Új privát üzeneted érkezett!

ez nagyszerű!megy a drukk neked!
köszi a babatapit!
lola29
 
 


Dezsi!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Tenyleg szuper lenne ha mar januarban elkezdhetnenk, es akkor együtt is haladnank, de szerintem majd csak febr.-marcius. Januarban csak megbeszelesre megyünk. Annyira varom mar, hogy el sem hiszed! Vagyis persze, hogy elhiszed! :D Azert igy is fogjuk am egymast batoritani!

Lola!

Köszike Neked is! Mennek a drukkok ezerrel! Kép
Lola, neked nagyon fajt a punkcio utan? Rögtön ebredes utan mar faj? Es kb. mennyi ideig?


Vizkrisz!

Sajnos nem tudom pontosan minek az összeferhetetlenseget neztek, elöször nem is ertettem miert kell a sperma mintaval együtt az en en verem is. Aztan csak anyit mondtak, hogy az összeferhetetlenseg miatt. Plussz valamilyen tulelest is neztek a ferjemnel, amihez 18 ora szükseges.

Szoritok nagyon a keddhez! Kép


Lanyok!

Nekünk meg nem volt hepatitis vizsgalatunk, de biztos kell az is. Pontosan milyen hepatitis? Hogy csinaltassam a beutalot a körzetivel?

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc!
igazából nem is a punkció napján fájt,hanem az utána követő napokon.de ez egyénenként,sőt punkciónként változó!
a nyáron hiperstimum volt,és semmi nem éreztem,de csak 7 tűszúrásom volt!most 14 petesejtet vettek le,és hát a pisilés,és még a kakilás is fájt!bocs! de senkit nem akarok ijesztgetni mert ez csak a sok petesejt levételnél van szerintem.fájdalomcsillapítóval,fekvéssel ki lehet bírni.
erre nem kell gondolni,és kész!!!!!már rég elfelejtettem,már csak a babókra koncentrálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29
 
 

 
 

Lola!

Köszönöm! Legalabb tudjam mire keszüljek.
Csak a babokra koncentralni igy van!!!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
andrea23
 
 


LEXA!BACKA!
régiek!hol vagytok? mi van veletek?
lola29
 
 


Sziasztok Lányok!

Vizkriszisback!
Nahát! Nekem is negatív a vércsoportom, a páromé pedig pozitiv! :P Ez külön nehezítés még nekünk :P Tényleg a másodiknál lehet esetlegesen valami. Nekem a vetélés miatt az első ugye már megvolt. Akkor kaptam anti-D-t. Elméletileg nem lesz baj másodjára! Csak legyen már másodjára :!: :D
Amúgy szerintem, itt más összeférhetetlenségről mesélhetett Jucmuc. Van olyan, amikor a spermák ellen ellenanyag termelődik, és ezért nem tud megtermékenyülni a petetsejt. Ennek több válfaja van.
Mennek a drukkok keddre!!!! :!:

Jucmuc!
Sajnos nem tudom melyik hepát nézik. Talán Hepa-C. Azt mindenképp nézik, mint ahogy a HIV-et is. Ezek a babát is megfertőzhetik.
Nekem nem annyira fájt a punkció után. 14et szúrtak belém. A pisilés és vécézés az fájt, meg görnyedeztem egy napig. De ki lehetett bírni. Nem mertem nagyon erölködni a wc-n, csak úgy "lájtosan" 8) Az ember mindent elvisel, csak hogy végre gyereke lehessen :lol:

Lola!
Mizus :?: Jelek :?: Drukkolok ám :wink:

Andrea23!
Hello! De régen....
Mi újság? Mikor lesz a stimu?

Wandrea!
Köszi..... :P
Nálunk elég jóra fordulnak a dolgok. Nem számolom a napokat, csak olyan spontán, ahogy a kezdetekben. Hiszen úgy is jön jövő hónapban a lombik :!: És ez úgy is sikerül :!:
Milyen volt a bevásárlás külföldi országban :?:
dezsina
 
 


dezsina!
köszi a drukkokat!nem sok jel,2 napja iszonyú fejfájás.
lola29
 
 


Dezsi!

