Jól eltűntek jó sokan, hol vagytok?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Timi,
Köszönöm jól vagyunk, bár tegnap fájt a pocim. Reggel Gergő egy jó nagyot rúgott jobb oldalt alul, és egész nap úgy görcsölt ott, hogy kénytelen voltam bevenni 2x2 magnéziumot és szinte egész délután feküdtem. Biztos eltelált valami ideget.

Végül mégis maradtál költözni? Nem azt mondtad, hogy táppénzre mész?

Kép
móni23
 
 


Móni!
De, péntektől táppénzen vagyok, a költözés alól felmentést kaptam! :) Ami eredményeképp közutálatnak örvendek a kollégáim körében, hisz így ők karácsony előtt nem mehetnek szabira, sőt a két ünnep között sem... :(
Mostanában nekem sokat keményedik a pocakom. Eddig szinte csak akkor volt, ha pisilnem kellett, de most már nem csak akkor. Pár másodperces az egész, de nem túl jó! :(
Buksi egyre erőteljesebben jelez odabentről, néha egész kellemetlen is tud lenni... :shock:

Ági!
Kitartás a vásárláshoz, nekem is hátra van még egy-két apróság! Teszel fel képet a kocsiról? Vagy milyet vettetek? (hígagyam van, nem emlékszem) :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi,
Nem értem a kollégáidat. Én magam mondanám egy várandós kolleganőmnek, hogy ne jöjjön, nem hogy mérges lennék rá, ha nem jön. Ez természetes, hogy te már ilyenkor nem emelhetsz, pakolhatsz. Szóval ne is foglalkozz a kollégáiddal.
Amúgy ezeket a kellemetlen rugásokat én is egyre inkább kezdem érezni.

Ági,
Ha tényleg csak egy-két apróság hiányzik az ajándékokból, akkor azt biztosan sikerül ma beszerezned.
Szerencsére nekünk már minden meg van, már csak be kell csomagolnunk még egy pár dolgot.

Kép
móni23
 
 


Szasztok. Mai Plaza-korben ujabb dolgokat vettem - tobebk kozott egy utolso adag fonalat, mert meg vagy 3-4 sor hija van a Zsebi-goblennek, emiatt nem tudtam befejezni tegnap :evil:

Ezt a fotot kedves parom kuldi nektek. Remelem nem utalni akar arra, hogyan fogja kibiztositani Zsebibaba-Aront, ha en nem vagyok itthon...

Kép


Ma tok sokat vigyorogtam az utcan meg a boltokban, mert Zsebike nekiallt menet kozben zizegni, forgolodni. Tisztan latszott a boltban, merre van: egyszer a jobb oldalamon dudorodott ki, aztan par perc mulva a baloldalon... Kesz gyagya ez a gyerek :) En meg jokat rohogtem, meg beszeltem is neki az utcan, hogy nyugodjon le egy kicsit, majd itthon bohockodhat :) Aki latott, biztos flepnisnek hisz, de kiterdepel???

Szerintem mi kesz vagyunk a karacsonnyal (is). Mostmar csak a kajara kell koncentralnunk, en valami gyumolcsos husit szeretnek krumplipurevel, a vendegeknek meg majd valami embereset, azt a parom valasztja ki (tul.keppen mar ki is valasztotta, valami tarkonyos egytaletel pulykabol...) es csinalja meg... Hmm, jut eszembe, ehes vagyok!!!!!

Megyek enni + mosni + befejezni a Zsebi-goblent!

Csasztok!
Kamimami + Zsebigyerkoc
kami
 
 


Timi,

ABC design travel system asszem a neve, a Brendonban vettük a múlt havi kuponnal. Móni mintha tett volna fel róla képet egyszer, vagy Május, nekik is ilyen van, csak ez bordó.

