Sziasztok!
Jevi!
Zsófi nagyon jól elvolt a Télapós ünnepségen. Csak nézelődött mindenfelé, meg figyelte, ahogy a nagyobb gyerekek sikongatnak, énelnek meg ilyenek. Mondta is a Mikulás,hogy milyen jól viseli, és hogy nem is fél tőle. Szerintem jövőre lesz majd igazán izgi, mert akkor talán már jobban felfogja a történéseket. A Mikicsomag tartalmát már rég fel is faltuk a férjemmel, Zsófi meg elégedett volt a zakó zörgetésével, no meg evésével.
Erzsó!
Szerintem is nagyon jó a pocakos képed! Szuper!
Nekem az ünnepi menü fejben már megvan: Borkrémleves, Gyümölcsös fajhéjas pulyka mazsolás rizzsel, csinálok még krumplisalit mert az nálunk már hagyomány ilyenkor, és esetleg hozzá egy kis sült halacskát. Az édesség: keksztekercs, narancsos süti. És én még szoktam csinálni pizzás kiflit, sajtos-túrós pogit, mert a családban mindig hiányolják,hogy legyen valami "sós" is.
Nálunk az a szokás,hogy szenteste mindenki a saját családjával van, aztán első nap anyóséknál, második nap anyuéknál van az összeröffenés. Azért is nagyon várom,mert az ikertestvéremmel több hónapja nem találkoztam, és képzeljétek kisbabát vár!
Neki már van egy 11 éves fia, és igazából ez a baba nem volt tervezve, de összejött, és most már nagyon örülnek neki. Nagyon szeretné ha kislány lenne, de megbeszéltük,hogy a fiúcskának is nagyon fogunk örülni.
Timi!
Ezt a fürdetőkrém praktikát, én még a Szanditól hallottam egy interjúban, és azóta én is fel szoktam hígitani vízzel, összekeverem, és külön tárolom.Szerintem nagyon jó így!
Netty!
Örülök,hogy a férjeddel minden rendben van!
Mi már nagyon a készülődés lázában égünk. Férjem pénteken szabin tudott lenni, és remélem jövő hét szerda-csütin is, így még az utolsó rohamot ajándékbeszerzés terén megtudjuk ejteni.
Jó hétvégét, és lázas készülődést kívánok Mindenkinek!
Sziasztok:Andi