Köszönöm szepen a segitseget! HIV vizsgalatunk mar volt, csak a heap hianyzik. Csütörtökön amugy is kell hivnom a Kaalit, akkor majd megkerdezem pontosan.
Es teljesen igazad van, a babaert minden fajdalmat ki lehet birni!
Nemsokara kezdheted a programot! Hu nagyon izgulok erted mar elöre!

Wandrea!

Hol voltal külföldön?

Lola!

Sajnalom a fejfajast, remelem a babak okozzak!

Szep napot lanyok mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc!
megy adrukk neked!
remélem hogy szarul vagyok,az a babócák miatt van!!!!!!!!!!!!!!
lola29
 
 


sziasztok lányok,


Harmadik nekifutásra ( lombik ) is sikerült egy nagy negatívat tesztelnem.

Lassan kitérek a hitemből, :evil: nem jó ez így.
mukucs
 
 


jaj szegény mukucs!miért nem adja meg a sors mindenkinek elsőre?annyira sajnálom,nem találok szavakat.pedig úgy örültem, hogy megláttam a nevedet!!!!!!!!
ne add fel!!!!
lola29
 
 


Sziasztok Lányok!

Mukucs!
Közhellyel élek: amíg nem jön meg, ne add fel :!: Tudom, hogy belül érzi az ember, hogy mi van, de azért még reménykedjünk :?
dezsina
 
 


Mukucs,
én is sajnálom. Tudom, milyen sz*r. Hányadik napon teszteltél? Biztos, hogy nem volt túl korán?

Jucmuc,
csak a szomszédban (Ausztriában) voltunk kicsit vásárolni, kicsit karácsonyi vásározni. Nem vettem semmit, este pedig zuhogott az eső. Nem így képzeltem az egészet :twisted: Ráadásul fáj a a hátsó fertájam a busztól. Szüléskor kiegyenesedett a farcsontom és most alig bírok leülni illetve felkelni :evil: Ez a legrosszabb az egészben!

Dezsina,
írtam Jucmucnak, milyen volt. Most mehetek mégis bevásárolni karácsonyra. Reméltem, hogy kapok pár klassz dolgot, de most megint ott vagyok, ahol voltam 8)

Amúgy nem történik nálunk semmi. Talán a karácsony a mi időnk :lol: :wink:

Kép
wandrea
 
 


Sziasztok Lányok!

Lola!
Remélem, továbbra is rosszul vagy :P

Wandrea!
Jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, a rossz időt, de legalább kirándultál egy kicsit. én már mindent megvettem karácsonyra. Fogtam magam kora reggel és elmentem a budaörsi Tescoba. Senki sem volt! Üres volt az egész hodály! Kényelmesen nézelődtem vásárolgattam, nyugodtan! Isteni volt!
dezsina
 
 


wandrea,


11. napon. persze amíg nincs télapu, addig van esély.
Bár a múltkor se jött meg, de a vérvétel meggyőzött. :cry:
mukucs
 
 


Mukucs!

Ezek nem fagyibabák voltak? Rendesen harmadik lombik? :(
dezsina
 
 


Lola!

Köszike! Pihengessel, mar csak par nap van szombatig! Hajra!!!

Mukucs!

Istenem! Nagyon sajnalom! Melyik központba jarsz? En meg csak az elsö elött allok, de en is nagyon felek, hogy többször kell majd probalkoznom.

Wandrea!

Ertem. Sajnalom, hogy nem egeszen ugy sült el a szomszedolas, ahogy elkepzelted! Biztos talalsz majd otthon is valami szepet! Ti most spontan probalkoztok?

Dezsi!

Milyen kis ügyi voltal a bevasarlassal! Meg nekem is van par köröm hatra.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Tegnap megvolt az inszem.

A mi kiskatonáink rendben voltak...többet nem tudok az ügyről. A helyszínen kellett produkálni, de mindkettőnket bezavartak egy szobába...úgy. Hát meglett. A párom aggódott, hogy kevés. Aztán fellélegzett, amikor a nő mondta, hogy sok is. Ha netalántán mennünk kell majd megint, akkor két tégelyt fog kapni, mert az elején ürülnek a kisfickók inkább, a vége már csak vivőanyag. Megnéztük mikroszkóp alatt is a gazfickókat, a párom meg is biztatta őket, mert látott egy-két lustaságot.