Nekem is keményedik gyakran, pár másodperc, de ez ismétlődik és olyankor alig bírok járni. Igen, és a forgolódás a hasamban is most már néha kimondottan kellemetlen .. persze azért örülök, h csinálja, de már lehet érezni, hogy egy nehéz csontos kis jószágról van szó :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Kami!
Nagyon rendi a párodtól, hogy küldte a képet! :D :D Én nem merem továbbküldeni a páromnak, nehogy ötleteket adjak! :wink:
Amúgy nekem annyira nem forgolódik, mint ahogy ti írjátok, hogy itt kidugja valamilyét, aztán ott. Szépen elvan odabenn, persze mindig jelez, hogy minden okés! De ilyen hihetetlen nagy forgolódás nincs. :shock:

Ági!
Köszi, most már emlékszem, milyen a járgány! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timo! Kulon azzal a szoveggel kuldte, hogy ezt tegyem fol a Babanetre :) Jofej, mi??? persze csak ilyen idetlensegre futja tole, de hat ferfibol ban, na, ez is nagy dolog tole :) De vicces kep, szo se rola... vajon melyik elmebeteg szulopar tette ki ennek a gyereket? :) (Vagy telleg csak egy unatkozo apuka volt...?)
kami
 
 


Timi, na csak várjál még két hetet :lol: :lol: Úgy rémlik, hogy nekem ez a durva forgolódás csak a múlt hét óta van. Addig tündibündi mocorgást produkált és szöszmötölést, most meg olyan érzés, mintha egy 1,5 kilós súlyzót hajigálnának a hasamban... :lol: Azért persze imádom, azt csinál amit akar :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Nálam most jött el az, hogy éjszaka jól esik, ha a pocakom alá begyűröm a paplant, de lehet, hogy kispárna még jobb lenne! :D

Lányok!
A fa alá kerül nálatok ajándék a bébinek? :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timo! Hat, nemtom kap-e valamit Zsebi kifejezetten karacsonyra... nem igazan tervezzuk, de majd meglatjuk. Ami meg az alvast illeti - nekem nagyparna van a labam kozott-hasam alatt. Mar vagy 12 hete!!!! Es igy egesz jo aludni, nem zavar a pocim, csak neha. A fordulasok mndjuk nehezkesek, felebredek (es neha veletlenul fejbevagom a parom :)) de konnyen vissza tudok utana aludni. Mozgas: nekem is par hete mozdul erosebbem, addig csak sokat mozgott, most meg sokat es egyre tobbszor meglepoen "fajdalmasat". De hat ez mar csak ilyen - ennel csak rosszabb lesz :)
kami
 
 


sziasztok!
Már fél napja senki nem írt semmit?!?!?!
Na, majd én:
Kami,
A falra tapaszolt gyerek nagyon aranyos!! Szerintem nemcsak pasik vetemednek ilyen megoldásra, de lehet, hogy még mi is megfontoljuk. :lol: Ha következtetni lehet a mostani kapalódzásokból a kinti ficánkolásra.....

Timo,
a mi bébink Karácsonyra csak vacsorát kap, mást még nem tud értékelni :) (de tervezem, hogy varrok mindhármunknak kandallóra akasztható csizmácskát, hímzett névvel)
...és akkor most megkíméllek benneteket a felsorolástól, mi mindent készítettem kétkezileg az utóbbi napokban....

Tényleg Timo,
nem a Deák térnél van a cégetek? Egyik kollléganőm oda ment át egy kisebb rendezvényszervező céghez...de ő nem az a kismamákkal gonoszkodó fajta.

A málnalevél teát nekem is ajánlották a húgaim (nekik nagyon gyors volt a tágulási szakasz), szóval én is inni fogom, de csak a 36. héttől...
Most ennyi, aludjatok babástul, jó éjt!
Vendég
 


Halihó!!!
Tegnap tényleg nagy volt a pangás, gondolom mindenki el van foglalva a karácsony előtti készülődéssel! :)

Bigsis!
Hogy vagytok?
A cégünk nem a Deák térnél van, akkor azt gondolom a barátosnéd nem hozzánk jött, pedig most érkezett egy új lány ide is! :D

Nálunk ma jönnek a gyerekszobába a műanyag ablakot beszerelni, haladunk előre! :9

Tegnap felvetődött, hogy mégse velünk egy szobában aludjon a bébi, hanem külön az ő számára berendezett kis kuckóban. Az a baj, hogy ez a lakás másik felében van. Vajon meghallanám, ha nyöszörög? Vajon biztonságban tudhatom ott is? (légzésfigyelőt veszünk).

