Sziasztok!
Tegnap megvolt az inszem.
A mi kiskatonáink rendben voltak...többet nem tudok az ügyről. A helyszínen kellett produkálni, de mindkettőnket bezavartak egy szobába...úgy. Hát meglett. A párom aggódott, hogy kevés. Aztán fellélegzett, amikor a nő mondta, hogy sok is. Ha netalántán mennünk kell majd megint, akkor két tégelyt fog kapni, mert az elején ürülnek a kisfickók inkább, a vége már csak vivőanyag. Megnéztük mikroszkóp alatt is a gazfickókat, a párom meg is biztatta őket, mert látott egy-két lustaságot.
Az inszem egy körül történt. Uh sajna nem volt.Mondtam a dokinak, hogy hátrahajló a méhem, úgyhogy nem lesz egyszerű. Meg is lepődött, hogy ennyire hátrahajlik. Végülis kellett egy másik katéter, ami keményebb volt és nem hajlott el az akadálynál. Annak a végét meghajlítgatta egy kicsit, aztán csak bement. Egy kicsit olyan görcsölős érzés volt, ami azóta is megvan. Amúgy a tüszőket is éreztem , főleg a bal oldalon ahol 3 is volt,plusz reggel már a méhem is éreztem.
A hőmről annyit, hogy tegnap 36,4 volt ma 36, 8..de szerintem még akkorra nem repedtek meg a tüszők mert nem telt el a 36 óra, illetve továbbra is feszítettek...szóval a hő felugrása nem 100%-osan mutatja a pét. Nekem volt már olyan régebben is, hogy a hő már pé-t mutatott az uh meg még nem.
Ma 37,0 volt a hőm.
A 3 évvel ezelőtti inszemeket nem éreztem ennyire..se előtte, se utána. Jó lenne ha most összejönne. Kaptam Utrogesztan gyógyit is, amiből 2x1-et kell szednem.
Ha nem jönne össze most (ne adja isten ), akkor egy hóna pihi és utána jön a 2. Nem tudom miért van pihi, anno nem volt. Egy csajszi azt mondta a váróban, hogy a minden 2. havit támogatja a tb. Tudtok erről vmit? Vagy csak azért van mert ez szuris stimu.
Ja és olyan papírt kaptam, hogy 12-14 ig kórházi kezelésen voltam, úgyhogy nem is megyek dolgozni csak pénteken. Maradok itthon pihizni, illetve megírni az esszémet az egyetemre.
Mennek a drukkok mindenkinek!!!