Az inszem egy körül történt. Uh sajna nem volt.Mondtam a dokinak, hogy hátrahajló a méhem, úgyhogy nem lesz egyszerű. Meg is lepődött, hogy ennyire hátrahajlik. Végülis kellett egy másik katéter, ami keményebb volt és nem hajlott el az akadálynál. Annak a végét meghajlítgatta egy kicsit, aztán csak bement. Egy kicsit olyan görcsölős érzés volt, ami azóta is megvan. Amúgy a tüszőket is éreztem , főleg a bal oldalon ahol 3 is volt,plusz reggel már a méhem is éreztem.
A hőmről annyit, hogy tegnap 36,4 volt ma 36, 8..de szerintem még akkorra nem repedtek meg a tüszők mert nem telt el a 36 óra, illetve továbbra is feszítettek...szóval a hő felugrása nem 100%-osan mutatja a pét. Nekem volt már olyan régebben is, hogy a hő már pé-t mutatott az uh meg még nem.
Ma 37,0 volt a hőm.

A 3 évvel ezelőtti inszemeket nem éreztem ennyire..se előtte, se utána. Jó lenne ha most összejönne. Kaptam Utrogesztan gyógyit is, amiből 2x1-et kell szednem.
Ha nem jönne össze most (ne adja isten ), akkor egy hóna pihi és utána jön a 2. Nem tudom miért van pihi, anno nem volt. Egy csajszi azt mondta a váróban, hogy a minden 2. havit támogatja a tb. Tudtok erről vmit? Vagy csak azért van mert ez szuris stimu.

Ja és olyan papírt kaptam, hogy 12-14 ig kórházi kezelésen voltam, úgyhogy nem is megyek dolgozni csak pénteken. Maradok itthon pihizni, illetve megírni az esszémet az egyetemre.

Mennek a drukkok mindenkinek!!! :D
vizkriszisback
 
 


Szep jo reggelt Lanyok!

Vizkrisz!

Nagyon drukkolok Neked! Valoszinü tegnap hajnalban azaz az inszem utani hajnalon repedtek. Altalaban hajnalban repednek a tüszök. Igy pont jo. Pihengess!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Szia Dezsi! :D

Köszi,hogy érdeklődsz... Én most indultam nemrég a másodikkal. 27.-ig szedem a fogigátlót,jan. 1-től Suprefact, jan. 8körül lesz a beültim.Reménykedek nagyon!!!

Hajrá Mindenki!
andrea23
 
 


Andrea!

Nagyon szoritok Neked! Kép

Lola!

Holnap mar pentek! Elmult a fejfajasod?

Dezsi, Wandrea,
Hogy vagytok?

Mukucs!

Remelem jobban vagy!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc,

Köszi, jól. 15. napra is sikerült egy negatív tesztet összehozni, szóval ennyit a karácsonyi babáról.. :oops:

Komolyan, már nem tudom elképzelni, hogy lehet pozitív is.
Azt hiszem, az a minimum, hogy mostmár orvost /is/ váltok.
mukucs
 
 


Sziasztok Lányok!

Lola!
Remélem még rosszul vagy és jó nagy hányingered van! :D

Mukucs!
Lesz az pozitiv is! Fel a fejjel! Már jelentkezz is be a következőre!

Andrea!
Nagyon szorítok! Most is elöttem jársz, mint ahogy a múltkor is! Én januárban kezdek, amikor neked megy a beülti! Tessék pozitiv példával járni :) Hova is jársz?

Jucmuc!
Megvagyok, csak tegnap nem volt időm irogatni :evil:

Vizkrisz!
Mennek a drukkok :wink:
dezsina
 
 


dezsina,



Köszi a biztatást, más lehetőségünk nincs is. Március tájékán újra nekiszaladunk, de már máshol.