Barbi!
Ti honnan vettétek a légzésfigyelőt?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!
Mostanában nagyon sok a hiányzó! Lányok tessék jelentkezni!!!!

Timi,
Ha ennyire aggódsz, hogy nem hallod meg Buksit, akkor vegyetek bébiörzőt, azon keresztül hallani fogod, ha jelez. De szerintem ne aggódj, úgy is meg fogod hallani!
Ha jól emlékszem Barbiék a Brendonban vették a légzésfigyelőt, ott volt egy akció, amikor pelusgyűjtő kukát adtak hozzá ajándékba.

Bigsis,
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit kreatívkodtál mostanában.

Kami,
Nem semmi ez a kép. Én sem tudom milyen szülő volt képes erre vetemedni.

Én is egyre rosszabbul alszom, ezért tegnap kipróbáltam a párnás módszert, de sajnos nem jött be, így talán még kényelmetlenebb volt :cry:

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni!
Néha az az érzésem, hogy feleslegesen túlspirázom a dolgot... mindenki azt mondja, köztük anyukám is, hogy az anyáknak különleges érzékük van ahhoz, hogy meghallják a gyereküket vagy megérezzék, hogy szükség van rájuk. Remélem én is ebbe a kategóriába fogok tartozni! :) Amúgy nem vagyok túl jó alvó, szinte minden zajra felébredek, úgyhogy nem tudom mit aggódok ennyit...

Én sem alszom túl jól, hajnal fél 6-kor már mindig ébren vagyok... :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Timocska
Engem is jan 2-3-ra rendelt vissza a Hábi.Petike nálunk is külön fog aludni az első perctől,annyi,hogy én költözöm hozzá egy hónapra.Mi is megvettük a légzésfigyelőt,Angelcare 3o1R és ehhez adják a "kukát",és ez nem csak légzésfigyelő hanem van benne bébiörző is!Mi a Minimanóban vettük,de most mindenhol akciós-ahol lehet kapni-359oo pénz.Igaz már találtam 329oo-ért is csak nem írták,hogy adják e hozzá a kukát.

Kami
Nem semmi az a gyerek a falon!!! :lol: Nem semmi szülők!!! :shock: Én azért tartózkodnék ettől a megoldástól,bár az a gyerek nem úgy nézett ki mint akit zavar... :roll:

Alvás:Sajna nekem is egyre nehezebben megy,én nem tudok a jobb oldalamon aludni,mert szúr a mellem és a lapockám között ha arra az oldalra fordulok.Viszont egy egész éjszakát nem bírok a bal oldalamon....szóval állandóan csak forgolódom.
Jaaaj már kedd van és még mindig nincs kariajándék.... :roll: :o :(
Vendég
 


Sági!

Mogyoróvajkrém sütit (peanut butter cookie!!) szeretnék sütni, de a csokishoz (chocolate chip cookie!!) is sötét barnacukor kell, amit itt nem lehet kapni, csak a nagyon világos fajtát. A különbség az, hogy kivonják belőle a melaszt, így lesz ilyen világos. Arra gondoltam, hátha úgy is jó, ha én a melaszt külön rakom bele. :)


Holnap megyünk UH-ra! :) Remélem minden rendben van, elárulják Szilvi baba méreteit, megerősítik hogy még mindig Szilvi, és hogy nem utolsósorban gyönyörködhetünk benne egy húsz percet! :)


Szilvi is egész aktív a pocakomban, és mostanában kezdem el azt érezni, hogy egyenesen útban van. Nehézkes lehajolni bekötni a cipőmet, ha Zsuzsát ölbe veszem hogy bekössem az övét, nem érem el a lábát... :roll: És lesz ez még így se. Az az igazság, mostanában rohamosan jönnek rám a kilók, biztos ezért is érzem magam olyan nehézkesnek...


