Sziasztok!
Szkata, nagyon jók a képek!!! Ez új hajszín neked? Most világosabbnak tűnik, sztem eddig ez a legjobb:)
Petike le sem tagadhatná az apját! Tök jó, hogy már kinyomja magát!
Mérleg: én szeretk méricskézni, de nem vonok le tragikus következtetéseket, csak érdekel a dolog. Jó érzés látni, hogy gyarapodik, úgy értem, számokban is. De nem a mérleg szabja meg az etetéseket, hanem Gergő, maximálisan.
Edi, a szopis tanácsadót én csak a 2. havi oltással kapcsolatban kérdeztem, de a válasza elég általános volt.
Végülis az oltással (mindegyikkel) gyengített bacilust juttatnak a szervezetébe, ezzel az immunrendszerenk fel kell vennia a harcot, ez gondolom, legyengíti. Ezért nem tud annyit enni.
Amikor mi betegek vagyunk, mi sem tudunk annyit kajálni (na jó, énnéha igen...)
Kaki-sztem minden sárga előfordul...sáfrány, mustár, kikerics-kenőcsös, habos, trutyis állagban is. Sőt, néha pici sötét darabkák is vannak benne, mintha majorannás lenne (ezt Apa találta ki:))
Mamy, naná, hogy Gesztinek nem büdi a lába, hiszen ő egy kis hölgy! Nálam viszont egy vérbeli pasi van, enyhén sajtszagú, 11 cm hosszú talppal...
Gyanta-hát, én ezt sose bírtam...marad a borotva.
Pihiszék-jó az a baba hátának? Az ortopédus nekünk kimondottan megtiltotta, hogy az hordozóban utazáson kívül is legyen Gergő. A pihiszéknek nem ilyen a háta? lehet, hogy butaságot kérdezek, de nem láttam még a hátát egy ilyen széknek.
Melódia, gyógyulj meg! És szerezz be a egy gyapjú vesemelegítőt, az szuper!!! nekem is van, mert nagyon fagyos vagyok, és imádom! Demko feder boltokban lehet kapni.
Rolex, tejömlés:)))!
Egyszer apa fölött álltam a kádnál, én törölköztem, ő fürdött, és egyszer csak elkezdett folyni a tej a nyakába....tejben fürösztöttem:)!
Suezika, mi voltunk átmosáson, kétszer is...
Először a Mária utcában, ott elcseszték, aztán privát rendelőben, ott érdekes módon sikerült...
Egy injekcióstűvel beszúrnak a baba szemzugába, és átmossák a könnycsatornát. Sztem ne várjatok 4 hónapos koig, lehet, hogy akkor jobban emlékeznek rá. A mária u-ban nekem kellett lefogni, pokoli volt. A magándokinál kiküldtek, lehet, hogy ezért sikerült??? sose fogom megtudni. Nagyon sírnak közben, állítólag nem a fájdalomtól...én utána zokogtam...de nagyon hamar túlteszik magukat a dolgon, hála Istennek. Próbáld naponta többször masszírozni az orrgyökénél, segíthet.
Mindenesetre, ha mentek, én tényleg ajánlom a magándokit, nehogy neketk is kétszer kelljen meggyötörni a babát.
Cím: Padamed szemészet, 1031 Római tér2. 242-3138
Hatos Emília drnő csinálta, kicsit kekk a stílusa, de profi.
4000 ft az átmosás. (bár ide vittük volna először is...!)
Pelus: ha nagyon nagy csomagot veszünk a Libero-ból, akkor már uaz az ára, mint az olcsóbbaknak...Babylove.val nekem is az a bajom, hogy túl széles a lába között..
A BABYSOFT eddig a legtutibb, de sajnos kifogtam egy hibás csomagot...sebaj, hogy ne felejsek el angolul teljesen, írtam egy levelet Belgiumba, a gyártónak, és mellékeltem egy hibás pelust is.
A honlapjukon ők kérik, hogy küldjük el, ha van vmi hiba. Kíváncsi vagyok, reagálnak-e egyáltalán. Mondjuk udvarias, kedves levelet írtam, nem rekalmálósat.
Na, húzok aludni!
Puszi, Angel
ps.: Gergő újabban 4-5 ször eszik csak egy nap...és 20 perc egy szopi...hiányzik a másfél órás maraton...
tegnap a rekord egy laza kis 210 gr-os reggeli volt, ebédre 160, uzsi 120, vacsi 100, késő este nem mértem...