Ami azért még aggasztóbb, hogy 2 lombik lesz támogatva, kérdés, visszamenőleg-e. :cry:
mukucs
 
 


lányok köszi az érdeklődéseteket!ma reggel fájt kicsit a hasam,ma kéne megjönnie.
már nagyon tűkön ülök!!!!
mindenképpen jelentkezem,remélem jó hírrel!!!!
fel a fejjel mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29
 
 


Mukucs! :D
Kitartast a következö sikerülni fog!

Dezsi! :D
Orülök, hogy jol vagy!

Lola! :D
Nagyon drukkolok holnapra!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc,


Mitől sikerülne? Az emberi tényezőn most változtatunk ( ki tudja milyen sikerrel ) a biológiai oldalon nincs baj elvileg, de hátha más kibök valamit, valami apróságot, ami köti a kereket.

Nemtudom felfogni, hogy működik ez. Ez a 99% szerencse tényező megfoghatatlan.
mukucs
 
 


Jucmuc! Köszi,hogy szurkolsz!

Dezsi! A Kaáliba járok. Jajjj,nagyon remélem,hogy úgy lesz ahogy írod!!!

Lola! Szorítok nagyon!!!

Mukucs! Ez hanyadik beültid volt?
andrea23
 
 


andrea23,


3., nem vigasztal, a majd a következő sikerül, mert nem igazán értem, min múlik. Ezzel a sémával nem megy. :cry:
mukucs
 
 


Mukucs!

Sajnálom,hogy nem sikerült,bár tudom,hogy ez sem vigasztal!És pontosan tudom milyen gondolatok vannak most a fejedben!Bár szerintem minden lombikos fejében csak ez jár mikor kiderül,hogy sikertelen volt.Igaz nekem az első nem sikerült,most kezdtük a másodikat... De én is annyi mindenkinek feltettem ezt a kérdést és olyan hihetetlen számomra,hogyha mondjuk az első,második nem sikerül,akkor miért sikerülne a harmadik?Mikor már megtermékenyítve oda helyezi ahova kell... akkor egyszerűen miért nem marad is ott?És mitől sikerül mondjuk a harmadik,ha az előző kettő nem?!Szóval nagyon sokmindent én sem értek... És én is azt gondolom,hogy ez csupán szerencse kérdése!
andrea23
 
 


sziasztok!
megvolt a vérvétel!
hcg:15,06
progi:54,43
kedden meg kell ismételni,mert nem túl magas,de jobb a semminél,1 babó valószínű.keddig újra bizonytalanság!
köszi a szorítást!!!
lola29
 
 


lola29,

gratula, nagyon remélem minden rendben lesz. :P



Egyre több lány kéri, hogy a petéket blaszto fázisig vigyék és mintha a sikeresség is jobb lenne. :?:


Fura, mikor nekünk az első alkalommal szép, és "sok" megtermékenyült peténk volt, az orvos nem ajánlotta fel, hogy próbáljuk meg ezt az utat is, helyette a fagyasztás ment ahol sajnos a nagytöbbség (90%) nem élte túl. :x
mukucs
 
 


Mukucs!

Sajnos szamomra is erthetetlen ez a dolog! Mert ha egyszer mar meg van termekenyitve akkor miert nem kepes ott maradni a helyen? Borzaszto ez. Olyasmi lehet mint a spontan terhessegeknel. Nem tudom. Mert a spontannal is sajnos nem mindig agyazodik be. Igy meg lehet, hogy meg nehezebben.

Meg ha nehezen is hiszel most benne, en azert nagyon drukkolok Neked a következöhöz. Mert elöbb-utobb szikerülnie KELL!!! Csak hat ez az elöbb vagy utobb a nem mindegy tudom!

Egyebkent en is ugy tudom, hogy a blasztonak nagyobb az eselye. Ha sok petem lesz, en szeretnem elvitetni a blaszto stadiumig öket. Erröl is kifaggatom majd a dokit jan.8-an.

Neked volt hatchingelve? En azt is szeretnek. Mindent be szertnek vetni amire ma kepesek!

Andrea!

En is Kalliba, csak en a györibe! Hajra!!!

Lola!

