Sziasztok!
Ginuska! Csak semmi pesszimizmus! Volt pé.-d, és vagy lesz baba, vagy majd lesz a következő hónapban!
Én nagyon drukkolok!
Anyooka, a gesztenyekrémleves az milyen? Még sosem hallottam, hogy ilyen is létezik! Komolyan érdekel! Jól hangzik!
Babancs! Vigyázz magadra! Azért ez már elég magas, nem???
Kavics, miért ne lennél jó háziasszony?
Alice, kaptál egy kis ízelítőt az anyuka-életből!
Nekem először furának tűnt ez a barátokkal együtt karácsonyozás, de biztos nem rossz dolog. Főleg, ha mindig ti mentek vendégségbe.
Dimet, én baba nélkül álmodom furákat! Sokszor a meg nem született gyermeke(i)mről.
migrén: front nem jöhet számításba? Nekem szerintem attól volt migrén szerű fejfájásom.
Hmmm:) Gyöngytyúk! Különlegesebbnél különlegesebb ünnepi menüket olvasok. Már megint éhes lettem!
Fogfájásod hogy van?
Bee, gratula a minuszokért, és a slusszkulcsod felfedezéséért!
Sok sikert péntekre!
Rejo, én dobozokat festek, repesztek, szalvétázom, gyertyát dekopázsolok, üveget festek, üdvözlőkártyákat gyártok préselt növény felhsználásával, gyöngyöt fűzök...Ami éppen a kezem ügyébe kerül.
Aranyos lehetett Domi! Birom a kissrácokat, amikor kreatívkodnak! Néha komolyabban veszik, mint a kislányok. Jaj, és az a mosolyszámlálás! Nyomj egy puszit az arcocskájára helyettem! Ha jól veszem ki, ő nem az a féltékenykedős tesó típus.
A meghívást elfogadom
Jokaliza, kihez mész? El is felejtettem, pedig mintha írtad volna már!
Én Tűű dokinál voltam, vittem az összes hormon eredményt, UH-t, cukor és inzulin terhelés eredményét, és a mensinaptárt.
A hormon eredményekre és a cukor-inzilinra volt kíváncsi. Ebből már egyértelmű volt az IR és a PCO. Az UH már csak ráadás volt.
De ne aggódj, ha ezek neked nincsenek, akkor kapsz majd beutalót tőle!
Nálam annyi vizsgálat volt öszesen, hogy megnézte a pajzsmirigyeimet. A fél óra az adatfelvétellel telt el.
Norka, Bogi babának nagy-nagy gratula az ügyes mozgáshoz. a honlap írtó jó, én is gyakran nézem, van e frissítés.
Ezoterike, nevettem a mézeskalácsház felirataitokon.
Én is gyártottam anno, de ilyen ötlet nem jutott eszembe.
Mostnában kicsit leeresztettem, nasizom ezerrel, nuku mozgás... Nem lesz így javulás.
De igyekszem! pénteken már elérem a doki által előrt max adagot!!! Szupi karácsonyi ajándékként örülnék, ha nem lennék rosszul tőle, + januárban ugrásszerű javulásnak indulna a pcom.
És fehér Karácsonyt is nagyon szeretnék!!! Miért nincs hó?