Timocska:

Szép kifejezéssel élve, a kollegáid kapják be! :) Nem hogy ők kímélnének téged a 27 heteddel... hanem még puffognak is.

Külön babaszoba: ha van ilyen bébimonitor és jó minőségű, akkor biztos meghallod (bár nekem az volt a tapasztalatom, hogy vagy akkor is recsegett a fülembe mikor nem kellett volna és ezáltal felébresztett, vagy meghallottam Zsuzsát előbb mint a monitor jelzett). Más kérdés, hogy ha olyan babát kapsz, aki gyakran ébred éjjel (és azért jó esélye van hogy legalább az első 6 hétig ezt tegye), akkor te totálkáros leszel a sok császkálástól, míg kikászálódsz az ágyból, áttrappolsz az ő kis kuckójába, mellre teszed, megvárod míg visszaalszik, visszacsempészed az ágyba, visszatrappolsz a saját szobátokba... és mire elaludnál, újra ébred a gyerek. Ezt képzeld el hetekig. Szóval szerintem ha be is rendezitek neki a kuckót, csak akkor érdemes oda átrakni, ha már nem ébred éjjel olyan nagyon gyakran, de én semmiképpen nem kezdeném eleve külön szobával.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Ági!
Köszi az infot, megnéztem és elküldtem a linket gyorsan apána, hogy ő is tanulmányozza kicsit! :)

Róki!
Háát, a biztonság mellett az izgat leginkább (önző dög révén), hogy hogy fogom majd bírni az éjszakai túrákat! :shock: Mert azért azt gondolom, hogy bármilyen jó lesz is Buksi, az első hetekben biztos sokszor kel majd fel!
Ja, meg hülye dolog, de a gyerekszobával szemben van a wc... nem ébred fel majd, ha lehúzzuk vagy ilyesmi? :oops: :oops: Tudom, túl parázós vagyok, nyugodtan lőjjetek le, ha már elegetek van belőlem! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi

Szerintem nem vagy parázós,ez teljesen normális.Én úgy gondolom,hogy nem olyan jól alszik a baba akkor a legkissebb nesszre is fel fog ébredni,ha meg jól bealudt akkor nem a wc fogja felébreszteni.Gondolom én!Azért jó ha hozzászokik az élet zajához,nem?
Ja,kariajándékot én csináltam Petinek.Egy hatalmas mézeskalács szivecske dátumozva és ezt eltesszük neki ha nagyobb lesz! :P
Vendég
 


Sziasztok,

Timi, én azt a szimpatikus tanácsot kaptam gyerekes szülőktől (egybahangzóan), h a gyerek olyan zajban tud aludni, amihez az elejétől szokik. Szóval ha nem lépkedtek lábujjhegyen az elején, és nem suttogtok, hanem rendesen elvagytok, tévét néztek beszélgettek, mint máskor, akkor azt a zajszintet szokja meg, és utána nyugodtan lehúzhatjátok a wc-t, meg se hallja. Persze hiszem ha látom, nekem se volt még gyerekem :lol:

Tegnap szörnyű estém volt, gondoltam elszaladok a védőnő után postára, könyvesboltba, bevásárolni stb. na ehhez képest, a könyvesbolt után úgy húzódott keményedett a méhem, h alig bírtam hazamenni. Mint egy koldusasszony, a falnak dőlve, lépésről lépésre tettem meg a máskor 2 perces utat a Kálvin tértől hazáig. Kezdve azzal, h az aluljáró lépcsője alján sírva fakadtam, h nem tudok felmenni sehogy. Ahogy léptem volna, begörcsölt az egész hasam (nem fájt, csak nem tudtam mozdulni). Telefon, a barátom még messze, persze ő is megijedt, senki nem segített stb. Ilyen még nem volt, szörnyű tehetetlenség és kiszolgáltatott érzés. Úgyhogy én már egyedül sehova nem megyek, csak a munkahelyre, ahhoz nem kell sokat járkálni szerencsére. Hazaérve lefekve elmúlt és azóta ok. De talán megkérdezem a dokit, h a magnéziumon kívül van e valami hatékonyabb cucc.
Barbi, mintha te említettél volna valamit amit használtál az elején.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Köszi csajok! :)