Egyelöre csak szep csendben, de gratulalok! Minden rendben lesz kedden, meglatod!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Lola :D
Mennek a babatapik!!!!
É halk gratula a 2. vérvételig!!!!
vizkriszisback
 
 


köszi a drukkokat,már nem sok esély maradt!
lola29
 
 


Lola
Nem sok az esély? Miért? Történt azóta vmi? :shock:
vizkriszisback
 
 


Sziasztok Lányok!
Ti tudjátok, ha behozzák a megszorítást a lombikra, az visszamenőleg lép hatályba :?:

Lola!
Mennek a drukkok :!: :!: :!:
Remény mindig van! tessék pihenni és pozitivan gondolkodni! Ott elkezdődött valami!!! :!:

Jucmuc!
Nekem is volt Hatching, de blasztó nem. Majd én is rákérdezek a blasztóra. Közeleg az idő :wink:

Andrea!
Úgy lesz az :wink: Pihengess, pozitiv gondolkodás :wink: Nyugalom, apával babusgatás :wink:
dezsina
 
 


Jucmuc,
spontánozunk egy ideig. Ezt még sosem próbáltuk :roll: :lol:
Mint írtam, van időpontunk februárra, de lemondom. Hátha összejön így is. Ha nem, akkor még mindig mehetünk nyáron vagy jövőre. Olyan vén róka azért még nem vagyok :D és nem is akarom "megerőszakolni a sorsot", az elsőt enyhén szólva megsínylette az egészségem. Apával nagyon jól elvagyunk, olyan nyugis az egész - legalábbis köztünk :D , a melót ne említsük...

Lola,
ne legyél ilyen negatív! Szorítok neked/nektek ezerrel. Olyan jó lenne egy kis pozitív példa :D

Vizkriszisback,
drukk neked/nektek is. Pihengess csak otthon :D Mikor lesz teszt?

Mukucs,
merre váltasz? Tudod már? Lehet, hogy írtad már, de miért is akarsz másik dokihoz menni pontosan? :roll:

Dezsina,
csak nem visszamenőleg vezetik be! Erről még nem is hallottam, remélem csak rémhír az egész :shock: Ne stresszeld magad ezen... :D
Jól vagy(tok)? Már nagyon várom a karácsonyi szünetet. Sajna apa dolgozik a két ünnep között. Ezért volt jó addíg, amíg ő is tanított :evil: De kaptunk üdülési csekket, úgyhogy elmegyünk wellness-elni egy hosszú hétvégére. Talán pont ez lesz a befutó :wink:

Baaaaaaaacka?! :cry:

Kép
wandrea
 
 


Sziasztok Lányok!
Hűű nagyon lemaradtam! :shock:

Lola!
Irgum-burgum!!! :twisted:
Hiszen ez pozitív tesztet és egy manókát jelent! :lol:
Én annyira de annyira örülök neked! :lol: Nagyon nagyon szorítok!
Tessék beszélgetni a Babócának és kérni, hogy termelje azt a Hcg-t és minden rendben lesz! Ölellek!

Mukucs! :cry:

Andi! :lol: Hajrá! Hajrá! Hajrá! :lol:

Tv javaslat: még mindig tök bizonytalan minden! :evil:
Azt kizártnak tartom, hogy visszamenőleg bevezessék. Megoldhatatlan és óriási lenne a felháborodás, ráadásul megtöltetnék a lombikosok az adósok börtönét! :wink:

A tüszőnövelők, babaragacsok mennek. :arrow:
Ha nem tudnék írni akkor mindenkinek békés Karácsonyt és a világ legszebb ajándékát kívánom 1-2 Babóca és egy halom büdös pelus formájában! :D
Vendég
 


sziasztok!
sajna a 3. beültim se sikerült!!!
Backa!!!!!
tényleg el vagy tűnve!de nagyon!mindenki égre földre keres!!!!
Lexa!privi ment!!!!
lola29
 
 


Sziasztok!

Wandera
Már dolgozom..talán sokat is...de azért igyekszem nem pörögni. :D Teszt vasárnap a 12. dpo-n lesz.

Lola
Nagyon Sajnálom!!!
Máskor is volt már hcg-d vagy ez az első eset, hogy beindult vmi? Van fagyasztva bébitek? Jaj...ne csüggedj! Előbb utóbb el jön a mi időnk is!!!!

Jó éjt!
vizkriszisback
 
 


Sziasztok Lányok!

Wandrea!
Örülök, hogy jól vagy! Bárcsak összejönne a wellness-hétvégén :oops: Én karácsonykor próbálkozom, hátha....

Lola!
Mi történt :?: Nem értem :!: Ez már biztos??? Még nem sajnálkozom, mert nem is akarom elhinni! Hiszen volt hcg....

Vizkrisz!
Mi az a dpo :shock:

Lexa!
Tényleg lemaradtál! Már nem is tudom, hol tartassz!!!
Köszi a jókívánságokat :D Mindenkinek ajánlom én is :D
dezsina
 
 


wandrea,


Szerintem a BMC fele vesszük a kanyart... Ez a HVG-s cikk is kicsit felborzolt.

Ha 2 lombikot támogat a TB, akkor bajban leszünk, ha ezt visszamenőleges hatállyal, akkor ....... :evil:
mukucs
 
 


Mukucs!

Hol lehet olvasni a neten ezt a HVG-s cikket?
dezsina
 
 


Dezsina
Bocsi :oops: dpo (da past ovulation) az ovuláció óta eltelt napok száma. Amúgy a 14-en tesztelnék, de hát a 12. nap 24.-e és át én már akkor tudni szeretném...csak egy jó érzékeny teszt kéne.
vizkriszisback
 
 


Sziasztok Lanyok!


Dezsi! :D

Nem tudom sajnos, hogy visszamenöleg hatalyba lep-e, de szerintem nem. Legalabbis nagyon remelem. Söt elmeletileg arra a nöre sem szabadna, hogy vonatkozzon, aki egy lombikon van tul akkor amikor hatalyba lep. Mert akkor amikor elkezdte meg az elözö tv. volt eletben. Aztan lehet, hogy rosszul gondolom.
Tenyleg közeleg az idö! Huu nagyon drukkolok!!!

Draga Lola! :D

Nagyon-nagyon sajnalom. Felfoghatatlan szamomra is, hogy miert nem maradnak meg a babak. Es amikor sikerül akkor miert sikerül. Persze ha tudnank a valaszt akkor mindig mindenkinek els 6re sikerülne. Remelem jobban vagy egy kicsit lelkileg.

Wandrea! :D

Nagyon drukkolok Nektek, hogy spontan öszejöjjön! Az biztos, hogy az ember belefarad a sok görcsölesbe jol is teszed, hogy egy kicsit lazitasz. En sajnos a korombol es a problemankbol kifolyolag nem tehetem ezt meg, de majd a lombik!
Irtad, hogy megsinylette a szervezeted. Mi törtent pontosan? Ha nem gond, hogy kerdezem.

Julika!

Mi ujsag Veled? Jol vagytok?

Es Te Backa? Mikor kezdesz?


Lexa! :D

Köszönjük szepen! Boldog karacsonyt Neked is!

Vizkrisz! :D

Nagyon szoritok!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Dezsina,


itt az oldal.

http://www.send2u.hu/getpic/ae74088ad034c69178b9c696fbe147b6.jpg


de a HVG online oldalán is olvasható.
mukucs
 
 


Lanyok!

Remelem nem haragszik meg akitöl idezek. A Kaalis topicban olvastam:

tegnap visszadobták a javaslatot a feladónak!!
csomó hiányosságot találtak benne, így most nulláról indulhat újból a lombikcsökkentés minden kérdése. /csak hogy világos legyen: azt dobták vissza , ami a legutóbbi ülésen született, hogy kettő legyen stb..../
remélhetőleg ünnepek alatt-előtt ezzel nem fog már senki foglalkozni, csak januárban.
Egy null nekünk.

ez így karácsony előtt jó hír

Na mit szoltok? En nagyon örülök!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Csak egy gyors bekukk!

Itt vagyok ám a háttérben. Megy a drukk Mindenkinek ezerrel!!!
andrea23
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?