Boldiági!
Nem tudom mitől lehetett ez a bekeményedés, biztos túlhajtod magad! Tessék kicsit többet odafigyelni magadra és Boldira! Pihengess sokat, legalábbis amennyit tudsz! Remélem Boldi jól érzi magát odabenn és dübörög ezerrel! :D
És tényleg kérdezd meg a dokid!

Én is érzem, ha pl. jobban sietek, mint kellene, akkor nekem is keményedik. Vagy néha csak úgy magától. És akkor az egész pocakom, nem csak az egyik vagy másik oldalon!

Buksinak külön mi nem veszünk ajándékot, bár nagyon szemezek egy hatalmas plüss Fülessel! :D Nagyon aranyos, de nem tudom, hogy tetszene-e majd neki vagy inkább csak a magam kedvéért venném-e meg! :)

Még 2 nap a main kívül... :D :D :D Csináltam ám tök jó ajándékot a kollégáimnak, ha túl leszek a csütörtökön és odaadtam nekik, felteszem megmutizom nektek is! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok. Csak bekukk gyorsan, mert megyek a WestEndbe Zsebibabat kereteztetni. Szegyellem magam, de a fenti problemakbol engem egyik se erint: most keltem fol, ugy elaludtam, mint a bunda. Azonfelul nem kemenyedik semmim es Zsebibaba vidaman forgolodik a kis akvariumaban... Annyira szeretnek nektek segiteni valahogy, vagy atvallalni legalabb egy reszet pl nem-alvasnak, azt en birnam, ti meg jol kialhatnatok magatokat :(

Folpakolom ide az elkeszult Zsebibabat - talan kicsit sotetebb a normal szinnel, mert a kepen frissen van mosva, de annyira nem lehet feltuno kepen. El se hiszem, hogy elkeszult, a szelere a kek csik egy utolso otlet volt es atkoztam a napot, mikor kipattant a fejembol, a legnehezebb volt hozzatoldani a kephez... de kesz! Mosva-vasalva, keretre kesz! Megyek is, elszambazok a Vesztibe, nyomorgok egyet a karacsonyi tomegben (talan veszek is Gedeiapunak valami meglepit a listas konyve melle) es utana jovok.

Csok nektek, Agiboldi, pihenj sokat es ne izgulj, baj nincs, csak tobbet gyakorol a mehed!

Kamika + Zsebike
Kép
kami
 
 


Kami,szupi a Zsebi!Lehet összefutunk a Westendbe mert én is odakészülök!
Ági
Pihenj és nem menj annyit és ne siess,úgyis megvár minden!!!!
Vendég
 


A, nem sietek, meg elcsomagoltam a gobelint, most totojazom, hogy mit vegyek fol - aztan szepen, terhesmackosan elcammogoka metroig, ott vagy leulok, vagy nem... most letesztelem, atadjak-e a helyet... a Westiben meg aztan engem nem hajt a tatar, bameszkodok, mig ki nem dolok. Aztan lehet h leulok enni valamit, bar nem annyira szeretek egyedul enni, de amikor ujra osszeszedtem magam, irany a metro es haza. Ez a terv... olyan lassan kozlekedek altalaban, hogy szinte mar hatrafele haladok :) Ha latsz egy balnat nagy szurke tolldzsakiben es szepseges balnameretu bluejeans-ben (igggazi BLUE jeans-ben :)), na az en vagyok :)
kami
 
 


Ok,majd figyelek és akkor esetleg ehetünk együtt! :P
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?